Teknologia ja internet saavat maailman muuttumaan nopeasti! Se on jo muuttanut ihmisten työskentelytapaa: etäyhteys työskentely on paljon yleisempää kuin muutama vuotta sitten ja monista ihmisistä on tullut digitaalisia nomadeja, mikä tarkoittaa, että he ovat matkustaa ja työskennellä ympäri maailmaa. Tämä uusi työskentelytapa on puolestaan luonut uusia tarpeita maksujen ja tilisiirtojen osalta.

Jos olet freelancer, etätyöntekijä, etätyöntekijä tai joku, joka vain tekee silloin tällöin kansainvälisiä rahansiirtoja, olet ehkä huomannut, että rahan vastaanottaminen perinteisessä pankissa tai kansainvälisten rahansiirtojen tekeminen on vaikeaa. voi maksaa paljon rahaa päivän päätteeksi. Miksi? Koska pankkimaksujen lisäksi myös valuuttakurssit vaikuttavat talletuksiin ja siirtoihin.

Miksi digitaalinen pankki on parempi kuin perinteinen pankki? Parhaat tarjoukset kaikille, jotka tekevät rahaliikennettä ulkomailla.

Pankkipalvelut kansainvälisille freelancereille
Kuva: Freepik

Siksi teidän pitäisi vakavasti harkitse luotettavia vaihtoehtoja, kuten digitaalisia pankkeja ja rahansiirtosovelluksia. jotka voivat tarjota sinulle helppoja ja edullisia valuuttatransaktioita ja jotka vaihtavat valuutan parhaaseen mahdolliseen kurssiin, jotta voit valvoa budjettia paremmin ulkomailla työskennellessäsi.

1. Rahansiirtosovellusten ja digitaalisten pankkien edut

Jos olet freelancer tai digitaalinen nomadi sinulla voi olla asiakkaita eri puolilla maailmaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle saatetaan maksaa eri valuutoissa eri pankkien kautta, mikä saattaa johtaa kalliisiin maksuihin ja pienentää todellisia tulojasi. Jotta et menettäisi rahaa joka kerta, kun sinulle maksetaan, voit valita turvallisen, vain verkossa toimivan pankin, kuten Monesen tai Revolutin, ja hyödyntää seuraavat edut jotka tulevat valintasi mukana:

 • Koska digitaalisilla pankeilla ei ole merkittäviä infrastruktuuri- ja yleiskustannuksia, saat seuraavat edut korkeampi korko säästöistäsi.
 • Pankki, jolla on vain digitaalinen läsnäolo, tarjoaa myös alhaisemmat palvelu- ja ylläpitomaksut verrattuna perinteiseen pankkiin.
 • Saat todennäköisesti paremmat verkkopalvelut kuin perinteisissä pankeissa - ja tämä on tärkeää erityisesti silloin, kun matkustat. Et tarvitse fyysistä myymälää kaupungissa, jossa satut olemaan - sinulle on kätevintä ratkaista kaikki helposti verkossa!
 • Useimmat digitaaliset pankit tarjoavat rajoittamaton tai riittävän suuri määrä siirtoja maksutta.
 • Voit vastaanottaa ja siirtää rahaa ulkomaille eri valuutoissa ja pidä rahat haluamassasi valuutassa! Tämä on erittäin kätevää, jos sinulle maksavat eri maista tulevat asiakkaat tai jos matkustat jatkuvasti eri maiden välillä.
 • Tapahtumat tehdään yleensä paljon nopeammin kuin perinteisissä pankeissa.

Vertaillaan kuitenkin lyhyesti Monesea ja Revolutia, kahta suosittua digitaalista pankkia, jotka löydät osoitteesta AppJobs.)

2. Revolut VS Monese

 • Voit käyttää korttia Revolutin kanssa maksutapahtumasi pankkien välisellä kurssilla 150 valuutassa ilmaiseksi 120 maassa. Voit jäädyttää kortin, jos kadotat sen, ja vapauttaa sen, jos löydät sen, erittäin helposti verkossa.
 • Voit tehdä kansainväliset rahansiirrot 25 maahan pankkien välisellä vaihtokurssilla jopa 5000 puntaan asti kuukaudessa ilmaiseksi. Tämän summan ylittävältä osalta veloitetaan 0,5%.
 • Voit suorittaa nostot fyysisistä pankkiautomaateista ilmaiseksi 200 puntaan asti kuukaudessa. Tämän rajan jälkeen peritään 2%-maksu.
 • The Normaali jäsenyys Revolutin kanssa on ilmainen. On myös Revolut Premium suunnitelma £ 6.99/kk tai £ 72/vuosi ja Revolut Metal suunnitelma £ 12.99/kk tai £ 120/vuosi.
 • Revolut tarjoaa myös seuraavia ominaisuuksia analyysit kulutustottumuksiasi varten, kategorisoituna tapahtumatyypin, kauppiaan tai maan mukaan, ja se voi myös auttaa sinua asettamaan viikoittaiset budjettitavoitteet.
 • Revolut tarjoaa sinulle pääsyn kryptovaluutan vaihto.
 • Voit pitää fyysistä saldoa sovelluksessa osoitteessa 16 valuuttaa.

Monese - AppJobs

Monese

 • Voit käyttää Monese-korttia ulkomailla, kun sinulla on 2%-maksu jokaisesta korttitapahtumasta.
 • Voit tehdä kansainväliset rahansiirrot maksua, joka on 0,5%-0,75% siirtosummasta pankkien välisillä nykyisillä koroilla. Sinulle ilmoitetaan siirtoosi sovellettava korko ennen kuin viimeistelet tapahtuman. Aina on olemassa vähimmäismaksu 2 puntaa tapahtumaa kohti.
 • Ei ole jäsenmaksut Starter-jäsenille. Plus-jäsenet maksaa £4,95/kk ja Premium-jäsenet £14,95/kk.
 • Starter-jäsenenä voit tehdä Käteisen nostaminen pankkiautomaatista £1/1€ kukin. Plus-jäsenenä voit tehdä 6 ilmaista käteisnostoa pankkiautomaatista kuukaudessa (£1/1€ tästä eteenpäin) ja Premium-jäsenenä voit tehdä rajattomasti ilmaisia käteisnostoja pankkiautomaatista.
 • Voit pitää fyysistä saldoa sovelluksessa osoitteessa kaksi valuuttaa, GBP ja euro.

3. Toinen vaihtoehto rahansiirroille: Transferwise

Jos haluat edullisia ja reiluja rahansiirtoja, voit myös tarkistaa Transferwisen. Se antaa sinulle parhaat vaihtokurssit. Vaihtokurssi on taattu niin kauan kuin TransferWise vastaanottaa rahasi 72 tunnin kuluessa. Voit tehdä maksutapahtumat nopeasti ja helposti ja voit tuntea olosi turvalliseksi pankkitason turvallisuuden ansiosta (ilman perinteistä pankkia).

Onko sinulla vielä kysyttävää? Löydä meidät osoitteesta Facebook ja liittyä Freelancerien ryhmä tai AppJobbersin ryhmät olla yhteydessä muihin freelancereihin ja jakaa henkilökohtaisia kokemuksia!

Lue lisää: