TOP
  /  Löydä lisää   /  Parhaat kaupungit freelanceriksi vuonna 2021

Parhaat kaupungit freelanceriksi vuonna 2021

Ajatteletko ryhtyä freelanceriksi?

Yhä useammat yritykset palkkaavat freelancereita, joten yhä useammat ammattilaiset löytävät nykyään työsopimussuhteita joko sivutoimisen uran aloittamiseksi tai urapolun vaihtamiseksi. Mikä heitä houkuttelee? The työaikojen ja työympäristön joustavuus; se, että he voivat työskennellä missä ja milloin tahansa - etänä. Ei ole mikään salaisuus, että jotkin kaupungit ovat freelancer-ystävällisempiä kuin toiset.

AppJobs otti käyttöön 50 parhaan asuinkaupungin luettelon ja analysoi useita eri lähteistä, kuten TripAdvisorista, Numbeosta, Indeedista ja Wimanista, saatuja mittareita. Huomioon otettuja tekijöitä olivat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden tarjoavien kahviloiden määrä, ilmaisten Wi-Fi-paikkojen määrä, tarjolla olevien freelancer-työpaikkojen määrä, keskimääräiset elinkustannukset, kaupungin väestön osuus tällä hetkellä freelancerina työskentelevästä väestöstä ja keskimääräinen itse-työntekijän palkka vuodessa. Pisteytimme kaupungit näiden tekijöiden perusteella ja yhdistimme pisteet luodaksemme kunkin kaupungin kokonaisindeksin. Lopuksi sijoittanut ne paremmuusjärjestykseen paljastaakseen parhaat kaupungit freelancereille.

Mitkä ovat siis parhaat kaupungit freelancerina toimimiselle? Lue se alla olevasta grafiikasta.

parhaat kaupungit freelancerille
parhaat kaupungit freelancerille paris

1. Pariisi

Pariisi ja sen vastustamaton viehätysvoima ja tyyli sijoittui ensimmäiselle sijalle parhaiden kaupunkien listallamme freelancereille. Koska sitä pidetään muotipääkaupunki, eri puolilta maailmaa tulevat ihmiset yrittävät aloittaa uransa Ranskan pääkaupungissa, jossa n... 80 miljoonaa turistia vierailee Eiffel-tornissa, kävelee Champs-Élysées-kadulla tai käy tutustu piilotettuihin helmiin Montmartressa vuosittain.

On erittäin suositeltavaa oppia (jonkin verran) ranskaa ennen saapumista. Jos olet kotoisin jostain muusta Euroopan unionin jäsenvaltiosta, nautit seuraavista eduista. liikkumisvapaus ja voi asettua Pariisiin ongelmitta. EU:n ulkopuolelta tulevien on hakea viisumia niiden alkuperämaissa. Ranskan hallitus on vuodesta 2009 lähtien erityisen viisumin myöntäminen freelancereille. Sen nimi on profession libérale. Voit myös rekisteröidä yrityksesi URSSAFin kautta yksilöllisellä tunnuksella mikroyritykset verotusjärjestelmä. Et maksa niin paljon veroja ja se tulee joitakin muita edut. Mutta et voi ansaita enempää kuin 33 200 euroa (≈$36 573,29) vuodessa. Expats voivat myös käyttää kansallista terveydenhuoltojärjestelmää uuden Protection Universelle Maladie (PUMA) -järjestelmän puitteissa.

Pariisilainen freelancer saattaa ansaita vähemmän ($36,656.18) kuin freelancerit maailmassa keskimäärin, mutta lähes 4 000 (3 938) freelancerin työpaikkaa on tarjolla 25 mailin säteellä kaupungista. Elinkustannusten osalta freelancerit voivat todeta, että Pariisi on kallis kaupunki. Henkilö tarvitsee noin $1 356,77 kuukaudessa voidakseen asua kaupungin keskustassa. Tämä saattaa kannustaa freelancereita vuokra huone asunto-osakeyhtiössä. Ja vaikka kämppäkaverit eivät osaisikaan sammuttaa äänenvoimakkuutta, freelancerit voivat valita 367 704 ilmaisen Wi-Fi-paikan ja 265 kahvilan joukosta, joissa on ilmainen Wi-Fi Pariisissa.

Heti kun olet asettunut aloillesi, huomaat, että kahviloissa (ja baareissa) hengailu ystävien kanssa tai yksin on hauskaa. olennainen osa pariisilaista elämäntapaa. Lyhyen, mutta lämpimän kesän aikana jopa kahvilan lähellä olevasta penkistä voi tulla toimistosi päiväksi. Voit myös vuokrata pöytä jostakin coworking-toimistosta. ja verkostoitua muiden suunnittelijoiden, kääntäjien, kirjoittajien, valokuvaajien jne. kanssa. Jos olet tottunut nopeatempoiseen elämään, valmistaudu rauhallisempaan ja hitaampaan elämäntapaan.. Pariisilaiset vaalivat jokaista hetkeä...


Tämä viesti voi olla sinulle hyödyllinen:
Miten saada töitä Ranskassa puhumatta ranskaa?

Etsi kaikki freelance työpaikat Pariisissa

parhaat kaupungit olla freelancer lontoo

2. Lontoo

Lontoo seuraa tiiviisti Pariisin perässä kokonaispistemäärällä, joka on 53,8 sadasta. Lontoossa on 730 532 ilmaista Wi-Fi-pistettä ympäri kaupunkia ja 703 kahvilaa, joissa on ilmainen Wi-Fi - eniten kaikista analysoiduista kaupungeista. Kaupungissa on 1,393 freelance-työtä 25 kilometrin säteellä kaupungista, ja keskimääräinen vuosipalkka on $31 187,51. Kuitenkin Lontoolaisella elämäntyylillä on hintansa keskimääräinen kuukausivuokra on $2 196,68 kuukaudessa, mikä tekee siitä neljänneksi kalleimman kaupungin asua.

