Opiskelijoiden työpaikat Tukholmassa
Piotr Adamatis, Liettua. Hän opiskelee KTH:ssa Tukholmassa.*

Piotr Adamatis on uusi tulokas Ruotsissa. Kuten monet kansainväliset opiskelijat, hän tarvitsee joustava työpaikka, jossa hän voi opiskella, työskennellä ja tietenkin pitää hauskaa. Hän kertoo meille, miksi hän harkitsee työskentelyä Foodora ratsastaja.

Miksi päätit muuttaa Ruotsiin?

Tulin Ruotsiin opiskelemaan KTH:n rakennus- ja arkkitehtuuritekniikan maisterin tutkintoa. Halusin syventyä ruotsalaiseen kulttuuriin ja kokeilla uusia asioita.

Miksi olet kiinnostunut työskentelemään Foodoran toimittajana?

Nykyään emme edes näe, missä asumme. Heräämme huoneessa, joka on sisällä, ja menemme toiseen huoneeseen, emmekä vietä paljon aikaa ulkona. Niinpä ajatukseni oli olla vähän ulkona. Kun olet ulkona, voit hengittää raitista ilmaa, ja uskon, että olosi on sen jälkeen parempi, kun olet lähempänä maata. Tietenkin nykyään kestävä kehitys tekee sisätiloista mukavampia, mutta silti, Olen valmis hankkimaan työpaikan, jossa voin työskennellä ulkona.

Mitä tämä työ merkitsee sinulle?

Helppo vastaus: opiskelijaelämä, ylimääräistä rahaa, joustava aikataulu. Kotimaassani minulla ei ollut varsinaista opiskelijaelämää, koska asuin vanhempieni kanssa. Nyt asun yksin ja voin juhlia joka päivä, mutta opiskelijaelämässäni ei ole kyse vain juhlimisesta. Olen valmis kokeilemaan jotain epätavallista, joka voi antaa minulle hyödyllisiä taitoja tai kokemuksia.

Mikä on päätavoitteesi Ruotsissa?

Päätavoitteeni on oppia ruotsia. Jos osaan vielä yhden kielen, se on jo plussaa. Olen sellainen ihminen, joka tykkää olla ihmisten seurassa, mutta joskus haluan mieluummin olla rauhassa. Ruotsissa voi tehdä molempia. Voit mennä kansallispuistoon kaupungin vieressä tai viihtyisään kahvilaan kaupungin keskustassa. Minulle tämä on etu, pidän tästä yhdistelmästä.

Piotrilta puuttuu vain polkupyörä, mutta hän tietää jo, mistä löytää sen. erikoistarjoukset aloittaa työskentelyn!

Aloita työt jo tänään!

*Emilio on kokenut Foodora-kuljettaja Tukholmassa ja hänellä on vinkkejä aloittelijoille!*Lue myös