Työideoita, joiden avulla voit aloittaa työskentelyn mistä päin maailmaa tahansa verkossa

Rahan tienaaminen sivutoimisesti osa-aikaisella keikalla tai kokopäiväinen työskentely verkossa voi olla sinulle täydellinen tapa tehdä täydentää tulojasi tai ansaita elantosi. Saatat olla opiskelija, kotona asuva vanhempi tai joku, joka yksinkertaisesti tarvitsee hieman apua. ylimääräistä rahaa. Monet nykypäivän työpaikoista eivät vaadi fyysistä läsnäoloa ja mahdollistavat sinun työskennellä kotona. Tarvitset vain tietokone (tai muu yhteensopiva elektroninen laite) ja luotettava Internet-yhteys. Voit rekisteröityä ja tehdä näitä töitä asuipa missä tahansa. Vaikka et löytäisikään kaupunkiasi osoitteesta Appjobs.com, voit silti harkita niitä. Voit tehdä näitä verkkotöitä mistä tahansa päin maailmaa tahansa. Oletko valmis tutkimaan niitä?

10 verkkotyötä, joita voit tehdä mistä päin maailmaa tahansa

1. Online-muodin stylisti

Jos muoti on intohimosi, voit voittaa jättipotin liittymällä jäseneksi. Stella & Dot. Stella & Dot aloitti toimintansa visioimalla naisten voimaannuttamista ja luomalla heistä vahvan yhteisön. Se antaisi sinulle mahdollisuuden ryhtyä freelance-muotistylistiksi. Stylisti, sinun tehtäviisi kuuluu antaa muotoiluneuvoja ja suositella tuotteita muille naisille verkossa tai offline-tilassa. Se kuulostaa unelmatyö fashionisteille, eikö vain?

Voit valita työaikasi ja ansaita keskimäärin $400 kuukaudessa, jos työskentelet 2-5 tuntia viikossa. Sinä sinun ei tarvitse olla ammattitaitoinen stylisti. liittyä yhteisöön - silmä muotia kohtaan riittää. Varmista vain, että olet joko Yhdysvaltojen tai Kanadan kansalainen tai pysyvästi maassa asuva henkilö, sinulla on oltava voimassa oleva sosiaaliturvatunnus tai vihreä kortti tai sosiaaliturvatunnus (Kanadassa).

Voit tarjota freelance-palvelujasi stylistiyrityksenä seuraavissa yrityksissä Thumbtack myös.


Myös nämä viestit voivat olla mielenkiintoisia ja informatiivisia:

Kysymys 'Kuinka aloittaa rahan ansaitseminen verkossa?' Tässä tulee vastauksesi!

 

 

Tarkista kaikki keikat täältä!

 

2. Online-neuvonantaja

TheONE

Innovatiivinen tapa ansaita rahaa tehdä etäyhteys verkkotyöpaikat on tarjota neuvoja muille videopuheluiden välityksellä. Millaisia neuvoja? MITÄ TAHANSA! Miten korjata pyörä tai juoksuhana, miten treenata maratonia varten, miten ilmoittaa verot, miten kokata lasagnea tai miten nostaa kanne. Voit ilmoittautua TheONE ja työskennellä kotoa käsin tai missä ikinä oletkin. Miksi et ansaitsisi tienata matkalla, lomalla tai mukavasti sohvalta käsin, kun sinulla on siihen mahdollisuus? Sinä saada palkkaa minuuteittain ja voit valita, kuinka paljon veloitat ($1 - $15 per minuutti). Asiakkaasi voivat jättää palveluitasi koskevia arvosteluja. Hyvillä arvosteluilla voit saada lisää asiakkaita ja enemmän rahaa.

