Me AppJobsilla puhumme aina monista tavoista, joilla voit tienaa rahaa puhelimellasi. Missä päin maailmaa tahansa asutkin, on satoja sovelluksia, joilla voit ansaita rahaa omalla aikataulullasi. Kyllä, näin me kerromme sinulle. Mutta miltä todellisuus näyttää?

Miten se on todella haluaisitko työskennellä sovellustyössä? Oletko koskaan kuullut itse appjobbaajista?

Vuonna Joulu hengessä, kutsuimme lemmikki sittereitä, paikallisia oppaita, kuljettajia, kotikokkeja ja (pian tulevia) jakelijoita AppJobsin pääkonttorissa järjestettävään erityistapahtumaan.

Ruoan tarjosi Gastronautti, ateriapalvelusovellus, joka maksaa sinulle siitä, että valmistat herkullista perinteistä ruokaa kotimaastasi. Vieraanamme on kiinalainen kokki Chi. Hän kertoi meille kaiken ulkomaanelämästään Ruotsissa ja siitä, miten hänestä tuli insinööristä kotikokki alle vuodessa!

Mukaan liittyivät myös Ping ja Rachele, molemmat lemmikkisitterit, joilla oli Dogbuddy. Ping aloitti lemmikkieläinten vahtimisen, koska hän halusi löytää täydellisen koirarodun adoptoitavaksi. Jopa sen jälkeen, kun hän oli adoptoinut oman koiransa, hän ei voinut lopettaa lemmikkien vahtimista, koska hän yksinkertaisesti rakastaa sitä! Rachele on kansainvälinen opiskelija, joka onnistuu maksamaan palkkansa vuokra ja auttaa perhettään tällä upealla osa-aikatyöllä.

appjobs-gigworkers
Ping ja Rachelle ovat Dogbuddyn lemmikkisittereitä, ja Piotr haluaa toimia Foodoran osa-aikaisena tavarantoimittajana.

Tapaat myös Piotrin, toisen ulkomaalaisen opiskelijan, joka haluaa aloittaa toimituksen yhdessä Foodora nauttia ulkoilmasta. Häneltä puuttuu vain polkupyörä, mutta hän tietää jo, mistä se löytyy. erikoistarjoukset aloittaa työskentelyn!

Stephani on Piotrin tavoin seikkailija. Hän työskentelee paikallinen opas Tukholmassa. Hän käyttää Kolminkertainen olla yhteydessä matkailijoihin, mainostaa matkojaan ja saada palkkaa. Itse asiassa liiketoiminta sujuu loistavasti! Hänellä on varauksia jopa ensi vuodeksi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Sri Lankasta kotoisin oleva Tharka kertoi meille kaiken siitä, miten ollaan kuljettaja Tukholmassa.

appjobs-gigworkers
Rahantekijät: Stephani on paikallinen opas Triplan kanssa, ja Tharkalla on arvokkaita sisäpiirin vinkkejä ajalta, jolloin hän oli kuljettaja.