Kesätyöt ovat ajattomia, kun on kyse kokemuksen kartuttamisesta, jalan saamisesta oven väliin tai sellaisten taitojen oppimisesta, joita et tiennyt omaavasi. Puhumattakaan hyvistä ansioista! Kun olet viettänyt juhannuksesi tanssimalla auringonpaisteessa, tässä on muutamia nopeita töitä. mahdollisuudet jota et halua missata tällä kaudella! Ja mikä parasta: sinua ei eroteta mistään niistä - ellet halua sinua. Tiedätkö miksi? Koska sinä olet pomo. Tulkaa siis yhteen!

Kenelle kesätyöpaikat ovat tarkoitettu?

Ihmiset luulevat, että kesätyöpaikat on varattu teini-ikäisille tai opiskelijoille. Väärin! Kuka tahansa voi hyötyä saamasta työtä kesällä. Itse asiassa voit jopa tehdä kesäkeikasta kokopäivätyön!

Millä voin työskennellä?

Sinusta voi tulla paikallinen opas, lemmikki istuttaa koiria, toimittaa ruokaa Tukholmassa, Malmössä tai Göteborgissa tai jopa auttaa naapureita leikkaamaan nurmikkoa. Kaikki riippuu sinusta! Pysy lähellä, niin kerromme kaiken.

1. Ole paikallinen opas kauniissa Ruotsissa

Ruotsissa on erityisen kauniita kaupunkeja. Jos luulet tietäväsi kaikki oman kaupunkisi piilotetut helmet, räätälöi mielenkiintoinen kierros myös matkailijoille! Osoitteessa Kolminkertainen, voit ansaita Insider-oppaaksi, vaikka sinulla ei olisikaan virallista sertifikaattia. Saatat yksinkertaisesti turisteja Tukholmassa, Malmössä tai Göteborgissa ja autat heitä saamaan parhaan kokemuksen Ruotsissa! Toisaalta, jos olet humanitaarisella puolella, U2GUIDE lahjoittaa puolet kaikista tuloista paikallisille luotetuille kansalaisjärjestöille.

Kaikki paikalliset opastustyöt Tukholma, Göteborgja Malmö.

2. Pet sit suloisia eläimiä

Ansaitsisitko mieluummin huolehtimalla koirista, kissoista tai jopa kaneista? Jos näin on, voit liittyä sellaisiin sovelluksiin kuin PetBacker! PetBackerin avulla voit halutessasi ulkoiluttaa koiria, istuttaa niitä kotona ja jopa tarjota grooming-palveluja, jos olet koirien ulkonäön ja terveyden ammattilainen.

Kaikki lemmikkieläinten vahtiminen ja ulkoiluttaminen työpaikat Tukholma, Göteborgja Malmö.

3. Toimita uskomatonta ruokaa pyörälläsi

Ruotsin kaupungit ovat leppoisia paikkoja pyöräilyn suhteen, etenkin kesällä. Kun liikenne on vähäistä ja aurinko paistaa, voit tienata rahaa kuin toimitus ratsastaja myös! Mikä olisikaan parempi tapa pitää rantavartalo kunnossa? Liity vaaleanpunaisten tai vihreiden ratsastajien joukkoon Foodora ja lisää kesätulojasi vinkki kerrallaan!

Kaikki paikalliset toimitus työpaikat Tukholma, Göteborgja Malmö.

4. Tee satunnaisia tehtäviä, joista maksetaan hyvin

Kastele ihmisten kasveja, kun he ovat lomalla, hae vaatteita pesulasta, auta perheitä muuttamaan tai yksinkertaisesti lapioi kuolleet lehdet nurmikolta. Jos kesätyösi on pienten töiden tekeminen ympäri kaupunkia, et voi tehdä mitään väärää. Mitä sovelluksia voit käyttää ansaita rahaa tällä tavalla?

TaskRunner sopii erityisen hyvin sinulle, jolla on hyvät taidot kodin korjaamisessa, puutarhanhoidossa tai pienten tavaroiden toimittamisessa. Yepstr taas on enemmänkin pelillinen sovellus, jonka avulla voit aluksi tehdä vain pieniä askareita. Mitä enemmän tehtäviä kuitenkin teet, sitä enemmän "tasoja" avautuu ja keikoista tulee yhä kannattavampia. Ne voivat myös olla mitä tahansa ruokaostosten hoitamisesta upouuden television asentamiseen!

Kaikki freelance-työt Tukholma, Göteborgja Malmö.

Muista myös, että voit aina työskennellä joustavalla aikataululla, joten muista nauttia auringosta!

sun-sweden

Tutustu myös muihin työmahdollisuuksiin: Tukholma, Göteborg tai Malmö.