Fiverr

Online-neuvonta voit myös tarjota kautta Fiverr. Neuvonta voi koskea ihmisten yksityis- tai työelämää: heidän ihmissuhteitaan tai uraansa. Voisit mentoroida ja/tai valmentaa ihmisiä jotka tuntevat olonsa ylikuormitetuksi, tarvitsevat neuvoja ongelmiinsa tai haluavat kehittyä ammatillisesti. Voisit määrätä omat hintasi. . kokeneempi mitä parempi olet, sitä enemmän rahaa voit veloittaa asiakkailtasi.

Taxfyle

Jos olet Certified Public Accountant tai Enrolled Agent, voit antaa veroneuvontaa seuraavilla tavoilla Taxfyle. Rekisteröitymisen yhteydessä tarvitaan joitakin asiakirjoja, mikä on ymmärrettävää, kun otetaan huomioon työtehtävä. Ansaitset $111 keskimääräistä henkilökohtaista veroilmoitusta kohden.


Tämä voi olla myös mielenkiintoinen ja informatiivinen: 23 parasta sivutyöideaa, joita voit tehdä kokopäivätyön ohella

 

 

Ryhdy verkkoneuvojaksi!

 

3. Henkilökohtainen avustaja

Virtuaaliassistentti työpaikat Sacramento, CA - Fancy Hands
Kuva: Fancy Hands

Thumbtack

Kiireiset ihmiset ja kiireiset yritykset joskus Tarvitsen apuasi hallinnolliset tai muunlaiset tehtävät, kuten hotellien ja lippujen varaaminen, tietojen syöttäminen, ravintolavarausten tekeminen, sähköposteihin vastaaminen, pöytäkirjojen ja muiden tekstien puhtaaksikirjoittaminen, puheluiden soittaminen tai hintojen selvittäminen. Voit astu avuksi ja auta mukavasti kotonasi (tai missä ikinä oletkin) ja Fancy Hands tai Thumbtack

Fancy Hands

Fancy Handsilla voit ansaita noin $5 per tehtävä. On myös mahdollisuudet henkilökohtainen kehitys koska sinut voidaan ylentää esimiestyyppiseen tehtävään, jossa voit johtaa muita avustajia. Jos haluat ryhtyä tähän tiettyyn etätyöhön verkossa, Varmista, että olet Yhdysvalloissa ja että sinulla on tietokone ja vakaa Internet-yhteys. Thumbtackin avulla voit asettaa tuntihintasi ja -määrän. tarjota minkäänlaista apua. Voit rakentaa vankan asiakaskunnan ja tulla kokopäiväinen virtuaalinen avustaja myöhemmin. Kuka tietää?


Myös nämä viestit voivat olla mielenkiintoisia ja informatiivisia:

 

Tutustu henkilökohtaisen avustajan mahdollisuuksiin täällä!

 

4. Verkkotestaus

UserTesting

Voit tienaa rahaa testaamalla tuotteita ja palveluita verkossa. Se on helppo ja stressitön tapa ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi missä päin maailmaa tahansa. Osoitteessa UserTesting, sinä olisit käy osoitteessa verkkosivustot ja käyttää sovelluksia ja jaa mielipiteesi niihin. Sinä voisit saada palkkaa $10 tehtävää kohti tai enintään $60 live-keskustelua asiakkaan kanssa varten. Tarvitset vain tietokoneen ja/tai älypuhelimen ja tietenkin Internet-yhteyden.

Userbrain

Jos puhut ymmärrettävää englantia ja/tai saksaa, voit kokeilla Userbrain. Kannattaa ladata Userbrainin Chrome-laajennus tai iOS-sovellus. Verkkosivuston testaaminen kestää 5-15 minuuttia, ja saat $3 jokaisesta hyväksytystä testistä. Toinen sivusto, johon voit liittyä testataksesi sovelluksia ja verkkosivustoja, on seuraava. TryMyUI. Testin suorittaminen kestää noin 20 minuuttia, ja siitä voi saada $10.❗ Kumpikaan näistä töistä ei tarjoa kokopäivätyötä.


