TOP
  /  Resurssit   /  Splend - innovatiivinen konsepti, joka antaa sinulle pääsyn oikeaan ajoneuvoon ja vakuutukseen, kun ajat sovelluksella!

Splend - innovatiivinen konsepti, joka antaa sinulle pääsyn oikeaan ajoneuvoon ja vakuutukseen, kun ajat sovelluksella!

Luuletko, että ajosovellukseen rekisteröityminen on täydellinen tilaisuus sinulle tehdä hyvää rahaa joustava aikataulu kaupungissasi, mutta ei ole perusvaatimus: sopiva ajoneuvo? Sinun ei tarvitse lannistua tai luopua ajatuksesta! AppJobs on ratkaisu sinulle ja sen nimi on Loistavaa. Voit nyt vuokra oikea ajoneuvo ja tee unelmastasi totta!

Splend
*Kuva: Splend

Mikä on Splend?

Splend on innovatiivinen konsepti kyytien jakamisen ja autonvuokrauksen alalla, joka tarjoaa joustava ajoneuvon käyttöoikeus ja omistus ihmisille, jotka haluavat ansaita tuloja Uberin kaltaisilla tilauspalvelualustoilla.

Mitä etuja saat vuokraamalla auton Splendiltä verrattuna oman autosi käyttöön?

Miksi jumiutua paperitöihin ja huoltoon, kun voit keskittyä itse tie eteenpäin! Splend tarjoaa korvaavan ajoneuvon aina, kun oma autosi on jostain syystä poissa liikenteestä, ja huolehtii pakollisista katsastuksista, auton PHV-luvasta, vakuutuksesta jne. Toisin sanoen, autosi on aina valmiina lähtöön.

Myös, Splend on samanhenkisten ihmisten yhteisö, jolla on yhteiset tavoitteet: elämällä täysipainoista elämää älykkään ja tehokkaan työn avulla. Jokainen jäsen saa säännöllisesti kyytijakokoulutusta, liiketoimintaohjausta ja yksilöllistä, tietoihin perustuvaa palautetta omista asiakaspäälliköiltään, jotta he voivat optimoida työnsä ja maksimoida tulonsa. Jäsenet kutsutaan myös Splendin jäsentapahtumiin, jotka tarjoavat erinomaiset tilaisuudet jakaa strategioita ja kokemuksia muiden kimppakyytien kuljettajien kanssa.

Liittyminen Splend-yhteisöön sisältää muita jännittäviä edut, kuten suositteluohjelma täydentämään tulojasi, ja erikoisalennukset vähentää kulujasi.

Mitä Splendin jäsenet sanovat palvelusta?

Splend Jäseniä kehutaan säännöllisesti autojen laadusta ja mukavuudesta. Vaikka kauniit sanat täyttävät heidät luottamuksella, viiden tähden arvosanoilla ja vinkillä on huomattava vaikutus heidän jokapäiväiseen työhönsä.

Splend
Kuva: Splend

Huss, vaikka se oli jo listalla korkeimmalle sijoittuneiden Uber-kuljettajien joukossa vuonna Australia, kamppaili katsojalukujensa kasvattamiseksi, sillä hänen autonsa oli nähnyt parempia päiviä. Hän päätti, että hän tarvitsi hienomman auton - vain parin viikon aikana Splendin kanssa ajamisesta Huss onnistui nostamaan Uber-arvosanansa jo ennestään vaikuttavasta 4,87:stä huikeaan 4,95:een! Kuuntele tarina Hussilta itseltään.

Vipan, joka on myös ammattikuljettaja, ajoi ennen taksia, ennen kuin hän päätti kokeilla onneaan kyytijakoalustoilla ja kääntyi Splendin puoleen auton hankkimiseksi. Nyt hän pyrkii omistamaan Toyota Camry Hybrid -mallinsa Splendin vuokrausohjelmalla. Vipan nauttii eniten siitä, että auto on hänen sanojensa mukaan hänen, mutta ei hänen vastuullaan!

Toimipaikat

Splend on tällä hetkellä saatavilla kuudessa kaupungissa Australiassa sekä Lontoossa, Torontossa ja Mexico Cityssä, ja uusia toimipisteitä avautuu pian Birminghamissa, Manchesterissa, Liverpoolissa ja Ottawassa.

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish