Yhä useammat ihmiset käyttävät nykyään sovellusta e-hail-taksin hankkimiseen sen sijaan, että odottaisivat kadunvarressa löytääkseen ohikulkevan taksin, joten jos ajattelet tulla kuljettaja sovelluksella Yhdistyneessä kuningaskunnassa kokoaikainen tai osa-aikainen kuljettaja, nyt on aika! Pääset tutkimaan kaupunkia, olemaan vuorovaikutuksessa kaikenlaisten ihmisten kanssa ja tienaamaan hyvää rahaa.

On kuitenkin joitakin vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä, jotta voit rekisteröityä johonkin Yhdistyneessä kuningaskunnassa saatavilla olevista sovelluksista, kuten ViaVan, Haxi, GoCarShare, LiftShare, Hopp tai AnyVan, esimerkiksi.

tulla kuljettajaksi UK
Kuva: Freepik.com

Vaatimukset, jotka on pidettävä mielessä, kun ilmoittaudut kuljettajaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Jokaisella ajoalustalla on yleensä erityisvaatimuksia, ja sinun on tarkistettava seuraavat seikat Appjobs nähdäksesi, mitä ne ovat. Sillä välin, tässä on luettelo yleisin niitä:

 • Yleensä on olemassa vähimmäisikäraja - joissakin sovelluksissa se on seuraava. 18 vuotta vanha kun taas muiden kanssa 21-vuotias.
 • Sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti.
 • Ajoneuvon on oltava vakuutettu.
 • Tarvitset älypuhelin (Android tai iPhone), joka on yhteensopiva sen kuljettajasovelluksen kanssa, johon liityt.
 • Saadaksesi maksun tarvitset pankkitili tai PayPal-tili.
 • Jotkin sovellukset saattavat vaatia erityisluvat - liittyä ViaVanEsimerkiksi tarvitset PCO-ajokortin ja PHV-ajoneuvon, jolla on PHV-ajokortti.
 • Joissakin sovelluksissa on tietyt auton tekniset tiedot tavata - AnyVan ehdottaa, että käytät Transit Vania (SWB, MWB, LWB+), Luton Vania, tasolavakuljetusautoja ja 7,5 t:n raskaita tavarankuljetusajoneuvoja, kun taas Viavan edellyttää, että autosi on vuodelta 2010 tai uudempi.

Jos täytät tärkeimmät vaatimukset liittyäksesi haluamaasi sovellukseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tutki kuljettajan työmahdollisuuksia osoitteessa AppJobs. Jos ei, ei tarvitse stressata eikä luopua ajatuksesta tulla kuljettajaksi! AppJobs voi auttaa sinua! Jatka vain lukemista!

Tarkista kaikki ajosovellukset Lontoo, Manchester, Liverpool, Birmingham, Leeds.

Sinulla saattaa olla ajokortti, mutta sinulla ei ehkä ole vielä omaa ajoneuvoa. Tai sinulta saattaa puuttua asianmukainen vakuutus. Tarkoittaako tämä, että sinun pitäisi luopua ajatuksesta liittyä ajosovellukseen? Ei lainkaan! Eri yritykset voivat auttaa sinua esimerkiksi vuokraamalla sinulle sopivan ajoneuvon tai tarjoamalla vakuutuksen.

Vuokraa auto

tulla kuljettajaksi UK
Kuva: Splend

 • Splendin avulla voit vuokra a uusi malli tai upouusi auto Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Voit myös saada kumppanialennukset, eli voit säästää autonpesuissa, vero- ja kirjanpitopalveluissa, sairausvakuutuksissa ja muissa palveluissa. Ja jos suosittelet ystävääsi, saat jopa £100 bonus!

Lue lisää Splendistä, innovatiivinen konsepti, jonka avulla saat sovelluksen avulla oikean ajoneuvon ja vakuutuksen, kun ajat.

 • EasyRentCars kattaa koko Ison-Britannian ja on suosituin vuokra-autoalusta monien tarjottujen etujen ja tarjousten ansiosta. edut, kuten Paras hintatakuu, ei luottokorttimaksua ja ilmainen peruutus! Voit myös valita vakuutuspaketti vahingon tai varkauden sattuessa.

tulla kuljettajaksi UK
Kuva: EasyRentCars

 • Quiqup antaa sinulle mahdollisuuden vuokrata auto (lukuun ottamatta skootterit ja polkupyöriä), jotta voit aloittaa kuriirityön ja ansaita rahaa.
 • Hiya on autojen yhteiskäyttöalusta, jonka avulla kuljettajat voivat vuokra autonsa säästää aikaa, rahaa ja vaivaa, mukaan lukien vakuutus joka suojaa kaikkia osapuolia!

tulla kuljettajaksi UK
Kuva: Hiya

Hanki autovakuutus

 • ZEGO: Zegon tarjoamiin vakuutuksiin sisältyvät seuraavat vakuutusturvat yksityisautoilu, sosiaalinen, kotitalous- ja huvivakuutus henkilökohtaista ajoa varten. ja Hire & Reward -turva elintarvike- tai kuriirikuljetuksia varten.
 • Tapoly tarjoaa tilausvakuutuksia kaltaisillesi ihmisille, jotka työskentelevät sovellusten kanssa, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaupallisista riskeistä ja sinulla on enemmän aikaa keskittyä siihen, mitä rakastat.

Haluatko tietää lisää hyödyllisistä työkaluista ja palveluista? Lue tämä viesti: 60+ keskeistä työkalua ja sovellusta freelancereille