freelancer ruotsi

Keikkatalous ei sulje ketään pois. Jos olet nuori ja terve, vanha ja eläkkeellä tai jossain siltä väliltä ja haluat tehdä töitä, sinulle löytyy tekemistä.

Mutta ei teini-ikäisille. Eikö niin? Et voisi olla enempää väärässä. Todistakaa se, sanotte! Mielelläni. Näetkö, koska tiedän jotain, mitä sinä et tiedä. Sen nimi on Yepstr. Ennen sanottiin, että nuoruus menee hukkaan, mutta ei enää.

Vaikka et olekaan tarpeeksi vanha tekemään kokopäivätyötä, olet tarpeeksi vanha ansaitsemaan jonkin verran ylimääräistä rahaa. Mitä sinä itket, äiti ja isä maksavat kaiken. No, he eivät maksa ikuisesti, ja jos aiot koskaan oppia olemaan itsenäinen, voit yhtä hyvin aloittaa tästä.

On olemassa monia asioita voit ansaita vähän rahaa, jotta voit seisoa omilla jaloillasi. Leikkaa nurmikkoa, ole lapsenvahtina, ulkoiluta koiraa tai auta jotakuta. puhdas autotalli.

Mutta olen laiska ja vanhempani maksavat kaiken, miksi minun pitäisi tehdä se. On yhtä monta syytä tehdä se kuin on tehtäviä.

freelancer ruotsi

Ensimmäinen syy on se, että ansaitsemasi raha on sinun omaasi. Haluatko tuhlata rahaa videopeleihin tai puhelimen tarvikkeisiin. Siitä vain, kukaan ei voi määrätä sinulle, mitä tehdä niillä, ne ovat sinun rahojasi, jotka olet ansainnut.

Toiseksi, itsenäisyys on asia, joka kaikkien on opittava ennemmin tai myöhemmin. Voisit yhtä hyvin saada sen pois tieltä nyt.

Ja kolmanneksi hanki etumatka kaikkiin muihin. Kuvittele, että alat rakentaa ansioluetteloasi, kun olet vasta teini-ikäinen. Kuvittele, että lähdet koulusta niin, että sinulla on jo työkokemusta ja verkosto ihmisiä, jotka voivat antaa sinulle suosituksia tai jotka luottavat sinuun ja voivat auttaa sinua löytämään töitä.

Sitä sinä rakennat, kun saat palkkaa. Kuvittele, että olisit työnantaja. Kumman palkkaat, tutkinnon suorittaneen pojan vai pojan, jolla on tutkinto ja työkokemusta?

Työskentele Yepstrin kanssa Tukholma, Göteborg, Malmö.

Tutustu myös muihin työmahdollisuuksiin: Tukholma, Göteborg tai Malmö.