Lontoo, jossa on yli kahdeksan miljoonaa asukasta, on yksi monimuotoisimmista kaupungeista maan päällä. Se on niin valtava kaupunki, että jopa paikalliset tarvitsisivat kuukausia tutustuakseen siihen tärkeimpien nähtävyyksien, kuten Tower Bridge, London Eye, Buckinghamin palatsi, Camden Town jne. lisäksi. Taiteesta, elokuvasta, musiikista ja monista muista asioista kiinnostuneet löytävät aina jotain tekemistä tästä *sateisesta kaupungista. jossa maanalaiset alakulttuurit kohtaavat korkeakulttuurin.

Yksi sana, jota lontoolaiset eivät ehkä halua enää koskaan kuulla, on Brexit. Viime aikoina tiedotusvälineet ovat käsitelleet valtavasti Britannian EU-eroa. Vuoden 2016 kansanäänestyksen tulosten jälkeen monet ulkomaalaiset, jotka ovat saattaneet asua Yhdistyneessä kuningaskunnassa 10-30 vuotta, ovat päättäneet lähteä maasta. On suositeltavaa sijoittaa riittävästi aikaa siihen, että opiskelu viisumien hakuprosessi.

Freelancerit käsittävät kuusi prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan työvoimasta, ja naispuolisten freelancereiden määrä on kasvanut merkittävästi vuodesta 2008 lähtien. Taiteen, kulttuurin ja luovuuden alalla työskentelevät ulkomaiset freelancerit voivat yrittää saada poikkeuksellisen lahjakkuuden viisumin. Varmista, että tiedät, mitä tarvitset voidaksesi toimia freelancerina Lontoossa. Sinun on ehkä rekisteröityä itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi. Voit ryhtyä osakkaaksi liikekumppanuuteen, perustaa oman osakeyhtiön tai toimia yksityisenä elinkeinonharjoittajana. maksaa veroja sen mukaisesti. Voit ehkä vuokrata työpöydän jostakin kaupungin monista coworking-tiloista ja kysyä neuvoja muilta freelancereilta.


Tämä viesti voi olla sinulle hyödyllinen:

Etsi kaikki freelance työpaikat Lontoossa

parhaat kaupungit freelancerina työskentelyyn madrid madrid

3. Madrid

Jos olet lukenut blogikirjoituksemme aiheesta parhaat maat expatien kannalta, tiedätte, että Espanja on yksi niistä. Kolmannella sijalla freelancereiden parhaiden kaupunkien joukossa on Madrid, jossa on tehty monia Almodóvarin elokuvia. Se saavutti kokonaispistemäärän 47,1. Madridissa on yli 200 Wi-Fi-yhteydellä varustettua kahvilaa ja kohtuulliset elinkustannukset ($1 028,85).

Madridin freelancereilla on keskimääräinen vuosipalkka on $19 324,4, huomattavasti vähemmän kuin Pariisissa tai Lontoossa asuvat kollegansa. Mutta yrittäjät Espanjassa ei esimerkiksi tarvitse maksaa yhtiöveroa. Ilman omaa yritystä sinun pitäisi rekisteröityä freelanceriksi (autónomo) ja valitse tietty luokka (epígrafe), joka määrittää, onko sinun maksettava arvonlisäveroa (IVA). (Se maksaa melko paljon rahaa.) Ensimmäistä kertaa rekisteröityneet freelancerit. saada joitakin kannustimia valtiolta, ja freelancerit voivat vähentää veroistaan useita eriä. Ne, jotka eivät voi rekisteröityä autónomo voi liittyä osuuskuntaan joka tarjoaa erilaisia palveluja. Voit työskennellä niiden kautta, jos et saa rekisteröityä itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi. Jos joku laskuttaa yhtä asiakasta 75% tai enemmän tuloistaan, heidän asemansa on seuraava autónomo económicamente dependiente.

Vaikka Madrid on kaukana Välimerestä ja Atlantin valtamerestä, se ei koskaan lakkaa tyydyttämästä auringonpaisteesta pitäviä. Ulkomaalaiset voivat pärjätä puhumalla vain muutaman sanan espanjaa. mutta he eivät luultavasti koskaan koe Madridia ja Espanjaa kokonaisuudessaan: sen musiikkia, elokuvia, teattereita, museoita jne. Olitpa sitten työskennellä kotona, kahvila tai suosittu coworking-tila. kävely kaupungilla kuulostaa erinomaiselta idealta, jos haluat ladata akkujasi.


Tämä viesti voi olla sinulle hyödyllinen:
Täytyykö minun osata määränpääni paikallista kieltä voidakseni työskennellä ulkomailla?

Etsi kaikki freelance työpaikat Madridissa

parhaat kaupungit olla freelancer barcelona

4. Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki jäi vain niukasti palkintokorokkeelta pistemäärällään 47. Barcelona ei ole vain loistava kaupunki freelancereille mutta myös suosittu matkailukohde. Katalonian pääkaupunkiin kerääntyy ihmisiä vierailemaan museoissa, katsomaan Gaudín töitä (La Sagrada Familia, Park Güell jne.) ja rentoutumaan rannoilla. Viime vuosina heidän määränsä on kasvanut niin paljon, että yliturismiin on ryhdytty puuttumaan joillakin suunnitelmilla.

