Yhä useammat yritykset räätälöivät palvelunsa freelancereiden ja itsenäisten ammatinharjoittajien tarpeisiin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuntea stressiä ja pettymystä, jos et täytä kaikkia vaatimuksia tai sinulla ei ole kaikkia tarvittavia varusteita, jotta voit käynnistää työ joka innostaa sinua. Lisäksi, useita freelancer-työkaluja ja -palveluita on kehitetty tukemaan ihmisiä. kuten sinä - ansaitsemaan mahdollisimman suuret tulot ja saavuttamaan suurimmat mahdollisuutensa. Ratkaisu löytyy kaikille: ei ole väliä, oliko kyseessä haluat työskennellä kuin kuljettaja, toimitus kuljettaja, remonttimies, lemmikki sitter, lastenvahti, matkaopas, kotikokki, luova ammattilainen jne. Olemme koonneet luettelon hyödyllisiä palveluja ja välineitä (mukaan lukien vakuutus- ja rahoituspalvelut). jotka auttavat sinua paitsi saamaan työpaikan myös lisäämään tuottavuuttasi ja tulojasi.

Tässä on luettelo yli 60 hyödyllisestä työkalusta ja sovelluksesta freelancereille ja itsenäisille ammatinharjoittajille.


Kuva: Ivan Samkov

1. Freelance-työkalut 101

1.1. Vakuutus freelancereille

Viime vuosina useat verkkoportaalit ovat tehneet yhteistyötä insurtech- ja vakiintuneiden vakuutusyhtiöiden kanssa auttaakseen freelancereita ja itsenäisiä ammatinharjoittajia ostamaan vakuutuksia. vakuutussuunnitelmat alennettuun hintaan. On melko todennäköistä, että tarvitset vakuutusturvaa myös työskennellessäsi, sillä monet työpaikat edellyttävät työntekijöiltä jonkinlaista vakuutusta.

Sairausvakuutus

Ensimmäiseksi sinun on selvitettävä, kuuluuko sinun vakuutuksesi Kohtuuhintainen terveydenhuoltolaki. Se on aina hyvä alku. Etsi sitten muita mahdollisia ratkaisuja. Jotkut tunnetuimmista keikkayrityksistä ovat solmineet liikesuhteen Stride, suosittu ja monipuolinen alusta, joka tarjoaa henkilökohtaisia neuvoja parhaasta sairausvakuutuksesta freelancereille muun muassa. Sairausvakuutuksen lisäksi voit hankkia sairaus-, hammas- tai henkivakuutuksen.

Vastuuvakuutus
Monissa tapauksissa foorumi pyytää freelancereita ja pienten yritysten omistajia toimittamaan todistuksen vastuuvakuutuksestaan. Freelance- ja tilauspohjaiset työt eroavat kuitenkin perinteisistä 9-5-työpaikoista. Näiden töiden luonne rohkaisi yrittäjiä ajattelemaan laatikon ulkopuolella, mikä johti pienyrittäjien (myös itsenäisten yrittäjien) ja freelancereiden on demand -vakuutusturvaan.

Kenen tulisi harkita vastuuvakuutuksen hankkimista?
Kotikokit, lastenvahdit, kodinhoitajat, siivoojat, kodinhoitajat, hierojat, valmentajat, henkilökohtaiset valmentajat, kunto-ohjaajat, paikalliset oppaat, terveydenhuollon ammattilaiset, hoitotyöntekijät ja monet muut.

Löydä haluamasi työpaikka täältä!

Sormustin

Työpöytäni

Voit hankkia vastuuvakuutuksen pyynnöstä tai maksaa kuukausimaksun ilman suurempaa vaivaa. Thimble tarjoaa tarpeittesi mukaan räätälöidyn vakuutussalkun. Voit pyytää vakuutustodistusta joka lähetetään sinulle ja asiakkaasi postilaatikkoon hetkessä. Sivuston avulla voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa - aina kun haluat laajentaa vakuutusta tai lisätä uusia miehistön jäseniä tai vakuutettuja. Osoitteessa Appjobsin jäsenet, tilaus alkaa vain $5:stä.

Tapoly

sairausvakuutus freelancereille
Kohteliaisuus Tapoly

Tapoly on vakuutusalan yritys pienille yrityksille, yksityisyrittäjille, freelancereille, yksityisyrittäjille, itse-työntekijät ja kaikki muut Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvat ja keikkataloudessa rahaa ansaitsevat. Voit ostaa vakuutusturvan päiväksi, vuodeksi tai joksikin siltä väliltä. Etsi ammattisi tai päätehtävä listalla, jotta pääset alkuun. Jos et löydä sitä, jätä ehdotus Tapoly-tiimille.

Vakuutus lemmikkieläinten hoitajille
Tiesitkö, että lisensoidut, vakuutetut ja sidotut lemmikkien hoitajat saavat usein enemmän viestejä lemmikkien omistajilta kuin ne, joilla ei ole mitään virallista asiakirjaa? Lemmikkieläinten hoitajat laativat monipuolinen ryhmä koska ne myyvät palveluja, kuten lemmikkieläinten täysihoitoa, lemmikkieläinten ulkoiluttamista, lemmikkieläinten koulutusta, lemmikkieläinten hoitoa ja lemmikkitaksia. Rover, PetSitter.comjne. Erikoistuminen vaikuttaa heidän vakuutussuunnitelman valintaan.

 • Pet Sitters International suosittelee Carolinasin yritysvakuuttajat Yhdysvalloissa ja Binks Kanadassa.
 • Yhdysvaltalainen Lemmikkieläinten vakuutus ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva Suojaavuus ja Suora linja ovat saaneet hyviä arvioita asiakkailta.
 • Protectivity ja Direct Line tarjoavat vakuutusturvaa myös personal trainerille, kampaajille ja terapeuteille sekä muille pienyritysten omistajille.

Kotivakuutus
Jos toimistosi sijaitsee kotonasi, sinun kannattaa tutustua kotivakuutussuunnitelmiin. Ellet ole jo hankkinut sellaista. Jos kotivakuutuksesi ei kata työvälineesi (puhelin, tietokone, tulostin, skanneri, työpajasi koneet jne.), tutki mahdollisia vakuutusratkaisuja. Isännät, jotka vuokraavat kotinsa Kotimajoitus, FlipKey, Airbnb, HomeAwayjne. on oltava asianmukainen vakuutusturva.

Ajoneuvovakuutus
Kaukosäädin työntekijöiden ei tarvitse miettiä päivitetty ajoneuvovakuutus niin paljon, mutta remonttimiehet ja jakelukuljettajat/kuljettajat tekevät niin. Jopa ihmiset, jotka tekevät passiivinen tuloja vuokraamalla autojaan. Perinteiset ajoneuvovakuutukset eivät yleensä kata autonvuokraukseen liittyviä vahinkoja (kanssa Getaround tai Turoesimerkiksi) tai tilauskuljettajan/toimittajan tehtäviä. Tämä on muuttumassa: Allianz, AXA ja Allstate ovat tunnettujen yritysten joukossa, jotka ovat alkaneet - tarjota joustavampia vakuutusratkaisuja kuljettajille. Edellä mainittu Direct Line on kehittänyt esimerkiksi pakettiauton omistajille tarkoitetun vakuutuspaketin.


Aiheeseen liittyvä sisältö:

1.2. Rahoituspalvelut freelancereille

Numeroiden käsittely vaatii paljon energiaa ja keskittymistä, mutta freelancereiden, pienten yritysten omistajien ja itsenäisten urakoitsijoiden on täytynyt tutustu talouteen ja seurata tiiviisti oman osavaltionsa tai maansa sääntöjen ja määräysten muutoksia. Heidän vastuullaan on veroilmoitusten tekeminen ja kirjanpidon hoitaminen. Poistaa sekaannukset ja ansaita enemmän rahaa, tutustu verotukseen, kirjanpitoon, kirjanpitoon, laskutukseen, verkkomaksutyökaluihin ja -palveluihin.

Verotuksen välineet

Jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja (itsenäiset yrittäjät ja pienyrittäjät mukaan luettuina), sinun on yleensä täytettävä seuraavat vaatimukset annettava vuosi-ilmoitus ja maksettava arvioitu vero neljännesvuosittain. Yhdysvalloissa. Veroja ilmoittaessasi sinun on otettava huomioon muun muassa seuraavat asiat: mitä lomakkeita käytät, tulovirtasi, itsenäisen ammatinharjoittajan veron maksaminen (15,3% vuodesta 2020 alkaen) ja verovähennykset. Voit vähentää stressiä ja nopeuttaa prosessia, kun verokausi/päivä koittaa, säästä aikaa näillä freelance-sovelluksilla.

Haltijan vero

rahaa säästäviä verovinkkejä keikkatyöntekijöille

Se on ei. 1 veroilmoitusohjelmisto itsenäisille yrittäjille. Se auttaa sinua yksilöi kaikki verovähennyskelpoiset erät (kuten matkakulut, koulutus- ja sertifiointikulut, toimistotarvikkeet, laitteet jne.). Se skannaa ostosi ja tapahtumasi poistoja varten. Veroasiantuntija tarkastaa veroilmoituksesi. Voit tilata palvelun kuukausimaksulla (ilmainen kokeilujakso sisältyy hintaan) tai jättää verosi/ladata raportin kertamaksulla. Osoitteessa Appjobs, se maksaa vain $7 kuukaudessa ilmaisen kokeilujakson jälkeen.

TurboTax

työkalut_freelancereille
TurboTaxin kohteliaisuus

TurboTax voi myös säästää paljon rahaa verotuksessa. Sinun on vastattava joihinkin kysymyksiin, jotka koskevat tulojasi, kotitaloutesi jäseniä, hyväntekeväisyyslahjoituksia jne. Tämä auttaa heitä etsi kaikki kulut, jotka voit kirjata pois veroistasi. Sinun ei tarvitse huolehtia tilintarkastuksista, sillä he ovat huolehtineet sinusta aivan kuten Keeper Tax. He tarjoavat paljon palveluja, jotka on hinnoiteltu erikseen.

Hurdlr

työkalut_freelancereille
Hurdlin kohteliaisuudesta

Myös Hurdlr skannaa automaattisesti menosi ja vähennyksesi ja antaa sinun tehdä veroilmoituksen sovelluksessa. Ilmainen suunnitelma sopii sinulle, jos työskentelet osa-aikaisesti tai teet keikkoja satunnaisesti. Se sisältää rajoittamattoman kilometriseurannan ja mahdollisuuden lisätä tuloja ja menoja, nähdä verolaskelmien yhteenvedon ja viedä tai lähettää raportteja sähköpostitse. Voit milloin tahansa päivittää Premium- ($5 kuukaudessa laskutetaan vuosittain, $8 kuukaudessa laskutetaan kuukausittain) tai Pro-versioon ($10 kuukaudessa laskutetaan vuosittain). Pro-paketissa saat käyttöösi kirjanpito- ja laskutustyökalut.

Laskutustyökalut

Monet tilaus- ja freelance-alustat tuottavat sinulle liidit, mutta kaikissa ei ole sisäänrakennettua laskutusjärjestelmää. Jotkin yritykset ovat tunnistaneet markkinaraon ja luoneet työkaluja freelancereille ja pienten yritysten omistajille, jotka voivat laskujen laatiminen nopeasti.

Invoice.to

freelance-rahoituspalvelut
Kohteliaisuus Invoice.to

Jos haluat laatia laskun nopeasti etkä tarvitse hienoa laskua, voit luoda laskun seuraavalla ohjelmalla Invoice.to muutamassa minuutissa. Sinun ei tarvitse luoda profiilia laskujen lähettämistä varten. Voit lisää hankkeen kuvaus, laskutusehdot ja sovellettava vero sekä yhteystiedot. Voit laskun esikatselu ennen lähettämistä. Et maksa palvelusta mitään, mutta Stripe- ja PayPal-kulut ovat korkeat (2,9% + 30¢); nämä ovat kaksi hyväksyttyä maksutapaa.

Yksinkertainen lasku

freelance-rahoituspalvelut
Kohteliaisuus Invoice Simple

Invoice Simple -palvelussa on enemmän valuuttavaihtoehtoja ja ominaisuuksia kuin Invoice.to:ssa, mutta sen käyttö on silti ilmaista. Voit lisää yrityksesi logo, kokeile eri värejä, lisää alennus (prosentti tai kiinteä summa) ja listaa useita kohteita. Yleisimpien valuuttojen (EUR, GBP, USD) lisäksi voit valita useita muita valuuttoja. Ennen laskun viimeistelyä voit esikatsella sitä ja tehdä tarvittaessa muutoksia. Sen jälkeen voit lataa laskusi PDF-muodossa ja/tai saat linkin.

Yksinkertainen lasku

freelance-rahoituspalvelut
Simple Invoice -palvelun kohteliaisuus

Tämä laskutusohjelmisto järjestä laskut (luonnos, lähetetty, maksettu, palautettu ja arkistoitu) ja asiakkaat. Sen avulla voit analysoida raportteja, jotta voit seurata talouttasi - tarkistaa, kuinka paljon liiketoimintasi on kasvanut ja missä tilanteessa olet. Simple Invoice maksaa $10 kuukaudessa tai $102 vuodessa, ja siinä on rajoittamaton määrä laskuja, asiakkaita ja maksuja. Voit tutustua palveluun vapaasti 14 päivän kokeilujakson aikana ilman, että lähetät pankki- tai luottokorttitietojasi.

Online-maksujärjestelmät

Joissakin keikkayrityksissä vaaditaan tietty verkkomaksuvaihtoehto. Tämä on kuitenkin vain yksi syy kerätä tietoa verkkomaksuista. Yritys, jonka kanssa työskentelet, saattaa suosia toista vaihtoehtoa tai haluat vain yksinkertaisesti välttää menettämästä paljon rahaa kansainvälisistä liiketoimista. Esineitä (käytettyjä tai uusia esineitä) myyvät freelancerit hyötyvät tästä ehdottomasti.

PayPal

verkkomaksupalvelut freelancereille
PayPalin kohteliaisuudesta

Se on kaikkien digitaalisten maksusovellusten äiti. Joitakin verkkoalustoja, jotka yhdistävät freelancereita/riippumattomia urakoitsijoita ja asiakkaita. mieluummin PayPal. Muutamia mainitakseni: Grubhub, MOBROG, Hiving ja muut tutkimussivustot. Transaktio- ja muita maksuja sovelletaan.

Raita

verkkomaksupalvelut freelancereille
Kohteliaisuus Stripe

Tarvitset Stripe-tilin saadaksesi ansaitsemasi rahat. Medium-kumppanuusohjelma. Medium on verkkojulkaisualusta, jossa kuka tahansa voi jakaa teoksiaan verkossa ilmaiseksi tai maksumuurin takana. Useat suositut freelance-työkalut integroituvat Stripesiin: Squarespace verkkosivujen rakentamiseen ja isännöintiin, Invoice.to laskutukseen jne. Transaktio- ja muita maksuja peritään tässäkin.

Neliö

verkkomaksupalvelut freelancereille
Courtesy of Square

Myös Square voi auttaa sinua, kun liiketoiminnan pyörittäminen ja/tai tuotteiden myynti. Voit luoda, lähettää ja seurata laskuja sekä hyväksyä Visa-, MasterCard-, Discover- ja MasterCard-maksuja. American Express. Maksut näkyvät yleensä pankkitilillä yhden tai kahden pankkipäivän kuluttua. Käsittelymaksuja sovelletaan.

Revolut

verkkomaksupalvelut freelancereille
Kohteliaisuus Revolut

Jos joudut maksamaan työkaluista ja laitteista ulkomaanvaluutassa, mutta haluat kuitenkin löytää parhaat vaihtokurssit useissa valuutoissa, tämä on sinulle sopiva sovellus. Voit perustaa virtuaalisen pankkikortin ja/tai tilata fyysisen kortin pientä maksua vastaan. Ilmainen ja maksullinen tili tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, mutta voit nostaa rahaa monissa maissa ilmaiseksi tietyllä pankkiautomaatilla tiettynä päivänä. Revolut toimii myös tasku budjetointisovellus sillä se näyttää, kuinka paljon rahaa käytit tiettyihin asioihin (ruoka, matkailu, viihde) kuukauden aikana. Jos et hallitse rahaa hyvin, aseta itsellesi rajoja ja parane siinä vaivattomasti.

TransferWise

verkkomaksupalvelut freelancereille
TransferWisen kohteliaisuus

Freelancerit, jotka toteuttavat projekteja asiakkailleen ympäri maailmaa, voivat ansaita enemmän tämän online-rahansiirtopalvelun avulla, kun he vastaanottavat maksuja ulkomaisissa valuutoissa. Kun olet rekisteröitynyt, sinulla on rajaton tili ja älä menetä kun maksetaan Englannin puntina, Yhdysvaltain dollareina, euroina, Australian dollareina ja Uuden-Seelannin dollareina. Voit pientä muuntamismaksua vastaan Muunna USD = GBP todellisen keskimarkkinakurssin mukaan. Voit siirtää rahaa useisiin maihin 40 valuutalla. Voit tilata TransferWise MasterCard -kortin.

