Kuinka tehdä rahaa verkossa Etelä-Afrikassa

Online mahdollisuudet antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa mukavasti kotonasi. Verkkotyö on usein lyhytaikainen sitoumus, ja se on tulonhankkimisvaihtoehto, joka on yhä suositumpi Etelä-Afrikassa. Seuraavassa on joitakin tärkeimpiä Etelä-Afrikan verkkotöitä, joiden avulla voit ansaita tuloja, lisä- tai kokopäiväisesti, etätyönä.

Online freelancing

Freelancer-toiminta Etelä-Afrikassa lisääntyy nopeasti, koska verkossa tapahtuva freelancer-toiminta on kannattavaa. Eteläafrikkalaiset harjoittavat freelancerina osa-aikatyötä, jotta he voivat ansaita tarpeeksi, jotta he pystyvät kustantamaan nopea ystävien hengailu. 

Jotkut kuitenkin tekevät sitä kokopäivätyötä, koska he pitävät sitä kaiken sen arvoiseksi. Jos siis olet web-suunnittelija tai olet kiinnostunut kirjoittamisesta, olitpa sitten tekniikkabloggaaja tai huippuluokan freelance-meikkitaiteilija, voit liittyä freelance-sivustoille, tarjota palveluja ja saada rajattomasti keikkoja. 

Luonnonkatastrofeja käsittelevän hienon jutun kirjoittamisesta hauskan musiikin lisäämiseen videoon, Upwork Etelä-Afrikassa auttaa sinua jakamaan taitosi maailman kanssa ja ansaitsemaan rahaa. Samoin,  Fiverr auttaa myös eteläafrikkalaisia loistamaan poikkeuksellisilla taidoillaan, joita he ovat valmiita jakamaan ammattilaisten kanssa kaikkialla maailmassa. 

Hubstaff Talent  on myös rekrytointiin perustuva verkkosivusto, jossa eteläafrikkalaiset työnhakijat selaavat rekrytoijien tarjoamia työtilaisuuksia. Jos sinusta tuntuu, että sinulle ei makseta tarpeeksi muilla alustoilla, ehkä sinun pitäisi antaa sille ammattimainen laukaus. Riippumatta siitä, missä päin Etelä-Afrikkaa olet, Hubstaff Talent huolehtii siitä, että he muuttavat kokemuksesi rahaksi. Aloittaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Riittää, kun valitset omat asiakkaasi ja aloitat työskentelyn. Lisätietoja klikkaa tästä.   

Bark

Koska Bark on johtava uusien yritysten markkinapaikka, se auttaa työnhakijoita löytämään freelance-mahdollisuuksia. Uusien asiakkaiden löytämisestä nykyisten asiakkaiden parempaan tuntemiseen ne täyttävät uusien yritysten vaatimukset. Palkittuna yrityksenä Bark varmistaa ammatillisen kasvun tarjoamalla työkaluja yli 500 000 ammattilaiselle markkinoilla ja tarjoamalla työpaikkoja miljoonille työnhakijoille. 

Bark antaa työnhakijan antaa yksityiskohtaisia tietoja osaamisestaan ja auttaa sitten yksilöitä löytämään oikean työpaikan yhdistämällä heidät paikallisiin, jotka tarvitsevat asiantuntijoita omalla alueellaan. Alusta veloittaa kuitenkin pienen summan rahaa ammattilaisilta, mutta varmistaa, että he saavat potentiaalisten asiakkaiden sähköpostiosoitteet ja yhteystiedot. he käyttävät yksinkertaista luottojärjestelmää, osta vain luottopaketti ja käytä luottoja ottaaksesi yhteyttä asiakkaisiin, joista olet kiinnostunut. 

Oikean asiakkaan löytämisen taustalla olevien palvelujen, tietyn työn kysynnän tietyllä alueella ja työn arvon perusteella Bark laskee keskimääräiset kustannukset, jotka veloitetaan jokaiselta ammattilaiselta, joka on rekisteröitynyt verkkosivustolle. Lisätietoja hinnoittelusta ja työllistymismahdollisuuksista löydät täältä osoitteesta opas. 

Verkkokyselyt

Verkkokyselyiden avulla voit ilmaista mielipiteesi ja ansaita ylimääräistä käyttörahaa. Olitpa sitten sohvalla loikoilemassa tai lounastauolla, voit älypuhelimesi avulla täyttää kyselyitä verkossa ja saada siitä palkkaa. Usein tarvitset vain hieman vapaa-aikaa ja Paypal-tilin voidaksesi aloittaa. 

Parhaat keikka työpaikat Karachissa

MOBROG

MOBROG on yritys, joka auttaa paikallisia yrityksiä tekemään markkinatutkimuksia. Verkkokyselyt ovat yksi suosituimmista tavoista tehdä markkinatutkimusta tietyistä tuotteista. MOBROG räätälöi kyselytutkimukset vastaajien kiinnostuksen kohteiden ja demografisten ominaisuuksien mukaan, jotta vastaukset olisivat tarkempia ja kyselytutkimukset miellyttävämpiä.

