Koirat ovat olleet osa ihmisten elämää tuhansien vuosien ajan. Ne tuovat meille iloa ja pitävät meille seuraa. Ne auttavat meitä suojelemaan karjaamme ja vartioimaan kotiamme. Mutta syitä viettää aikaa koirien kanssa ja pentujen hoitaminen on monia... Jos ihmettelet, mitä tapahtuu miten tulla koiranvahtina teidän kaupunkisi, olet varmasti iloinen kuullessasi, että sinun unelma voi toteutua edellyttäen, että sinulla on joitakin ominaisuuksia, noudatat joitakin ohjeita ja panostat ammatilliseen kehitykseesi.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi koiran kävelytyöpaikan ilman kokemusta

miten tulla koiranhoitajaksi ilman kokemusta
Kuva: nrd Unsplashissa. Anna pennullesi halaus tänään ja joka päivä!

Lemmikkieläinten hoitajan toivottavat ominaisuudet

Saatat uskoa, että rakkautesi ilmaiseminen eläimiä kohtaan riittää. lemmikki vanhemmille - tai itsellesi. Vaikka et voi tehdä lemmikkieläinten vahtimistyötä ilman riittävää motivaatiota, sinun on myös esiteltävä joitakin taitoja ja ominaisuuksia. Sinun on tultava toimeen lemmikkien kanssa. Ja myös lemmikkieläinten vanhempien kanssa, jos aiot löytää pitkäaikaista jatkuvaa työtä, joten voit lopettaa vastausten etsimisen kysymykseen 'miten tulla koiranvahdiksi'. Lemmikkieläinten omistajat haluavat luotettavia ja luotettavia lemmikkieläinten hoitajia, jotka osoittavat omistautumista, vaikka kukaan ei katso. Kuntosalilla käyminen joka päivä pysyäksesi vahvana ja hyväkuntoisena ei anna sinulle pluspisteitä, mutta se auttaa sinua, sillä sinulla on oltava lihaksia, jotta voit kantaa lemmikkisi hätätilanteessa. Ja jotkut jättimäiset koirat haastavat sinut, kun pidät hihnaa.

Jotain ajateltavaa: Jotkut lemmikkien hoitajat eivät edes ota hihnaa pois, kun he ovat suunnitellulla kävelyllä. He sanovat, että lemmikit yleensä kuuntelevat sinua, kun pidät hihnasta tiukasti kiinni, mutta heti kun ne ovat vapaita kuin linnut, menetät auktoriteettisi.

Päätitpä sitten perustaa lemmikkieläintenhoitoalan yrityksen tai vain ulkoiluttaa koiria, tulet toimimaan tilanteissa, joissa jotkut organisointi- ja viestintätaidot tekee työstäsi (elämästäsi) helpompaa. Useimmissa tapauksissa vain 18 vuotta täyttäneet voivat tarjota palveluitaan lemmikkieläinten hoitajana. Sinua pyydetään allekirjoittamaan lailliset sopimukset, joka suojelee sinua, ja se sujuu paljon helpommin, kun olet yli 18-vuotias. Yli 13-vuotiaat nuoret voivat kuitenkin liittyä PetSitter.comesimerkiksi. Myös (täysin ladattu) älypuhelin ja jonkin verran kokemusta on oltava. Lopuksi veteraanit, jotka hoitavat omia lemmikkieläinten vahtimisyrityksiään, korostavat, että sinun pitäisi keskity kotisi lähellä sijaitsevaan alueeseen. Ei ole sen arvoista ajaa 24-30 mailia tapaamiseen.

Jotain ajateltavaa: Tuhlaat kallisarvoisia tunteja, ja matkalla asiakkaan kotiin voi tapahtua mitä tahansa. Esimerkiksi bussi tai autosi voi hajota. Toisaalta, kun asut 3-5 korttelin päässä, voit helposti ajaa pyörällä tai kävellä "työpaikallesi".

