Tarvitsetko ylimääräistä rahaa ja haluaisit ansaita sen joustavasti, etkä ole sidottu johonkin toimistoon? Osaatko ajaa autoa ja tunnet kaupunkisi melko hyvin? Sitten olet luultavasti jo ajatellut rekisteröityä ajosovellukseen. On totta, että se voi olla erinomainen kokoaikainen tai osa-aikainen työ jotka voivat tarjota lisärahaa tai tyydyttävän täyden palkan. Ainoa asia, joka on otettava huomioon, on se, jos täyttää kaikki Kanadassa sovellettavat vaatimukset, jotka koskevat seuraavaa kuljettaja työpaikat, sellaisilla sovelluksilla kuin Lyft tai Facedriveesimerkiksi.

Mutta vaikka et täyttäisikään kaikkia vaatimuksia, ei ole mitään syytä stressata: Appjobs on joitakin ehdotuksia, jotka voivat auttaa sinua!

Kaikki, mitä sinun on tiedettävä tullaksesi kuljettajaksi Uberin ja Lyftin kaltaisiin yrityksiin Kanadassa.

ryhtyä kuljettajaksi Kanadassa
Kuva: Freepik.com

Yleisimmät vaatimukset kuljettajan ammattiin pääsemiseksi Kanadassa ovat seuraavat

Jokaisella Kanadassa toimivalla ajoalustalla voi olla omat erityisvaatimuksensa ja voit lukea niistä kaiken Appjobs' asiaankuuluvat työnkuvaukset, mutta muistakaa, että yleisin ovat:

  • Oltava vähintään 18 tai 21 vuotta, alustasta riippuen.
  • Jos sinulla on voimassa oleva ajokortti. Jotkin alustat vaativat, että sinulla on oltava se vähintään vuoden ajan.
  • Jos sinulla on voimassa oleva vakuutus itsellesi ja autollesi.
  • Jos sinulla on älypuhelin jotta voit käyttää kuljettajasovellusta.
  • Jos sinulla on pankkitili tai PayPal-tili saada palkkaa.
  • Jos sinulla on sosiaaliturvatunnus.
  • Jotkin sovellukset saattavat vaatia, että sinulla on 4C-taksilupa.
  • Jotkin sovellukset tekevät kansallinen ja maakunnallinen taustatarkastus.
  • Sinulla pitäisi olla sopiva ajoneuvo - sillä Lyftesimerkiksi tarvitset auton, jossa on neljä ulko-ovea ja yhteensä vähintään viisi istuinta, ja Face Drive -ajoon tarvitaan vähintään vuoden 2011 sedan tai katumaasturi.

Vuokraa auto aluksi!

Jos sinulla on tahtoa mutta ei oikeaa varallisuutta aloittaa kuljettajan työ Kanadassa, sinun ei tarvitse turhautua. Voit löytää erilaisia kumppaneita, jotka vuokra esimerkiksi sopiva, oikean vuosimallin auto ja asianmukainen vakuutus.

ryhtyä kuljettajaksi Kanadassa
Kuva: Splend

  • Splendin avulla voit vuokrata uusi malli tai upouusi auto Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Voit myös saada kumppanialennukset, eli voit säästää autonpesuissa, vero- ja kirjanpitopalveluissa, sairausvakuutuksissa ja muissa palveluissa. Ja jos suosittelet ystävääsi, saat jopa £100 bonus!

Lue lisää Splendistä, innovatiivinen konsepti, jonka avulla saat sovelluksen avulla oikean ajoneuvon ja vakuutuksen, kun ajat.

Haluatko tietää lisää hyödyllisistä työkaluista ja palveluista? Lue tämä viesti: 60+ keskeistä työkalua ja sovellusta freelancereille

Tutustu ajotyöpaikkoihin Kanadassa

Jos sinulla on tarvittavat tiedot, jotta voit rekisteröityä kuljettajaksi sovelluksen avulla Kanadassa, tutustu kaikkiin kuljettajan työmahdollisuuksiin osoitteessa Appjobs. Jos et, jatka lukemista.

Tutustu ajotehtäviin Ottawa, Toronto, Montréal, Edmonton, ja muissa Kanadan kaupungeissa!