Tämä voi olla myös mielenkiintoinen ja informatiivinen: Paras Side Jobs tehdä rahaa vuonna 2020

 

 

Ryhdy verkkotestaajaksi!

 

5. Kyselyjen tekeminen

Jos sinulla on tapana surffailla internetissä tuntikausia, olet varmasti nähnyt mainoksia, joissa mainostetaan maksullisia verkkokyselyitä. Alustojen määrä harjoittaa markkinatutkimusta on lisääntynyt viime vuosina. Riippuen yrityksistä, joiden kanssa ne tekevät yhteistyötä, voidaan täytä kyselytutkimuksia monenlaisista aiheista. Kun olet täyttänyt profiilisi, voit varmistaa, että sinut kutsutaan sinua kiinnostaviin kyselyihin. Tarvitset tietokoneen (kannettavan tietokoneen, tabletin, iPadin, iPhonen, Android-puhelimen jne.) ja vakaan Internet-yhteyden.

MOBROG

Saksalaisen yrityksen kanssa MOBROGvoit ansaita noin $3 per kysely. Alustalla on 4,6 pistettä Trustpilotissa yli 26 000 arvostelun perusteella. Alusta antaa aina etukäteen tietoa kyselyiden kestosta ja maksusta.

Survey Junkie

Survey Junkie on yli 3 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti, mikä tekee siitä yhden suosituimmista verkkosivustoista, jotka palkitsevat ihmisiä mielipiteiden jakamisesta. Voit ilmaista ajatuksiasi musiikista, elokuvista, kotikaupungistasi, puistoista, palveluista jne. Voit lunasta pisteesi kun olet saanut tarpeeksi. Saat pisteitä kaikesta, mitä teet alustalla.

Hiving

Osoitteessa Hiving, sinä olisit osallistua tuotteisiin liittyviin kyselyihin ja heille maksetaan niiden pituuden mukaan. Voit jopa kasvattaa tulojasi aina, kun kutsut ystäviäsi osallistumaan kyselyihin sivustolla tai osallistumalla hauskoihin arpajaisiin, arvontoihin, kilpailuihin ja visailuihin. Muista, että sinun on oltava yli 15-vuotias (alaikäisillä on oltava vanhempien tai laillisen edustajan lupa), sinulla on oltava vahva internetyhteys ja sinun on asuttava siinä maassa, jossa teet kyselyä. Hiving ei lähetä käyttäjille paljon kutsuja kuukaudessa, vain jos kysely on heille merkityksellinen. Voit ansaita noin $5 päivässä.

Kyselyt liikkeellä

Osoitteessa Kyselyt On The Go®, sinulle maksettaisiin myös siitä, että ilmaiset mielipiteesi. Yritys käyttää vastauksia tehdä markkinatutkimuksia ja laatia raportteja. Voit tehdä jopa $2 kyselyä viettämällä muutaman minuutin sovelluksen parissa. Vaatimukset: sinulla on oltava iPhone, iPad tai Android-puhelin, jotta voit käyttää sovellusta, ja PayPal-tili, jotta saat rahasi.


Tämä voi olla myös mielenkiintoinen ja informatiivinen: 4 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle kyselytutkimuksista

 

 

Aloita kyselyiden tekeminen!

 

6. Valokuvaaja

Adobe Stock

Voit liittyä Adobe Stock ja myydä valokuvia, videoita, vektoreita ja kuvituksia. Teoksesi julkaistaisiin ja myytäisiin Adobe Stock Photo -palvelun kautta. Tämä tarkoittaa paljon näkyvyyttä. Ansaitsisit $1 - 20 per teos rojaltien lisäksi. Varmista, että olet yli 18 ja ainoa omistaja jokaisesta tiedostosta, jonka lataat myyntiin ja omistat tai sinulla on valtuutus kaikkiin oikeuksiin tiedostoissasi esitetyille elementeille (esimerkiksi tuotteet, ihmiset, kiinteistöt).