Ryhdy lemmikkieläinten hoitajaksi!

Lemmikkieläinten hoitajan velvollisuudet

Kun pohditaan miten tulla koiranvahdiksi, voit kirjoittaa muistiin useita nimikkeitä, joita voit hankkia sellaisenaan. Jotkut ammattilaiset tekevät esimerkiksi eron lemmikkisitterien ja koiran ulkoiluttajien välillä. Jälkimmäisessä tapauksessa olet henkilö, joka ottaa vastaan varauksen ja vie koiran tai koirat kävelylle. Siinä kaikki. Jotkut lemmikinomistajat odottavat, että sitterit ulkoiluttavat koiriaan 30-45 minuuttia. Tämä vaihtelee. Mahdollisesti ruokkia lemmikkieläimet omistajien antamalla ruoalla ja kauhoa kakkaa. Pidä mukanasi ylimääräisiä koirapusseja, ja lisävarusteet, kuten kaulapannat, hihnat jne.

Tarkkaan ottaen, lemmikkieläinten hoitajat ryhtyä vastuullisempiin tehtäviin. He tarjoavat palveluja, kuten lemmikkieläintenhoitoa, lemmikkieläinten hoitoa, lemmikkieläinten koulutusta, lemmikkitaksia jne. He voivat viipyä asiakkaidensa luona lyhyempiä tai pidempiä aikoja. Ne tarjoavat ruokaa ja vettä lemmikkieläimille, puhdas niiden pönttölaatikot, annat niille lääkkeitä (tarvittaessa), viet ne kävelylle ja päivität omistajille tietoja lähettämällä heille videoita ja/tai valokuvia. (Nyt tiedät yhden syyn, miksi sinun on pidettävä puhelinta mukanasi.)

Jotain ajateltavaa: Jokaisella lemmikkieläimellä on oma luonteensa, ja jokainen lemmikkieläinten vanhempi asettaa omat sääntönsä lemmikkiensä suhteen. Sinun on noudatettava heidän ohjeitaan kaikissa olosuhteissa. Huolehdit elävästä olennosta, heidän "lapsistaan", joten heidän on tiedettävä, että pidät heistä hyvää huolta. Siksi henkilökohtaiset piirteet ja jonkin verran kokemusta avoinna enemmän ovia sinulle, olettaen, että tuot lisäarvoa heidän elämäänsä.

Miten saada kokemusta koiranhoitajaksi?

Varovaiset lemmikkieläinten omistajat voivat palkata vain sellaisen hoitajan, jolla on omia lemmikkejä. Olosuhteet eivät kuitenkaan välttämättä salli sinun olla itse lemmikin omistaja. Saatat asua pienessä asunnossa, vuokranantajasi tai vuokraemäntäsi kieltää tiukasti eläinten pitämisen tontillaan tai joku perheessäsi on allerginen koirille, kissoille jne.

Mitä voitte sitten tehdä löytää ensimmäinen asiakkaasi Etkö tiedä?

  1. Jos olet kasvanut eläinten kanssa, yksityiskohtainen tekemästäsi työstä.
  2. Kun paras ystäväsi pyytää sinua vahtimaan hänen koiraansa, rohkaise häntä siihen, että hän antaa sinulle suosituksen tai kirjoittaa suosittelun.
  3. Tee vapaaehtoistyötä turvakodissa vapaa-ajallasi. Paljon lemmikkejä hylätään.
  4. Vievätkö lemmikinomistajat lemmikkinsä lemmikkihotelleihin / koirien päivähoitoon kaupungissanne? Kysy omistajalta, voisitko työskennellä siellä osa-aikaisesti tai muutama tunti kuukaudessa!
  5. Esittele itsesi ammattimaisesti - sekä verkossa että muualla, kun etsit työtä koiranvahtina.