Vaikka ilmasto on leuto, Barcelonassa asuvien freelancereiden on totuttava siihen, että kaikissa kodeissa ei ole lämmitintä. Talvella voi siis olla tarpeen pukeutua sisätiloissa lämpimästi. Kaupungissa on lähes 300 (298) kahvilaa, joissa on ilmainen Wi-Fi ja jotka tarjoavat ystävällisen ilmapiirin työskentelyyn. Ne, jotka eivät pidä siitä, että viettävät niin paljon aikaa yksin, voivat joskus varaa pöytä jostakin coworking-toimistosta, joka on täynnä energiaa ja ideoita. He sanovat, että Barcelonassa on paljon freelancereita, mikä tarkoittaa, että pääset helposti kasvattaa verkostoasi.

Vaikka freelancerit ansaitsevat yhtä paljon kuin Madridissa, eli $19 324,4 vuodessa, heidän on varattava enemmän rahaa kulujensa maksamiseen Barcelonassa. Jos haluat säästää rahaa, voit ajatella seuraavaa. muutto ystävien kanssa tai muita taiteilijoita, suunnittelijoita, kirjailijoita. Jos haluat asua ja työskennellä Barcelonassa, saatat tarvita viisumin. Siellä voit rekisteröityä freelanceriksi (autónomo). Hakemusta tehdessäsi sinun on valittava tietty luokka (epígrafe), joka määrittää, onko sinun maksettava arvonlisäveroa (IVA). (Se maksaa melko paljon rahaa.) Jos sinulla on vaikeuksia kielen kanssa, voit käyttää ottaa yhteyttä joihinkin osuuskuntiin joka auttaa sinua selvittämään, miten edetä. Lisäksi, jos et ole laillisesti oikeutettu rekisteröitymään kuin autónomo, voit jopa työskennellä niiden kautta. Voit rekisteröidä oman yrityksesi; Espanjassa yrittäjien ei tarvitse maksaa yhtiöveroa. Jos 75% (tai enemmän) tuloistasi tulee yhdeltä asiakkaalta, asemasi voi olla seuraava. autónomo económicamente dependiente. Kannattaa käyttää aikaa sen selvittämiseen, mitkä ovat verovähennyskelpoisia kohteita ja oletko oikeutettu vai et. kannustimien saaminen (esimerkiksi ensimmäistä kertaa rekisteröityneenä freelancerina).


Tämä viesti voi olla sinulle hyödyllinen:
Täytyykö minun osata määränpääni paikallista kieltä voidakseni työskennellä ulkomailla?

Etsi kaikki freelance työpaikat Barcelonassa

parhaat kaupungit freelanceriksi Lissabonissa

5. Lissabon

Pysyminen Iberian niemimaalla, seuraava pysäkkimme koskien parhaat kaupungit freelancereille on Lissabon. Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä, sillä Portugali on kolmanneksi suurin ja suosituin parhaat maat expatien kannalta vuonna 2019 - InterNationsin Expat Insider -tutkimuksen mukaan. Vaikka vastaajat eivät välttämättä suosittelisikaan maata niille, jotka pyrkivät etenemään urallaan, saatat löytää sieltä kukoistava yrittäjä- ja startup-maailma Portugalin pääkaupungissa. Ja jos työskentelet etätyönä ulkomailla sijaitseville yrityksille, sinun ei tarvitse huolehtia uranäkymistä, mutta nauti tunnelmasta ja kauniista säästä kaupungissa.

Voit joko kirjoittaa tekstejäsi tai piirtää luonnoksiasi jossakin 124 kahvilasta, joissa on ilmainen Wi-Fi, tai etsiä jonkin seuraavista 84 183 ilmaista Wi-Fi-paikkaa kaupungissa. Kaikilla ei ole varaa työhuoneeseen tai työhuoneeseen kotona tai ne eivät sovellu kotoa käsin työskentelyyn. Voit myös pakata laukkusi ja etsiä viihtyisän paikan kaupungin ulkopuolelta, maaseudulta tai vähemmän tunnetulta rannalta. Kun taas Lissabon on edullisempi kuin Barcelona tai Madrid, freelancerit ansaitsevat huomattavasti vähemmän rahaa täällä. Keskimääräinen vuosipalkka on $12 459,35. Jotta oleskelusi olisi kustannustehokasta, lyöttäytyä yhteen ystävien kanssa tai jaa asunto muiden (ulkomaalaisten) freelancereiden kanssa, jotka tapasit yhdessä Lissabonin trendikkäistä coworking-toimistoista.

Jos olet EU:n ulkopuolelta, sinun on todennäköisesti haettava viisumia. Portugalissa voit Rekisteröi tavallisena yksityisenä elinkeinonharjoittajana tai freelancerina, ja sinun on maksettava joko Portugalin henkilökohtaista tuloveroa (Imposto Sobre das Pessoas Singulares (Yksittäiset henkilöt)) tai Portugalin yhtiövero (Imposto Sobre das Pessoas Colectivas). Portugalilla on progressiivinen verotusjärjestelmä, joka alkaa 14,5%:ltä ja tuottaa enintään 7 091 € (≈$7 810 €). Voit myös rekisteröidä yrityksen (ja maksaa yhtiöveroa) tai henkilöyhtiön (ja maksaa henkilöveroa).


