Yli kolmannes Amerikan väestöstä katsoo Super Bowlia. Se on katsotuin ohjelma televisiossa Amerikassa ja toiseksi katsotuin ohjelma maailmanlaajuisesti. Osallistumalla sen juhlintaan tunnet olevasi osa itseäsi suurempaa hetkeä! Ei ihme, että Super Bowl -sunnuntaita pidetään epävirallisena juhlapäivänä... Se on yksi niistä tapahtumista, joita yksinkertaisesti rakkaus rakkauteen.

Oletko ajatellut, että sinulla on toinenkin syy rakastaa Super Bowlia? Anna meidän kertoa sinulle: ... mahdollisuudet tehdä ylimääräistä rahaa tapahtuman aikana tänä vuonna ovat enemmän kuin runsaasti!

Super Bowl työpaikat

Millaisia töitä voit tehdä Super Bowlin aikana?

Valinnanvaraa on paljon! Voit aina ansaita rahaa by vedonlyönti peliin, joka voi olla erittäin kannattavaa, mutta se ei ole varsinaisesti työtä, ja tulos voi olla arvaamaton lompakollesi. Joten, asuitpa sitten Atlantassa tai missä tahansa muualla Yhdysvalloissa, ja haluatko tienata varmasti rahaa, anna meidän maalata kuva sinulle!

Tehdä rahaa Super Bowlin aikana...

1. ...kokeile kuljettajan ja jakelukuljettajan työpaikkoja.

Super Bowl työpaikat

Sadat ihmiset ovat liikkeellä, menossa tapahtumaan Atlantaan tai ajamassa ystäviensä luokse katsomaan peliä eri puolilla Yhdysvaltoja. Super Bowl tunnetaan myös rankasta juomaviikonlopusta. Juhlia järjestetään, ihmiset tilaavat noutoruokaa ja juovat paljon. Joten... nimetyille kuljettajille ja taksipalveluille on valtava kysyntä. Voisit tulla kuljettaja kanssa Lyft, Nopea tai Curb ja ansaitse nopeasti rahaa ajamalla ihmisiä ympäriinsä! Tai voit olla toimitus kuljettaja tuo pizzaa tai niitä herkullisia tacoja fanien oville. DoorDash, Grubhub, Gopuff tai Zifty!

Tarkista kaikki ajotyömahdollisuudet osoitteessa Atlanta, Pittsburgh, San Jose, Boston, Seattle, Cleveland, Portland, Washington DC, Miami, Orlando,New York City.

Tarkista kaikki jakelukuljettajan työmahdollisuudet osoitteessa Atlanta, Pittsburgh, San Jose, Boston, Seattle, Cleveland, Portland, Washington DC, Miami, Orlando,New York City.

Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi se osoitteesta AppJobs!

2. ...yritä vuokrata asuntosi.

Super Bowl työpaikat

Jos asut Atlantassa, tiedät, että Super Bowlissa on paljon vierailijoita. Hotellit voivat majoittaa vain muutamia ihmisiä. Kysyntä on niin suurta, että voit varmasti tehdä hyvän summan rahaa tekemällä vuokraus ulos sohva, vapaa huone tai asunto fanit kautta Airbnb, Flipkey, Homeaway, Kotimajoitus, VRBO tai 9 asuntoa.

Tarkista kaikki yksityinen kotivuokraus työmahdollisuuksia osoitteessa Atlanta, Pittsburgh, San Jose, Boston, Seattle, Cleveland, Portland, Washington DC, Miami, Orlando,New York City.

Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi se osoitteesta AppJobs!

3. ...kokeile valokuvien kuvaamista ja myymistä.

Super Bowl työpaikat

Tiesitkö, että Super Bowliin liittyvillä valokuvilla voi olla suuri kysyntä valokuvasivustoilla? Kaikki ne ihmiset, jotka ovat pukeutuneet suosikkijoukkueidensa asuihin, joiden kasvot on maalattu, jotka juhlivat ja pitävät hauskaa... Tartu tilaisuuteen ja ota kuvia, joita voit myydä osoitteessa Shootlyesimerkiksi.

Tarkista Shootly osoitteessa Austin, Philadelphia, Seattle, Phoenix, Las Vegas.

Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi se osoitteesta AppJobs!

4. ...kokeile lapsenvahtia.

Super Bowl työpaikat

Myös vanhemmat ovat faneja, eivätkä he halua jäädä paitsi Super Bowlin hauskuudesta! Auta perheitä heidän lastensa kanssa, kun he ovat Super Bowl -viihteen parissa, ottamalla vastaan lapsenvahtitehtäviä osoitteessa Hoito, Sitter, Sittercity, Bambino tai UrbanSitter.

Tarkista kaikki lastenhoito työmahdollisuuksia osoitteessa Pittsburgh, San Jose, Boston, Seattle, Cleveland, Portland, Washington DC, Miami, Orlando,New York City.

Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi se osoitteesta AppJobs!

5. ...kokeile lemmikkieläinten hoitamista.

Super Bowl työpaikat

Jokainen Super Bowl -fani tietää, ettei mikään ole ärsyttävämpää kuin joutua nousemaan sohvalta, keskeyttämään pelin ja luultavasti menettämään pelin kriittisimmän osan vain siksi, että Max haluaa pissalle! Puhumattakaan puoliaikashow'sta - kuka haluaa missata sen? Helvetti, jopa mainokset ovat katsomisen arvoisia. Maxin on siis ehkä vietettävä muutama tunti jonkun muun kanssa - se voit olla sinä! Katso Rover, PetSitter, Wag! tai PetBacker.

Tarkista kaikki lemmikkieläinten istuttamisen työmahdollisuudet osoitteessa Atlanta, Pittsburgh, San Jose, Boston, Seattle, Cleveland, Portland, Washington DC, Miami, Orlando,New York City.

Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi se osoitteesta AppJobs!

6. ...yritä myydä katuruokaa, kauppatavaraa tai järjestää juhlia Atlantassa.

Erityisesti teille, jotka olette paikallisia Atlantassa, on tarjolla joitakin erityisiä mahdollisuuksia. Koska Atlantassa on paljon kävijöitä ottelun aikana, voitte myöntää luvan, ja myydä katuruokaa nälkäisille faneille. Vaihtoehtoisesti voisit myydä tavaraa - ihmiset rakastavat matkamuistojaan! Varmista vain, että sinulla on asianmukaiset luvat. Emmekä tietenkään voi olla mainitsematta tilaisuuttasi järjestää Super Bowl -juhlat ja tehdä siitä nopeasti ylimääräistä rahaa. Se vaatii hieman suunnittelua, mutta se voi hyvinkin kannattaa. Voisit ilmoittaa juhlasi esimerkiksi Eventbriteen.

Super Bowl on epäilemättä valtava kausiluonteinen mahdollisuus tehdä nopeasti rahaa sivutoimisesti. Hyödynnä sitä tänä vuonna!