Ottaa vastaan kokopäiväinen tai osa-aikainen kuljettaja työ sovelluksen avulla on päivä päivältä suositumpi. Ja miksi ei olisi? Se voi olla erinomainen sivutoiminen harrastus tai se voi tarjota tyydyttävän täyden palkan. Kuljettajana olet kaupungissasi liikkeellä, olet vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa etkä ole sidottu toimistoon, ja se on joustava tapa ansaita hyvää rahaa. Lisäksi perusvaatimuksena on kyetä ajamaan, eikö niin? No, siinä ei ole vielä kaikki...

Jotta sinusta tulisi kuljettaja Yhdysvalloissa, sinun on myös täytettävä tietyt vaatimukset. vaatimukset jotta sinua voidaan pitää oikeutettuna liittymään johonkin saatavilla olevista sovelluksista, kuten Lyft, Curb, Nopea tai Sotku.

tulla kuljettajaksi USA
Kuva: Freepik.com

Yleisimmät vaatimukset kuljettajan ammattiin pääsemiseksi

Voit lue kaikki kunkin alustan erityisvaatimuksista osoitteessa AppJobs' työtarjousten kuvaukset mutta pitää muistaa, että yleisin ovat:

 • Oltava vähintään 21 vuotias.
 • Jos sinulla on voimassa oleva ajokortti. Jotkin alustat edellyttävät, että sinulla on se ainakin tietyn ajanjakson ajan.
 • Jos sinulla on voimassa oleva autovakuutus ajoneuvollesi.
 • Omistaa älypuhelin joka on yhteensopiva kuljettajasovelluksen kanssa - sovellus on tapa hallita ajoalaa, joten se on tärkeää.
 • Jos sinulla on pankki- tai PayPal-tili, jossa sinulle maksetaan turvallisesti.
 • Jotta laillinen oikeus tehdä työtä Yhdysvalloissa.
 • Jos sinulla on puhdas rikollinen ja ajotiedot.
 • Omistaa tai pystyä vuokra a auton erityispiirteet. Auton tyyppi, vuosimalli, istuinten ja ovien määrä, näkyvät ulkoiset vauriot ja muut tiedot saattavat olla ratkaisevia, jotta sinut hyväksytään kuljettajaksi.

Jos täytät sovelluksen avulla kuljettajaksi ryhtymisen päävaatimukset, voit tutustua kaikkiin mahdollisuuksiisi kuljettajan työtehtäviin AppJobs. Jos ei, ei hätää! AppJobs huolehtii sinusta! Jatka vain lukemista!

Tarkista kaikki ajosovellukset Philadelphia, Los Angeles, Seattle, Austin, Boston, Miami, New York City, Chicago, Baltimore, Charlotte, Cleveland, Cincinnati, Columbus, Detroit, Fort Worth, Indianapolis, Kansas City, Denver, El Paso, Milwaukee, Nashville, Orlando, Phoenix, Pittsburgh, Portland, Sacramento, Las Vegas, San Antonio, San Diego, San Francisco, San Bernardino, San Jose, St. Louis, St. Paul, Washington DC tai Tampa.

Näin voit aloittaa kuljettajan työt.

Jos et omista oikeanlaista autoa, jonka tyyppi tai vuosimalli on sopiva, ja haluat silti ajaa työkseen, miksi antaisit tuon pienen yksityiskohdan haitata sinua? Voit aina vuokraa auto! On paljon yrityksiä, jotka voivat vuokrata autoja kaltaisillesi ihmisille tai tarjota sinulle asianmukaisen vakuutuksen.

 • Käytä Animoa auttaa sinua vuokraamaan sopivan ajoneuvon. Animo huolehtii puolestasi myös vakuutuksesta, polttoaineesta, huollosta ja puhdistuksesta.

tulla kuljettajaksi USA
Kuva: Animo

 • EasyRentCars kattaa koko Yhdysvaltojen ja on suosituin vuokra-autoalusta monien tarjottujen etujen ja tarjousten ansiosta. edut, kuten parhaan hinnan takuu, luottokorttimaksuttomuus ja ilmainen peruutus! Voit myös valita vakuutuspaketin vahingon tai varkauden varalta.

tulla kuljettajaksi USA
Kuva: EasyRentCars

 • HyreCar on toinen vaihtoehto vuokrata auto Yhdysvalloissa kuljettajakumppanin työtä varten ilman rekisteröitymismaksuja tai sopimuksia.

tulla kuljettajaksi USA
Kuva: HyreCar

Haluatko tietää lisää hyödyllisistä työkaluista ja palveluista? Tutustu seuraavaan blogikirjoitukseen:
60+ keskeistä työkalua ja sovellusta freelancereille