AND.CO

verkkomaksupalvelut freelancereille
Kohteliaisuus AND.CO

AND.CO integroituu moniin muihin työkaluihin, joita freelancerit ja itsenäiset yrittäjät käyttävät. Voit seurata aikaasi ja kulujasi, hallita tehtäviäsi, lähettää laskuja, kirjoittaa sopimuksia ja saada raportit taloudestasi. Jos työskentelet vain yhden asiakkaan kanssa, sinulle saattaa riittää ilmainen paketti, jossa on lisäkustannuksia verkkomaksuista.

Kirjanpito- ja kirjanpitotyökalut

Jotkut yritykset palkkaavat W-2-työntekijöitä ja pidättävät veroja, mutta monet eivät, mikä vaikeuttaa freelancereiden ja itsenäisten yrittäjien elämää. Tili- ja kirjanpitotyökalut ovat käteviä, kun halutaan järjestää laskut ja seurata kassavirtaa reaaliajassa, eli et joudu konkurssiin, koska kulutat enemmän kuin ansaitset.

ZipBooks

freelance-rahoituspalvelut
ZipBooksin kohteliaisuus

Se tarjoaa kirjanpidon lisäksi myös laskutuspalveluja ilmaiseksi. Maksut käsitellään nopeasti. Kun valitset ilmaisen paketin, saat seuraavat mahdollisuudet lähettää rajattomasti laskuja, hallita rajattomasti myyjiä ja asiakkaita, hyväksyä digitaalisia maksuja Squaren tai PayPalin kautta, tarkastella perusraportteja ja yhdistää yhden pankkitilin. Jos yrityksesi saavuttaa tason, jolla et enää pysty hoitamaan asioita ilmaisella paketilla, voit valita maksullisen paketin (Smarter hintaan $15 kuukaudessa tai Sophisticated hintaan $35 kuukaudessa), joka sopii paremmin tarpeisiisi.

Aalto

freelance-rahoituspalvelut
Kohteliaisuus Wave

Tämän pienyritysten omistajille (ja yrittäjille) suunnitellun talousohjelmiston avulla voit pitää kirjanpidon ajan tasalla maksutta. Kirjanpitoohjelmiston avulla voit seurata tulojasi, kulut ja liikevaihtovero, lisätä rajattomasti kumppaneita, yhteistyökumppaneita tai tilejä, luoda tilinpäätöksiä, järjestää tulot ja kulut helposti veroluokkiin ja käyttää rajattomasti pankki- ja luottokorttiyhteyksiä jne. On mahdollista lähettää henkilökohtaisia laskuja missä tahansa valuutassa, hyväksyä luottokortteja, jotta saat maksun automaattisesti jne. Ilmaiseksi. Heidän käyttökohtainen maksumallinsa keskittyy verkkomaksuihin.

Xero

freelance-rahoituspalvelut
Xeron kohteliaisuudesta

Xeron palveluiden käyttö on kuukausimaksullista: Starter Plan maksaa $20 kuukaudessa, mutta voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan. Voit lähettää viisi laskua ja tarjousta, kirjata viisi laskua, täsmäyttää 20 pankkitapahtumaa ja tallentaa laskut ja kuitit Hubdocin avulla. Jos useiden valuuttojen käsittely on sinulle ensisijaisen tärkeää, sinun kannattaa valita Premium-paketti, jonka hinta on $40 kuukaudessa.

Penkki

freelance-rahoituspalvelut
Kohteliaisuus Bench

Onko sinulla suurempi budjetti käytettäväksi kirjanpitotyökaluun? Yksi Benchin tarjoamista suunnitelmista voisi olla valintasi. Se sisältää kuukausittaisen kirjanpidon enintään 15 rahoitustiliä. Kirjanpitoryhmä hoitaa kirjanpitoa, ja ohjelmisto seuraa talouttasi. Yrityksille, joiden kuukausittaiset menot ovat $0-$1 000, suositeltu Starter maksaa $139 euroa kuukaudessa. Voit aloittaa ensin ilmaisen kokeilujakson.


Aiheeseen liittyvä sisältö

1.3. Käännöspalvelut freelancereille

verkkokäännöspalvelut freelancereille
Kohteliaisuus ProZ

Muutto uuteen maahan työn tai opiskelun vuoksi voi lisätä jännitystä, mutta se voi myös aiheuttaa ahdistusta. Jotta vältät stressin, joka liittyy kaikkeen byrokraattiseen paperityöhön, joka on tehtävä, sinun kannattaa miettiä asioita etukäteen. Oletetaan, että päädyt Saksaan tai Ranskaan ja sinun on toimitettava kopio virallisista papereistasi paikallisella kielellä.

Saatat pitää kääntämisen käsitettä outona, mutta sinun on hyvä tietää, että joissakin maissa englanninkieliset asiakirjat eivät yksinkertaisesti riitä. päästäksesi eteenpäin - tai löytääksesi työpaikan. Tarkista aina viranomaisilta, millaisia käännöksiä he tarvitsevat: se vaihtelee maasta toiseen, ja ehkä jokin valtion virasto noudattaa täysin erilaista lähestymistapaa kuin useimmat muut. Joskus sinun on löytää sertifioitu kääntäjä tai käännöstoimisto sen sijaan, että hänellä olisi ystävä, jolla on hyvä kielitaito. On hyvä tietää, että kaikki toimistot eivät hyväksy käännettäväksi henkilökohtaisia asiakirjoja, kuten henkilöllisyystodistuksia, tutkintotodistuksia, todistuksia ja muita asiakirjoja.

Mistä löydät kääntäjiä?

Haluatko työskennellä kääntäjänä/tulkkina?
Kääntämisen ja tulkkauksen ala on kasvanut nopeasti toisen maailmansodan jälkeen. Huolimatta siitä, että kone oppiminen, asiakirjojen viimeistelyyn tarvitaan edelleen oikeita ihmisiä. Sinun ei tarvitse opiskella kielitiedettä tullaksesi kääntäjäksi tai tulkiksi, mutta sinun on oltava läpäistä muutama koe saadaksesi todistuksen. CAT-työkalun (tietokoneavusteinen kääntäminen) käytön opettelu on nykyään välttämätöntä, ja erikoistuminen oikeudelliseen, tietotekniikkaan, tekniikkaan, lääketieteeseen tai talouteen voi merkitä enemmän ja paremmin palkattua työtä. Etkö ole kiinnostunut mistään näistä aiheista? Netflix ja muut suoratoistopalvelut ja yleisradioyhtiöt tarvitsevat myös kääntäjiä.

Löydä käännös- ja tulkkaustöitä täältä!


Freelancerit, itsenäiset ammatinharjoittajat ja pienyritysten omistajat tarjoavat yleensä palvelujaan useammalle kuin yhdelle asiakkaalle. Työt saattavat tuntua pieniltä, mutta sopimus (ja tietysti vakuutus) voi säästää sinut melkoiselta päänsäryltä. Muutama erityisesti palveluitasi varten laadittu malli säästää aikaa ja rahaa. Rahoituspalvelujen joukossa mainitun AND.CO:n lisäksi voit selata profiileja Upworkissa, Freelancer.comissa, PeoplePerHourissa tai Fiverr jos haluat keskustella oikeudellisen asiantuntijan kanssa.

2. Työkalut ja sovellukset verkossa toimiville freelancereille ja tilattaville työntekijöille.

Emme olisi yllättyneitä, jos tunnistaisit itsesi molemmiksi. On aina hyvä ajatus monipuolistaa tulolähteitäsi. Mutta mitä enemmän töitä sinulla on, sitä organisoidumpi sinun on oltava. Onneksi, on ilmestynyt valtava määrä freelance-sovelluksia. markkinoilla, jotta freelancereiden ja tilaustyöntekijöiden elämään saataisiin positiivisia muutoksia.

Freelance-sovellukset, jotka:
- helpottaa alkuja
- keventää työtaakkaa
- yksinkertaistaa työrutiineja
- automatisoida prosesseja
- lisätä tuottavuutta ja tuloja
- salaa tiedot
- parantaa näkyvyyttä
- tarjota viihdettä
- ja monia muita

2.1. Digitaaliset kirjoitusvälineet

Käänny digitaalisten kirjoitusvälineiden puoleen parantaa tekstejäsi näytetään profiilissasi (jaettu paikallinen opas osoitteessa Valitse päiväsi, U2GUIDE, Dabble, ToursByLocals, GuruWalk, luova tai IT-alan ammattilainen Toptal tai Fiverr, PeoplePerHour, Hubstaff Talent, Upwork, Freelancer.com, Thumbtack, Airbnbjne.) tai asiakkaille lähetettyjä asiakirjoja. Jopa ilmaiset sovellukset voi antaa sinulle tärkeitä neuvoja siitä, miten parantaa kirjoittamistasi ja ilman kirjoitusvirheitä. Mitä parempia profiilitekstejä ja ehdotuksia kirjoitat ja toimitat, sitä ammattimaisemman kuvan luot. Ensivaikutelmalla on merkitystä. Tästä huolimatta nämä sovellukset eivät tiedä kaikkea, joten sinun kannattaa aina harkita rauhassa, hyväksytkö vai hylkäätkö ehdotetut muutokset.