Tämä viesti voi olla sinulle hyödyllinen:
Täytyykö minun osata määränpääni paikallista kieltä voidakseni työskennellä ulkomailla?

Etsi kaikki freelance työpaikat Lissabonissa

parhaat kaupungit freelancerina toimimiselle Bryssel

6. Bryssel

Vietä kymmenen minuuttia Place du Luxembourgilla ja kuuntele eri kieliä, jotka sulautuvat tunnistamattomiksi ääniksi... Bryssel, jossa on kuudennella sijalla parhaiden kaupunkien listallamme freelancereille, on muuttunut ajan myötä yhä monipuolisemmaksi ja kansainvälisemmäksi. Brysseliin muuttaa Euroopan unionin virkamiesten lisäksi myös EU:n ulkopuolelta tulevia ihmisiä. Useilla kulttuuri-instituuteilla ja kansalaisjärjestöillä on pääkonttorinsa kaupungissa. monet paikalliset puhuvat ranskaa ja flaamia sujuvasti.

Ulkomaalaiset saattavat yhdistää Brysselin Euroopan unionin toimielimiin, mutta paikalliset sanovat toisin. Atomiumin, Mini-Euroopan ja Brysselin kuninkaallisen palatsin lisäksi on lukuisia muita sisätiloja ja rakennuksia. ulkona paikat toivottavat tervetulleiksi hauskanpitoa ja seikkailua etsivät vierailijat, Tietotai tyyneyttä. Huolimatta pienestä määrästä kahviloita, joissa on ilmainen Wi-Fi (68), voit jutella ystäviesi kanssa kahvikupposen äärellä monissa tunnelmallisissa paikoissa (coworking-toimistot mukaan lukien). lyhyen matkan päässä. Bryssel ei ole Amsterdam tai Kööpenhamina, mutta voit kävellä tai pyöräillä päivittäin. Pyöräilijöiden määrä on tiettävästi kaksinkertaistunut viimeisten viiden vuoden aikana. Onneksi, äärimmäiset sääolosuhteet eivät estä paikallisia liikkumasta pyörällä.

EU:n ulkopuolisista maista tulevat freelancerit saattavat tarvita viisumin Belgiaan saapumista varten ja oleskeluluvan Belgiassa oleskelua varten. Mielenkiintoista, Bryssel on edullisempi (kuukausivuokra on $932,01) kuin Lissabonissa, ja freelancerit ansaitsevat yli kaksi kertaa enemmän ($31 307,64 vuodessa) kuin portugalilaiset kollegansa. Puhumattakaan siitä, että Belgiassa on tarjolla enemmän freelancer-työpaikkoja. Brysselissä on kuitenkin odotettavissa enemmän byrokratiaa. Freelancerina (travailleur indépendant/vervangende ondernemer), sinun on haettava ammattilaiskorttia, jota kutsutaan nimellä carte professionnelle/beroepskaart. Se maksaa 140 euroa (≈$154), ja se on voimassa yhdestä viiteen vuotta. Sen jälkeen sinun on valitse toiminimi ja rekisteröidä kauppa-, vero- ja sosiaaliturvamaksut. Belgiassa maksettavien verojen määrä riippuu siitä, kenelle tai kenen kanssa työskentelet.


Etsi kaikki freelance työpaikat Brysselissä

parhaat kaupungit freelancerille new york city

7. New York City

Tarvitseeko New York Cityä esitellä? Vaikka Iso Omena on yksi kalleimmista kaupungeista, se houkuttelee aloittelevia ja nousevia luovan työn tekijöitä kaikkialta maailmasta. tavoitella unelmiaan ja intohimojaan. Kun viime vuosisadalla Greenwich Village ja East Village olivat vastakulttuurin keskuksia ja kaupunginosia, joissa taiteilijat ja luovan työn tekijät asuivat ja seurustelivat, nykyään freelancerit levittäytyvät ympäri kaupunkia. Ei ole kovinkaan hiljattain nähty newyorkilaisia lumimyrskyjä, joten valmistaudu talveen.

Joidenkin arvioiden mukaan yli 146 477 freelanceria työskentelee NYC:ssä. Kahviloita, joissa on ilmainen Wi-Fi, saattaa olla melko vähän (142) kaupungin kokoon nähden, mutta he voivat valita yli miljoonasta (1 107 579) ilmaisesta Wi-Fi-pisteestä ja vähintään 50 coworking-keskuksesta jokaisessa kaupunginosassa työskennelläkseen digitaaliseen mediaan, televisio- tai elokuvatuotantoon, teknologiaan, julkaisemiseen ja moniin muihin aloihin liittyvien hankkeidensa parissa. Vaikka freelancerina toimiminen saattaa vaikuttaa monien mielestä toivottavalta vaihtoehdolta, sillä on myös haittapuolensa. Eivätkä kaikki freelancerit ansaita $45,672.94 vuodessa keskimäärin. Joukosta erottuminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja kovaa työtä. Vaikka saatat kohdata paljon kilpailua yrittäessäsi rakentaa mainettasi vuonna Kaupunki, joka ei koskaan nuku, voit myös luoda arvokkaita, pitkäaikaisia ja tukevia ystävyyssuhteita.

Jos et ole Yhdysvaltain kansalainen, mutta haluat sijoittautua New Yorkiin, tarvitset todennäköisesti viisumin. Saatat olla oikeutettu O-1B, joka on tarkoitettu henkilöille, joilla on poikkeukselliset taidekyvyt tai poikkeukselliset taidekyvyt. saavutukset elokuva- tai televisioteollisuudessa. Suosittelemme, että tutustut erilaisiin viisumityyppeihin, joita voi hakea, sekä verotusjärjestelmään.


