TOP
  /  Vinkkejä & hakkereita   /  Skootterin laturina skootterilla läpi talven
lataa skootterit turvallisesti talvella

Skootterin laturina skootterilla läpi talven

Onko skoottereiden lataaminen talvella hyvä kausityö?

Lämpötilan laskiessa ja monien siirtyessä sisätiloihin viihtyisäksi vuodenaikana herää monia kysymyksiä niille, jotka uhmaavat kylmää työtä tehdessään. Erityisesti Lime juicers ja muut skootterin laturit, se herättää monia kysymyksiä siitä, miten ja kannattaako lataus maksaa. skootterit talvella. Täällä Appjobsolemme koonneet luettelon tärkeistä asioista, jotka on syytä muistaa skootterin lataajana tänä talvena.

talven kausityöt

Miten voin ladata skootterit turvallisesti talvella?

Jos olet onnekas (tai epäonninen), että lämpötila laskee alle 0 C (32 F), lataa skootteri vain sisätiloissa: useimpia skoottereita ei voi ladata ulkona talvella turvallisuussyistä.

Kaikkien skoottereiden suositellaan jäävän sisätiloihin 30 minuutiksi, jotta skootterin lämpötila nousee pakkasen yläpuolelle ennen latauksen aloittamista. Jos skootterin näytössä näkyy punainen lämpömittarikuvake, anna skootterin lämmetä hetki, sillä se tarkoittaa yksinkertaisesti, että lämpötilan on säädettävä ennen kuin voit aloittaa lataamisen. (Huomautus: jos on satanut ja lämpötila on laskenut pakkasen alapuolelle samana päivänä, ÄLÄ LATAA Skootteria, koska se vaikuttaa skootterin akkuihin).

Varmista, että kun laitat skootterit takaisin ulos, akkukansi on täysin kiinni: tämä vähentää kylmän sään vaikutusta ja helpottaa seuraavan laturin työtä huomattavasti.

Jos löydät skootterin lumikasojen alta tai niihin kiinnitettyjen jääpuikkojen kanssa, on turvallisempaa merkitä ne rikki sen sijaan, että yrität ladata niitä, sillä kun skootterit ovat alttiina tällaisille olosuhteille, se tekee niistä turvallisuusriskin.

Kannattaako skoottereita ladata talvella?

Vaikka skoottereiden käyttö voi olla talvella vähäisempää, jos haluat ladata skoottereita säännöllisesti, on aika muuttaa etelään. Lämpimät lämpötilat etelässä merkitsevät, että lunta on vähemmän ja siksi (todennäköisesti) enemmän ihmisiä käyttää edelleen sähköskoottereita. Täydellinen aika ottaa se loma, jota olet halunnut!

Jos kuitenkin päätät uhmata kylmää pohjoisempana, varmista, että teet sen turvallisesti: ole erityisen varovainen jäisten teiden ja heikentyneen näkyvyyden suhteen, jos ajat, ja varmista, että olet näkyvissä pimeässä ja kävelet varovasti, kun nostat ja otat käyttöön skoottereita.

Etsitkö muita talvikauden sesonkityöpaikkoja?

Muita työpaikkoja, joita kannattaa harkita, jos skootterin lataus ei ole enää saatavilla, ovat esimerkiksi verkkokauppa, lemmikkieläinten istuttaminen, kodinhoito ja vanhustenhoito. Talveksi löytyy helposti sopivia töitä, riippuen siitä, haluatko työskennellä mukavasti kotoa käsin vai ulkona.Aiheeseen liittyvä sisältö:

Talvityöideoita ulkoilijoille ja sisätyöntekijöille

9 Hacks tehdä enemmän rahaa lataamalla skootterit

3 tapaa tehdä enemmän rahaa Limen avulla

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish