#YouCanCare-viikko, järjestetään vuosittain 25. helmikuuta ja 3. maaliskuuta välisenä aikana, ja sen tarkoituksena on lisätä tietoisuutta siitä, miten palkitsevaa hoitotyö on. Tämä tietoisuus on erittäin tärkeää, koska elämme ikääntyvässä yhteiskunnassa ja vanhustenhoitotyöpaikkojen kysyntä kasvaa jatkuvasti. On keskusteltu siitä, miten uudet teknologiat, robottiseuralaiset tai älypuhelinsovellukset lääkäreiden sijasta voivat tarjota ratkaisuja vanhustenhoitoon. Mutta me kaikki tiedämme mikään ei voi korvata inhimillistä yhteyttä, huolenpitoa ja viestintää.

Jos olet samaa mieltä ja etsit keinoja ansaita rahaa a joustava tai kokopäivätyönä, sinun kannattaa harkita hoitotyön alan työtä - sinun ei välttämättä tarvitse olla ammattilainen, kuten esimerkiksi sairaanhoitaja. Voit löytää erilaisia tapoja tarjota hoivapalvelujasi seuraaville tahoille vanhukset, vanhemmat, lemmikki omistajat ja yhteisösi kautta AppJobs. Tutustutaan niihin!

vanhustenhoito työpaikat
Kuva: Freepik

Työpaikat hoitoalalla AppJobs.

1. Hoitaja

Voit ryhtyä vanhustenhoitajaksi seuraavilla tavoilla. Hoito tai ElderCare.

Molemmat sovellukset tarjoavat sinulle mahdollisuudet tulla kokopäiväinen tai osa-aikainen hoitaja. Voit työskennellä joustava tapa ja valitse tarjoamasi palvelut, jotka voivat vaihdella esimerkiksi henkilökohtaisen hoidon, kodinhoidon, sairaanhoitotyön, lääkkeiden antamisen, aterioiden valmistamisen tai fysioterapian välillä. Eri perheiden tarpeet vaihtelevat paljon, joten älä lannistu, jos sinulla ei ole asianmukaista tutkintoa tai sinulla ei ole erikoistunut Tieto - Esimerkiksi kevyet kotityöt, seuran tarjoaminen ja sen varmistaminen, että vanhus ottaa lääkkeensä ajoissa, ovat asioita, joita kuka tahansa voi tehdä.

Tarkista Hoito Yhdysvalloissa: osoitteessa Detroit, Tampa, Albuquerque, Charlotte, Denver, Pittsburgh.

Tarkista Hoito Euroopassa: osoitteessa Lontoo, Liverpool, Manchester, Barcelona, Pariisi, Amsterdam.

Tarkista Hoito Kanadassa: osoitteessa Edmonton, Toronto, Vancouver, Montréal.

Tarkista Care in Australia: osoitteessa Sydney, vuonna Melbourne, vuonna Perth, vuonna Brisbane, vuonna Kultarannikko.

Tarkista Vanhustenhoito Yhdysvalloissa: osoitteessa Philadelphia, Houston, Atlanta, Denver, Miami, Seattle, Memphis, Columbus.

Tarkista Vanhustenhoito Kanadassa: osoitteessa Montréal, Toronto, Ottawa, Vancouver.

Nämä kaksi alustaa eivät kuitenkaan ole ainoat, joihin voit rekisteröityä tarjotaksesi hoivapalvelujasi vanhuksille.

Lue myös:
Parhaat osa-aikaiset hoitotyöpaikat: lemmikinhoitaja, lapsenvahti, kodinhoitaja, vanhustenhoito...

2. Ruokaostokset, lemmikkieläinten vahtiminen ja siivouspalvelut.

Iäkkäillä ihmisillä on joskus liikkumisvaikeuksia tai he väsyvät helposti, joten voisit tehdä seuraavia asioita. ruokaostokset heille kautta Instacart, Grubhub tai Shiptesimerkiksi. Voit myös kokeilla Lähettiläs, joka on tarkoitettu lähinnä ruokaostosten tekemiseen, mutta myös muiden pienten asioiden hoitamiseen vanhuksille, kuten lääkkeiden ja vaatteiden hakemiseen tai syntymäpäiväkortin ostamiseen.

vanhustenhoito työpaikat
Kuva: Freepik

Tarkista Grubhub osoitteessa San Bernardino, Indianapolis, El Paso, Tampa, Orlando ja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

Tarkista Shipt osoitteessa Portland, Phoenix, Cleveland, Atlanta, Chicago ja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

Tarkista Lähettiläs osoitteessa San Diego, Phoenix, Miami, Houston, Seattle.

Tarkista Instacart Yhdysvalloissa: osoitteessa Seattle, Boston, New York City, Milwaukee.

Tarkista Instacart Kanadassa: osoitteessa Toronto, Ottawa, Vancouver.

Voit myös vie vanhusten koirat kävelylle. Varsinkin kylminä tai jäisinä päivinä ne eivät luultavasti pysty viemään parhaita ystäviään tavallisille kävelylenkeille. Voit auttaa niitä liittymällä Rover, PetSitter tai Wag!esimerkiksi.

vanhustenhoito työpaikat
Kuva: Freepik

Tutustu lemmikkieläinten istuttamisen työpaikkoihin Yhdysvalloissa: osoitteessa Seattle, Nashville, Cincinnati, Columbus, Indianapolis.

Tutustu lemmikkieläinten istuttamisen työpaikkoihin Kanadassa: osoitteessa Toronto, Vancouver, Ottawa, Montréal.

Tutustu lemmikkieläinten istuttamisen työpaikkoihin Euroopassa: osoitteessa Marseille, Pariisi, Bologna, Milan, Liverpool, Frankfurt, Madrid

Tutustu lemmikkieläinten istuttamisen työpaikkoihin Australiassa: osoitteessa Perth, Melbourne, Sydney, Brisbane, Kultarannikko.

Ja sitten voit myös vain puhdas kotinsa heille TaskRabbit, TidyApp, ProntoPro tai Iloiset kotiapulaiset. Useimmat vanhukset väsyvät helposti tai eivät pysty olemaan fyysisesti aktiivisia tekemään yksinkertaisia askareita, kuten imuroimaan lattiaa, pyyhkimään pölyjä tai riisumaan verhoja pesua varten. He arvostavat suuresti apuasi!

vanhustenhoito työpaikat
Kuva: Freepik

Tarkista kaikki siivous työmahdollisuudet Yhdysvalloissa: osoitteessa Miami, Atlanta, New York City, Houston, Sacramento, Orlando ja monet muut Yhdysvaltojen kaupungit.

Tarkista kaikki siivoustyö mahdollisuuksia Kanadassa: osoitteessa Ottawa, Toronto, Vancouver, Calgary, Montréal

Tarkista kaikki siivoustyömahdollisuudet Euroopassa: osoitteessa Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth, Kultarannikko.

Hoivapalvelujen tarjoaminen vanhuksille voi olla hyvin palkitsevaa! Varsinkin jos olet henkilö, jolla on pitkälle kehittynyt myötätunto ja empatiaa, vanhusten hoitaminen saa sinut tuntemaan, että teet jotain todella tärkeää. tärkeää. Ja niin onkin! Koska sen lisäksi, että autamme vanhuksia tehtävät, kotityöt ja asioilla, tarjoatte myös ja mikä tärkeintä keskustelua ja seuraa, eli arvokas ystävyys!