Nämä viestit voivat olla hyödyllisiä:

Etsi kaikki freelance työpaikat New York Cityssä.

parhaat kaupungit olla freelancer montreal

8. Montréal

Toinen Euroopan ulkopuolinen kaupunki, joka on onnistunut maa 15 parhaan freelancerkaupungin joukossa. on Montréal, Kanada. Vaikka paikalliset ovatkin voineet kokea hintojen (myös vuokrien) jyrkän nousun, elinkustannukset Montréalissa ovat edelleen alhaisemmat kuin esimerkiksi Lissabonissa, ja he ansaitsevat kaksi kertaa enemmän vuodessa. Québecin provinssin suurimpaan kaupunkiin sijoittautuneet freelancerit saavat seuraavat palkkiot vuosipalkka on $25,588.46 (USD). keskimäärin.

Montréalia pidetään Kanadan taide- ja kulttuuripääkaupunki jossa on runsaasti viheralueita. Se tarjoaa kannustavan ympäristön taiteilijoille, freelance-luoville ja yrittäjille, jotka voivat olla laajentaa sosiaalista ja ammatillista verkostoaan kun vuokraat työpöydän yhdessä monista coworking-toimistoista. Kahviloita (81), joissa freelancerit voivat käyttää internetiä ilmaiseksi, ei kuitenkaan ole kovin montaa. Ulkomaalaisten on myös hankkia riittävä kanadalainen ranskan kielen taito välttääksesi stressiä ja vaivaa asettautumisessa. Kööpenhaminassa asuneet freelancerit ovat varmasti innostuneita Kööpenhaminan erinomainen pyöräkaistaverkosto Montréalissa. Joidenkin tutkimusten mukaan pyöräily vähentää stressiä, joten saatat haluta hankkia pyörän ja tutustua satulan selässä kaupungin kaikkiin kujiin, kujiin ja puistoihin - jokaiseen tuumaan. Ehkäpä myös kylminä ja lumisina talvina!

Montréalista on tullut viime vuosina melko suosittu ranskalaisten keskuudessa. Ottaen huomioon paikallisten rento asenne, he saattavat tuntea asuvansa Pariisissa tai Ranskassa, eivätkä he välttämättä kamppaile kovinkaan paljon kielen kanssa. (Tosin kuulimme joidenkin ranskalaisten sanovan, että heidän oli vaikea ymmärtää ranskankielisiä kanadalaisia). Kanadaan pääseminen, korkeiden verojen maa, saatat joutua hakemaan viisumia. Kun se on saatu, sinun on rekisteröidyttävä itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi. Koska oleskelet Québecissä, sinun kannattaa tutustua seuraaviin asioihin. Itsenäisten ammatinharjoittajien ohjelma joka ottaa vastaan freelancerien (le travailleur indépendant) hakemuksia. Älä anna vaatimusten joukon pelottaa sinua, saatat olla oikeutettu hakemaan. Itsenäisen ammatinharjoittajan asemasi määrittää, millaisia veroja sinun on maksettava, ja tietysti niiden määrän.


Nämä viestit voivat olla hyödyllisiä:

Etsi kaikki freelance työpaikat Montrealissa

parhaat kaupungit freelancerille milan milan

9. Milan

Milano, toinen Euroopan muotipääkaupunki, vaatii sijaa freelancereiden parhaiden maiden joukossa-erityisesti kääntäjille, valokuvaajille, veroneuvojille ja henkilökohtaisille valmentajille. Vaikka historiasta innostuneet matkailijat ja ulkomaalaiset valitsevat Rooman Milanon sijaan, tämä Pohjois-Italian kaupunki on vakiinnuttanut asemansa maan rahoitus- ja talouskeskuksena. Verrattuna muihin, lähempänä Välimerta sijaitseviin kaupunkeihin (Madrid ja Barcelona), Milanon elinkustannukset ovat korkeammat ($1,228,50 kuukaudessa). Freelancerit voivat myös odottaa tienaavansa hieman enemmän kuin kollegansa Espanjassa, sillä heidän keskimääräinen vuosipalkkansa on $25,082.92. Jos haluat oppia lisää alastasi, kysele Coworking-toimistossa, jossa yleensä työskentelet, tai suosikkikahvilassasi, jossa on ilmainen Wi-Fi. (Niitä on kaupungissa 161!)

Kun Milanossa, expat freelancereiden ei pidä jättää väliin aperitiiviaikaa (klo 18.00-21.00). ja nauti juhlista jossakin ravintoloista, baareista tai kahviloista. Täydellinen tilaisuus tavata paikallisia ja muita ekspatriaatteja eri puolilta maapalloa. Saatat kuitenkin tarvita jonkin verran italiaa voidaksesi käydä pitkiä ja syvällisiä keskusteluja paikallisten kanssa, jotka eivät välttämättä puhu niin hyvää englantia. Jos sinulla on unelma työstä italialaisille asiakkaille, paikallisen kielen osaaminen on ehdoton edellytys. Se voi myös vahvistaa ansioluetteloasi ja päästä kilpailijoiden edelle. Jos olet kunnianhimoinen ja rakastat kilpailua, tulet pitämään Milanosta. On suositeltavaa tarkista sääennuste päivittäin tietää, millainen (tyylikäs) asu sinun pitäisi pukea päällesi seuraavana päivänä, kun tapaat potentiaalisen asiakkaan.

Jos päätät tehdä Milanosta kotisi ja oleskella yli 90 päivää, sinun on haettava oleskelulupaa ja viisumia, jos et ole EU:n jäsenvaltiosta. EU-kansalaiset eivät tarvitse näitä asiakirjoja voidakseen asettua Milanoon. Freelancereiden on myös hankittava virallinen lupa (nulla osta) työskennellä itsenäisenä ammatinharjoittajana. (Tämä asiakirja on voimassa vain kolme kuukautta.) Sen jälkeen heidän on täytettävä seuraavat vaatimukset. Rekisteröi liiketoimintansa kaupparekisteriin (Registro delle Imprese), Companies House (Registro delle Ditte) ja verorekisterinpitäjä (Rekisterinpitäjä delle Imposte). Voit perustaa osakeyhtiö mutta se on kalliimpaa. Pysyvästi oleskelevat henkilöt maksavat tuloveroa kaikesta, mitä he ansaitsevat Italiassa ja ulkomailla. Neuvomme sinua lue huolellisesti viisumeista ja verotuksesta ennen hakemista/muuttoa.


Tämä viesti voi olla sinulle hyödyllinen:

Etsi kaikki freelance työpaikat Milanossa

parhaat kaupungit freelancerille glasgow glasgow

10. Glasgow

Aikoinaan teollisuuskaupunki Glasgow on lähtenyt uudelle matkalle kohti tehdä itsestään luova kaupunki. Myös digitaaliteknologiateollisuus on noussut merkittävään asemaan. Lähes puolet Skotlannin väestöstä (2,8 miljoonaa) asuu Glasgow'ssa, ja hieman enemmän kuin 15% heistä työskentelee freelancereina. Monet heistä ovat luultavasti varmistaneet joitakin hankkeita joidenkin yritysten kanssa. 124 TV-tuotantoyhtiöt toimiminen kaupungissa, jossa henkilö maksaa vähemmän ($807,09) asumisesta keskustassa kuin Lissabonissa, ja ansaitsee yli kaksi kertaa enemmän rahaa ($31,187.51). Verrattuna Milanoon, Barcelonaan tai Lontooseen Glasgow'n freelancerit voivat olla vähemmän huolissaan kuluistaan.

Televisiosta puheen ollen, Outlander on saavuttanut valtavan fanikunnan, ja sarjan linnoihin ja muihin paikkoihin järjestetään vierailuja. Kun pakollinen nähtävyyksien katselu on tehty, voit kalibroida keskittymisesi uudelleen ja asettua Glasgow'hun oikeasti. Brexitin takia ei ole vielä selvää, mikä muuttuu, joten on suositeltavaa, että seurata tilannetta. Tarvitsetko viisumia ja/tai oleskelulupaa vai et, riippuu siitä, mistä olet kotoisin. Kuten Lontoossa, voit rekisteröityä itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi (päätä, kummasta asemasta hyötyisit eniten) ja tutustua verotukseen. Glasgow'n kaduilla kuljeskellessasi löydät useita coworking-toimistoja, joissa voit verkostoitua ja pitää liiketapaamisia. Analyysimme mukaan 91 kahvilaa tarjoaa ilmaista Wi-Fi-yhteyttä, ja voit etsiä yhden Glasgow'n 44 108 ilmaisesta Wi-Fi-paikasta. Ympärilläsi on paljon ystävällisiä ihmisiä jotka hämmästyttävät teidät vieraanvaraisuudellaan. Maan koosta johtuen viikonloppumatka Skotlannin ylämaille tai saari voisi varmasti tyydyttää seikkailijan tarpeet. Emmekä ole edes maininneet Loch Nessiä!


Tämä viesti voi olla sinulle hyödyllinen:

Etsi kaikki freelance työpaikat Glasgow'ssa

parhaat kaupungit freelancerina birmingham

11. Birmingham

Kokonaispistemäärän ollessa 41,2 Englannin toiseksi suurin kaupunki on 11. sijalla freelancereiden parhaiden kaupunkien listalla. Glasgow'n tapaan yli 15 prosenttia väestöstä työskentelee freelancerina eri toimialoilla. Vaikka Birminghamissa on elinvoimainen teknologiakenttä, se ei muistuta Glasgow'ta. mahdollisuudet viihdeteollisuudessa (televisio, musiikki, elokuva, media jne.), mutta se houkuttelee silti ulkomaalaisia ja kansainvälisiä opiskelijoita. Aloittaaksesi työskentelyn freelancerina sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset hankkia oikeat asiakirjat. Saatat tarvita viisumin ja/tai oleskeluluvan. Sinun on rekisteröidyttävä itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi (tutustu eri tyyppeihin) ja maksettava veroja sen mukaisesti.

Vaikka freelancereiden keskimääräinen vuosipalkka ($31,187.51) on sama kuin Glasgow'ssa, freelancereiden on oltava kaivaa syvemmälle taskuihinsa maksaa majoituksesta ($958,74 kuukaudessa) Birminghamin keskustassa. Kaupungin väestön lisäksi myös sen arkkitehtuuri osoittaa suurta monimuotoisuutta. Sen lisäksi, että kaupungissa on 62 148 ilmaista Wi-Fi-paikkaa, kaikenlaiset freelancerit voivat harjoittaa liiketoimintaansa jossakin Birminghamissa sijaitsevista moderneista coworking-tiloista. Paikalle pääsystä voi tulla haaste, sillä kaupunki suunniteltiin autojen ympärille. Voit kuitenkin yrittää ajaa pyörällä, mutta ole varovainen ja pukeudu aina sään mukaisiin vaatteisiin.


