Astrologian juuret ovat muinaisuudessa. . ensimmäiset horoskoopit kehitettiin Babylonian 2400 vuotta sitten. Ja vaikka tuskin kukaan väittää, että astrologia on todellista tiedettä, sen suosio on edelleen vallalla - jopa nyky-yhteiskunnassa. On aika kiehtovaa, että yli kaksi vuosituhatta myöhemmin yhä miljoonat ihmiset - käänny tähtien puoleen saadaksesi vastauksia päivittäin. Sen lisäksi, että uteliaat ihmiset voivat tutustua kohtaloonsa, he voivat yksinkertaisesti kääntyä horoskooppien puoleen saadakseen tietää selvittää, mitä urapolkuja suositellaan heille. Olemme jo antaneet joitakin ideoita Oinas, Taurus, Gemini, Syöpä, Leo, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Kauris, Vesimies ja Kalat. Nyt on sinun vuorosi tutkia joitakin joustavat työmahdollisuudet ja tutustu Jousimiehille sopiviin parhaisiin työpaikkoihin.

Työideoita Jousimiehelle menestykseen!

1. Mikä on Jousimiehen persoonallisuus?

Jousimies-ihmiset voivat viljellä erilaisia kiinnostuksen kohteita, mutta heidän matkustushalunsa ilmenee todennäköisemmin heidän elämässään tavalla tai toisella. On yleinen uskomus, että Jousimiehet haluavat - viettävät aikaansa ulkona-kun heillä on mahdollisuus tulla todellisiksi seikkailijoiksi ja todistaa yhä uudelleen, ettei mikään ole mahdotonta. Jousimiehenä syntyneet ihmiset ovat itsenäisiä, voimakastahtoisia ja heitä pidetään luontaisina johtajina. He rakastavat matkustamista yhtä paljon kuin jakaa intohimonsa muiden kanssa. Eikä vain ulkona! He saattavat (joutua) sopeutumaan toimistotyöskentelyyn jäykän aikataulun mukaan, mutta tällainen ympäristö saattaa tylsyttää Jousimiehen persoonallisuuden. uteliaisuus, luovuus ja optimismi. He arvostavat joustavuutta, vaikka se saattaa aiheuttaa heille ongelmia.

1.1. Missä Jousimies on hyvä?

Seikkailuhenkisyytensä seurauksena Jousimies-sielut ovat joskus jongleerata liian monien asioiden kanssa, lopettamatta yhtäkään niistä. Kärsivällisyys ei myöskään näytä kuuluvan heidän sanavarastoonsa. Silti jotenkin he silti onnistuvat pitämään työ- ja yksityiselämän tasapainossa. Ottaen huomioon kaikki niiden myönteiset ja kielteiset piirteet, he voivat valita lukuisia urapolkuja menestyksen saavuttamiseksi. Etenkin freelancereina, kun he nauttivat suuresta vapaudesta ja tekevät kaikki tärkeät päätökset itse. Parhaita työpaikkoja Jousimiehelle ovat Myyjä, tutkija, ympäristönsuojelija, lemmikki lapsenvahti, matkaopas, opettaja ja kaikenlaiset luovien alojen ammattilaiset.

parhaat työpaikat Jousimiehelle
Jousimiehet rakastavat ulkoilmaa, ja osa Jousimiehille sopivista parhaista työpaikoista liittyy luontoon.
Kuva: Andreas Chu on Unsplash

2. Parhaat työpaikat Jousimiehille Appjobsissa.

2.1. Lemmikkieläinten sitteri

Jousimiehen ihailu luontoa kohtaan tekee hänestä erinomaisen lemmikinhoitajan. Epäilemättä jokainen kävely tuntuisi seikkailulta - myös lemmikeille. Vaikka maasto olisikin tasaista, Jousimies tietäisi, minne mennä pitämään hauskaa söpöjen pokkien kanssa, jotka haukkuvat kaikkea, mikä liikkuu.

Olitpa sitten työskennellä osa-aikaisesti, kokopäiväisesti tai sivutoimisesti. Lemmikkien hoitajana voit valita omat työaikasi ja olla oma pomosi. Sinulta ei siis puuttuisi vapautta ja joustavuutta työelämässäsi. Rover, Wag!, PetBacker, PetSitter.com, Isännöi lemmikkieläintä, Care.com, Tailster, Sittercity ja monet muut verkkoportaalit toivottavat sinut, itsenäisen Jousimiehen, tervetulleeksi. Lisäksi voisit loistaa myös talonvahtina (ja HouseSitter.com esimerkiksi), joiden päätehtäviin kuuluu yleensä lemmikkieläinten hoitaminen.


