Swagbucks saattaa olla jotain, josta olet kuullut, mutta et ehkä ole varma, mikä se on. Swagbucks on sivusto, jonka avulla voit tehdä tavallisista nettitoiminnoistasi rahaa. Kun käytät internetiä shoppailuun tai viihteeseen, voit ansaita Swagbucksin avulla palkintopisteitä ja muuttaa ne lahjakorteiksi, joita voit käyttää suosikkikaupoissasi.

Mikä on Swagbucks-sovellus?

Swagbucks on verkossa toimiva palkitsemisalusta. Sen avulla voit suorittaa monenlaisia online-toimintoja joko tietokoneelta tai älypuhelimesta saadaksesi Swagbucks-palkkioita, joita kutsutaan nimellä SBs. Voit lunastaa nämä PayPalin avulla käteiseksi, hankkia lahjakortteja tai tietyillä Swagbucksin mainostamilla ostosalustoilla.

Yhden SB:n arvo on $0,01. Voit kerryttää niitä saadaksesi lahjakortteja, joita voit käyttää monenlaisissa suosituissa tuotemerkeissä, mukaan lukien Amazon. Sinun on kuitenkin ansaittava tietty määrä SB-pisteitä, ennen kuin voit saada lahjakortin, riippuen siitä, mikä on halvin saatavilla oleva hinta haluamallesi lahjakortille.

Ovatko Swagbucksin kaltaiset yritykset laillisia?

Swagbucksin mukaan jäsenet ovat tähän mennessä saaneet lahjakortteja ja käteistä yli $500 000 000 arvosta. Joka päivä tämä palkitsemisalusta jakaa jopa seitsemäntuhatta ilmaista lahjakorttia tarjousten ja tiettyjen aktiviteettien kautta.

Swagbucks on tällä hetkellä sijalla 320 kaikkien Yhdysvalloista peräisin olevien verkkosivustot ja numero 983 maailmanlaajuisesti. Se on erittäin hyvämaineinen ja Trustpilotissa TrustScore on 4,3, ja se on erittäin suosittu. Käyttäjät ovat samaa mieltä siitä, että sivusto on laillinen, ja monet ovat ansainneet lahjakortteja ja käteistä suorittamalla erilaisia tehtäviä verkossa.

Ennen kuin rekisteröidyt, sinun on kuitenkin hyvä tietää, että Swagbucks ei ole foorumi, joka lupaa sinulle keinon rikastua.

Kun käytät Swagbucksia, voit olla varma, että olet sivustolla, joka noudattaa maailmanlaajuisia internet-säännöksiä ja tietosuojakäytäntöjä. Sivusto noudattaa useita Yhdysvaltoja ja kansainvälisiä internetiin liittyviä lakeja, ja sillä on tietosuojavastaava, joka vastaa tietosuojasta ja GDPR:stä. Ne noudattavat myös Yhdysvaltain verokäytäntöjä, ja sinun on täytettävä tiettyjä verotietoja tai -ilmoituksia, jos saavutat tietyn määrän SB-lunastuksia vuodessa.

Kuinka tehdä rahaa verkossa Swagbucksista

Jos asut Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Ranskassa, Espanjassa, Saksassa tai Portugalissa, Australia, Uudessa-Seelannissa tai Intiassa, voit käyttää Swagbucksia aloittaaksesi palkintopisteiden ansaitsemisen, kunhan olet yli kolmentoista vuoden ikäinen.

Ilmoittaudu, kun käyt ilmoittautumissivulla ja täytät lomakkeen. Voit rekisteröityä käyttämällä sähköpostiosoitetta tai Facebook-tiliäsi. Kirjoita mahdolliset rekisteröintikoodisi tähän varmistaaksesi, että saat bonuksesi.

Kun Swagbucks-tilisi on luotu, sinun tulee täyttää profiilisi, jotta voit aloittaa SB-pisteiden ansaitsemisen. Sinulta kysytään yleensä demografisia tietoja koskevia kysymyksiä, joiden avulla sinun on helpompi löytää relevantteja tutkimuksia ja tarjouksia, joista voit ansaita SB-pisteitä.

Parhaat Swagbucks-haut ja tavat ansaita rahaa

Swagbucksissa on erilaisia ominaisuuksia, joita voit käyttää ansaitaksesi SB-palkintoja. Joitakin eri tapoja ansaita palkintoja Swagbucksin käytöstä ovat mm. seuraavat:

  1. Verkko-ostokset

Kun käytät Swagbucksia verkkokauppaan tai valitset SB:t käteispalautukseksi, voit ansaita palkintoja. Swagbucks tarjoaa lisäosan, jonka voit myös asentaa selaimeesi, jotta pysyt ajan tasalla Swagbucksin uusimmista osto- ja ostotarjouksista ja tarjouksista.

  • Internet-haut

Swagbucksilla on oma hakukone, joka toimii Yahoon avulla. Voit asettaa sen selaimesi oletushakukoneeksi ja tehdä sillä hakuja, joista ansaitset SB-pisteitä. Voit ansaita jopa kolmekymmentä SB-pistettä vain tekemällä tavallisia verkkohakuja. Sinun on syötettävä näytetty koodi lunastaaksesi palkintosi, kun hakusi on oikeutettu SB-pisteisiin.

  • Ota kyselytutkimuksia

Toinen tapa ansaita SB:tä ja saada palkkaa Swagbucksilta on osallistua kyselyihin. He tarjoavat laajan valikoiman kyselyitä eri aiheista, joista voit ansaita mitä tahansa 30-1500 SB:n välillä tai jopa enemmän. Kyselyt kestävät viidestä minuutista kolmeenkymmeneen minuuttiin, ja niitä on yleensä tarjolla melko paljon.

  • Katso videoita

Jos katsot paljon videoita verkossa, voit ansaita rahaa tekemällä sitä Swagbucksin kautta. Voit ansaita SB-pisteitä katsomalla videoita, elokuvia ja uutisia. Se, kuinka paljon voit ansaita, riippuu sisällöstä. Videoiden pituus vaihtelee kymmenestä minuutista yhteen tuntiin.

  • Ilmaiset kokeet

Rekisteröityminen ilmaisiin kokeiluihin on yksi palkitsevimmista aktiviteeteista, joihin voit osallistua Swagbucksissa, sillä joistakin kokeiluohjelmista maksetaan jopa kaksituhatta SB:tä. Voit rekisteröityä ilmaisiin kokeiluihin peleihin, suoratoistopalveluihin ja paljon muuhun ansaitaksesi pisteitä. Muista vain peruuttaa tilaus ennen kuin sinulta veloitetaan, jos rekisteröidyt pankki- tai luottokortilla.

  • Pelaa pelejä

Jos pidät nettipelien pelaamisesta, voit saada siitä palkkaa Swagbucksissa. Sivustolla on erilaisia ilmaisia ja hauskoja pelejä, joita voit pelata ja joilla voit ansaita noin kymmenen SB-pistettä pelkällä pelaamisella.

  • Suosittele ystäviä

Jos nautit Swagbucksista ja olet sitä mieltä, että ystäväsi ja perheesi pitäisi liittyä mukaan, voit ansaita SB-pisteitä suosittelusta. Kun kutsut ystäväsi Swagbucksiin ja hän rekisteröityy onnistuneesti, ansaitset 300 SB:n bonuksen sekä 10%-bonuksen siitä, mitä viittämäsi ystävä ansaitsee.

  • Päivittäiset tehtävät

Kun kirjaudut Swagbucksiin, näet kahdeksan päivittäistä tehtävää, jotka sinun on suoritettava. Kun tämä on tehty onnistuneesti, voit ansaita ylimääräisiä SB-pisteitä. Tehtävät ovat yleensä kyselyitä, gallupeja tai muita markkinatutkimuksia.

  • Lataa kuitit

Aina kun teet ostoksia vähittäiskaupassa ja saat laskun, voit ladata siitä kuvan Swagbucksiin ansaitaksesi lisää SB-pisteitä.

