Kun keikkatalous jatkaa kasvuaan, olet ehkä huomannut, - Postmates mainitaan keskusteluissa, jotka koskevat toimitus ajaminen. Koska toimitusajoja on useita mahdollisuudet nykypäivän taloudessa voi olla vaikea päättää, onko se oikea sinulle.

Tässä artikkelissa selvitetään Postmatesin yksityiskohtia verrattuna muihin tarjolla oleviin jakelukuljetuskeikkoihin. Toivomme, että lopussa tiedät, onko Postmates oikea valinta sinulle.

Mikä on Postmates?

Postmates on tilauksesta toimiva toimitussovellus, joka toimittaa melkein mitä tahansa voit kuvitella suoraan kotiovellesi. Ravintolaruoasta olueen ja teknisiin vempaimiin Postmates voi toimittaa sen sinulle pian tilauksen tekemisen jälkeen.

On kuljettajapuolella Postmatesin kuljettajat vain ottavat vastaan tilaukset, ottavat valokuvan kuitista, jättävät tilauksen ja saavat maksun. Kuljettajat saavat itse päättää työaikansa, mikä tarjoaa paljon joustavuutta. Jos tämä kuulostaa hyvältä mahdollisuudelta sinulle, jatketaan matkaa.

Postmatesin kuljettajan vaatimukset

Kuten kaikilla jakelukuljetuskeikoilla, myös Postmatesilla on vaatimuksia, jotka mahdollisten kuljettajien on täytettävä. Yksi Postmaten eduista on se, että vaatimukset eivät ole niin tiukkoja kuin joissakin muissa keikkatöissä.

Ikä

Jotta voit hakea Postmates-palvelua, sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Tämä eroaa muista mahdollisuuksista (UberEats, Lyft ja Uber), joissa kuljettajien on oltava 21-vuotiaita. Tämä alhaisempi ikävaatimus tekee tästä loistavan tilaisuuden vastavalmistuneille lukiolaisille tai korkeakouluopiskelijoille.

Taustatarkastus

Postmates vaatii kuljettajiensa läpäisevän sekä rikollisen taustan että DMV-tarkastuksen. Postmaten haluaa varmistaa, ettei kuljettajien taustalta löydy väkivalta-, rikos-, seksuaali- tai huumausainerikoksia. Lisäksi he haluavat varmistaa, ettei kuljettajilla ole ollut vaarallista tai holtitonta ajamista, kuten rattijuopumuksia, paljon sakkoja tai yliajoja.

Ajoneuvot

Postmates on enemmän joustava ajoneuvovaatimusten osalta kuin muissa jakeluajokeissa. Vaikka jotkut yritykset vaativat, että ajoneuvosi on tietyn kokoinen, kunnossa tai ikäinen tai että se läpäisee mekaanisen tarkastuksen, Postmates on erilainen. He vaativat kuljettajilta ainoastaan ajokuntoisen ajoneuvon. Nämä ajoneuvot voivat olla autoja, moottoripyöriä, skootterittai jopa polkupyöriä. Itse asiassa, sijainnistasi riippuen, voit jopa kulkea jalan, jos se on sopiva toimitusmatkojen kannalta.

Jos ajat moottoriajoneuvoa, on tärkeää huomata, että sinulla on oltava voimassa oleva liikennevakuutus.

Postmatesin hakuprosessi

Postmatesin hakuprosessi on suoraviivainen ja nopea. Jos haluat työskennellä Postmatesille, hae työtä noudattamalla näitä ohjeita.

Luo Postmates-tili

Tilin luomiseen kuuluu Postmatesin perustietojen antaminen: nimi, syntymäaika, valokuva, puhelinnumero ja osoite. On tärkeää varmistaa, että osoitteesi on annettu oikein, koska Postmates lähettää tervetuliaispakettisi tähän osoitteeseen.

Laivastosopimus

Seuraavaksi luet ja hyväksyt ehdot. Näihin sisältyy kaikki Postmates-kuljettajana työskentelyyn liittyvä pienellä painettu teksti. Kannattaa vilkaista nämä ehdot huolellisesti läpi ennen allekirjoittamista, jotta olet perillä työsi yksityiskohdista.

Taustatarkastus

Kun haet Postmatesin palvelukseen, sinun on läpäistävä sekä rikosoikeudelliset että DMV-taustatarkastukset. Näillä tarkastuksilla varmistetaan, että Postmatesin kuljettajat täyttävät yrityksen vaatimukset kunnollisista kuljettajista ja kansalaisista. Voit odottaa, että tulokset tulevat takaisin 3-10 päivän kuluessa.

Aseta suora talletus

Kun olet läpäissyt taustatarkastukset, sinun kannattaa perustaa suora talletus, jotta saat maksun tekemistäsi toimituksista. Saat suorat talletukset Postmatesilta viikoittain, vaikka tarjolla on myös mahdollisuus pikamaksuun. Pikapalkka antaa sinulle ansiosi ($5 tai enemmän) välittömästi, mutta siitä peritään $0,50 maksua per siirto.

Työskentely Postmatesille

Kun olet täyttänyt hakemuksesi ja Postmates on palkannut sinut, voit heti aloittaa toimitustilausten vastaanottamisen. Käydään läpi, mitä odottaa ensimmäisestä toimituksestasi.

Postmates-sovellukseen ilmestyy tilaus, ja sinulla on mahdollisuus hyväksyä tilaus tai hylätä se. Kun olet hyväksynyt tilauksen, sovellus antaa sinulle nopeimman reitin myymälään tai ravintolaan, jossa tilaus on tehty.

