Oletko juuri nyt tauolla ja/tai odotat videon latautumista ja haluat pitää hauskaa siihen asti? Oletko kenties aidosti kiinnostunut astrologiasta ja aiot selvittää itsestäsi enemmän? Etsitkö parhaillaan joustava osa-aikatyö ja/tai harkitsee uran muuttaminen kokonaan? Mikä tahansa syy onkaan tuonut sinut tänne, toivomme vilpittömästi, että sinä - ja muut 22. elokuuta ja 21. syyskuuta välisenä aikana syntyneet neitsyet - opit jotain (uutta) siitä, miten parhaat työpaikat Neitsyille ja jätä tämä sivu tyytyväisenä.

Työideoita Neitsyt menestyä!

1. Millainen ihminen on Neitsyt?

Todellisena Neitsyenä, olet ehkä pakannut reppusi jo päiviä ennen lukukauden alkua. Astuit innostuneena kynnyksen yli ja ryntäsit luokkahuoneeseesi, jotta voisit vihdoin puhua taas jostain yhtälöstä. Neitsyet rakastavat matematiikkaa syystä! Niitä kuvataan seuraavasti organisoituneina, analyyttisinä, kriittisinä, yksityiskohtiin suuntautuneina, perfektionisteina ja hyvinä kuuntelijoina. Nämä positiivis-negatiiviset ominaisuudet voivat vahvistaa heidän luottamustaan joko työntekijöinä tai freelancereina.

1.1. Missä Neitsyt on hyvä?

Neitsyillä on joitain tärkeimpiä ominaisuuksia, joita menestyä rahoitus- tai hoitoalalla. Mutta jos kiinnität liikaa huomiota jokaiseen pieneen yksityiskohtaan, se voi hidastaa heitä ja aiheuttaa heille ongelmia. Esimerkiksi kokous on peruttava, koska he eivät ole vielä saaneet raporttia valmiiksi. Kriittinen suhtautuminen erilaisiin tehtäviin voi auttaa Neitsyttä erottumaan ja tuomaan esiin parhaat ominaisuutensa, mutta se voi helposti johtaa epämiellyttäviin tilanteisiin sosiaalisessa ympäristössä. Kukaan ei halua, että häntä muistutetaan hänen puutteistaan joka ikinen kerta. Jotkut saattavat tietysti arvostaa sitä, sillä se antaa heille riittävästi varustusta. Tieto tulla paremmaksi. The parhaat työpaikat Neitsyille ovat kirjanpitäjä, sairaanhoitaja, terapeutti, eläinlääkäri, tutkija, siivooja, suunnittelija ja stylisti.

2. Parhaat joustavat työpaikat neitsyille Appjobsissa.

2.1. Kirjanpitäjä

parhaat työpaikat Neitsyille
Kuva: Estée Janssens, Unsplash.

Kuvittele, että olet freelance-tilintarkastaja, joka tarjoaa palvelujaan muille freelancereille. Jos useammat ihmiset päättävät työskentely keikkataloudessa, tarvitaan lisää henkilökohtaisia kirjanpitäjiä. Kun sinulla on erinomaiset organisointi- ja analyysitaidot, pystyt tasapainottamaan kirjanpidon. Ja yksityiskohtainen ja kriittinen lähestymistapa talouteen auttaa sinua lisäämään asiakkaidesi säästöjä. Toisin sanoen, koko Neitsyt-panssaria voidaan käyttää kirjanpitäjänä. Yksi asia kuitenkin: opi, miten päästää projekti menemään. Perfektionismi on myönteinen piirre vain, jos määräajoista pidetään kiinni. Ota yhteyttä yrityksiin ja muihin freelancereihin seuraavilla tavoilla. Freelancer.com, Hubstaff Talent, Taxfyle tai Upwork.

2.2. Senior Care Provider

Yhteiskuntamme ikääntyessä yhä useammat ihmiset tarvitsevat apua. ammattitaitoinen lääketieteellinen apu. Sairaanhoitajat ovat poikkeuksellisen suosittuja sellaisten perheiden keskuudessa, joissa on kroonisesti sairas henkilö. He on tietotaitoa havaitsemaan kaikki muutokset jonkun tilassa ja reagoimaan tarvittaessa nopeasti. Yksityiskohtiin paneutuva ja analyyttinen Neitsyt olisi loistava sairaanhoitaja ja vanhustenhoitaja. Lisäksi monet vanhukset tuntevat itsensä yksinäisiksi individualistisissa yhteiskunnissa. Neitsyt voisi olla heidän täydellinen kumppani. Jos sinulla on taitoja työskennellä terveydenhuoltoalalla, voit hakea töitä seuraavilta aloilta. Care.com, CareLinx ja ElderCare.com.

Oletko lääkäri? ehkäpä tai opiskella tullakseen sellaiseksi? Voit rekisteröityä osoitteessa Push Doctor jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa.


Lue myös: Nämä hoivatyöt ovat työn tulevaisuutta

2.3. Hieroja ja kauneusterapeutti

Mikä tekee Neitsyestä loistavan terapeutin? Ensinnäkin heillä on kärsivällisyyttä kuunnella muita. Ja kun joku kokee kipua, hieroja tai hoitaja on keskityttävä ja kuunneltava tarkasti. Jos ajattelet asiaa: Pelkästään anatomian opetteleminen vaatii sinulta täydellistä neitsyyttä. Sinun on hankkia kaikki tarvittavat tiedot lihaksista, nivelistä, luista jne. koostuvasta ihmiskehosta. Kaikki pienet yksityiskohdat.

