Miten tienata rahaa matkoilla? Tutustu töihin, joita voit tehdä matkustaessasi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Kesä on tulossa, haluat matkustaa ympäri maailmaa, mutta matkustaminen vaatii rahaa. Sinulla saattaa olla säästöjä, mutta tulolähde on olemassa, kun hän on vankilassa. tie tarkoittaisi, että voisimme matkustaa pidempään. Jos se koskee sinua, Appjobs on katettu - tässä on muutamia töitä, joita voit tehdä matkustaaksesi ympäri maailmaa ja saadaksesi silti palkkaa!

Matkusta ja tienaa rahaa verkossa!

1. Työskentely verkkokyselyjen kanssa

Suosittu tapa matkustaa ympäri maailmaa ja saada siitä palkkaa on ryhtyä verkkotyö. Yksi tapa tehdä tämä on täyttää verkkokyselyitä sellaisten alustojen kanssa kuin Hiving ja Survey Junkie. Toiminta on hyvin suoraviivaista - luot profiilin ja saat palkkaa verkkokyselyjen täyttämisestä! Jos olet kiinnostunut kokeilemaan maksullisia kyselytutkimuksia, tutustu osoitteeseen Survey Junkie saatavilla Yhdysvallat ja Kanadasekä Hiving saatavilla Yhdysvallat, Australia, Yhdistynyt kuningaskunta ja Kanada.

Verkkokyselyalustoilla on yleensä väliä sillä, mistä olet kotoisin, mutta ei sillä, missä olet juuri tällä hetkellä, joten mikään ei estä sinua täyttämästä kyselyitä liikkeellä ollessasi! Pidä mielessä, että vaikka kyselyt ovat miellyttävä ja nopea tapa ansaita rahaa, niistä saatavat tulot eivät luultavasti ole niin suuria ja usein, että voisit käyttää niitä pääasiallisena tulonlähteenä matkoilla ollessasi, mutta se on hieno sivutoimi yhdistää se muihin töihin.

Saatat olla kiinnostunut: Vähän tunnettuja tapoja tienata rahaa sivutoimisesti kesän aikana

2. Ryhdy virtuaaliassistentiksi

Matkusta ympäri maailmaa ja saa palkkaa - virtuaaliassistentti

Virtuaaliassistentti on hyvä esimerkki työstä, jonka avulla voit matkustaa ympäri maailmaa ja saada siitä palkkaa. Virtuaaliassistenttina työskentelyssä on kyse sellaisten tehtävien hoitamisesta kuin puheluiden soittaminen, hotellien ja ravintoloiden varaaminen tai tietojen syöttäminen - ja kaikki tämä etänä, olitpa missä tahansa!

Jos olet kiinnostunut virtuaaliassistentiksi ryhtymisestä, tutustu osoitteeseen Fancy Hands saatavilla monissa kaupungeissa eri puolilla Yhdysvaltoja, kuten Chicago, Philadelphia ja paljon muuta! Virtuaaliassistenttityöt ovat hyvä tapa elättää itsensä matkoilla, mutta kannattaa muistaa, että keikka kannattaa etsiä jo ennen matkalle lähtöä.

Saatat olla kiinnostunut: Hanki joustava kesätyö ja tienaa enemmän rahaa kaupungissasi tänä vuonna.

3. Freelance

Jos haluat matkustaa ympäri maailmaa ja samalla tienata rahaa, sinun kannattaa ehdottomasti harkita jonkinlaisen freelance-työ. Freelancer-alustat kuten Fiverr ja Upwork tarjoavat keikkoja monilta eri aloilta, kuten koodauksesta, suunnittelusta, käännöksistä, kirjanpidosta tai sosiaalisen median parissa työskentelystä ja paljon paljon muuta. Löydät myös monia yksinkertaisempia tehtäviä, jotka eivät vaadi paljoa aiempaa kokemusta, joten varmista, että tutustut Fiverr, Upwork, Freelancer, Hubstaff Talent tai PeoplePerHour ennen kuin lähdet matkallesi!

4. Hanki passiivinen tulo

Jos saat passiivinen tulot ovat ulottuvillasi, sinun kannattaa ehdottomasti harkita sitä. Keikat kuten vuokraus autosi tai omaisuutesi ulos silloin, kun et käytä niitä, voi olla ansaitset huomattavan summan rahaa, mahdollisesti jopa tarpeeksi pitämään sinut pinnalla matkasi aikana! Joissakin tehtävissä, kuten auton tai kiinteistön vuokraamisessa, saatat tietysti tarvita jonkun apua, jotta homma toimisi poissa ollessasi, mikä voi tarkoittaa, että saat ystävän tai perheenjäsenen mukaan tai järjestät avaimet noudettavaksi ja jätettäväksi läheiseen kahvilaan, johon voit luottaa.

Yksi tapa saada passiivista tuloa voisi olla se, että vuokrata kiinteistösi sellaisten alustojen kanssa kuin Airbnb, 9 asuntoa, joka on saatavilla monissa paikoissa ympäri maailmaa. Toinen tapa saada passiivista tuloa matkoillesi voisi olla se, että auton vuokraaminen sovelluksella nimeltä Turo saatavilla Yhdysvallat tai jopa vuokrata pysäköintipaikkasi.

Jos haluat tietää, mitä näistä työpaikoista on tarjolla omalla alueellasi, etsi oman kaupunkisi työtarjoukset osoitteesta Appjobs!!

5. Saat palkkaa matkustamisesta ja valokuvaamisesta

Matkusta ympäri maailmaa ja saat palkkaa - valokuvaus

Jos sinulla on hyvälaatuinen kamera tai älypuhelimen kamera, kannattaa harkita valokuvien myymistä matkalla! Osoitteessa Byrd voit matkustaa ympäri maailmaa ja saada palkkaa kuvista, joita olet ottanut uutisarvoisista tapahtumista ja tilaisuuksista. Byrd on käytettävissä monissa osissa maailmaa, kuten Australia, Kanada, Yhdysvallat ja monia muita. Kunhan olet lähellä jotain mielenkiintoista tapahtumaa, voit myydä valokuviasi mistä päin maailmaa tahansa!

Saatat myös pitää: Tarvitsevatko digitaaliset nomadit työviisumia?

Ansaitse rahaa automatkojen aikana

6. Pakettien toimittaminen

Matkusta ympäri maailmaa ja saa palkkaa - pakettien jakelu

Jos aiot lähteä isolle road tripille, tämä on täydellinen sinulle! Käyttämällä alustaa, kuten Roadie saat matkan aikana tarvitsemasi rahat matkan ajaksi. Se toimii niin, että merkitset, minne ja minne menet sekä missä voit pysähtyä, ja saat ilmoituksen, kun kyseisellä reitillä on saatavilla toimituskeikkoja. Sinun tarvitsee vain varmista, että autossasi on riittävästi tilaa pakettien kuljettamiseen ja olet valmis lähtemään!

Jos aiot viipyä jossain pidempään...

Rahan ansaintamahdollisuutesi ovat hieman laajemmat, jos aiot matkustaa ja viipyä kussakin paikassa pidempään. Muista, että jos aiot matkustaa ja työskennellä ulkomailla, sinun on ehkä täytettävä maakohtaiset vaatimukset, joten lue tarjous huolellisesti ensin!

7. Lastenhoitotyö

Jos sinulla on kokemusta lapsenvahtina toimimisesta, voit käyttää lapsenvahtina toimimista siihen, että voit ansaita rahaa matkustaessaan ympäri maailmaa. Lapsenvahtityön saaminen uudessa kaupungissa tai uudessa maassa ei välttämättä ole kovin helppoa, mutta jos sinulla on lastenhoitokokemus ja pysyt paikassa tarpeeksi kauan, se voi olla ratkaisu sinulle!

Lastenvahtityöpaikkoja on tarjolla monilla alustoilla - tutustu tarjouksiin osoitteessa Sitter, Hoito, UrbanSitter, Sittercity ja muuta. Jos olet kiinnostunut lapsenvahtityöstä, etsi lastenhoito työpaikkoja luokka kaupungissasi osoitteessa Appjobs!

Saatat olla kiinnostunut: Kaikki mitä sinun on tiedettävä saadaksesi kesätyöpaikan lapsenvahtina.

8. Lemmikkien vahtiminen ja koirien ulkoiluttaminen

Jos rakastat eläimiä, sinun kannattaa käydä katsomassa lemmikkieläinten vahtiminen tai koirien ulkoiluttaminen. Yksi vaihtoehto on koiran kävely ja lemmikki-sitting-palvelu nimeltään Rover, joka on saatavilla monissa kaupungeissa eri puolilla Yhdysvaltoja, mukaan lukien Seattle, Sacramento, San Jose ja Denversekä Kanada ja Australia. Muita etsimäsi alustoja ovat Petbacker, Hoito, Pawshake ja monia muita, jotka ovat saatavilla monissa eri puolilla maailmaa. Jos haluat selvittää, mitä lemmikkieläinten vahtimistyötä on tarjolla kaupungissa, johon aiot mennä, käy osoitteessa Appjobs ja etsi lemmikkieläinten vahtiminen ja ulkoiluttaminen luokka.

9. Työskentely ravintola-alalla

Tämä on kaikille teille, jotka olette matkustaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan! Jos haluat työskennellä baristana, kokkina, vastaanottovirkailijana, baarimikkona, trukkikuskina tai muussa majoitus- ja ravitsemisalaan liittyvässä työssä, tutustu seuraavanlaisiin sovelluksiin kuin Syft tai Rota. Näiden alustojen avulla voit löytää itsellesi keikan monista eri ammateista, jolloin voit hankkia tarvitsemasi rahat matkoihin joustavasti ja oman aikataulusi mukaan.

Molemmat alustat ovat saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Syft on saatavilla seuraavissa maissa Lontoo, Liverpool, Manchester, Leeds ja Birmingham. Katso Rota osoitteessa Birmingham, Manchester, Leeds, Lontoo ja Glasgow.

10. Työskentely taloudenhoitajana

Ottaen siivous työ voi olla nopea ja joustava tapa matkustaa ympäri maailmaa ja saada siitä palkkaa! Hyvä uutinen on myös se, että jos olet kiinnostunut siivoustyöstä, vaihtoehtoja on monia - joitakin suurimpia niistä ovat palvelut kuten Taloudenhoitaja, Helpling (saatavilla Euroopassa) ja Hoito. Siivousalustoja on paljon enemmän, ja mikä niistä on käytettävissäsi, riippuu maasta, joten löytääksesi ne, jotka sopivat sinulle, etsi osoitteesta siivoustöiden luokka kaupungissa, johon olet menossa Appjobs!

Aloita matkustaminen ympäri maailmaa ja saat palkkaa

Kuten huomaat, on olemassa monia vaihtoehtoja, kun on kyse rahan ansaitsemisesta maailmanmatkoilla. On aina parempi tehdä tutkimusta seuraavista asioista kaupunki tai maa, jossa aiot vierailla. Tarkista ennen matkaa mitä sinun on tiedettävä sovelluspohjaisten työpaikkojen kanssa työskentelystä!

Löydä kaikki mahdollisuudet täältä!