Mietitkö, miten aloittaa oma matto? siivous liiketoimintaa? Oman matonpesuyrityksen perustaminen voisi olla hyvä tapa toteuttaa unelmasi omasta yrityksestä. Kyseessä on palvelu, jolla on suuri kysyntä. Yrityksen omistajana voit hallita yritystoimintasi jokaista osaa. Menestyksekkään yrityksen pyörittäminen voi olla taloudellisesti erittäin kannattavaa, joten kaikki kova työsi on sen arvoista.

Matonpesuyrityksen pyörittäminen vaatii kuitenkin joitakin erityisiä vaatimuksia. Tieto. Lue lisää saadaksesi lisätietoja kaikesta siitä, mitä kaupallisen matonpesijän perustamiseen liittyy.

Kuinka kannattavia ovat matonpesutyöpaikat?

Matonpesuyritys voi olla erittäin kannattava riippuen siitä, miten sitä pyöritetään. Useimmissa kaupungeissa on suuri tarve sekä kaupallisille että yksityisille matonpesijöille. Jos sinulla on oikeat välineet, voit aloittaa etsimällä töitä verkossa työpaikkasivustoilla tai sosiaalisen median kautta. Matonpesun ammattilaiset voivat ansaita yhden huoneen puhdistamisesta $25-$75. Ja alalle on aina kysyntää, sillä aina on asiakkaita, joiden on pidettävä matot kunnossa. puhdas ja raikas.

Matonpesu urakoitsijan työpaikat - Mitä laitteita tarvitset?

Sinun on investoitava joihinkin ammattimaisiin matonpuhdistuslaitteisiin ennen kuin aloitat. Yksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka on tehtävä ennen yrityksen perustamista, on se, millaista puhdistusta aiot tarjota. Matonpesua on monenlaista, mukaan lukien kemiallinen kuivapuhdistus, kuumavesi- ja höyrypuhdistus tai kuiva vaahtopuhdistus. Kuivavaahtopesua pidetään vähiten tehokkaana menetelmänä. Kuivakemikaalipuhdistus on sen sijaan suosittu valinta, koska matto ei tarvitse kuivumisaikaa, mikä voi auttaa sinua saamaan enemmän asiakkaita.

Riippumatta siitä, mitä matonpesumenetelmää päätät tarjota, on hyvä idea etsiä käytettyjä laitteita aloittaessasi. Näin voit säästää rahaa ja pienentää aloituskustannuksiasi, mikä voi auttaa maksimoimaan voittosi.

Matonpesun työnkuvaus - Mitä teet?

Se, millaisia töitä otat vastaan matonpesijänä, riippuu monista asioista. Näihin kuuluu se, tarjoatko vain kaupallista matonpesua vai yhdisteletkö sekä kaupallisia että asuintilojen matonpesutöitä.

Kaupalliset matonpesijät viettävät tavallisesti tyypillisen päivän käymällä eri yritysasiakkaiden luona suorittamassa matonpesupalveluja. Saatat puhdistaa mattoja toimistoissa, vähittäismyymälöissä ja muissa työpaikoilla ja kaupallisissa ympäristöissä, joissa hyvä hygienia on tärkeää.

Jos tarjoat kuivakemiallisen matonpesun, voit tehdä sen mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Monet matonpuhdistajat työskentelevät kuitenkin iltaisin ja viikonloppuisin, koska silloin liiketilat ovat todennäköisemmin tyhjillään. Työskentelemällä työajan ulkopuolella saat työsi tehtyä nopeammin, kun häiriötekijöitä on vähemmän eikä ihmisiä ole töissä.

Jos tarjoat myös kotisiivousta, tämä tarkoittaa, että käyt ihmisten kodeissa puhdistamassa mattoja. Ihmiset palkkaavat ammattimaisen matonpesun koteihinsa monista syistä. Näitä syitä ovat esimerkiksi säännöllinen kunnossapito, vuokrasuhteen päättymisen jälkeiset matonpesut ja kiinteistön valmistelu myyntiä varten.

Miten löytää mattojen siivous työpaikat avoimet työpaikat

Perustaminen itse-työllistetty matonpesijä on keikkatalouden ansiosta helpompaa kuin koskaan. On olemassa erilaisia työpaikkatauluja ja verkkosivustot josta voit löytää joko kertaluonteisia tai pitkäaikaisia matonpesuasiakkaita. Tutustu myös sosiaaliseen mediaan, jossa yritykset saattavat julkaista postauksia, joissa pyydetään suosituksia matonpesijöistä. Pyydä tyytyväisiä asiakkaita suosittelemaan sinua kaikille tuntemilleen henkilöille, jotka etsivät ammattimaista matonpesupalvelua, jotta sinulla olisi paremmat mahdollisuudet saada tilauksia.

Koska matonpesu on työ, jota useimmat yksityishenkilöt ja yritykset tarvitsevat jatkuvasti, sinun olisi mieluiten etsittävä pitkäaikaisia asiakkaita. Kannattaa ehkä harkita pakettien tarjoamista, esimerkiksi siten, että asiakkaat voivat säästää, kun he ovat varanneet tietyn määrän siivouksia, tai vuosimaksua tietystä määrästä siivouspalveluja vuodessa.

Onko matonpesu raskas työ?

Nykyaikaisten matonpuhdistuslaitteiden ansiosta matonpuhdistus ei ole enää niin vaikeaa kuin ennen. Mattoa ei tarvitse pestä ja hangata kuivakemiallisen puhdistuksen kaltaisten menetelmien ansiosta. Kunhan sinulla on oikeat laitteet, matonpesuyrityksen pyörittämisen ei tarvitse uuvuttaa sinua. Mattojen puhdistaminen on melko samanlaista kuin imurointi, ja se voi olla myös erittäin tyydyttävää työtä. Siihen liittyy kuitenkin jonkin verran fyysistä työtä sekä liikkumista toimistojen tai kotien välillä ja laitteiden kuljettamista paikasta toiseen.