Byrd

Osoitteessa Byrd, tavoitteena on ottaa kuvia kaikesta, mikä voisi olla pääsee otsikoihin. Voit ladata valokuvia ja videoita tapahtumista, jotka tapahtuvat omalla paikkakunnallasi, ja ansaita rahaa myymällä niitä mediayhtiöille. Byrd ilmoittaa jäsenilleen aina, kun heidän alueellaan järjestetään jotain merkittävää. Voisit siis käydä tietyissä paikoissa, jos siltä tuntuu. $5 per napsahdus on keskihinta, mutta voit ansaita enemmän, jos tarjoat yksinoikeuksia yhdelle media-alustalle.


Tämä voi olla myös mielenkiintoinen ja informatiivinen: 22+ verkkosivustoa ammattilaisille ja aloittelijoille etsimään etämarkkinointityöpaikkoja

 

 

Tutustu kaikkiin työmahdollisuuksiin täällä!

 

7. Freelancer

etätyöpaikat verkossa
Tavoittele unelmiasi freelancerina etkä koskaan lakkaa luomasta taidetta, muotoilua, arvoa ja paljon muuta.
Kuva: Clark Tibbs on Unsplash

Freelancer-työstä on tullut suosittu tapa työskennellä monissa paikoissa. Nykyään voit löytää paljon freelance-projekteja verkosta ja tehdä etätyötä asiakkaille tarjoaa freelance-palveluja, jotka liittyvät tietotekniikkaan, web-kehitykseen, kääntämiseen, digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan, kirjanpitoon, laskentaan, rahoitukseen, tietojen syöttöön, asiakaspalveluun, kirjoittamiseen, suunnitteluun, arkkitehtuuriin, myyntiin, lakiin tai henkilöstöhallintoon jne. Voit jopa löytää perustason työpaikat jotka eivät vaadi erityisiä taitoja tai aiempaa kokemusta - ainoastaan tietokoneen ja luotettavan Internet-yhteyden.

PeoplePerHour

Voit kokeilla PeoplePerHourja työ per tunti kiinteällä hinnalla tai lähetä oma tarjouksesi taitojasi vastaaviin projekteihin. Voit tehdä n. $25 tunnissa. Sinulla tulisi olla tarvittava osaaminen, jotta voit suorittaa ottamasi tehtävät. Osoitteessa Hubstaff Talentvoit ansaita noin $18 tai enemmänkin työtä kohden. Korko riippuu hyvin paljon projektista. Tämän erityisen alustan avulla et tarvitse tehdä tarjouksia tehtävistä. Voit siis säästää aikaa ja vaivaa. Jälleen kerran, sinulla pitäisi olla tarpeeksi Tieto ja/tai taitoja hyväksyttyjen tehtävien suorittamiseksi.

Upwork

Osoitteessa Upwork, voit laskeutua lukuisia freelance-tehtäviä ja sinulla olisi vapaus työskennellä sellaisten hankkeiden parissa, jotka inspiroivat sinua ja vastaavat kiinnostuksen kohteitasi. Selaisit tehtäviä ja tekisit ehdotuksia yksinkertaisella viestillä. Voit asettaa omat hintasi ja saada noin $15 yksinkertaisiin tehtäviin. Hintasi tulisi heijastaa kokemustasi ja projektin luonnetta. Jos asiakkaat vaativat, että työ kestää vain 20 minuuttia,** voit sanoa, mitä freelancerit yleensä sanovat:** että he maksavat sinulle, koska olet oppinut tekemään sen niin nopeasti, eivät siksi, että siihen menee vain 20 minuuttia. Kuka tahansa voi liittyä Upworkiin kunhan he omistavat tietokoneen ja heillä on riittävät tiedot ja taidot hyväksyttyjen töiden suorittamiseen.

Onko sinulla kirjoittamisen taito?

