TOP
  /  Inspiroidu   /  Kalat: Parhaat urat horoskooppimerkillesi
työpaikat kaloille

Kalat: Parhaat urat horoskooppimerkillesi

Uskotko astrologiaan? Kuukausi, jolloin olet syntynyt, voi olla ratkaiseva sen kannalta, millainen olet ihmisenä, miten elämäsi kehittyy tai mikä olisi sinulle paras työ. Ehkä tiedät, ehkä et... Sanotaan vain, että olemme hieman skeptisiä (ehkä aivan kuten sinäkin), mutta haluaisimme silti tietää, mikä olisi meille ihanteellinen työ, joka perustuisi meidän eläinradan merkki. Entä sinä? Koska olet syntynyt 19. helmikuuta ja 20. maaliskuuta välisenä aikana, olet Kalat. Sinun ja meidän rakas Oinas, Taurus, Gemini, Syöpä, Leo, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kaurisja Vesimies ystävät tietävät jo, mitä he ovat jonka kohtalona on tehdä. Miksi odottaisit kauemmin saada ideoita parhaista työpaikoista Kaloille?

Työideoita Kalat menestyä!

 

1. Millainen on Kalojen persoonallisuus?

Kalat pidetään yhtenä herkistä merkeistä: ne pystyvät osoittamaan suurta myötätunto ja empatiaa. Jos olet Kalat, sinulla on luultavasti on vahva intuitio ja pystyy helposti ymmärtämään muita ihmisiä, heidän tarpeitaan ja tunteitaan. Olet myös hieman unenomainen ja eteerinen, jolla on vilkas mielikuvitus, ja sinun luova puolella voi johtaa sinut jonkinlaiseen taiteellinen ilmaisu.

 

1.1. Missä Kalat ovat hyviä?

Kalat-persoonallisuuspiirteidesi perusteella voisit viihtyä ammatissa, johon kuuluu ihmisten tai eläinten auttaminen. Voisit halutessasi palvella toisten tarpeita, kun terveydenhuoltoalalla tai hoiva-alalla, esimerkiksi. Lisäksi voit kukoistaa taiteen ja/tai kulttuurin alalla. Parhaita työpaikkoja Kaloille ovat sairaanhoitaja, fysioterapeutti, eläinlääketieteen ammattilainen, ohjaaja, erityisopettaja, terapeutti, muusikko, tanssija, valokuvaaja, suunnittelija ja monet muut.

 

2. Joustavat työpaikat Kaloille Appjobsista

2.1. Babysitter

Myötätuntoinen puolesi sopisi hyvin hoivatyöt. Jos viihdyt mielelläsi lasten kanssa, voit hoitaa heitä silloin, kun heidän vanhempansa ovat kiireisiä. Lue lisää Care.com, Sitter.com, Sittercity, Bambino, UrbanSitter, Valoisat horisontit ja College lastenhoitajat ja tutorit ja aloittaa työt sitterinä. Sinä tulet on mahdollisuus olla osa lapsen elämää ja kasvatusta. Leikkien tai luovan toiminnan avulla voit auttaa lapsia kehittämään persoonallisuuttaan. Voit myös tarjota heille tarvittaessa lohtua tai neuvontaa. Voit olla joku, jota he rakastavat ja jonka kanssa he voivat jakaa tunteitaan ja ajatuksiaan. Koska olet herkkä Kalat, nautit tästä varmasti.


Lue myös: 9 parasta sivutoimista työtä tehdä rahaa vuonna 2020

2.2. Hoitaja

parhaat työpaikat kaloille
Kuva: Matthias Zomer Pexelsistä

Kautta ElderCare.com, Care.com tai CareLinx, voit auttaa perheitä, joilla on huolehtivat ikääntyneistä jäsenistään. Voit tehdä heille ruokaa, varmistaa, että he ottavat lääkkeensä ja pysyvät turvassa. Se voi olla ihanteellinen sinulle, erityisesti jos sinulla on jonkinlaista kokemusta tai koulutusta sairaanhoitoalalta tai vastaavalta alalta. Vanhukset muodostavat herkän (ja nopeimmin kasvavan) väestönosan, ja kuka sopisi paremmin huolehtimaan heistä kuin joku Kalat, jolla on syvää empatiaa?


Lue myös: Nämä hoivatyöt ovat työn tulevaisuutta

 

2.3. Terapeutti

Osoitteessa Kaupunkihieronta, Rauhoittaa, Zeel ja Vapaasti, Kalojen tuntema suuri empatia ja myötätunto voivat myös ilmetä. Monet ihmiset kääntyä hieronta- ja jopa kauneushoitajien puoleen vihdoinkin pystyä rentoutumaan tai vain hidastamaan hieman. Puhumattakaan siitä, että jotkut yritykset ovat alkaneet toteuttaa hyvinvointiohjelmia toimistoissaan kutsumalla (pyynnöstä liikkuvia) hierojia tapahtumiin tai toimistoaikoina. Näin Kalat-yksilöt eivät ainoastaan auta suurta määrää ihmisiä, vaan saavat myös mahdollisuuden rakentaa vankan asiakaskunnan. Ei ole yllätys, että Hierojan ja kauneudenhoitajan työt ovat parhaita töitä Kaloille.


Lue myös: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Mobile Massage Therapist työpaikat

 

2.4. Lemmikkieläinten sitteri

Jos haluat viettää aikaa suloisten lemmikkieläinten kanssa, voit löytää kaikenlaisia lemmikki istuu ja lemmikkieläinten hoitotyö mahdollisuudet osoitteessa Thumbtack, Care.com, Rover, PetSitter.com tai Wag!esimerkiksi. Voit tarjota koirien ulkoiluttaminen, kotihoito, lemmikkieläinten hoito ja jopa koirien koulutus tai eläinlääkäripalvelut, jos sinulla on tarvittava koulutus ja valtakirjat. Antaminen eläimille, joiden hyvinvointi on riippuvainen ihmisestä, täyttää herkän sielusi ilolla ja lämpimillä tunteilla.


Lue myös:

 

2.5. Viihdyttäjä

parhaat työpaikat kaloille
Kuva: Freepik.com. Kaloista voi tulla menestyvä luova ammattilainen, joka saa elantonsa suunnittelijana tai taiteilijana.

Sen lisäksi, että Kalat huolehtivat muista, ne voivat olla erittäin hyviä seuraavissa asioissa ilmaista itseään taiteellisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että voit olla onnellinen uran jatkamisesta taiteilija tai viihdyttäjä, tai tehdä muunlaisia luovuutta vaativia töitä. Appjobs voi auttaa sinua löytämään mieltymyksesi taide- tai viihdeteollisuuden alalta sellaisilla alustoilla kuin esim. GigSalad, Thumbtack, Jop tai MNFST. Voisit tehdä viihde-keikkoja tanssijana, muusikkona, näyttelijänä, klovnina jne. ja esiintyä innostuneen (ja elävän) yleisön edessä. Jos valokeilassa seisominen ei kiinnosta sinua, mikset ryhtyisi opettajaksi ja auttaisi muita ihmisiä menestymään? Voit tehdä sen Udemyesimerkiksi.


Lue myös:

 

 

 

2.6. Sisällön luoja

parhaat työpaikat kaloille
Kuva: Diggity Marketing Pixabaysta

Jos olet etsinyt töitä jonkin aikaa, olet varmasti törmännyt mainoksiin, joissa etsitään sisällöntuottajia. Tämä sateenvarjotermi viittaa sellaisiin työpaikkoihin kuin digitaalinen markkinoija, luova kirjoittaja, bloggaaja tai suunnittelija ja kuvittaja. muun muassa. Voit käynnistää yrityksesi tai aloittaa sivutyö freelancerina ja käytä luovia taitojasi työssä sellaisten alustojen avulla, kuten Upwork, PeoplePerHour, Fiverr, Freelancer tai Thumbtackesimerkiksi. Tavallaan organisaation tai yksilön menestyksen edistäminen on eräänlaista välittämistä. Valitse urapolkusi ja alusta ja tee sitä, mikä tekee sinut, Kalat, todella onnelliseksi!


Lue myös:

 

2.7. Valokuvaaja

parhaat työpaikat kaloille
Kuva Soragrit Wongsa Unsplashissa. Ota parhaasi, jotta sinulla on mahdollisuus saada yksi Kaloille sopivista parhaista työpaikoista.

Rakkaimmat muistomme säilyvät valokuvissa, videoissa ja joissakin uusissa mediamuodoissa. Nämä visuaaliset esineet voivat lohduttaa meitä, auttaa meitä helpottamaan ja unohtamaan elämämme arvokkaita hetkiä. Valokuvaajana voit toteuttaa taiteellisia taitojasi käytännössä ja säilyttää nuo hetket. Välittäisit toisista huolehtimalla tehdä sitä, mistä pidät eniten: ilmaista itseäsi luovasti. Sen lisäksi, että työskentelet muotokuvaajana, voit lähteä matkalle vangitsemaan hetkiä kaupunki-, maaseutu- ja etäyhteys asetukset. Voit yrittää myydä upeita valokuviasi Bidvine, Byrd tai Fotolia. Riippumatta valinnastasi, lahjakkuuttasi arvostetaan ja sinut palkitaan taloudellisesti.


Lue myös:

 

3. Keskustele vertaistesi kanssa Kaloille sopivista parhaista työpaikoista!

Joten, rakkaat Kalat, tutki kaikkia työmahdollisuuksia, jotka auttavat sinua loistamaan. Loppujen lopuksi menestymme yleensä asioissa, joista pidämme ja joihin meillä on luontainen taipumus. Löydä unelmatyösi osoitteesta Appjobs.com ja pidä yhteyttä vertaisiisi: jakaa ja/tai kuulla muita ajatuksia Kaloille sopivista työpaikoista. Tiedät tämän varmasti, mutta et ole ainoa, joka on syntynyt 19. helmikuuta ja 20. maaliskuuta välisenä aikana.


LUE LISÄÄ!

 

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish