Baby Boomers -sukupolven jäädessä eläkkeelle tulevina vuosina, yli 60-vuotiaiden kansalaisten määrä ylittää ensimmäistä kertaa alle 5-vuotiaiden määrän.

Meidän on yhteiskuntana löydettävä ratkaisu siihen, miten sopeudumme tähän väestörakenteen muutokseen. Näyttää siltä, että jakamistalous tai keikkatalous voi olla vastaus moniin esiin tuleviin kysymyksiin.

Sen avulla seniorit voivat löytää uuden, itsenäisen ja taloudellisesti tehokkaamman tavan elää. Kiitos kaikille digitaaliset työkalut ja sovelluspohjaiset työpaikat jotka ovat käytettävissäsi niin kauan kuin sinulla on älypuhelin ja Internet-yhteys, eläkkeellä olevat voivat jatkaa työskentelyä ilman kokopäivätyön sitoumusta. Keikkatalous avaa heille uusia mahdollisuuksia ja mahdollistaa itsenäisen elämäntavan säilyttämisen.

Mutta odota. Zoomataanpa vähän. Tietävätkö kaikki tätä viestiä lukevat digitaaliset seniorit. mitä jakamis- tai keikkatalous on? Jos näytät tämän artikkelin vanhemmillesi tai isovanhemmillesi, tämä on luultavasti ensimmäinen kysymys, jonka he kysyvät sinulta. Mitä tarkoitat sovelluspohjaisella työllä? No, enimmäkseen, Sovelluspohjaiset työpaikat ovat työpaikkoja tai joustavia keikkoja, joihin pääset käsiksi sovelluksen kautta. Niin yksinkertaista kuin se onkin!

Voit ladata sen älypuhelimeesi tai iPadiin, luoda tilin - yrityksestä riippuen sinua saatetaan pyytää toimittamaan tiettyjä asiakirjoja, kuten ajokortti, ja pääset selaamaan eri työpaikkoja. Näiden sovellusten kautta koordinoidaan kaikki - aikataulusi, tehtävät, jotka haluat suorittaa tai olla suorittamatta, ja maksusi. Jakamistalous ja keikkatalous ovat termejä, joita käytetään usein kuvaamaan sovelluspohjaisia työpaikkoja. Koska työpaikat ovat yleensä joustavia, ne eivät ole kokoaikaisia tai kiinteitä työsuhteita; niitä voidaan kutsua keikat.

työpaikat digitaalisille senioreille

Mitkä ovat siis parhaat keikat kaikille senioreille? Me AppJobsilla teimme kaiken tutkimuksen puolestasi! Olitpa sitten vastikään eläkkeellä, mutta haluat pysyä aktiivisena ja itsenäisenä, tai ehkä sinut on irtisanottu edellisestä työstäsi ja yrität sopeutua uuteen elämäntapaan, olemme keränneet sinulle kaikki parhaat joustavat työmahdollisuudet!

1. Kaikille kuljettajille, jotka haluavat pysyä tiellä...

Sinulla on siis auto, mutta nyt kun et matkusta töihin maanantaista perjantaihin, se on todennäköisesti 95% osan ajasta pysäköitynä kotisi ulkopuolelle. Mikset käyttäisi tätä tilaisuutta hyväkseni ja ryhtyisi kuljettajaksi Heetchin kanssa? SINÄ Päätä, milloin haluat työskennellä ja kuinka paljon rahaa ansaitset, vaikka työskentelisit vain muutaman tunnin päivässä tai vain viikonloppuisin! Se pitää sinut kiireisenä, ja sinulla on tekosyy päästä ulos talosta ja ajella ympäri kaupunkia!

Jos omistat auton, mutta et halua työskennellä kuljettajana - ei hätää, on muitakin tapoja tienata sillä! Voit vuokrata ajoneuvosi Snappcarin kautta. Se on vaivaton tapa hankkia lisätuloja, ja ainoa vaatimus on - sinun on omistettava auto.

2. Kaikille lemmikkieläinten ystäville

Haluatko jonkun pitämään sinulle seuraa päivisin? Miten olisi uusi karvainen ystävä? Roverin kanssa voit tehdä koiran istumista, kotikäyntejä tai koirien ulkoiluttamista. Loistava tapa ansaita lisärahaa ja saada liikuntaa päivän aikana!

Parasta lemmikinhoitajaksi ryhtymisessä on se, että voit itse päättää, kuinka paljon ansaitset! Voit tarkastella muiden ulkoiluttajien hintoja, jotta voit päättää omasi ja jopa nostaa tuntipalkkaasi, kun saat lisää kokemusta. Voit myös valita, millaisista koirista pidät - voit merkitä profiiliisi, että et viihdy isompien rotujen kanssa.

työpaikat digitaalisille senioreille

3. Kaikille korkeasti koulutetuille henkilöille, jotka haluavat jakaa tietämystään...

Todennäköisesti sinulla on vuosien kokemus alallasi tai toimialallasi. Sinä ei tarvitse olla ammatillinen opettaja- kunhan sinulla on laaja tietämys aiheesta, jota haluat opettaa, voit tule opettajaksi AppJobsin avulla! Voit suunnitella kurssisi Udemyn avulla ja opettaa mitä tahansa matematiikasta ohjelmointiin. Saat palkkaa siitä, että jaat tietojasi innokkaiden opiskelijoiden kanssa ja opetat verkossa kotoa käsin. Udemyn avulla voit tavoittaa miljoonia opiskelijoita maailmanlaajuisesti.

4. Niille, jotka pitävät siitä, että joku on talon ympärillä

Tuntuuko kotonanne hieman yksinäiseltä nyt, kun lapset ovat kaikki aikuisia ja muuttaneet pois? Jos nautit seurasta ja uusien ihmisten tapaamisesta, voit tehdä siitä helpon tavan ansaita lisärahaa! Olet luultavasti kuullut Airbnb, mutta monissa muissa vaihtoehdoissa voit vuokrata huoneen talostasi tai asunnostasi ja olla vuorovaikutuksessa vieraiden kanssa.

Kun teet yhteistyötä kotimajoituksen kanssa, teet enemmän kuin vain vuokraat tilasi matkustajille - teet heistä aidosti kotoisan! Homestayn isäntänä voit tarjota vieraillesi ilmaisen aamiaisen ja esitellä ruoanlaittotaitojasi ja jopa viedä heidät kiertoajelulle ympäri kaupunkia! Kerro heille kaikki sisäpiirin vinkit, parhaat tavat liikkua kaupungissa ja ehdoton nähtävyys vierailun aikana.

5. Niille, jotka haluavat säilyttää aktiivisen elämäntavan

Onko sinulla vaikeuksia sopeutua uuteen elämäntapaan ja tunnetko tylsää istua kotona koko päivän? Ryhdy paikalliseksi oppaaksi Vayablen avulla ja tienaa rahaa antamalla kierroksia turisteille kaupungissasi!

Työskennellessäsi Vayablen kanssa voit sisäpiiriläisenä valita matkailijasi ja saada haluamasi summan palkkaa! Etkä tarvitse aiempaa kokemusta matkaoppaana toimimisesta - tarvitset vain energiaa näyttää muille suosikkipaikkojasi ja piilotettuja helmiäsi. Voit viedä heidät parhaisiin ravintoloihin ja kahviloihin tai esitellä heille kaikki museot. Kaikki on sinusta kiinni!

työpaikat digitaalisille senioreille

AppJobs.com kerää työtilaisuuksia kaikille - olitpa sitten vastikään eläkkeellä, mutta haluat säilyttää aktiivisen ja itsenäisen elämäntyylin, tai opiskelija, joka haluaa tienata lisärahaa kevätlomalle - voit löytää työtarjoukset, jotka vastaavat parhaiten taitojasi ja tarpeitasi!

Äläkä unohda katsoa videota, jos haluat löytää lisää sovelluspohjaisia työpaikkoja digitaalisille senioreille!