Haluatko lukea lisää lemmikkieläinten istutuksesta?

2.2. Babysitter

Lemmikkieläinten hoidon lisäksi Jousimies voi kanavoida seikkailunhalunsa ja jakamisen rakkautensa myös seuraavasti ottaa vastaan joustavan työn lapsenvahtina. Nuorilla on paljon kysymyksiä maailmasta, ja heidän on opittava monia asioita, jotta he voivat hallita elämäänsä aikuisina. Care.com, UrbanSitter, Sitter, Bambino ja Sittercity ovat joitakin foorumit aloitteleville lastenhoitajille. Sen lisäksi, että voit tehdä tilaustöitä silloin, kun vanhempien on hoidettava asioita, sinua odottavat myös pitkäaikaiset seikkailutehtävät. Mutta se on sinusta kiinni, milloin aloitat sen. Jos haluat avaa oma päiväkoti, selvitä kuka voi liittyä MyVillage.

Etsi lastenvahdin työpaikkoja täältä!

2.2. Senior Care Provider

Oletko enemmän kiinnostunut vanhustenhoidosta? Yhteiskuntamme vanhemmat jäsenet saattavat tarvita taitoja, joissa Jousimies voi auttaa. Monet eläkeläiset, jotka tuntevat jäävänsä arjessaan loukkuun, hyötyisivät siitä, että ympärillä olisi kaltaisesi utelias ja seikkailunhaluinen Jousimies. Sinun ei tarvitse olla rekisteröity sairaanhoitaja saadaksesi työtä hoitajana, mutta pätevyys ja kokemus ovat aina plussaa. Käy osoitteessa Liity Papa, CareLinx ja ElderCare.com vanhustenhoidon tarjoajan työpaikkoja. Jos olet sertifioitu terveydenhuollon ammattilainen, harkitse työskentelyä seuraavien tahojen kautta. Push Doctor sivussa.

Etsi vanhustenhoitajan työpaikkoja täältä!

2.4. Valokuvaaja

parhaat työpaikat Jousimiehelle
Kuva: Ben Blennerhassett, Unsplash.

Instagramissa joitakin suosituimpia sivuja ylläpitävät ammattikuvaajat. Jotkut heistä työskentelevät luultavasti National Geographicin kanssa freelance-työnä. Jousimiehen palkkaaminen maineikkaaseen lehteen voi kestää jonkin aikaa, mutta hänen rakkautensa matkustamiseen ja seikkailuihin voi vetää hänet valokuvaajien maailmaan. Valokuvausala on todellakin esittelee joitakin parhaita työpaikkoja Jousimiehille.

Sen lisäksi, että voit vierailla sadoissa ihanissa paikoissa etätyötä tehdessäsi, sinulla voi olla myös yksityis- ja työelämäsi täysi hallinta. Tämä voi paitsi auttaa sinua luomaan tasapainon työ- ja yksityiselämän välille, myös hieman haastaa sinua. Koska painettu media asettaa tiukkoja määräaikoja, sinulla ei ole varaa myöhästyä vain siksi, että päätit tehdä työskennellä useiden hankkeiden parissa samanaikaisesti. Sinun on noudatettava määräaikoja, jos haluat menestyä! Jos olet kiinnostunut valokuvauksesta, Tutustu verkkosivustot kuten Byrd, Fotolia, Bidvinejne.


Haluatko lukea lisää etäyhteys työtä ja freelancerina toimimista?

2.5. Matkaopas

Matkailulla on kiistatta keskeinen rooli monissa maissa. Lähes jokaisella paikkakunnalla on jotakin tarjottavaa kaikkialta maailmasta tuleville turisteille. Monet heistä varmasti ostavat tai lainaavat opaskirjan ja tutustuvat kaupunkiin itse. Toiset taas kuuntelevat mieluummin matkaopasta, joka antaa heille paljon tietoa, jonka vain paikalliset tietävät.

Koska Jousimiehenä nautit seikkailuista ja jaat mielelläsi intohimosi asioita kohtaan, olet varustautunut siihen, että voit ansaita rahaa opastamalla matkoja kanssa U2GUIDE, Valitse päiväsi, ToursByLocals, GuruWalk, tai Vayableesimerkiksi. Sinun on kuitenkin pidettävä itsesi kurissa, kun huomaat kärsimättömyyttä, ettet pilaa vieraidesi kokemusta. Paikallisena Jousimiehenä matkaoppaana, jota ohjaa uteliaisuus ja optimismi, olet epäilemättä luoda ikimuistoisia hetkiä ulkoilusta pitäville matkailijoille.