Miksi et alkaisi kirjoittaa blogikirjoituksia aiheista, joista pidät? Se voi olla mitä tahansa: ruoanlaitto, urheilu, matkailu, teknologia, terveydenhuolto, muoti ja niin edelleen.

Verblio

Mahdollisuudet näyttävät loputtomilta Verblio. Yksi asia on varma: et kyllästyisi kirjoittamalla samoista asioista koko ajan osana etätyösi verkkotyötä.

Siistiä on se, että voit ei tarvitsisi noudattaa tiettyjä määräaikoja: kirjoitat, aseta sisältösi saataville, ja jos asiakas haluaa sen, hän maksaa sinulle siitä. Palkkasi voi alkaa $18 per kappale, mutta se voi pian nousta pilviin, kun saat enemmän pisteitä ja otat vastaan pidempiä viestejä. Voit liittyä Verblioon, jos olet laillinen lupa työskennellä Yhdysvalloissa. ja sinulla on voimassa oleva Yhdysvaltain sosiaaliturvatunnus (SSN). Muista, että sinun on läpäistävä seuraavat vaatimukset tiukka kielioppikoe ja plagiointikoulutusmoduuli-sen lisäksi, että Verblion sisäinen tiimi tarkastaa näytteen. Tästä huolimatta, ei aiempaa työkokemusta kirjailijana tarvitaan. Lahjakkuutesi ja henkilökohtainen kokemuksesi riittäisivät alkuun pääsemiseksi.

Käsikirjoitettu

Toinen harkinnan arvoinen alusta on Käsikirjoitettu.)

Pidätkö koodien kirjoittamisesta?

Koodaaja

Koodaaja on tarkoitettu kotoa käsin työskentelevien koodareiden yhteisölle ympäri maailmaa. Voit myydä skriptejäsi ja koodejasi, teemoja, liitännäisiä ja niin edelleen. Codester ei vaadi yksinoikeutta, joten voit myydä tuotteitasi myös muiden alustojen kautta. Sinun on oltava vähintään 18 vuotta vanha liittyä Codesteriin. Voit tehdä jopa $140 per työ. Osoitteessa Toptal, voitte liittyä kolmen parhaan prosentin joukkoon muun muassa ohjelmistokehittäjiä, datatieteilijöitä sekä web-, UI/UX- ja visuaalisia suunnittelijoita. Palkkasi todennäköisesti vaihtelee projektikohtaisesti, mutta voit ansaita noin $100 tunnissa.

Freelance-mahdollisuuksia on loputtomasti

Thumbtack

Osoitteessa Thumbtackvoit työskennellä ammattitaitoisena arkkitehtina, DJ:nä, verkkosuunnittelijana, verkkomarkkinoinnin asiantuntijana, elämänvalmentajana jne. Ihmiset ottavat sinuun yhteyttä, kun he uskovat, että olet oikea henkilö tehtävään. Sinä voisit valita hankkeita, ostaa heille johtolankoja ja lähettää räätälöityjä arvioita. Palvelujesi luonteesta riippuen palkkasi voi vaihdella paljon ja vaihdella $10:n ja $100:n välillä tunnissa. Thumbtackiin liittymisen perusvaatimukset ovat: olet yli 18-vuotias, sinulla on pankkitili ja asianmukaiset taidot tarjottuja freelance-palveluja varten.

