Muistatko, kun Tukholman saariston kallioiset saaret tai Värmlannin läntiset metsät laitettiin esille Airbnb:ssä matkailijoille tutkittavaksi? Ruotsi on luonut melko uskomattomia juttuja houkutellakseen turisteja! Kesävieraita ei kuitenkaan tarvitse odottaa, kun kyse on vuokraamisesta sinun tilaa.

Ruotsi on jo jonkin aikaa taistellut asuntokriisiä vastaan, ja vuoteen 2025 mennessä on vielä rakennettava 600 000 asuntoa, jotta Ruotsin kasvava väestö mahtuisi asumaan. Jos valitset vuokra kämppääsi, et ainoastaan auta asunnon tarpeessa olevia matkailijoita, vaan myös tienaat rahaa! Lisäksi useimmat nuoret eivät myöskään omista autoa, joten kun he tarvitsevat kyytiä, he todennäköisesti valitsevat kyytijakovaihtoehtoja, aivan kuin he vuokraavat mieluummin tavaroita sen sijaan, että ostaisit niitä.

Tarkoitamme siis sitä, kun sanomme, että vuokraaminen on luultavasti yksi helpoimmista tavoista tehdä rahaa Ruotsissa.

Mutta mitä tarkalleen ottaen voit vuokrata?

1. Asuntosi tai huoneesi

Jos sinulla on laillinen oikeus alivuokrata asunto, jossa asut, voit tehdä sen helposti vuokrausalustoilla, kuten FlipKey, Renthia tai HomeAway. Airbnb saattaa olla suosituin vaihtoehto, mutta on rauhoittavaa tietää, ettei se ole ainoa! Itse asiassa Tukholman, Göteborgin ja Malmön ympäristössä on kymmeniä vuokrausalustoja. Listaa vain kotisi pariin niistä ja odota, että sinut varataan!

Kaikki tilavuokraus työpaikat Tukholmassa
Kaikki tilavuokraus työpaikat Göteborgissa
Kaikki tilavuokraus työpaikat Malmössä

2. Jaa auto tai vene

Jos omistat auton Ruotsissa, on yksi erittäin helppo tapa ansaita rahaa. Monet ruotsalaiset pelkäävät vuokrata autonsa täysin tuntemattomalle ihmiselle pariksi päiväksi, ja se on täysin ymmärrettävää. Onneksi SnappCar on keksinyt ratkaisun: liittymällä tähän autojen jakamisyhteisöön voit tarjota maksullisia kyytejä luotetuille matkustajille aina, kun olet työmatkalla oman kaupunkisi ulkopuolella. Sama pätee, jos olet veneen ylpeä omistaja! Sailo on täydellinen valinta, jos sinulla on veneessäsi lisävuode - olipa se sitten pysäköitynä tai purjehtiessasi!

Kaikki autonvuokraus työpaikat Tukholmassa
Kaikki autonvuokraus työpaikat Göteborg
Kaikki autonvuokraus työpaikat Malmö

3. Vuokraa erilaisia esineitä

item-renting

Jos sinulla on kaappiin unohtuneita tai ympäri taloa lojuvia satunnaisia tavaroita, voit olla varma! Voit nyt tehdä nopeasti passiivinen tuloja vuokraamalla ne ulos! Telttoja, Dj-settejä, urheiluvälineitä, iPhoneja, lehtipuhaltimia, lastenvaunuja ja jopa vaatteita voi vuokrata verkossa, jos asut Ruotsissa. Vaikka Hygglon kaltaiset sovellukset on suunniteltu auttamaan sinua vuokraamaan mitä tahansa kuviteltavissa olevaa, GrannSaker on kiinnostunut puutarhatyökaluista, ja Delbar sallii jopa veneiden ja pysäköintipaikat vuokrattavana!

Muut vuokraus työpaikat Tukholmassa
Muita vuokraus työpaikkoja Göteborgissa
Muita vuokraus työpaikkoja Malmössä

Haluatko jakaa kokemuksia muiden kanssa vuokraajat tuolla ulkona? Liity suljettuihin Facebook-ryhmiimme tilan/talon vuokraus, auton/ajoneuvon vuokraus.

Jos sinulla ei ole mitään omaisuutta vuokrata, mutta silti tarvitsevat käteistä tarkistaa muita mahdollisuuksia: Tukholma, Göteborg tai Malmö.