Grammarly

digitaaliset kirjoitustyökalut freelancereille
Grammarlyn kohteliaisuudesta

Grammarlyyn rekisteröityminen ja sen ilmaisversion ominaisuuksien tutkiminen vie muutaman sekunnin. Sinun on asetettava kielivalintasi (brittiläinen, amerikkalainen, kanadalainen tai australialainen englanti) ja odotettava, että ohjelma näyttää hälytykset. Osoitteessa katso hälytykset oikeinkirjoitusvirheiden osalta ja saada ehdotuksia sanamuotojen korvaamiseksi. Kokonaispistemäärä kuvaa tekstisi laatua, joka on luettavuudeltaan verrattavissa The New York Timesiin. Jos haluat kattavamman tarkistuksen, valitse Premium ja maksa kuukausittain ($29,95 kuukaudessa), neljännesvuosittain ($19,98 kuukaudessa) tai vuosittain ($11,66 kuukaudessa). Suosittelemme myös Grammarly-selainlaajennuksen asentamista.

Hemingway App

digitaaliset kirjoitustyökalut freelancereille
Hemingway-sovelluksen kohteliaisuudesta

Hemingway-sovellus ($19,99 kuukaudessa työpöydälle) tutkii tekstejäsi ja kohokohdat adverbit ja heikentävät lauseet, monimutkaiset lauseet ja yleiset virheet eri värejä käyttäen. Se luokittelee tekstisi luettavuuden ja antaa tietoja keskimääräisestä lukuaikataulusta. (Aivan kuten Grammarly.)

ProWritingAid

digitaaliset kirjoitustyökalut freelancereille
ProWritingAidin kohteliaisuus

ProWritingAid ei ainoastaan tarkista kielioppi ja neuvoo sinulle tyyliä, mutta saat myös yhteyden kirjoittamisen mentoriin. Voit lisätä sen ilmaiseksi selaimeesi (Chrome, Safari, Firefox, Edge) ja käyttää sitä. integroi Google Docs, Open Office, MS Word, MS Outlook, Gmail, WordPress ja monet muut. Parasta on, että se kysyy sinulta työstäsi: "Oletko bloggaaja, copywriter vai fiktio-, tietokirjailija, akateeminen, liikekirjoittaja tai muunlainen kirjoittaja?"." Lisätyt ominaisuudet auttavat sinua välttää yleisiä virheitä ja löytää oikea sana ottaen huomioon muun muassa asiayhteyden. Osoitteeseen käyttää kaikkia ominaisuuksia, sinun on ostettava ohjelmisto: Kuukausitilaus ($20,00 kuukaudessa), vuositilaus ($79,00 vuodessa, $6,58 kuukaudessa, mikä tarkoittaa 67%:n säästöä) tai elinikäinen tilaus (kertamaksu: $299,00, sisältää kaikki päivitykset).

WhiteSmoke

digitaaliset kirjoitustyökalut freelancereille
Kohteliaisuus WhiteSmoke

Halvin Web-paketti (alkaen $5,00 kuukaudessa) tarjoaa seuraavat palvelut online-kirjoitusratkaisu kaikille käyttöjärjestelmille; se on yhteensopiva kaikkien selainten kanssa. Se sisältää kieliopin tarkistusohjelman, plagiaatintarkistusohjelman (enintään 500 krediittiä) ja kääntäjän.

2.2. Viestintävälineet

Sinun ei tarvitse aina soittaa asiakkaille tai kollegoillesi, mutta voit silti pitää heihin yhteyttä. Useita freelance-sovelluksia on käynnistetty yhdistämään ihmisiä ympäri maailmaa ja auttamaan heitä kommunikoimaan tehokkaasti. Puhumattakaan siitä, että et voi ilmoittautua keikkafirmaan (DoorDash, Postmates, TaskRabbit, Airbnb, Shiptjne.) ilman sähköpostiosoitetta, ja sinun on aina vahvistettava sähköpostiosoitteesi.

Gmail

viestintävälineet freelancereille
Googlen kohteliaisuudesta

Toukokuussa 2020 käytössä oli noin 1,5 miljardia Gmail-tiliä. Jos sinun ei tarvitse lähettää suuria tiedostoja (yli 24 Mt), et tunne tarvetta ostaa lisää tallennustilaa pitkään aikaan. Sähköpostit ovat täydellisiä jos et odota vastausta heti, sillä kaikki eivät tarkista viestejään tunneittain tai halua säätää asetuksia ja saada ilmoituksia uusista sähköposteista.

ProtonMail

viestintävälineet freelancereille
ProtonMailin kohteliaisuus

CERNissä tavanneiden tutkijoiden perustama ProtonMail on saavuttanut suosiota toimittajien ja muiden freelancereiden keskuudessa. jotka pitävät yksityisyyttä ja salausta ensisijaisina. Kaikki sähköpostit on salattu, eikä edes tiimi voi lukea niitä. Voit käyttää verkkoversiota tai ladata Android- tai iOS-sovelluksen. Ilmaispaketin lisäksi voit milloin tahansa päivittää johonkin maksullisista paketeista (Plus, Professional, Visionary). Plus maksaa 5,00 € kuukaudessa, ja siinä on 5 Gt tallennustilaa, 1000 lähetettävää viestiä, 200 mahdollista kansiota/tarraa jne. Visionary-paketti sisältää myös VPN:n.

Google Hangouts

viestintävälineet freelancereille
Googlen kohteliaisuudesta

Joskus asynkroninen viestintä ei toimi tilanteessa, joten sinun mielestäsi on parasta keskustella toisen osapuolen kanssa reaaliaikaisesti. Google Hangoutsin avulla teet videopuheluita, soita tai lähetä viestejä asiakkaille, opiskelijoille tai kollegoillesi. Joitakin ominaisuuksia, esimerkiksi videopuheluita, ei kuitenkaan ole sisällytetty mobiiliversioon. Pitääkö sinun usein soittaa Kanadassa tai Yhdysvalloissa sijaitseviin puhelinnumeroihin? Jos äänipuheluita on saatavilla alueella, voit soittaa ilmaiseksi, mutta joitakin maksuja voi periä. Myös kansainväliset hinnat ovat melko alhaisia.

Telegrammi

viestintävälineet freelancereille
Telegramin kohteliaisuus

Telegramilla on paljon yhtäläisyyksiä WhatsAppin kanssa, mutta se on pilvipohjainen messenger, jossa käyttäjät voivat lähettää viestejä, valokuvia, videoita ja kaikenlaisia tiedostoja. Voit luo ryhmiä jopa 200 000 ihmisen tai kanavien lähetyspaikat. Ja kaikki on ilmaista. Se toimii kaikissa järjestelmissä, eikä sinun tarvitse huolehtia tietoturvasta, sillä viestit ovat vahvasti suojattuja. salattu.

WhatsApp

viestintävälineet freelancereille
WhatsAppin kohteliaisuus

Jos et halua olla yhteydessä ihmisiin käyttämällä sosiaalisia verkostoja, voit ladata WhatsAppin ja soittaa tai lähettää heille viestiä sovelluksen ilmaiseksi. (Datamaksuja voidaan veloittaa.) Se tarjoaa päästä päähän -salauksen, aivan kuten Telegram. Jos sinun täytyy jakaa tiedoston (enintään 100 Mt) kiireellisesti, voit tehdä sen suoraan sovelluksessa lähettämättä sähköpostia.

FaceTime

viestintävälineet freelancereille
Applen kohteliaisuudesta

Uskollisena Apple-käyttäjänä tutustu edut FaceTime. Joitakin maita lukuun ottamatta se on saatavilla kaikkialla maailmassa, ja sinä voit soittaa video- ja äänipuheluita iPhonen, iPadin tai iPod touchin avulla. Sinun ei tarvitse ostaa sovellusta erikseen, vaan voit kirjautua sisään Apple ID:lläsi ja ottaa sen käyttöön helposti.