Freelancer

Freelancer antaa sinulle vapauden tehdä tarjouksia erilaisista freelance-tehtävistä: töistä, joissa tarvitaan ammattikokemusta, ja töistä, joissa ei tarvita. Hinnoittele palvelusi reilusti, mutta ole itsevarma ja tiedä, kuinka paljon taitosi ovat arvokkaita. Ansiosi vaihtelevat tehtävän ja asiakkaan mukaan. Voit odottaa keskimäärin $17 per työ. Sinulla on oltava riittävästi tietoa ja taitoja alaltasi.

twago

twago on johtava foorumi verkkotyöskentelylle seuraavilla aloilla suunnittelu, tietotekniikka ja viestintä. Twago-sopimuskumppanina voit työskennellä haluamiesi hankkeiden parissa silloin, kun haluat. Selaa lukuisia hankkeita verkossa ja tee tarjouksia niistä, jotka vastaavat osaamistasi ja tekisit sen mielelläsi. Voisit ansaita keskimäärin $25 tunnissa. Twago on ottanut käyttöön jäsenyysmallin. Ennen kuin päätät ostaa jonkin jäsenyyspaketeista, voit aloittaa jollakin ilmaisella perusmallilla nähdäksesi, sopiiko sivusto tarpeisiisi.

Freelancermax

Freelancermax on toinen freelancer-alusta, joka tarjoaa sinulle pääsy työpaikkoihin kaikkialla maailmassa. Joka päivä on tarjolla tuhansia työtarjouksia. Tarvitset tietysti asianmukaiset taidot työskennellä palkattujen projektien parissa. Keskimäärin voit ansaita $20 tunnissa.

Voit myös parantaa taitojasi tai hankkia uusia taitoja osallistuu ilmaiset verkkokurssit.


Myös nämä blogikirjoitukset voivat olla mielenkiintoisia ja informatiivisia:

 

Tutustu kaikkiin freelance-työpaikkoihin täällä!

 

8. Online tutor

työtä kotoa verkossa
Ihmiset tarvitsevat ohjaajia/opettajia eri oppiaineissa. Mitä sinä voisit tarjota?

Mielenkiintoinen mahdollisuus etätyöskentelyyn verkossa on tutorointi/opettaminen. Työmahdollisuuksia löytyy runsaasti. Miksi? Koska ihmiset ovat uteliaita ja haluavat aina oppia uusia asioita (tai terävöittää taitojaan). Digitalisoituneessa maailmassamme monet heistä tekevät sen mieluiten internetin välityksellä. Sinun ei tarvitse osoittaa teknisesti taitavan ihmisen oireita päästäkseen alkuun verkko-opettajana tai -opettajana Preplyssä, Lingodassa, Tandemissa, italissa tai Verblingissä. Jos sinulla on aikaa vain arvostella perustutkinto- ja/tai korkeakouluopiskelijoiden antamia tehtäviä ja olet itse sellainen, voit ilmoittautua osoitteeseen Graide-verkosto ja tienaa $10 tunnissa.

Preply

Osoitteessa Preply, voit edistää taiteista, kielistä, teknologiasta jne. kiinnostuneiden opiskelijoiden ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä. Voit sitoutua opettamaan japania, englantia, espanjaa, turkkia, saksaa ja niin edelleen. Jos sinulla on kokemusta UI/UX-suunnittelusta, HTML:stä, algoritmeista tai algebrasta, voisit myös tavata joitakin opiskelijoita verkossa ja opettaa heitä etänä kotoa käsin. Sinun on saatava alustan hyväksyntä, jotta pääset alkuun. Voit ansaita noin $550 viikossa.

Lingoda

Jos äidinkielesi on englanti, ranska, espanja tai saksa, voit opettaa seuraavilla kielillä Lingoda. Verkko-opettajat järjestävät työaikataulunsa haluamallaan tavalla. Sinulla olisi myös pääsy laadukkaisiin luokkamateriaaleihin, jotka auttavat sinua valmistautumaan tunneille, jotka ovat täynnä iloa ja hauskuutta. Etätuntien ei pitäisi muistuttaa oppilaita offline-tunnista, joskus tylsää oppituntia. Voit liittyä Lingoda-opettajien yhteisöön, jos puhut äidinkielenäsi kieltä, jota haluat opettaa, sinulla on nopea Internet-yhteys, korkealaatuinen kuulokkeet ja mikrofoni, a kamera ja laillinen oikeus työskennellä freelancerina kaupungissasi. Sinulle maksetaan noin $16 oppitunnilta.