  1. Syntymäpäiväbonus

Lopuksi, aina kun syntymäpäiväsi lähestyy joka vuosi, saat bonus SB-pisteitä ja henkilökohtaisen sähköpostiviestin, joka sisältää alennuksen lahjakorttien lunastamiseen.

SB-pisteiden lunastaminen käteiseksi tai lahjakorteiksi

Paras tapa käyttää Swagbucksin avulla ansaitsemasi SB-kortit on hankkia lahjakortteja, joita voit käyttää usein ostamillasi tuotemerkeillä. Voit saada lahjakorttien arvoja $3:sta $500:aan, mikä tarkoittaa, että voit lunastaa rahaa ja saada rahaa seuraavaan ostokseesi jo kolmella sadalla SB:llä. Tarkista jatkuvasti Swagbucksin lahjakorttikauppa saadaksesi tietoa uusimmista tarjouksista, sillä lahjakorttitarjoukset muuttuvat aika ajoin.

Voit myös käyttää SB-korttejasi käteisen nostamiseen PayPal-saldoosi. Tämä voi kuitenkin kestää kauemmin kuin lahjakorttien, sillä vähimmäissumma, jonka voit lunastaa, on $25.

Onko Swagbucksiin rekisteröityminen sen arvoista?

Useimmat Swagbucksin käyttäjät ovat sitä mieltä, että rekisteröityminen kannattaa. Se tarjoaa helpon tavan tehdä ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi suorittamalla tehtäviä verkossa tai jopa tekemällä asioita, joita normaalisti teet, kuten tekemällä verkkohakuja tai tekemällä verkko-ostoksia. Tämän lisäksi voit myös löytää parempia tarjouksia tuotteista ja palveluista, joista et ehkä ollut aiemmin tietoinen.

Swagbucks voi olla loistava tapa auttaa sinua sekä ansaitsemaan että säästämään enemmän rahaa ajan mittaan, sillä voit lunastaa SB-pisteitäsi lahjakorteiksi, joita voit käyttää suosituissa kaupoissa, kuten Amazonissa.

Jos sinulla on hieman vapaa-aikaa verkkotoiminnan suorittamiseen, et tarvitse lisätuloja, joita osa-aikatyö tuo tullessaan, ja haluat käyttää vain yhtä sivutoimista sovellusta, Swagbucks voisi olla täydellinen sinulle. Se on yksi suurimmista sivustoista, joilla voit saada palkkaa monenlaisten asioiden tekemisestä, ja se on ihanteellinen vaihtoehto sekä teini-ikäisille että aikuisille, jotka haluavat lisärahaa. Sen sijaan, että tuhlaat vapaa-aikaasi television katseluun tai internetissä surffailuun, voit käyttää sitä saadaksesi sen sijaan palkkaa.

Onko Swagbucks vaihtoehto?

Swagbucks on suurin sivusto, jossa voit saada palkkaa tekemällä asioita. On olemassa joitakin vaihtoehtoja, kuten verkkokyselysivustoja, mutta ne eivät yleensä tarjoa kaikkea sitä, mitä Swagbucks tarjoaa, kuten selainliitännäistä ja mahdollisuutta ansaita pisteitä monenlaisista tehtävistä riippuen siitä, mitä haluat.

Swagbucks on paras vaihtoehto, jos haluat liittyä sivustoon, jossa sinulla on monenlaisia rahan ansaitsemiseen liittyviä vaihtoehtoja pelkkien kyselyiden tekemisen sijaan. Voit maksimoida lisätulosi tekemällä ostoksia verkossa, rekisteröitymällä ilmaisiin kokeiluihin, tekemällä verkkohakuja ja paljon muuta.

Jos haluat olla tuottavampi vapaa-ajallasi ja käyttää sitä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa tai lahjakortteja, joita voit käyttää suosikkikaupoissasi, Swagbucks on loistava sivusto, johon kannattaa rekisteröityä.