Skype

viestintävälineet freelancereille
Microsoftin kohteliaisuudesta

Skype, jonka Microsoft osti vuonna 2011, on ollut suosittu ohjelma videopuheluiden soittamiseen ja kaikenlaisten haastattelujen tekemiseen, chat sukulaisten kanssa, viettää aikaa ystävien kanssa jne. Ilmaisversiossa pienyritykset voivat yhdistää enintään 20 työntekijää. Lisäksi voit ostaa krediittejä ja soittaa ulkomaanpuheluita edullisemmin. Jos osallistut yleensä kahdenkeskisiin virtuaalikokouksiin tai opetat pieni luokka opiskelijoita verkossa, Skype-peruspalvelu riittäisi sinulle. Voit jakaa tiedostoja muiden kanssa ja lähettää tekstiviestejä.

Skype for Business ja Microsoft Teams

viestintävälineet freelancereille
Microsoftin kohteliaisuudesta

Osallistuuko kokoukseen yli 20 henkilöä? Skype for Businessin avulla voit lisätä jopa 250 henkilöä ja hallita tilejä. Se integroituu Office-sovelluksiin. Emme voi kertoa, milloin, mutta Skype for Business korvataan Microsoft Teamsilla, jossa voitte isännöi ääni-, video- ja verkkokonferensseja 10 tai 10 000 hengen ryhmille, myös organisaatioon kuulumattomat voivat liittyä ryhmiin ja jakaa tiedostoja (PPT- ja äänitiedostoja jne.) heidän kanssaan. Joukkueet on varustettu yritystason turvajärjestelmällä. Ilmaisversio tarjoaa rajoitetun määrän ominaisuuksia, mutta se riittää, jos yrityksesi ei ole vielä päässyt alkuvaihetta pidemmälle. Maksullinen peruspaketti maksaa $5,00 kuukaudessa.

Slack

viestintävälineet freelancereille
Slackin kohteliaisuudesta

Vuonna 2009 perustetusta Slackista on tullut yksi suosituimmista viestintätyökaluista (pien)yrityksille, joista monet työskentelevät säännöllisesti freelancereiden kanssa. On mahdollista perustaa erilaisia kanavia ja lisätä niihin kaikki kyseiseen asiaan liittyvät henkilöt, jakaa asiakirjoja jne. Et voi säilyttää kaikkia asiakkaillesi/opiskelijoillesi lähetettyjä viestejä ilmaispaketilla. Standard-paketti ($6,67 kuukaudessa laskutetaan vuosittain). sisältää: rajoittamaton viestiarkisto ja sovellukset, ryhmäpuhelut näytön jakamisella, vierastilit ja jaetut kanavat.

Zoomaus

viestintävälineet freelancereille
Zoomin kohteliaisuus

Zoom, toinen hyödyllinen viestintäväline freelancereille, antaa sinulle seuraavat mahdollisuudet järjestää verkkokokouksia, webinaareja, oppitunteja ja konferenssipuheluita. ja soita tai lähetä viesti asiakkaillesi ja tiimisi jäsenille. Ilmaispakettia suositellaan henkilökohtaisiin kokouksiin, ja niihin voi osallistua enintään 100 osallistujaa. Kokousten lukumäärää ei ole rajoitettu, mutta ne voivat kestää vain 40 minuuttia. Jos haluat lisää ominaisuuksia, valitse jokin maksullisista suunnitelmista: Pro ($14,99 per kuukausi per isäntä), Business ($19,99 per kuukausi per isäntä) tai Enterprise ($19,99 per kuukausi per isäntä).

GoToMeeting

viestintävälineet freelancereille
GoToMeetingin kohteliaisuus

Monien lisäominaisuuksien ansiosta jokainen freelancer tai yritys, jolla on kasvava asiakaskunta, nauttii LogMeInin luoman GoToMeetingin kautta tapahtuvasta viestinnästä. Ilmaispaketteja ei ole tarjolla, mutta voit kokeilla mitä tahansa maksullista pakettia (Professional, Business tai Enterprise) ilmaiseksi. Edullisimmalla paketilla jopa 150 henkilöä voi liity kokouksiisi ilman GoToMeeting-tiliä. Voit jakaa näytöt ja antaa osallistujien muun muassa soittaa puhelimellaan. Toukokuusta 2020 alkaen se maksaa $12,00 kuukaudessa, ja joitakin lisäosia on ostettavissa. Sekä Business- että Enterprise-pakettiin sisältyy nauhoitettujen kokousten automaattinen transkriptio, joka lisäisi tuottavuutta, jos haluat tai joudut arkistoimaan myös pöytäkirjoja.

2.3. Aikataulutustyökalut

Et unohda osallistua kokoukseen asiakkaiden tai opiskelijoiden kanssa aikataulutustyökalujen avulla. Lisäksi freelance-sosiaalisen median managerit työskentelevät yleensä useille asiakkaille samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että he jakavat paljon sisältöä verkossa. Sosiaalisen median julkaisu- ja aikataulutustyökalut auttaa sinua suunnittelemaan sisältöä ja mittaamaan tunnuslukuja.

Google-kalenteri

aikataulutustyökalut freelancereille
Googlen kohteliaisuudesta

Gmail-tilillä saat käyttöösi koko Google-paketin, esimerkiksi Google-kalenterin, jossa voit seurata kaikkia suunniteltuja tapaamisia ja tapaamisia - sekä henkilökohtaisia että työhön liittyviä. Jos tarjoat tilattavia palveluja (kautta TaskRabbit, Thumbtack, Freelancer.com, Stella&Dotjne.), Google-kalenteri on loistava perustyökalu. pysyä järjestyksessä ja/tai osoittaa ammattitaitoa asiakkaillesi/opiskelijoillesi. Sen käyttö on ilmaista.

Aina kun lisäät kokouksen, voit lisätä tapahtuman nimen ja kuvauksen, vieraiden nimet, sijainnin ja Google Meet -videokonferenssin enintään 250 osallistujalle. Muut osapuolet saavat sähköpostiviestin ja heitä pyydetään hyväksymään tai hylkäämään kutsu.

Doodle

aikataulutustyökalut freelancereille
Doodlen kohteliaisuudesta

Sinun ei tarvitse lähettää satoja sähköpostiviestejä löytääksesi päivämäärän, joka sopii asiakkaillesi tai oppilaillesi. Doodlessa voit lisätä muutaman päivämäärän/ajan ja pyytää osallistujia valitsemaan itselleen sopivan. Ilmaispaketti antaa sinulle mahdollisuuden lähettää muistutuksia ja seurata kutsuja. Kuukausimaksua vastaan voit ostaa Pro-, Team- tai Enterprise-paketin ja lisätä esimerkiksi logon tai luoda henkilökohtaisia aikataulutus-URL-osoitteita. Tarjolla on ilmainen 14 päivän kokeiluversio, eikä korttitietojasi tarvitse lisätä.

Calendly

aikataulutustyökalut freelancereille
Calendlyn kohteliaisuudesta

Samoin kuin Doodle, Calendly antaa sinulle seuraavat mahdollisuudet valitse päivämäärät ja lähetä sähköposteja muille osallistujille, jotta he voivat asettaa mieltymyksensä. Se integroituu hyvin Googlen, Outlookin, Office 365:n tai iCloud-kalenterin kanssa. Ilmaispaketissa voit työskennellä vain yhden tapahtumatyypin kanssa. Premium ($8 käyttäjää kohti kuukaudessa) ja Pro ($12 käyttäjää kohti kuukaudessa) tarjoavat lukuisia ominaisuuksia, kuten ryhmätapahtumia, mittareita ja raportointia, Zoom- ja GoToMeeting-integraatio jne.

Hootsuite

aikataulutustyökalut freelance-johtajille sosiaalisen median alalla
Hootsuiten kohteliaisuus

Hootsuite on vuosien varrella auttanut satoja sosiaalisen median johtajia ja yritysten omistajia, jotka ovat olleet julkaista sisältöä eri sosiaalisilla alustoilla (Facebook, Instagram, Twitter jne.) Ilmaisia suunnitelmia ei ole, mutta Business-paketti (25 € käyttäjää kohti kuukaudessa) antaa sinulle mahdollisuuden hallita 10 sosiaalista profiilia ja työskennellä samanaikaisesti asiakkaiden kanssa. Freelancer.com, Upwork, Fiverr tai Thumbtackjne. Hallitsetko vain Facebook-sivuja? Tutustu Facebook Business Manageriin!

2.4. Ajanseurantalaitteet

Milloin ajanseurantatyökalut ovat hyödyllisiä? Asiakkaasi maksavat sinulle tuntipalkkaa tai haluat seurata aikaasi, jotta näet, kuinka paljon aikaa käytät kuhunkin tehtävään osana projektia. Fiverr, PeoplePerHour, Upwork tai Freelancer.com. Saatu tieto auttaa sinua hinnoittelemaan palvelusi paremmin. Vuoroja tekevät tilaustyöntekijät Instacart, Shipt, Amazon Flex, Postmates, Senpex, goPuff, Uber tai Lyft voi käyttää ajanseurantasovellusta tunnistamaan kannattavampia aikavälejä, kun on pyydetty paljon toimituksia tai kyytejä. Pienyrityksen omistajana voit käyttää tilastoja nähdäksesi, miten tiimisi toimii.

Clockify

ajanseurantatyökalut freelancereille
Kohteliaisuus Clockify

Clockify-järjestelmään ei tarvitse käyttää rahaa, koska se on ilmainen ajanseurantatyökalu freelancereille ja tilaustyöntekijöille. Yksittäiset käyttäjät ja tiimit pääsyominaisuudet kuten tuntien seuranta ajastimen avulla, ajan kirjaaminen työaikalomakkeisiin, ajan luokittelu projektikohtaisesti ja ajan merkitseminen laskutettavaksi. Sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla pääset nopeasti käsiksi tuntilistoihin, raportteihin, asiakkaisiin, projekteihin jne. Saat selkeän kuvan siitä, miten sinä (ja tiimisi) vietätte päivänne ja kuinka paljon aikaa tietyn tehtävän suorittaminen vaatii. Tätä tietoa pidetään hyödyllisenä, kun kirjoitat ehdotuksia tai tarjouksia saadaksesi projektin ja sinun on annettava asiakkaillesi arvio. Clockify toimii sujuvasti mobiilissa ja työpöydällä.

Setappin GigEconomy

ajanseurantatyökalut freelancereille
Setappin kohteliaisuus

GigEconomy on kolme työkalua yhdessä. Se antaa valtuudet sinun ja muiden freelancereiden ja itsenäisten työnsuorittajien työskentelyn tehostaminen. Sinä seurata aikaa, laskuttaa projekteja ja laatia laskuja useissa valuutoissa sen avulla. Käyttöliittymä muuttuu laskutettavan asiakkaan mukaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta. GigEconomy-sovellus on saatavana henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön ilmaiseksi. Voit myös tilata Setappin ja käyttää kaikkia heidän sovelluksiaan kuukausihinnalla ($9,99 + alv) tai vuosihinnalla ($8,99 kuukaudessa + alv).

Toggl

ajanseurantatyökalut freelancereille
Togglin kohteliaisuudesta

Voit hallitse aikaasi selaimen lisäosan avulla. Jos et pidä reaaliaikaisesta seurannasta, voit lisätä kaikki tehtävät ja ajan manuaalisesti. Mitä enemmän käytät ohjelmistoa, sitä älykkäämmäksi se muuttuu. Kun sillä on tarpeeksi tietoa aikatauluistasi ja tottumuksistasi, se voi lähettää sinulle muistutuksia ja esittää sinulle kysymyksiä tietyistä tehtävistä. Se integroituu satoihin sovelluksiin. Jos haluat olla tehokkaampi, älä unohda analysoida raporttejasi. Jos haluat käyttää lisäominaisuuksia, ostaa jonkin maksullisista paketeista (Starter, Premium ja Enterprise), alkaen $9 käyttäjää kohti kuukaudessa.

Focus Booster

ajanseurantatyökalut freelancereille
Focus Boosterin kohteliaisuus

Toinen ajanseurantaohjelma (ja tuottavuustyökalu), joka kannattaa tarkistaa, on Focus Booster, joka tarjoaa kolme suunnitelmaa: Starter (ilmainen), Individual ($2,99 kuukaudessa) ja Professional ($4,99 kuukaudessa). Se perustuu kuuluisaan ajanhallintamenetelmään nimeltä Pomodoro Technique, jonka on kehittänyt Francesco Cirillo: ajastin ilmoittaa sinulle 25 minuutin välein lyhyttä taukoa varten. Starter-paketilla voit aloittaa 20 pomodoro-istuntoa kuukaudessa, käyttää yksinkertaista pomodoroajastinta, seurata aikaasi ja tutkia tuottavuusraportteja.

actiTIME

ajanseurantatyökalut freelancereille
Kohteliaisuus actiTIME

Seuraa aikaasi yhdellä napin painalluksella ja näet seuraavat asiat miten aikasi on jaettu toimintojen välillä verrattuna aikataulun mukaisiin aikoihin. Se integroituu satojen sovellusten kanssa, ja voit lisätä lisää tiimin jäseniä. Ilmaispaketti voi toimia sinulle jonkin aikaa, mutta se tarjoaa vain rajoitetun määrän ominaisuuksia. Maksat $6 käyttäjää kohden kuukaudessa ja voit nauttia jonkin maksullisen suunnitelman eduista, kuten ylityökirjaamisesta, Chrome-laajennuksesta, aikarajojen hyväksymisestä jne.

Sadonkorjuu

ajanseurantatyökalut freelancereille
Kohteliaisuus Harvest

Voit seurata aikaasi ja kulujasi jopa yhdelle henkilölle ja kahdelle projektille soveltuvalla ilmaispaketilla. Voit yhdistää pankkitason tietoturvan tarjoavan Harvestin ja muut freelance-sovellukset. Tarkista ohjelmiston tuottamat raportit, jotta voit tehdä muutoksia työmäärääsi ja lisätä tuottavuuttasi. Jos olet yli 2 hengen tiimi ja työskentelet rajoittamattoman määrän projekteja parissa, Pro-pakettia, jonka hinta on $12 henkilöä kohden kuukaudessa, suositellaan.

2.5. Tuottavuusvälineet

Ajanseurantaohjelmien lisäksi verkossa on runsaasti tuottavuustyökaluja, jotka ovat voit maksimoida aikasi ja tulosi. Inspiroituneena ja tuottavana pysyminen, kun päivälle on varattu vain kourallinen töitä, vaatii keneltä tahansa paljon kurinalaisuutta. Jotkut luovien alojen ammattilaiset saada enemmän asioita tehtyä luomalla tehtäväluetteloita ja tilaustyöläisiä (esim. TaskRabbit siivoojat, HelloTech teknikot, Thumbtack muuttomiehet, Care.com lastenvahdit, CareLinx vanhustenhoidon tarjoajat, Rover lemmikkieläinten hoitajat, GuruWalk matkaoppaat ja muut) haluavat luetella kaikki tapaamiset, jotta he saavat paremman kuvan työmäärästään.

Muista maito

tuottavuustyökalut freelancereille
Kohteliaisuus: Remember The Milk

Ostoslistat säästävät rahaa ja aikaa, samoin Remember the Milk. Aina kun syntyy uusi tehtävä, lisätä sen omaan tai muiden listaan sähköpostilla, Alexalla, Sirillä tai Twitterillä. Järjestelmä lähettää sinulle muistutuksia sähköpostitse, tekstiviestillä, pikaviestillä ja Twitterissä, joten et enää koskaan unohda mitään. Työkalu toimii sujuvasti keskenään kommunikoivissa pöytä- ja mobiililaitteissa. Se integroituu saumattomasti Gmailin, Google-kalenterin ja Evernoten kanssa. Pro-paketti ($39,99 vuodessa) myös sisältää ominaisuuksia kuten muokattavat tunnisteiden värit, offline-työskentelymahdollisuus, synkronointi Microsoft Outlookin kanssa, listan jakaminen rajattomalle määrälle ihmisiä jne.

MURAL

tuottavuustyökalut freelancereille
Kohteliaisuus MURAL

Työskentelet tiimissä ja tarvitset alustan, jossa voitte ideoiden aivoriihi tiimisi tai asiakkaidesi kanssa? Harkitse Muralin tilaamista, sillä se helpottaa päätöksentekoprosesseja ja antaa äänen jokaiselle tiimin jäsenelle. Miksi tuhlaisit post-it-lappuja, tusseja ja paperia, kun voit luoda visuaalisia tauluja verkossa lisäämällä valokuvia, videoita, muistiinpanoja ja muuta vastaavaa? Aloitussuunnitelma isännöi jopa 50 ihmistä ja tarjoaa integraation esimerkiksi Slackin, MS Teamsin, Googlen ja JIRAn kanssa. Voit osallistua webinaareihin ja työpajoihin tutustuaksesi ohjelmistoon. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen maksat $12,00 per jäsen kuukaudessa, laskutetaan vuosittain.