Haluatko lukea lisää paikallisesta opastuksesta? Lue tämä viesti: Miten tulla matkaoppaaksi? Tapaa Stefani, paikallinen opas Tukholmassa

2.6. Opettaja

On niin helppoa perustella, miksi - opetus työpaikkojen tulisi olla Jousimiehelle sopivien työpaikkojen listalla. Nämä työt edellyttävät, että henkilö on utelias, innostunut ja optimistinen ja jakamaan innostuksensa aihetta kohtaan muiden kanssa. Kun otetaan huomioon, että Jousimiehet eivät epäröi lähteä seikkailuun luontoon, he luultavasti haluaisivat mielellään opettaa maantiedettä ja vastaavat aiheet.

Mutta voit itse päättää, mitä opettaa henkilökohtaisesti (verkossa), kun Preply, Lingoda, Savvy, Thumbtack, tai Qkids tai Udemy jossa voit julkaista verkkokurssit. Sinun ei ehkä tarvitse hallita 30 teiniä luokassa, mutta sinun on kiinnitettävä huomiota tunteisiisi. Sinun kärsivällisyytesi ei saa loppua kesken, kun opetat tai ohjaat. Ei koskaan!


Haluatko lukea lisää verkko-opetuksesta?

2.7. Luova freelancer / digitaalinen nomadi

parhaat työpaikat Jousimiehelle
Harkitsetko freelanceriksi ryhtymistä? Aloita valitsemalla urapolku!
Kuva: Aleks Dorohovich on Unsplash

Luovuus tarkoittaa monia asioita, erityisesti nykyään, kun digitaalitekniikka tarjoaa meille seuraavat mahdollisuudet paljon mahdollisuuksia tuottaa jotain. Ja utelias Jousimies nauttii prosessin jokaisesta minuutista. Monet luovien alojen ammattilaiset tehdä freelancer-työtä, jota Jousimies rakastaisi, koska lähes kaikki freelancerit nauttivat vapaudesta, joustavuudesta ja riippumattomuudesta. Puhumattakaan siitä, että monet heistä ovat omaksuneet digitaalisen nomadi elämäntapa ja aloitin etätyön.

Mikä olisikaan Jousimiehelle parempi urapolku kuin kiinnostuksen kohteidensa seuraaminen matkustaen ympäri maailmaa? Ainoa asia, mitä tarvitset muista, että määräajat ovat pyhiä. Sen sijaan, että otat vastaan kymmeniä töitä, sinun pitäisi keskittyä muutamaan, jotta voit varmistaa, että toimitat kaiken ajallaan. Projektipohjainen työ saattaa olla juuri sinulle sopiva työmuoto, sillä sinulla ei ole aikaa kyllästyä.

Niistä luovia työpaikkoja saatat törmätä sosiaalisen median, brändilähettilään ja suunnittelijan työpaikat. Yritykset kuten Nike, Oakley, Apple, Aspen, Skiing Company, DoorDash, Postmates, TaskRabbit, Airbnb ja Shipt olen työskennellyt useiden brändilähettiläiden kanssa, joiden tehtävänä on mainostaa tuotteita, palveluja jne. (Se on samanlaista kuin affiliate markkinointi työpaikkoja.)

Jos haluat myydä palveluja tai tuotteita, Lue lisää Fiverr, Etsy, PeoplePerHour, TheONE, Freelancer.com, Upwork, Hubstaff Talent, Verblio, twago, Thumbtack, MNFST, Stella&Dot, Etsy, GigSalad, TaskRabbit, Koodaaja, Toptaljne.


Haluatko lukea lisää freelancerin työstä?

3. Keskustele vertaistesi kanssa parhaista työpaikoista jousimiehille!

parhaat työpaikat Jousimiehelle
Kuva: Priscilla Du Preez on Unsplash

Olemmeko onnistuneet saamaan sinut innostumaan horoskoopeista ja urapoluista? Tarvitsetko kenties lisää panosta ja näkemyksiä? Etsi vertaisesi netistä ja kysy heiltä kysymyksiä seuraavista aiheista mahdolliset työpaikat. Jos työskentelet tietyllä toimialalla tai sektorilla, jaa vinkkisi parhaista työpaikoista Jousimiehelle liittyvät niihin. Ajatusten vaihtaminen ja parhaat käytännöt voi auttaa sinua vauhdittamaan (freelance-)uraasi tai muuttamaan polkusi kokonaan. Olethan Jousimies, joka rakastaa seikkailuja.