Tämä viesti voi olla sinulle hyödyllinen:

Etsi kaikki freelance työpaikat Birminghamissa

parhaat kaupungit olla freelancer lyon lyon

12. Lyon

Noin kahden tunnin matkan päässä Pariisista sijaitsevaa Lyonia pidetään turvapaikka freelancereille, joilla on lapsia ja niille, jotka haluavat asua tilavassa asunnossa pienen yksiön sijaan Pariisin sydämessä. Lyonissa asumisesta maksetaan lähes $600 vähemmän ($729,25) kuin Ranskan pääkaupungissa ($1,352,49), mikä voi olla tehdä valtava ero freelancerin elämässä. Yli 11% Lyonin asukkaista harjoittaa jonkinlaista freelance-toimintaa, jota he voivat harjoittaa lukuisissa coworking-tiloissa, 40 kahvilassa, joissa on ilmainen Wi-Fi, ja 36 673:ssa ilmaisessa Wi-Fi-pisteessä eri puolilla kaupunkia.

Ranskan kielen puhuminen on yhtä tärkeää kuin muualla maassa, vaikka yhä useammat ulkomaalaiset valitsevat Lyonin, joka on lueteltu seuraavassa luettelossa Unescon maailmanperintö, kotinaan. Jotkut sanovat, että jokaisella kaupunginosalla on oma ainutlaatuinen tunnelmansa, ja kaikki (mukaan lukien joet, jotkut valtavat puistot, futuristiset rakennukset) keskustassa on pyöräily- tai kävelymatkan päässä. Pidä aina mukanasi vesipullo mukanasi ja huolehdi itsestäsi helleaaltojen aikana.

EU:n jäsenvaltioista tulevien freelancereiden asettautuminen maahan sujuu helpommin, toiset saattavat joutua käymään läpi joskus erittäin byrokraattisen viisumihakemusprosessin. Ranskan hallitus aloitti erityisen viisumin myöntäminen freelancereille vuonna 2009, ja sen nimi on profession libérale. Sen lisäksi voit rekisteröidä yrityksesi URSSAF:n kautta seuraavassa osoitteessa. ainutlaatuinen mikroyritysten verotusjärjestelmä. Sen verokanta on alhaisempi, ja voit saada muita etuja. Voit myös päästä kansallisen terveydenhuoltojärjestelmän piiriin uuden Protection Universelle Maladie (PUMA) -järjestelmän puitteissa.


Tämä viesti voi olla sinulle hyödyllinen:
Miten saada töitä Ranskassa puhumatta ranskaa?

Etsi kaikki freelance työpaikat Lyon

parhaat kaupungit olla freelancer calgary

13. Calgary

Viimeinen kaupunki, jonka kokonaispistemäärä on suurempi kuin 40, on sijoittuvat parhaiden kaupunkien joukkoon freelancereille on Calgary, Alberta, jossa ei kuule niin monen ihmisen puhuvan ranskaa. Tämä kasvava kaupunkialue, jolla on suhteellisen nuori ja monipuolinen väestö, on myös listattu elinkelpoisten kaupunkien joukkoon. Silti elinkustannukset ovat jonkin verran korkeammat (957,74 USD) kuin esimerkiksi Montréalissa (944,41 USD). Ja aivan kuten Montréalissa, voit odottaa lunta ja jopa miinusasteita talvella. Tämä ei kuitenkaan estä paikallisia olemasta luonnosta nauttiminen. Kun otetaan huomioon menneisyyden tapahtumat, paikallisten ja matkailijoiden on seurattava uutisia varmistaakseen, että he ovat hyvin valmistautuneita, kun uusi tulva iskee kaupunkiin.

Vaikka voimme laskea vain 17 kahvilaa, joissa on Wi-Fi-yhteys, Bow- ja Elbow-joen virtausten välissä sijaitsevista kaupunginosista on tullut go-to alue freelancereille sinne avattujen coworking-toimistojen vuoksi. Ja voit muodostaa Internet-yhteyden 123 916 pisteessä ilmaiseksi ja työskennellä tavoitteesi saavuttamiseksi ansaita vähintään freelancerin keskimääräinen vuosipalkka (25 588,46 USD). Vuoden 2019 lopulla, 8,3 prosenttia Calgaryn väestöstä oli freelancereita.

Itsenäisten ammatinharjoittajien rekisteröintijärjestelmä eroaa Québecin Montréalin järjestelmästä. Ennen kaikkea freelancereiden on selvitettävä, tarvitaanko heiltä viisumi Kanadaan saapumista varten. Sen jälkeen he voivat hyötyä Itsenäisten ammatinharjoittajien ohjelma suunniteltu henkilöille, joilla on kokemusta kulttuuritoiminnasta tai yleisurheilusta ja jotka ovat halukkaita ja kyvykkäitä tekemään antaa merkittävän panoksen maan kulttuuri- tai urheiluelämään. Itsenäisen ammatinharjoittajan asemasi määrittää, millaisia veroja sinun on maksettava ja kuinka paljon.