Joku, joka rakastaa järjestäytyneenä nauttisit kalenterisi täyttämisestä varatuilla tapaamisilla. Sitten taas, luontainen kykysi matematiikkaongelmien käsittely auttaisi sinua pysymään pelisi huipulla ja maksimoimaan tulosi. Aloittaminen, voit ilmoittautua Zeel, Urban tai Rauhoittaa, kumpi tahansa on saatavilla kaupungissasi. Jos haluat hieman luovemman työn, harkitse kosmetologin kursseja. Löytää asiakkaita menisi sujuvasti kautta Vapaasti, Missbeez tai OryxHub.


Lue myös: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Mobile Massage Therapist työpaikat

2.4. Ammattimainen taloudenhoitaja

Meidän ei tarvitse edes järjestää juhlia, jotta kotimme tai toimistomme olisivat roskien peitossa. Niin vain tapahtuu, ja monet ihmiset eivät halua tehdä kaikkia niitä kotitöitä, joita pitäisi tehdä. Koska Neitsyet ovat yksityiskohtiin suuntautuneita ja pitävät asioiden järjestyksessä pitämisestä, kotiapulaisena tai siivoojana työskentely Kuulostaa työltä, josta pitäisit.

Vaikka sinulla ei olisikaan ollut koskaan aiemmin asiakkaita, voitte käynnistä urasi melko helposti nykyään - alustoilla kuten Housekeeper.com, TaskRabbit, Thumbtack, Bidvine, Helpling, Iloiset kotiapulaiset, TidyChoice, HouseSitter.com, AskforTask tai Jop. Lukujen ja taulukkolaskentaohjelmien hallitseminen auttaa sinua pitämään kirjaa menoista, veroista, tuloista jne.


Lue myös:

2.5. Tutkimuksen tekijä

Kyselyjen tekeminen voi aluksi tuntua oudolta. Miksi edes mainitsisimme sen joukossa parhaat työpaikat Neitsyille? No.., lähes kaikki, joilla ei ole ammattikokemusta voi tehdä joitakin ylimääräistä rahaa kyselyyn osallistujana. Neitsyt-ihmisten kannattaa kokeilla sitä siksi, että koska kyselyt on luotu, jotta kuulla jonkun mielipide. Ehkä jonkin verran arvostelua eri aiheisiin ja tuotemerkkeihin liittyvistä asioista. Järjestäytynyt, analyyttinen, kriittinen ja yksityiskohtiin suuntautunut Neitsyt voisi tuoda esiin kaikki ne osa-alueet, joilla esimerkiksi tuotetta tai palvelua voisi parantaa. Runsaasti maksullisen kyselyn tarjoajat on lueteltu AppJobsissa. Vain muutamia mainitakseni: Survey Junkie, Vastauspisteet, MOBROG, Kyselyt tien päällä ja Hiving.


Tämä saattaa kiinnostaa sinua: 4 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle kyselytutkimuksista

2.6. Suunnittelija

parhaat työpaikat Neitsyille
Kuva: Laura Stanley Pexelsistä

Kuvataidealan työpaikat voisivat nousta seuraavien alojen luetteloon parhaat työpaikat Neitsyille, myös. Yksinkertaisesti siksi, että graafinen suunnittelija tai kuvittaja ansaitsee elantonsa luomalla jotakin täydellistä jollekin yritykselle tai yksittäiselle asiakkaalle. Yksityiskohdilla on merkitystä suunnittelun alalla. Yksinkertainen lisätty tai poistettu viiva voi tehdä valtavan eron. Nykyaikana kaikenlaiset taiteilijat voivat tavata potentiaalisia asiakkaita verkossa kanssa Fiverr, Upwork, Toptal, PeoplePerHour tai Thumbtack. Ansaita lisätuloja, voit päästä opettamaan kanssa Udemy tai antaa apua TheONE. Muista: kaikki taide ei ole syntynyt kaaoksesta vaan huolellisen suunnittelun tuloksena. Näytä heille, miten Neitsyt tekee suunnitelmia!


Lue myös: Oletko valmis käynnistämään suunnittelijan urasi?

2.7. Stylisti

Yksityiskohtiin keskittyvä lähestymistapa työhön on kätevä Neitsyelle. (muoti- tai hius)stylistiuraa. Asu tai hiustenleikkaus voi ensi silmäyksellä näyttää täydelliseltä, mutta Neitsyt huomaa, jos jokin on pielessä. He eivät myöskään kaihda negatiivisen palautteen jättämistä. Heidän tulisi kuitenkin tehdä se varovasti.

Saatat haaveilla punaisella matolla kulkevien ihmisten pukeutumisesta, mutta se on vain yksi vaihtoehto. Luultavasti se hienoin. Voit keskittyä auttaa asiakkaita kaikkialta maailmasta verkossa. Mitäs sanotte? Et tarvitse mitään asiaan liittyvää ammattikokemusta aloittaaksesi verkkomuodin stylistina. Stella&Dot tai Thumbtackesimerkiksi. Jos pidät enemmän kasvokkain tapahtuvasta vuorovaikutuksesta ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta, harkitse liittymistä yhteisön Vapaasti, Missbeez tai OryxHub

3. Löydä Neitsyt-vertaisesi netistä!

Tarkista muut työtarjoukset osoitteessa Appjobs löytääksesi parhaat työpaikat Neitsyille itsellesi. Käy verkkofoorumeilla, jos sinulla on jotain jaettavaa: menestystarina, huolia, temppuja, parhaita käytäntöjä jne. Voit ottaa yhteyttä Oinas, Taurus, Gemini, Syöpä, Leo, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat myös vertaistensa kanssa.


Löydä lisää inspiraatiota!