Miten tulla lemmikkieläinten sitteriksi 5 askeleessa

Kaikki mitä sinun on tiedettävä ennen kuin aloitat lemmikkieläinten hoitotyön

Voit opiskella eläinlääkäriksi yliopistossa, mikä voi auttaa sinua pääsemään pian töihin lemmikkieläinten hoitoon. Kaikki lemmikkieläinten hoitajat eivät tietenkään ole käyneet eläinlääkärikoulua. Onneksi on joitakin edelläkävijöitä, jotka ovat perustaneet oman lemmikkieläintenhoitoyrityksensä jo silloin, kun lemmikkien vahtimista ei juuri ollut ammattina olemassa. He eivät osanneet edes googlettaa 'miten tulla koiranvahdiksi', sen jälkeen, kun Google perustettiin vuonna 1998.

Jotkut heistä ovat itse asiassa perustaneet oman koulun tai laatineet verkkosivuston, jossa on paljon resursseja. Yhdistyneessä kuningaskunnassa kaikki, jotka ovat kiinnostuneita todistuksen hankkiminen lemmikkieläinten vahtimisesta voi kääntyä NarpsUK:n (National Association of Pet Sitters & Dog Walkers) puoleen saadakseen sertifioinnin. Jos asut muualla kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, liity Pet Sitters Internationaliin ja hanki Certified Professional Pet Sitter (CPPS) -sertifikaatti.

Todistuksen lisäksi se on suositellaan ostamaan vakuutus. Luuletko, että lemmikkieläinten hoitajat eivät ehkä ota riskejä? No, he eivät luultavasti halua, mutta lemmikkieläinten hoitamiseen liittyy kuitenkin eläimiä ja ihmisiä, ja onnettomuuksia sattuu, valitettavasti. Vakuutuksilla on useita tarkoituksia. Ensinnäkin, jos sinulle sattuu jotain töissä ollessasi, se kattaa sinut, eikä sinun tarvitse turvautua omiin varoihisi. tasku eläinlääkärin, lemmikinomistajan kodissa sattuneiden vahinkojen jne. maksamiseen. Toiseksi, kun palvelujesi mainostaminen, voit mainostaa, että sinulla on vakuutus, ja käyttää sitä periaatteessa markkinointivälineenä.

Esimerkiksi, Rover tarjoaa jotain nimeltä Rover-takuu. Se kattaa kustannukset, jotka aiheutuvat lemmikkieläinten hoitajan aiheuttamista vahingoista tai vammoista, kun kyseisellä henkilöllä ei ole varaa tai mahdollisuutta maksaa tai hänellä ei ole vakuutusta. Puhumattakaan siitä, että kaltaisesi ihmiset, joilla ei ole lainkaan kokemusta lemmikkieläinten hoitajana, voivat lisäksi liity Roverin yhteisöön. Yritä saada ensimmäinen keikkasi on-demand walker! Saat siis viime hetken puhelun, joka tapahtuu monille kokeneille koiranhoitajille joka tapauksessa, ja ulkoilutat koiraa 30 minuuttia tai tunnin.

8 koiran kävelysovellusta lemmikkieläinten hoitajille parhaan työn löytämiseksi vuonna 2021

Miten tulla menestyksekkääksi lemmikkieläinten hoitajaksi/koiranhoitajaksi?

Ehdotamme, että otat vastaan vain sellaisia töitä, joista pidät. Kun sanot kyllä tarjoukseen, yritä tavata lemmikkieläinten vanhemmat ja keskustella koirastaan ennen varsinaista työtä. Tämä tapaaminen tunnetaan lemmikkieläinten vahtimisen maailmassa nimellä "meet and greet". Jotkut vakiintuneet lemmikkieläinten hoitajat voivat kertoa melko karmivia ja järkyttäviä tarinoita asiakkaista, jotka osoittautuivat hankaliksi. Elämä voi antaa sinulle sitruunoita, ja voit tehdä limonadia vain, jos valmistaudut ja vaadit alkutapaamista, jossa voit etsiä vihjeitä ja punaisia lippuja.