Tandem

Osoitteessa Tandem, voit osallistua kielivaihtoon vain ilman asianmukaista kokemusta ja virallista asiakirjaa. Jos olet sertifioitu opettaja, voit opettaa omilla ehdoillasi. Tandemiin liittyäksesi sinun on läpäistävä haastattelu jo mainittujen vaatimusten lisäksi. Opettajat määrittelevät hinnat kokemuksensa, pätevyytensä ja oman maansa yleisten tuntihintojen mukaan. Voit tienata jopa $500 kuukaudessa. Maksu on taattu, sillä jokainen oppitunti maksetaan etukäteen.

italki

Oletko ammattimainen kieltenopettaja tai kärsivällinen ja ystävällinen edistynyt (C2) tai äidinkielinen puhuja? Sitten voit aloittaa opettamisen etänä italki. Voit ajoittaa oppitunnit sinulle sopivaan aikaan. Vaatimukset: olet vähintään 18 vuotiaita, joilla on käytössään luotettava Internet-yhteys, on VOIP-ohjelmisto (Skype, Hangouts, Facetime tai QQ) ja yksi ulkoinen mikrofoni ja/tai webkamera. Jos liityt jäseneksi Yhteisön tutor, Kielitaito pitäisi olla joko äidinkielen taito tai edistynyt (C2). italki käyttää kielitaidon ilmoittamiseen yhteistä eurooppalaista viitekehystä (CEFR). Jos liityt Ammatillinen opettaja, sinun on esitettävä todisteet koulutuksestasi tai kokemuksestasi sekä koulutuksen että kielitaidon osalta. Sinun on ladattava videoesittely, jossa osoitat, että puhut sujuvasti kieliä, jotka on lueteltu kohdassa "Äidinkieli" tai "C2".

Verbling

Lopuksi, voit opettaa äidinkieltäsi ihmisille ympäri maailmaa, kun käytät Verbling. Yksityistunnit tapahtuvat suorassa videokeskustelussa, joten maantieteellisellä sijainnillasi ei ole väliä. Voit asua tai oleskella missä päin maailmaa tahansa. Alusta hyväksyy vain pätevät opettajat, jotka haluavat tarjota oppitunteja omalla äidinkielellään. Sinulla pitäisi olla kannettava tai pöytätietokone, mikrofonilla varustettu kamera, Google Chrome -selain asennettuna ja vahva internetyhteys. Taksat kannattaa valita vapaasti. Voit asettaa henkilökohtaisen hinnan tai myydä irtotavarapaketteja. $10 per oppitunti on keskimääräinen hinta Verblingillä.

Bidvine

Entäpä yhdistämällä kieli ja kunto tukiopetusta? On ruokittava mielen lisäksi myös kehoa. Bidvinen avulla voit tehdä molempia etänä. Sinun pitäisi mukauttaa istuntosi asiakkaidesi tarpeiden mukaan ja ottaa huomioon, onko heillä käytettävissään laitteita vai ei. Jälkimmäisen pitäisi huolestuttaa sinua, kun käytät personal trainer -hattua. ❗ Sinulla on oltava laillinen oikeus työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.


Myös nämä viestit voivat olla mielenkiintoisia ja informatiivisia:

 

Ryhdy verkko-opettajaksi tai -kouluttajaksi!