Nämä viestit voivat olla hyödyllisiä:

Löydä kaikki freelance-työt Calgaryssa.

parhaat kaupungit freelancerina toimimiselle edinburgh

14. Edinburgh

Skotlannin pääkaupunki on saanut Glasgow'ta alhaisemmat pisteet (39,7), mutta Edinburghissa palvelee freelancereita monin eri tavoin. Vaikka tuskin näet aurinkoa, paikalliset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. Skotlannin vieraanvaraisuus on maailmanluokkaa. Merkittävimmät alat ovat vieraanvaraisuus ja matkailu, terveydenhuolto ja sosiaaliala, teknologia, rahoitus, koulutus ja hallinto, mutta myös luovan työn tekijät löytävät tiensä kaupunkiin. Edinburghin kansainvälisen elokuvafestivaalin lisäksi täällä järjestetään ympäri vuoden runsaasti pieniä tai suuria tapahtumia.

Edinburgh on hieno kaupunki freelancerille, se maksaa paljon. Keskustassa asuminen maksaa $1 024,54 kuukaudessa, mikä tekee siitä kalliimman kuin Glasgow'sta. Freelancerit, joita on 15,1% Edinburghin väestöstä, ansaitsevat ahkerasta työstään keskimäärin $31 187,51 vuosipalkkaa siemaillessaan kupin teetä jossakin 166 kahvilasta tai jossakin 42 600 paikasta, joissa on ilmainen internet. Suurin osa coworking-tiloista sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä, vanhankaupungin läpi, Holyrood Parkista ja uinuvasta tulivuoresta.

Ennen siirtymistä tähän historiallisesti rikas kaupunki monien rakastama Outlander fanit, selvitä, millaisen viisumin ja/tai oleskeluluvan tarvitset, jos tarvitset. Kuten Lontoossa ja Glasgow'ssa, freelancerit voivat rekisteröityä itsenäisiksi ammatinharjoittajiksi ja tutustua verotukseen. Kannattaa käyttää aikaa lue eri itsenäisen ammatinharjoittajan asemista, jotta löydät itsellesi edullisimman.


Tämä viesti voi olla sinulle hyödyllinen:

Etsi kaikki freelance työpaikat Edinburghissa

parhaat kaupungit freelanceriksi Wienissä

15. Wien

Itävallan pääkaupunki Euroopan sydämessä kruunattiin kuin elinkelpoinen kaupunki vuonna 2019 jälleen kerran, mutta se sijoittuu vasta 15. sijalle parhaiden kaupunkien listallamme freelancereille. kokonaispistemäärällä 38,6. (Olemme tarkastelleet eri tekijöitä.) Joillekin, Wien saattaa vaikuttaa barokkihelmeltä, joka kertoo tarinoita menneisyydestä... - taiteellisista tyyleistä, säveltäjistä, elokuvantekijöistä, filosofeista, psykologeista jne. Ja vaikka se on ehkä menettänyt kulttuurisen valta-asemansa maailmansotien vuoksi, monet ihmiset arvostavat edelleen (ja haluavat nauttia) Wienin tarjoamista mahdollisuuksista, jossa keskustan asunto voi maksaa $952,50. Jos haluat säästää majoituksessa, voit etsiä asunto ulkopaikkakunnilla ja pyöräile tapaamaan ystäviäsi tai asiakkaitasi yhdessä 138 kahvilasta, joissa on ilmainen internetyhteys. Wien on tasainen, mikä tekee siitä täydellinen innokkaille pyöräilijöille.

Jos olet matkalla Wieniin, sinun on opittava navigoimaan maassa, jossa kaikki sujuu hieman nopeammin, jos puhut (itävaltalaista) saksaa. Kun sinulla on paperit (viisumi ja/tai oleskelulupa, jos se on tarpeen), voit miettiä seuraavaa minkälainen asema sinun tulisi pyrkiä freelancerina. Itävallassa voi rekisteröityä vapaaksi urakoitsijaksi (Freie Dienstnehmer), uusi itsenäinen ammatinharjoittaja (Neue Selbstständige), tai hakea työsopimusta, jolla on toimilupa (Werkvertrag mit Gewerbeberechtigung) muun muassa. Verotus vaihtelee asemasta riippuen. On luultavasti parasta ottaa yhteyttä johonkin, joka tuntee järjestelmän laajasti. Voit ehkä tavata joku asiantunteva yhdessä monista coworking-toimistoista keskustan alueella tai sen läheisyydessä. Siellä voit myös kysellä muilta freelancereilta Itävallassa mahdollisista palkoista. Analyysimme mukaan, freelancerit ansaitsevat $34,844.31 vuodessa keskimäärin.


Etsi kaikki freelance työpaikat Wienissä

Tutustu tietokokonaisuuteen täällä.

Parhaat kaupungit freelancereille Euroopassa

Tuloksistamme käy selvästi ilmi, että eurooppalaiset kaupungit hallitsevat listan kärkipäässä, sillä 15 parhaasta kaupungista 12 sijaitsee Euroopassa. Pariisi, Lontoo ja Madrid ovat kolmen kärjessä. parhaat kaupungit freelancereille. Myös Barcelona ja Lissabon ovat sijoittuneet viiden parhaan joukkoon. Voimme myös huomauttaa, että pääkaupungit ovat eurooppalaisten kaupunkien joukossa etusijalla.

Parhaat kaupungit freelancereille Yhdysvalloissa ja Kanadassa

Euroopan ulkopuolisten maiden osalta tiedot paljastavat, että New York, Montreal ja Calgary ovat Euroopan ulkopuolisista kaupungeista maailman suosituimmat freelancerien kaupungit. Mielenkiintoista, ei mikään Teksasin suurimmista kaupungeista (Austin, Houston, Dallas) ovat päässeet listalle, vaikka freelancerit eivät maksa siellä tuloveroa.

Löydä satoja freelance-työpaikkoja!

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish