17. elokuuta 2018.

Keikkatalous kasvaa niin nopeasti että talousasiantuntijat ovat aivan liian innoissaan seuraamaan sitä. Mukaan Forbes, pelkästään Yhdysvalloissa keikkatyön osuus työvoimasta kasvoi 10,1%:stä vuonna 2005 15,8%:iin vuonna 2015. Rahoitusasiantuntijan sanoin Mary Meeker, että freelance-työt itse asiassa kasvavat - kolme kertaa nopeammin kuin perinteisessä taloudessa. Yhdysvalloissa keikkatyöntekijöiden määrä on kasvanut 2,4 miljoonasta työntekijästä vuonna 2015 arviolta 6,8 miljoonaan työntekijään vuonna 2018 - eikä se näytä hidastumisen merkkejä!

On tärkeää sanoa, että tämä ei ole vain American mutta myös maailmanlaajuinen suuntaus. Selkeä osoitus tästä on se, että AppJobs.comista löydät yli 10.000 työtarjousta yli 100 kaupungissa ympäri maailmaa. Tässä ovat eniten haetut useilla maailman alueilla.

Missä haluat työskennellä?

  1. Yhdistynyt kuningaskunta

  2. Kanada

  3. Etelä-Afrikka

  4. Muut maat

Yhdistynyt kuningaskunta

uk-appjobs

Kuka sanoi lemmikki-istuminen ei ole kannattavaa? Yhdistyneessä kuningaskunnassa se varmasti on, koska Rover yksi suosituimmista vaihtoehdoista keikkatyöläisten keskuudessa. Opiskelijoille, kotona istuville vanhemmille tai vanhuksille lemmikkieläinten vahtiminen sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat tehdä ylimääräistä rahaa samalla kun he säilyttävät päivittäiset rutiini. Sama koskee Syft, listallamme oleva #3-yritys, jonka kautta voit löytää rajattomasti kokin, baristan, vastaanottovirkailijan ja muita vieraanvaraisuuden työpaikkoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Rota avulla työntekijät kaikkialla maailmassa voivat myös löytää tarjoilu-, baarimestari- ja keittiökeikkoja eri paikoista joka kerta! Mikä on suosituin toimitus työtä paikallisille Lontoossa tai Birminghamissa? No, tämä #5 olisi... Street Stream - yksinkertaisesti toimittaa paketteja ympäri kaupunkia ja saada palkkaa!

Tarkista kaikki keikkatyöpaikat Lontoo, Birmingham, Manchester, Leedsja Liverpool.

Kanada

Kanada-appjobs

Intuit Kanada mukaan freelancereiden, itsenäisten urakoitsijoiden ja tilattavien työntekijöiden osuus Kanadan työvoimasta on 45% vuoteen 2020 mennessä. Tämä selittää, miksi freelancerialustat, kuten Hubstaff Talent ja Fiverr ovat kanadalaisten työntekijöiden suosituimmat vaihtoehdot. Työskenteletkö mieluummin ulkona? No, sinullekin on monia vaihtoehtoja! #3 suosituin vaihtoehto ovat jakelutehtävät, kuten Stuart ja Foodora. Lopuksi, jos rakastat lemmikkejä, #5 Rover on sinun päätöksesi. Se on suosituin sivumme nopeasti kasvavassa lemmikkieläinten vahtiminen/kävelyluokassa.
Tarkista kaikki keikkatyöpaikat Toronto, Ottawa, Vancouver, Calgaryja Edmonton.

Etelä-Afrikka

za-appjobs

Etelä-Afrikan #1 on seuraava Domestly, foorumi, joka pyrkii tuomaan ammattimaisen siivous työpaikkoja kaikille työntekijöille Johannesburg, Kapkaupunki ja Durban. Suunnittelet itse omat vuorosi siivoojana, joten voit samalla huolehtia perheestäsi. Itse asiassa 85% työntekijöistä valitsee keikkatyön sen tarjoaman paremman työn ja vapaa-ajan tasapainon vuoksi. Ei siis ole ihme, että kaikki muut 4 työpaikkaa Etelä-Afrikassa ovat miehitetty etäyhteys-työalustat.

Useilla alustoilla voit työskennellä haluamallasi alalla, ja tarvitset vain internet-yhteyden. Osoitteessa Hubstaff Talent ja Upwork voit työskennellä copywriterina, musiikin säveltäjänä tai IT-asiantuntijana. Udemy, voit toisaalta opettaa mitä tahansa rakastamaasi aihetta verkkoluokissa ja saada palkkaa erikoistuneena opettajana. Fiverr, toisaalta rohkaisee keikkatyöläisiä julkaisemaan hullut palvelut- kuten syntymäpäivävideoiden tekeminen - rahaa vastaan.

Tarkista kaikki siivoustyötarjoukset osoitteessa Johannesburg, Kapkaupunkija Durban.

Muut maat

appjobs-gig-platforms

Mitähän muualla maailmassa tapahtuu?

Yhdysvallat ei voisi olla pois tästä luettelosta. Lue huippualustat osoitteessa Länsi- ja itärannikko!

Euroopassa Barcelonan suosituin alusta on seuraava Care.com, jolloin ihmiset voivat valita lastenhoito-, lemmikkieläintenhoito- ja kodinhoitotöitä aina kun heidän aikansa sallii. Berliinissä samanlaista huomiota kiinnitetään Helpling, joka tarjoaa rajattomasti siivoustyötä ihmisille, jotka eivät puhu saksaa tai jotka haluavat vain nopean työn, joka tuo välittömiä tuloja. Aivan kuten Ruotsissa, jossa Foodora on erityisen suosittu, Pariisissa on kyse jakelupalveluista ja työntekijöiden joustavuudesta, jota työntekijät nauttivat Stuart. Luuletko, että lemmikkieläinten vahtiminen ei ole suurta muualla maailmassa? Ajattele uudelleen! PetBacker häikäisee Madridin ja kaikki sen lemmikkieläinten ystävät!

Keikka-alustat ovat varsin erilaisia, mutta yhtä erilaisia ovat myös työntekijän mieltymykset. Olivatpa taipumukset kuitenkin mitä tahansa, kaikki keikkatyöläiset, lemmikkieläinten ystävät tai pyöräilyn harrastajat löytävät suosikkikeikka-alustansa ja ansaitsevat tekemällä sitä, mitä he eniten arvostavat!

Tarkista kaikki keikkatyöpaikat Barcelona, Amsterdam, Milan, Vancouver, Melbourne, Singapore, ja monet muut kaupungit maailmanlaajuisesti.