 

9. Affiliate Marketer Työpaikat

AppJobs Affiliate

Toinen tyyppi helppo kauko online-työ on tytäryhtiö markkinointi. Tässä työssä ei tarvita kokemusta, ainoastaan halua levittää sanaa siitä, mihin uskot. Miksi sanomme näin? Koska affiliate-markkinoija, jaat sisältöä (kirjallista ja visuaalista) yleisöllesi, joka koostuu ystävistäsi, lukijoistasi, katsojistasi, kuuntelijoistasi jne. On erittäin suositeltavaa rekisteröityä affiliate-markkinointiohjelmat joista yleisösi hyötyisi mielestäsi. Ethän halua heidän tuntevan, että myytte tuotteitanne, eikö niin? Tästä huolimatta sinä olet pomo. Voisit edistää kaikenlaisia palveluja tai tuotteita. Monet yritykset pay per click tai komissio. Joissakin tapauksissa affiliate markkinoijat vain ansaita rahaa jos joku rekisteröityy ensimmäistä kertaa. On parempi tehdä jonkin verran tutkimusta erityyppisistä kumppaniohjelmista, joita voi tehdä. lisätä tulojaan.

Pidätkö siitä, mitä Appjobs tekee? Tuotatko työhön liittyvää sisältöä, vaikkapa jaat henkilökohtaisia kokemuksiasi etätyöpaikoista verkossa? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua osoitteeseen Appjobsin kumppanuusohjelma. Sinun ei tarvitse rekisteröityä Appjobsin jäseneksi aloittaaksesi, vaikka oletkin aina tervetullut mukaan matkalle. Rekisteröityminen Appjobsiin ja Appjobsin kumppanuusohjelmaan on ilmaista. Kumppanuuspäällikkö tukee sinua aina, kun tarvitset sitä. Alustamme on saatavilla 11 kielellä, ja ihmiset voivat löytää työpaikkoja yli 300 kaupungista ympäri maailmaa, joten voit sijaita missä päin maailmaa tahansa - missä on pääsy internetiin. Mitä tekisit etätyönä työskentelevänä affiliate-markkinoijana? Jakaisit Appjobsilta saamiasi personoituja linkkejä sosiaalisissa kanavissasi, verkkosivustollasi jne. Se on erittäin yksinkertaista. Aina kun joku klikkaa linkkiä ja rekisteröityä Appjobsin kaupallisten kumppaneiden rekisteriin, saat 40% provisio. Evästeet kestävät 60 päivää. Maksua voi pyytää pankkisiirrolla tai pian PayPalin kautta, kun olet ansainnut. $100.


Tämä voi olla myös mielenkiintoinen ja informatiivinen: 11 Työpaikat Affiliate-ohjelmat ansaita passiivisia tuloja

 

 

Katso kaikki työpaikat täältä!

 

10. Asiakaspalvelija

Alorica, Teleperformance ja NexRep tarjous etäasiakaspalvelun työpaikat niille, jotka täyttävät rekisteröitymisvaatimukset. Vaikka kaksi edellistä palkata työntekijöitä, jälkimmäinen toimii riippumattomat toimeksisaajat. Tehtäviisi kuuluisi: puhut asiakkaille puhelimessa, yrität parhaan kykysi mukaan ratkaista heidän ongelmansa, annat palautetta puheluista jne. Palveluagenttina voit vuorovaikutuksessa ahdistuneiden ja raivokkaiden asiakkaiden kanssa, joten valmistaudu siihen henkisesti.

- Kanssa Alorica, voit odottaa ansaitsevasi minimipalkkaa. Saat maksullisen koulutuksen, sairaanhoito- ja hammashoitopalvelut. edut, palkallinen vapaa-aika, palkallinen loma- ja sairausloma, eläkesuunnitteluvaihtoehdot ja alennukset asiakasohjelmien kautta.
- Kanssa Teleperformance, saat hyvän palkan, sairaanhoitoetuudet, palkallisen loman ja 401k-säästötilin.
- Kanssa NexRep, tienaat noin $20 tunnissa.


Tämä voi olla myös mielenkiintoinen ja informatiivinen: Freelance: osa-aikainen vai kokoaikainen? Sivutoimisen työn muuttaminen säännölliseksi työksi!

 

 

Tarkista kaikki asiakaspalvelijan työpaikat täältä!

 

 [wp-faq-schema title="11. FAQ" accordion=1].