Kun saavut myymälään, tilaus voi olla jo tehty sinulle. Joskus sinun on kuitenkin koottava tilaus itse tai sinun on odotettava, että työntekijät saavat tilauksen valmiiksi. Joka tapauksessa, älä hikoile - saat palkkaa ostosten tekemisestä tai kaupassa odottamisesta.

Jotkin tilaukset maksetaan sovelluksessa, joten voit vain noutaa tilauksen ja jatkaa matkaa. Jos tilausta ei ole maksettu etukäteen, käytät Postmates-luottokorttia, joka lähetetään tervetuliaispaketin mukana. Kun olet tehnyt ostoksen, ota kuva kuitista ja lataa kuva sovellukseen. Kummassakaan tapauksessa sinun ei tarvitse koskaan käyttää omia rahojasi tilauksen maksamiseen.

Kun tilaus on käsissäsi, Postmates-sovellus näyttää sinulle nopeimman reitin toimitusosoitteeseen. Varmista, että tarkistat mahdolliset erityiset toimitusohjeet, kuten porttikoodit tai paikan, johon toimitus sijoitetaan. Kun olet perillä, jätä tilaus ja ota kuva.

UKK

Miten maksu lasketaan?

Postmates-kuljettajille maksetaan sen ajan perusteella, joka kuluu ostosten tekemiseen/odotukseen, noutoon ja toimituksen jättämiseen. Lisäksi kuljettajille maksetaan kilometrikohtainen korvaus. Maksettavat hinnat riippuvat sijainnista - suuremmissa kaupungeissa maksetaan yleensä enemmän tilausta kohden. Sijainnista riippumatta kaikki Postmatesin kuljettajat saavat kuitenkin pitää 100% asiakkailta saamistaan juomarahoista.

Onko olemassa temppuja ansaita enemmän rahaa?

Jos teet toimituksia ruuhka-aikoina, teet todennäköisemmin enemmän toimituksia ja saat enemmän palkkaa per toimitus. Nämä ruuhka-ajat ovat yleensä lounas- ja päivällisaikaan sekä viikonloppuisin. Ne voivat myös laukaista Blitz-tilauksia, jotka ovat tilauksia, joista maksetaan lisämaksua sen mukaan, kuinka kiireistä alueella on. Voit myös tarkkailla sähköpostiasi ajoittain tapahtuvien kampanjabonusten varalta, jolloin voit tehdä ylimääräistä rahaa jos täytät tietyt vaatimukset.

Mitä tapahtuu, jos tilaus peruutetaan?

Jos tilaus peruutetaan ennen kuin olet saapunut myymälään tai odottaessasi sen noutamista, saat pienen korvauksen kyseisestä tilauksesta. Jos tilaus kuitenkin peruutetaan, kun olet matkalla toimitusosoitteeseen, saat täyden korvauksen. Sinun ei kuitenkaan kannata odottaa saavasi tippiä näistä tilauksista. Jos sinulla on tilaus jo käsillä, voit valita, mitä teet tilauksen tuotteilla.

Postmates vs. DoorDash

DoorDash on yksi Postmatesin suurimmista kilpailijoista, joten saatat miettiä, kumpi on sinulle parempi valinta. Kerromme sen sinulle.

Aikataulu

DoorDashin avulla voit suunnitella työvuorot etukäteen, jos haluat suunnitella työaikasi etukäteen. Voit kuitenkin myös käyttää DoorDashia tilauksesta napsauttamalla "Dash Now" -painiketta heidän sovelluksessaan.

Toisaalta Postmatesissa ei ole mahdollisuutta ajoittaa toimituksia etukäteen, joten voit vain valita toimitukset silloin, kun sinulle sopii. Postmatesilla on kuitenkin enemmän tunteja käytettävissä, koska se on käytettävissä 24/7.

Toimitukset

DoorDash näyttää sinulle, jos tilaus maksetaan takuuvarmasti, riippumatta sen tuloksesta. Postmates ei tarjoa tätä etua.

Postmates ei kuitenkaan laske luokitustasi, jos kieltäydyt toimituksista. Tilauksen hylkääminen DoorDashissa voi heikentää luokitustasi.

Sijainti

Postmates on tällä hetkellä saatavilla 189 kaupungissa Yhdysvalloissa, ja noin 80% kotitalouksista voi käyttää sitä.

DoorDash on tällä hetkellä saatavilla 4 000 kaupungissa useissa eri maissa, mikä antaa sille maailmanlaajuisen edun Postmatesiin verrattuna. DoorDash on saatavilla myös pienemmissä kaupungeissa ja taajamissa useammin kuin Postmates, joten sijaintisi voi olla ratkaiseva tekijä.

Yhteenveto - Onko Postmates sen arvoinen?

Postmates on hyvä vaihtoehto, jos harkitset jakeluajon keikkamahdollisuutta. Vaikka kilpailijoita on monia, jos asut isommassa kaupungissa, Postmates on hyvä valinta sinulle. Postmates avaa mahdollisuuden tilata paljon muutakin kuin vain ruokaostoksia tai pikaruokaa, joten voit toimittaa melkein mitä vain voit kuvitella.

On tärkeää huomata, että Postmates-kuljettajana toimiminen vaatii paljon työtä. itse-kurinalaisuutta tehdä kunnon rahasumma. Koska ruuhka-aikoihin kuuluu usein myös öitä ja viikonloppuja, saatat joutua tekemään joitakin aikatauluuhrauksia ansaitaksesi toivomasi rahasumman. Lisäksi sinulla on oltava tarmoa tehdä töitä, koska sinulla ei ole kiinteää aikataulua.

Kaiken kaikkiaan, jos asetat odotuksesi itsellesi etukäteen etkä epäröi niiden suhteen, Postmates voi olla loistava tilaisuus, jonka avulla voit ansaita rahaa ja samalla joustavuutta, jota monet keikkatyöntekijät kaipaavat.