18-vuotiaiden työpaikat
Kuva: Freepik.com.

18 on kauan odotettu maamerkki: se on ikä, jolloin muutut aikuinen. Tämä tarkoittaa, että vanhempasi eivät ole vastuussa mistään teoistasi. Voit tehdä omat päätöksesi. Voit jopa mennä naimisiin, jos haluat! Ja yksi aikuisuuden parhaista puolista on se, että voit itse - työskennellä haluamallasi alalla- mitään rajoituksia ei sovelleta, poikkeuksena Yhdysvallat, jossa alkoholin ostamista koskevat rajoitukset 21-vuotiaaksi asti, joten et voi työskennellä esimerkiksi baarimikkona tai tehdä alkoholiostoksia muille ihmisille.

Mutta mitä 18-vuotiaiden työpaikat ovatko ne olemassa? Voisit ottaa vastaan työn, joka sopii persoonallisuuteesi, kiinnostuksen kohteisiisi tai, mikä vielä parempaa, työn, joka antaa sinulle ensikäden kokemuksia. työkokemus mitä aiot opiskella tai työskennellä myöhemmin elämässäsi. On hienoa saada kokemusta näin varhaisessa iässä! Ja miten ihanaa onkaan pystyä tekemään hyvää rahaa omasta! Voit luoda profiilin osoitteessa AppJobs ja selaa kaikenlaisia työpaikkoja kategorioittain: lemmikki istuminen, lastenhoito, freelance tai online opetusesimerkiksi.

Anna meidän antaa sinulle tarkempia ideoita!

Työpaikat 18-vuotiaille, joista saat työkokemusta

Hoitaja

Jos tavoitteenasi on opiskella ja työskennellä sosiaalipalvelujen parissa tai lääketieteen alaan liittyvässä työssä, voit ryhtyä hoitajan työhön. Voit tarjota hoitoa vanhuksille tai lapsille esimerkiksi ElderCaren tai Care.comin kautta.

18-vuotiaiden työpaikat
Kuva: Freepik.com.

Tarkista Vanhustenhoito Yhdysvalloissa: osoitteessa Columbus, Baltimore, Seattle, Austin, Nashville ja Kanadassa: osoitteessa Toronto, Vancouver, Montréal.

Tarkista Hoito Yhdysvalloissa: osoitteessa Charlotte, Philadelphia, Portland, San Francisco, vuonna Kanada: osoitteessa Ottawa, vuonna Vancouver, vuonna Montréal, vuonna Australia: osoitteessa Sydney, vuonna Perth, vuonna Melbourne, vuonna Eurooppa: osoitteessa Bryssel, Madrid, Lontoo, Pariisi, Amsterdam

Etsi lisää kaupunkeja ja lisää hoitotyötä mahdollisuudet osoitteessa AppJobs

Lemmikkieläinten hoitaja

Jos lemmikkieläimet ovat sinun juttusi ja haluaisit eläinlääkäriksi tai koirankouluttajaksi, mikä ihanampi tapa oppia niistä enemmän kuin niiden hoitaminen!

Tarkista PetSitter Yhdysvalloissa: osoitteessa Seattle, San Bernardino, Pittsburgh, Los Angeles ja Kanada: osoitteessa Toronto, Vancouver, Calgary.

Tarkista Rover Yhdysvalloissa: osoitteessa Atlanta, Chicago, Denver, Dallas, vuonna Kanada: osoitteessa Ottawa, vuonna Toronto, vuonna Calgary, in Australia: osoitteessa Melbourne, vuonna Eurooppa: osoitteessa Leeds.

Tarkista Sittercity Yhdysvalloissa: osoitteessa San Bernardino, Washington D.C. , vuonna Orlando, vuonna Indianapolis.

Löydä lisää kaupunkeja ja lisää lemmikkieläinten istuttamisen työmahdollisuuksia osoitteesta AppJobs

Online-tuutori

Onko unelmasi tulla opettajaksi tai professoriksi? Aloita harjoittelu jo tänään! Opeta kieltä, matematiikkaa, ohjelmointia tai mitä ikinä osaatkaan, tarjoamalla verkkokurssit. On paljon alustoja, joilla voit tarjota kursseja kaikesta mahdollisesta.

18-vuotiaiden työpaikat
Kuva: Freepik.com.

Tarkista Verbling Yhdysvalloissa: osoitteessa Jacksonville, vuonna Boston, vuonna Cincinnati, vuonna Cleveland ja Eurooppa: osoitteessa Barcelona, Wien, Rooma, Tukholma, Manchester.

Tarkista Udemy Yhdysvalloissa: osoitteessa El Paso, Memphis, San Antonio, vuonna Kanada: osoitteessa Edmonton, Ottawa, Toronto, vuonna Australia: osoitteessa Kultarannikko, Sydney, Brisbane, vuonna Eurooppa: osoitteessa Helsinki, Hampuri, Utrecht, Lissabon, Milan.

Löydä lisää kaupunkeja ja lisää verkko-opettajan työmahdollisuuksia osoitteesta AppJobs

Freelancer IT- tai markkinointitehtävissä

Jos haluat tehdä uraa tietotekniikan tai markkinoinnin alalla, tehdä web-kehitystä, koodausta, suunnittelua, blogin kirjoittamista, sosiaalista mediaa, on monia freelance-alustoja, joihin voit liittyä ja ottaa vastaan asianmukaisia projekteja, jotka tarjoavat sinulle hyvän palkan ja arvokasta kokemusta.

18-vuotiaiden työpaikat
Kuva: Freepik.com.

Tarkista Codester Yhdysvalloissa: osoitteessa Columbus, Phoenix, Pittsburgh, vuonna Kanada: osoitteessa Vancouver ja Toronto, vuonna Eurooppa: osoitteessa Lontoo, Varsova, Pariisi, Berliini.

Tarkista Upwork Yhdysvalloissa: osoitteessa Miami, Sacramento, Albuquerque, Dallas, vuonna Kanada: osoitteessa Toronto, Calgary, Montréal, vuonna Australia: osoitteessa Sydney, Perth, vuonna Eurooppa: osoitteessa Budapest, Praha, Kööpenhamina, Florence, Leeds.

Tarkista PeoplePerHour Yhdysvalloissa: osoitteessa Milwaukee, Las Vegas, Charlotte, vuonna Kanada: osoitteessa Edmonton, Vancouver, Ottawa, vuonna Australia: osoitteessa Brisbane, Melbourne, Sydney, vuonna Eurooppa: osoitteessa Antwerpen, Lyon, Lissabon, Rotterdam, Dublin.

Etsi lisää kaupunkeja ja freelance-työmahdollisuuksia osoitteesta AppJobs

Taiteilija

Pidätkö taiteesta? Pidätkö maalaamisesta, omien vaatteiden suunnittelusta tai korujen tekemisestä? Ehkä haluaisit ryhtyä valokuvaajaksi, näyttelijäksi tai muusikoksi. Voit alkaa myydä taidettasi verkossa, ryhtyä näyttelijäksi, kuvata tapahtumissa tai alkaa järjestää bändisi kanssa konsertteja juhlissa!

Tarkista Etsy Yhdysvalloissa: osoitteessa El Paso, Fort Worth, Jacksonville, vuonna Kanada: osoitteessa Edmonton, Vancouver, Ottawa, vuonna Australia: osoitteessa Brisbane, Melbourne, Sydney, vuonna Eurooppa: osoitteessa München, Liverpool, Bukarest, Valencia.

Tarkista GigSalad Yhdysvalloissa: osoitteessa Miami, Los Angeles, New York City, Nashville ja Kanada: osoitteessa Montréal, Vancouver, Ottawa.

Etsi lisää kaupunkeja ja lisää freelance-taiteilijan työmahdollisuuksia osoitteesta AppJobs

18-vuotiaille tarkoitetut työpaikat löydät osoitteesta AppJobs ovat lukuisia ja kattavat monia aloja. Katso, mitä omalla alueellasi on tarjolla kirjoittamalla kaupunkisi nimi hakukenttään. Saatat löytää jotain, mitä et ole vielä ajatellut. Äläkä unohda tilata meidän YouTube-kanava hyödyllisiä videoita ja tykkää meistä osoitteessa Facebook.