Mistä löytää mattojen siivous työpaikat avoimet työpaikat

Koska useimmat kodinomistajat ja yritysten omistajat eivät tarvitse matonpesua joka päivä, he tekevät yleensä yhteistyötä matonpesun ammattilaisten kanssa, jotka tarjoavat tietyn määrän puhdistuksia kuukaudessa tai vuodessa. Kuinka usein, riippuu heidän tarpeistaan. Löydät yleensä yrityksiä, jotka etsivät yhteistyötä matonpesuyrityksen kanssa, verkossa, sillä ne ilmoittavat siitä työpaikkatauluilla, sosiaalisessa mediassa ja muissa asiaankuuluvissa verkostoissa. Voit myös tarjota palveluitasi alueesi yrityksille, sillä koskaan ei voi tietää, kuka etsii mattopuhdistajaa. Oman yrityksen perustaminen antaa sinulle mahdollisuuden pysyä kiireisenä ottamalla vastaan erilaisia asiakkaita, jotka kaikki tarvitsevat matonpesupalveluja eri aikoina.

Miten saada kaupallisia mattojen puhdistus työpaikkoja

Kun olet perustanut kaupallisen matonpesuyrityksen, seuraava askel on löytää töitä. Voit tehdä useita asioita tämän saavuttamiseksi.

Ensinnäkin on hyvä ajatus olla läsnä verkossa, koska useimmat yrittäjät etsivät verkosta heti, kun he tarvitsevat matonpesijää. Perustakaa verkkosivusto ja Google My Business. Muista lisätä sijaintisi ja muut asiaankuuluvat tiedot, jotta paikalliset yritykset näkevät yrityksesi tuloksissa, kun he etsivät matonpesijöitä lähistöllään.

Sosiaalinen media on myös hyvä tapa mainostaa matonpesuyritystäsi ja saada lisää töitä. Kun puhdistat maton, voit julkaista videon muutoksesta tai ennen ja jälkeen -kuvia. Tämä osoittaa mahdollisille asiakkaillesi, että olet hyvä siinä, mitä teet. He näkevät, että sinuun kannattaa ottaa yhteyttä, jos he tarvitsevat mattonsa puhdistusta.

Voinko aloittaa matonpesuyrityksen kotoa käsin?

Matonpesu on helppo aloittaa kotoa käsin, kunhan sinulla on riittävästi säilytystilaa laitteillesi ja tilaa pysäköidä pakettiauto. Kannattaa myös perustaa kotiisi toimistotila, jossa voit hoitaa liiketoimintaasi. Jos teet varauksia puhelimitse, harkitse toisen puhelinlinjan hankkimista kotiin tätä tarkoitusta varten. Vaihtoehtoisesti voit käyttää matkapuhelinta, joka on erillään henkilökohtaisesta puhelimestasi.

Tarvitsenko vakuutuksen aloittaakseni matonpesuyrityksen?

Kun olet perustanut matonpesuyrityksen, sinun on varmistettava, että sinulla on oikea vakuutus, ennen kuin aloitat matonpesun yrityksille tai kodinomistajille. Vakuutus vaaditaan yleensä aina matonpesun ammattilaisilta, koska tämäntyyppinen työ voi aiheuttaa omaisuusvahinkojen ja loukkaantumisten riskin. Viimeinen asia, jonka haluat, on vahingoittaa vahingossa jotain asiakkaalle kuuluvaa hänen mattoaan puhdistaessasi ja joutua maksamaan sen omista varoistasi. tasku. On olemassa useita vakuutustyyppejä, joita saatat tarvita, kun harjoitat matonpesuyritystä. Näitä ovat mm:

Yleinen vastuu: Tämä on yleensä vähimmäisvaatimus, ja se suojaa sinua kaikilta kustannuksilta, jotka liittyvät onnettomuuksiin, joissa joku loukkaantuu tai joissa jonkun omaisuus vahingoittuu.

Ammatillinen vastuu: Vakuutus kannattaa hankkia, koska se auttaa oikeudenkäyntikulujen kattamisessa, jos sinua syytetään virheestä, joka on vahingoittanut jotakuta tai aiheuttanut hänelle rahan menetyksen.

Kaupallinen autovakuutus: Tarvitset todennäköisesti pakettiautoa tai kuorma-autoa, jolla kuljetat matonpesuvälineitäsi asiakkaille. Tavallinen autovakuutuksesi ei yleensä kata tämäntyyppistä yritysajoneuvon käyttöä. Sinun on hankittava kaupallinen autovakuutus, joka suojaa sinua kaikilta kustannuksilta, jotka liittyvät yritysajoneuvon vaurioitumiseen tai loukkaantumiseen.

Laitevakuutus: Vakuutus: Koska mattojen puhdistusvakuutus ei ole aina halpa, on hyvä ajatus ottaa vakuutus. Vakuutus maksaa korvauksen, jos matonpesuvälineesi vaurioituvat tai jos ne varastetaan. Tämä antaa sinulle mielenrauhan siitä, että voit käyttää rahat laitteiden korjaamiseen tai korvaamiseen ja jatkaa yrityksesi toimintaa.

Useimmat toimistot, vuokranantajat ja jopa jotkin kotitaloudet tarvitsevat aina ammattimaista matonpesua. Jos et välitä työskennellä käsilläsi ja matkustat mielelläsi eri asiakkaiden luokse, matonpesuyrityksen perustaminen voi olla ihanteellinen työ, jota sinun kannattaa harkita.