Aiheeseen liittyvä sisältö: 10 sovellusta, jotka tekevät työstäsi tuottavampaa

2.6. Freelancer-työkalut liiketoimintasi kasvattamiseen

Aloittelevilla ja kokeneilla freelancereilla ja pienten yritysten omistajilla (itsenäiset yrittäjät) on paljon valinnanvaraa, kun kyse on verkossa toimivista freelancer- ja tilauspalvelusivustoista. Niiden määrä kasvaa jatkuvasti. Jotkut niistä ovat erikoistuneet tiettyihin palveluihin, toiset taas luovat valtavan määrän kategorioita, jotka sopivat kaltaistesi ihmisten tarpeisiin: ihmisten, jotka haluavat vauhdittaa liiketoimintaansa ja/tai aloittaa työskentelyn omalla aikataulullaan.

Tarkista kaikki alustat täältä!


Aiheeseen liittyvä sisältö:

2.7. Projektinhallintavälineet

Paikan päällä tehtäviä suorittavat tilaustyöntekijät eivät tarvitse projektinhallintatyökalua. Freelancerit palvelujen suorittaminen verkossa, voivat toisaalta hyötyä niistä - varsinkin jos heidän on tehtävä yhteistyötä muiden kanssa. Nämä työkalut auttavat sinua hallita tehtäviä, jakaa tiedostoja, visualisoida edistymistä ja tehostaa yhteistyötä. tiimin jäsenten ja/tai asiakkaiden kanssa. Seuraavassa on joitakin parhaat projektinhallintatyökalut freelancereille, myös niille, jotka on tilattu Fiverr, Freelancer.com, Upwork, Hubstaff Talentjne.

WeTransfer

projektinhallintatyökalut freelancereille
Kohteliaisuus WeTransfer

Se on ilmainen tiedostojen jakamisen työkalu joka ei vaadi rekisteröitymistä. Voit joko kirjoittaa vastaanottajan sähköpostiosoitteen tai saada jaettavan linkin ja suuret tiedostot (enintään 2 Gt). Pro-paketilla, joka maksaa 12 € kuukaudessa, voit siirtää jopa 20 Gt tiedostoja tai kansioita, asettaa salasanan ja päivämäärän, jolloin siirrot poistetaan. Saat 1TB tallennustilaa.

Google Drive

projektinhallintatyökalut freelancereille
Googlen kohteliaisuudesta

Jos sinulla on Google-tili, saat myös 15 Gt tallennustilaa ilmaiseksi Google Drive -palvelussa, jossa voit lajitella tiedostot kansioihin. Jos sähköpostin liitetiedoston koko on yli 25 Mt, voit silti lähettää sen Google Driven kautta. On suositeltavaa varmuuskopioida tiedot aika ajoin, mikä on mahdollista Google Driven avulla.* Jos kirjoitat jotain yhteistyössä kollegoiden kanssa tai sinun on laadittava esitys tai kyselylomake asiakkaillesi, Google Drive tarjoaa ratkaisuja.

*Voit joutua päivittämään Google One -palveluun, jotta voit tallentaa kaikki tiedostosi siihen. 100 Gt maksaa $1,99 kuukaudessa ja 1TB $9,99 kuukaudessa. (Molemmat maksetaan vuosittain.)

Dropbox

projektinhallintatyökalut freelancereille
Dropboxin kohteliaisuus

Dropbox on ihanteellinen valinta tiedostojen tallentamiseen, jakamiseen ja turvalliseen käyttöön, jos et halua käyttää Google-tiliäsi työssäsi. Kunkin asiakkaan kohdalla voit luoda kansio tallentamista ja säilyttämistä varten sopimukset, hanke-ehdotukset ja -esitykset, ohjeet, brändikirjat, toimitetut tiedostot ja paljon muuta. Saat 2 Gt Dropbox Basic -paketin, 2 Tt Dropbox Plus -paketin (9,99 € kuukaudessa laskutetaan vuosittain) ja 3 Tt Dropbox Professional -paketin (16,58 € kuukaudessa laskutetaan vuosittain), jonka avulla voit myös jättää palautetta.

Ilmoitus

projektinhallintatyökalut freelancereille
Kohteliaisuus Notion

Kuvittele työkalu, joka tallentaa tärkeät tiedot (yhteystiedot, toimistokäytännöt jne.), jonka avulla voitte suunnitella ja seurata projektejasi ja pitää muistiinpanosi järjestyksessä. Notion tekee kaiken. Riippumatta siitä, työskenteletkö yksin vai tiimissä, voit keventää työtaakkaasi ja parantaa tehokkuutta. Käytä tekstieditori-toimintoa etenemissuunnitelmien, ehdotusten, briefien ja vastaavien luomiseen ilman huolta siitä, että asiakirjasi katoavat.

Yritys on hiljattain lanseerannut palvelun, joka parantaa etätyökokemusta. Saatavilla olevat suunnitelmat: Henkilökohtainen ($4 kuukaudessa), Tiimi ($8 jäsentä kohti kuukaudessa) ja Yritys.

Xtensio

Xtensio on helpoin tapa, jolla tiimit voivat luoda, hallita ja jakaa esityksiä yhdessä ja samalla alustalla. Työkalun avulla voidaan luoda esityksiä, aloitussivuja, myyntilomakkeita, esityslistoja, raportteja ja paljon muuta. Suunnittelusta ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, Xtensiossa olevat mallit näyttävät itsessään hyvin puhdas ja kaunis, mikä antaa yhtenäisen ammattimaisen ulkoasun kaikille asiakirjoillesi.

Evernote

projektinhallintatyökalut freelancereille
Evernoten kohteliaisuudesta

Kirjoitat ja sanelet tehtävälistoja (Sirin tai Googlen avulla), aseta muistutuksia ja tallenna kaikki inspiroiva sisältö, johon törmäät verkossa Evernote-ohjelmalla: tapa hallita kirjanmerkkeihin merkittyjä sivuja. Basic-paketilla voit leikata kokonaisia kuvia ja tekstejä verkosta, liittää PDF-tiedostoja, kuitteja, tiedostoja ja muuta vastaavaa, nauhoittaa äänimuistiinpanoja, luoda tehtävälistoja valintaruutujen avulla jne. Jos haluat nauttia useammista ominaisuuksista, päivitä Premium- ($7,99 / kk) tai Business-pakettiin ($14,99 / käyttäjä / kk, vähintään 2 käyttäjää).

Trello

projektinhallintatyökalut freelancereille
Trellon kohteliaisuudesta

Trello on kehittänyt helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka avulla voit seurata projektien ja tehtävien tilaa. Ohjelmiston ilmaisversiossa voit luoda rajattoman määrän tauluja, yhden kutakin projektia varten. Kun taulusi on valmis, voit lisätä niin monta korttia kuin tarvitset, jotta et unohda mitään projektin tärkeitä elementtejä. Tehtävän monimutkaisuudesta riippuen annat niin paljon tietoa kuin on tarpeen.

Toisinaan riittää, että nimeät kortin ja asetat määräajan. Jos haluat selventää tai täsmentää jotakin asiaa, käytä aikaa kuvauksen kirjoittamiseen, tiedostojen liittämiseen (enintään 10 Mt) ja tarkistuslistan laatimiseen. Voit päivittää peruspaketin Business-luokkaan ($9,99 per käyttäjä kuukaudessa, laskutetaan vuosittain) tai Enterpriseen ($20,83 per käyttäjä kuukaudessa, laskutetaan vuosittain).

Bonsai

projektinhallintatyökalut freelancereille
Bonsain kohteliaisuus

Freelance-projekti alkaa ehdotuksesta ja päättyy siihen, että maksat verosi. Bonsai tukee sinua koko matkan ajan. Sen avulla voit voit luoda ja allekirjoittaa sopimuksia sähköisesti, hallita projekteja, muokata ja lähettää laskuja, seurata työaikaa ja kuluja sekä pitää päiväsi ja kirjanpitosi järjestyksessä. Sen omistautuminen freelancetyön helpottamiselle tekee siitä yksi parhaista projektinhallintatyökaluista freelancereille. Voit kokeilla ohjelmistoa ilmaiseksi, jotta voit päättää, mitä mieltä olet ohjelmasta. Jos pidät siitä, voit ostaa Workflow-suunnitelman hintaan $19 kuukaudessa tai Workflow Plus -ohjelman hintaan $29 kuukaudessa.