Toinen syy tapaamisen järjestäminen on eläinten tuntemusta. Jos henkilökohtainen tapaaminen ei ole mahdollista, voit kysyä kysymyksiä sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Kysy allergioista, säännöistä, hätätilanteista ja sairaushistoriasta, jne. - kaikki, mikä voisi mahdollisesti helpottaa työtäsi ja tehdä siitä stressittömämpää ja vaivattomampaa. On parempi olla varma kuin katua. Toinen hyvä idea on on oltava lääkintäpakkaus kanssasi. Etsikää ja hankkikaa kaikkein olennaisimmat asiat, jotka teidän pitäisi laittaa siihen, ja tulette olemaan kiitollisia kaukonäköisyydestänne.
Tullaksesi ammattilaiseksijatkuvan oppimisen ei pitäisi pelottaa sinua pois lemmikkieläinten hoidon alalta, vaan sinun pitäisi ottaa se vastaan.

Etsi koiranvahdin työpaikka!

P

Osa-aikainen vai kokoaikainen lemmikkieläinten hoitotyö?

Neuvomme sinua rekisteröitymään verkkoalustalle. Löydä itsellesi sopivat sovelluspohjaiset työpaikat osoitteesta AppJobs.comesimerkiksi. Todennäköisesti sinun on läpäistävä taustatarkastus ja katettava matkakulusi. Sovelluksen avulla voit selata lemmikkieläinten hoitotöitä, olla yhteydessä alueesi lemmikkieläinten vanhempiin, hallita varauksiasi ja seurata tulojasi.

Freelance: osa-aikainen vai kokoaikainen? Sivutoimisen työn muuttaminen säännölliseksi työksi!

Pidetään yhteyttä ja pidetään yhteyttä!

Lopuksi toivomme, että pysyt rauhallisena, etkä ole huolissasi kokemattomuudestasi koiranvahtina. Aktivoi henkilökohtainen verkostosi ja löydä joku, joka voi palkata sinut ja sitten kirjoittaa sinulle suosituksen tai suosituskirjeen. Voit myös pyytää heitä rekisteröitymään jollekin sivustolle lemmikkieläinten omistajana ja antamaan sinulle arvosteluja ja viisi aloitusta siellä. Aina tapahtumien kohokohdat eläimiin liittyvää elämääsi, olitpa sitten vapaaehtoistyössä eläinsuojassa vapaa-ajallasi tai olit lapsuudessasi hoitamassa hevosia, koiria, kissoja, kanoja jne. Ole ennakoiva, tartu jokaiseen tilaisuuteen hankkia kokemusta,esimerkiksi työskentelemällä lemmikkieläinten vahtimiseen erikoistuneessa yrityksessä ennen oman yrityksen perustamista. Lopuksi, ammattitaito pitäisi olla korkealla sijalla sanavarastossasi. Verkkoprofiilisi (-profiileidesi) ja itsesi henkilökohtaisesti tulisi näyttää ammattimaiselta. Ei ole väliä.

Jos olet hieman epäröivä, haluatko työskennellä lemmikkieläinten hoitajana vai et, Lue Pingin ja Rachellen menestystarinat. Molemmat ovat onnistuneet muuttaa tämä tilaisuus osa-aikatyö Ruotsissa. Lue myös vakuutus lemmikkieläinten hoitotöitä tekeville keikkatyöntekijöille. Vakuutuksen ottaminen voi parantaa mahdollisuuksiasi saada töitä nopeammin: löydä työpaikka osoitteesta AppJobs.com.

LUE LISÄÄ!
- Nämä hoivatyöt ovat työn tulevaisuutta
- Miksi lemmikkieläinten hoitajat ovat erittäin arvostettuja Ruotsissa
- Pitääkö minun osata paikallista kieltä työskennelläkseni ulkomailla?