Harpoon

projektinhallintatyökalut freelancereille
Kohteliaisuus Harpoon

Harpoon pyrkii helpottamaan sinun ja muiden freelancereiden työtaakkaa ja antaa sinulle tietoa siitä, miten yrityksesi menestyy. Siinä on ajanseuranta, laskutus, tehtävien hallinta ja budjetointi sekä automatisoi prosesseja aina kun se parantaa tuottavuutta. Sen avulla voit asettaa budjetin ja seurata, miten liiketoimintasi sujuu, jotta voit ennustaa tuloja. Ohjelmisto on suunniteltu integroitavaksi hyvin muihin freelancereille olennaisiin tai hyödyllisiin työkaluihin ja palveluihin, kuten Slackiin, Mailchimpiin ja Google Driveen. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen ohjelmiston käyttö maksaa $19,00 kuukaudessa.

Basecamp

projektinhallintatyökalut freelancereille
Kohteliaisuus Basecamp

Basecamp saa korkeat pisteet projektinhallintatyökalut, jotka sisältävät kaikki tärkeät ominaisuudet. joita tarvitaan sujuvaan tiimityöskentelyyn. Jos olet vasta aloittanut freelancerina, sinun ei tarvitse investoida Basecampin kaltaiseen työkaluun. Kun kuitenkin huomaat, että tilaustyöt, jotka vaativat tiimityötä useiden osa-alueiden kattamiseksi, kasvavat, Basecamp voi auttaa sinua pysyä järjestäytyneenä ja keskittyneenä ja kommunikoida tiimisi kanssa, mutta voit silti käyttää suosikkityökalujasi, kuten ajanseurantasovelluksia, tiedostojen jakotyökaluja jne.

2.8. Salausvälineet

Jos työskentelet arkaluonteisten tietojen parissa, sinun on ajateltava salausta. Vaikka työskentely kahviloissa julkisen Wi-Fi:n avulla säästää rahaa, se voi vaarantaa liiketoimintasi. Sen sijaan, että muodostat yhteyden ilmaisiin Wi-Fi-verkkoihin, sinun tulisi käyttää mobiilidataa aina kun mahdollista. Kyberturvallisuuden ammattilaiset suosittelevat salasanojen vaihtaminen, järjestelmien päivittäminen ja tietojen säännöllinen varmuuskopiointi. Jos sinulla ei ole varaa hankkia salaustyökalua, kysy asiakkailtasi, voitko käyttää heidän tietoturvaresurssejaan.

2.9. Vempaimet

 • Et voi elää ja työskennellä ilman puhelinta, puhelinta ja älypuhelin todennäköisemmin.
 • Istutpa sitten autossa tai tuolilla tuntikausia, on ortopedinen tuoli tyyny (toisin sanoen: asennonvalmentaja tai istuintyyny) voi tehdä sinulle suuren palveluksen - esimerkiksi välttääksesi alaselkäkivut.
 • Muistikirja ja kynä tuntuvat yksinkertaisilta ja hieman vanhentuneilta, mutta mitä muuta tarvitset, kun haluat tehdä nopeita muistiinpanoja tilauksista, projekteista jne.
 • Puhelimen akut voivat tyhjentyä nopeasti, joten ota laturi aina mukaasi ja ehkä hanki myös akkupankki voit pitää reppu jossa on useita taskuja.

Aiheeseen liittyvä sisältö:

3. Parhaat sovellukset kimppakyytien kuljettajille

Ride-hailing-, kyytijakelu- ja tilauskuljetuspalvelusovellukset (Postmates, Uber, DoorDash, Instacart, Amazon Flex, Lyftjne.) ovat erittäin suosittuja niiden keskuudessa, jotka käyttävät sovelluksia työssään. Yksi syy: jakelu- ja ajotehtävät eivät edellytä todistettua työkokemusta aloittaakseen. Tässä tulee lista asioista, jotka auttavat sinua saamaan työtä, säästää rahaa ja aikaa ja pidä henkesi ylhäällä.

Ajoneuvon vuokraus

Jos sinulla ei ole omaa autoa, mutta haluaisit ajaa yhdessä Lyft tai Uber, voit vuokra yhden kanssa:

Navigointijärjestelmä

Puhelimeesi on luultavasti asennettu verkkokarttapalvelu, mutta voit aina myös käyttää ladata jotain ilmaiseksi. Voit luottaa Google Maps tai Waze. . Jälkimmäinen näyttää yhteisön tarjoamat tiedot, jotta et joudu liikenneruuhkaan onnettomuuden tai rakennustöiden vuoksi. Lisäksi Waze yhdistää kuljettajat kuljettajiin, jotka pitävät samoista asioista. kimppakyyti.

Tarkista kaikki ajotehtävät täältä!

Kilometrimittari

Aina kun veropäivä koittaa, sinulla on mahdollisuus lisätä verovähennyskelpoisia kohteita. Matkakulut ovat yksi niistä, ja voit antaa niistä tietoja. käyttämällä kilometrien seurantaan tarkoitettua seurantalaitetta.

 • Stride Drive: Myös sovellus, jossa on useita toimintoja. Sen avulla voit seurata ajokilometrejäsi ja kulujasi ja valmistelee sinua verotukseen. Se tunnistaa mahdolliset poistot. Voit ladata sen ilmaiseksi.
 • SherpaShare: Se ei ainoastaan auta sinua seuraamaan yrityskilometrejäsi, vaan antaa sinulle myös yksityiskohtaiset tiedot alipalveluista ja erikoistarjouksista. kuljettajille (vakuutus, verotus jne.). Peruspaketti maksaa $5,99 kuukaudessa kuukausittain laskutettuna tai $4,99 kuukaudessa vuosittain laskutettuna.
 • Hurdl: Se on myös monikäyttöinen työkalu. Se kirjaa kilometritiedot automaattisesti, ilmoittaa sinulle korvauksista ja verovähennyksistä ja tuottaa veroilmoitusta varten tarvittavat raportit. Ilmaisen suunnitelman lisäksi voit ostaa Premium-palvelun $5:llä kuukaudessa, joka laskutetaan vuosittain, ja Pro-palvelun $10:llä kuukaudessa, joka laskutetaan vuosittain. Ilmaispaketissa on rajoittamaton kilometriseuranta, ja sen avulla voit lisätä tuloja ja menoja, tarkastella verolaskelmien yhteenvetoja ja viedä tai lähettää raportteja sähköpostitse.

Kaasu

Kuljettajien ja jakelukuljettajien on käytettävä rahaa bensaan, ja yritykset eivät yleensä korvaa sitä. GasBuddy antaa sinulle tuloksia halvimmat huoltoasemat lähelläsi.

Tiepalvelu

sovellukset yhteiskyytien kuljettajille
Kohteliaisuus Kuva: Thought Catalog on Unsplash

Kukaan ei halua joutua hinattavaksi, mutta joskus kuljettajat tarvitsevat tiepalvelua. Tärkeimmät kyytipalvelualustat ovat liittoutuneet yritysten kanssa, joten sinun ei tarvitse itse etsiä puhelinnumeroa.

 • Uber on tehnyt yhteistyötä Urgent.ly.
 • Lyft-kuljettajat voivat ostaa jonkin seuraavista suunnitelmista. Allstate.
 • Kanadassa, Toiminta Hinaus voi olla vaihtoehto.
 • Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Vihreä lippu on keskimäärin 4,2 pistettä Trustpilotissa.

Muita hyödyllisiä työkaluja

- Spotify, YouTube ja iTunes luoda soittolistoja itsellesi ja matkustajille.
- Yr.no ja AccuWeather tarkistaa sääennusteet ja tunnistaa päivät, jolloin voi esiintyä ylihinnoittelua, koska huonoissa sääolosuhteissa työskentelevien kuljettajien/toimitusajoneuvojen kuljettajien puute voi aiheuttaa ylihinnoittelua.
- LennotFrom ja FlightStats saada reaaliaikaista tietoa lennoista ja lisätä kyytien määrää lentoasemilta.

Vempaimia

- Älypuhelimen lisäksi puhelinpidike auttaa sinua navigoimaan ja hallinnoimaan pyyntöjä helpommin.
- Jos et voi ladata puhelintasi autossa USB-kaapelilla tai vastaavalla, harkitse puhelimen ostamista. kannettava akkupankki.
- Jos toimitat ruokaa, ota aina mukaan muutama eristetyt laukut, ylimääräiset ruokailuvälineet ja lautasliinat.
- Onnettomuuksia sattuu, joten pidä paperipyyhkeitä tai vauvapyyhkeitä hansikaslokerossa. Niillä voit puhdistaa kätesi ja ajoneuvosi. (Myös pullo käsihuuhde.)
- Kanssa ostoskärry tai -vaunu, vie vähemmän aikaa ja vaivaa kuljettaa ruokaostokset autosta ovelle, kun rahaa tehdään rahaa käyttämällä Shipt ja Instacart.

[wp-faq-schema title="4. FAQ" accordion=1]