Anonymiteetti on kuitenkin edelleen MOBROGin tärkein prioriteetti, ja he takaavat, että he suojelevat yksityisyyttäsi ja että vastauksesi pysyvät tunnistamattomina. Tarvitset vain älypuhelimen tai kannettavan tietokoneen, jolla voit täyttää kyselyitä.  

Kolme yksinkertaista vaihetta MOBROGin aloittamiseen Appjobsissa ovat:

  1. Rekisteröi
  2. Valitse kiinnostuksen kohteesi ja saat kyselytutkimuksia
  3. Odota, että he lähettävät kyselyt aloittaaksesi

Lisätietoja MOBROGista ja sen toiminnasta, klikkaa tästä ja saat yksityiskohtaista tietoa siitä, miten pääset alkuun MOBROGin kanssa Appjobsin kautta. 

Hiving

Saat palkkaa kyselytutkimuskysymyksiin vastaamisesta ja voit saada käteistä viikoittain. tasku rahaa. Hiving on verkossa toimiva kuluttajapaneelipalvelu, jonka avulla sen jäsenet voivat ansaita rahaa täyttämällä mielipidekyselyitä verkossa. Valitse kiinnostuksen kohteesi ja saat korvauksen siitä, että annat siitä mielipiteitä.

Hiving toimii pisteiden ansaitsemisen kannalta. Jokaisesta kyselystä saat korvauksen pisteinä. Mutta älä huoli, pisteitä voi vaihtaa käteiseksi. Voit vaihtaa pisteesi käteiseksi, kun olet kerännyt 4000 pistettä. Jos haluat aloittaa Hivingin käytön, lue lisää täällä

Valaise

Jos olet kiinnostunut saamaan lahjakortteja, elokuvalippuja, osallistumalla palkinto drawals vastineeksi arvokasta palautetta sitten kokeilla rekisteröitymisestä Valaise. Enlighten haluaa mielipiteesi kyselytutkimusten avulla, jotka kattavat monia aiheita, kuten muotitrendit, maan nykytilan, poliittiset näkemyksesi, tuotteet ja palvelut ja paljon muuta. 

Se vie 15-20 minuuttia vapaa-aikaa aikataulustasi, ja sillä ajalla voit tehdä rahaa kahdella yksinkertaisella toimenpiteellä:

  1. Rekisteröi
  2. Aloita kyselytutkimusten tekeminen 

Verkko-opetus

Opettaminen on yksi Etelä-Afrikan parhaiten palkatuista työpaikoista ja yksi nopeimmin kasvavista urista. etäyhteys työntekijät. Tämä ammatti on kehittynyt ajan myötä. Siirryttäessä luokasta toiseen se on siirtynyt lähes enemmän kohti verkko- ja etätyötä. Opettajat kaikkialla maailmassa ovat nyt siirtymässä verkko-opetukseen ja hyötyvät verkko-opetusalustoista seuraavien kautta Appjobs.

Jos olet korkeakoulusta valmistunut ja etsit tapoja tienata rahat ja olla samalla joustava, etsi verkko-opetusmahdollisuuksia, ja se voi olla oikea tapa toimia. Jotkut laillinen alustat, joita kannattaa tarkastella:

Udemy 

Udemy muutti kouluttajien elämän kaikkialla maailmassa. Se on antanut opettajille mahdollisuuden tavoittaa maailmanlaajuisen yleisön kursseilla, jotka eivät olisi muuten olleet mahdollisia. Se on verkko-oppimisen ja -opetuksen markkinapaikka, jossa on yli 100 000 kurssia ja 24 miljoonaa opiskelijaa. Se on alusta, jossa sinun ei välttämättä tarvitse olla sertifioitu, riittää, että olet asiantuntija siinä, mitä opetat, ja olet paras kouluttaja Udemyssä. 

Sinulle maksetaan jakamisesta Tieto innokkaiden opiskelijoiden kanssa verkossa rekisteröitymällä ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain valita oikea kurssi, joka vastaa taitojasi, ja olet valmis. 

Udemyn kouluttajana toimiminen ei ole maksullista. Kouluttajille maksetaan tulonjakomallin mukaan. Kun opiskelija ostaa kurssisi markkinapaikalta, tulot jaetaan sinun ja Udemyn kesken. Lisätietoja Udemyn tarjoamista mahdollisuuksista klikkaa tästä

Preply

Sama pätee, jos olet kielitaitoinen ja haluat rakentaa urasi kielesi pohjalta. Preply on verkkoalusta, joka yhdistää opiskelijat ja yksityisopettajat etänä verkkokeskustelujen avulla. Opettajien on erittäin helppo rekisteröityä, valita kieli, jota haluat opettaa, ja aloittaa. Voit lukea lisää siitä, millaista on olla Preply-opettaja ja nähdä, onko se yksi Etelä-Afrikan verkkotyöpaikoista, joka voisi sopia sinulle. haastattelu Preply-opettajan kanssa.

Se perustuu opettajan mukavuuteen, olipa hän sitten kotona tai liikkeellä. Opettajat päättävät aikataulusta ja oppilailleen räätälöidyistä oppitunneista mistä tahansa, sillä istunnot pidetään videokeskustelun välityksellä. Jos haluat tietää lisää siitä, miten pääset opettajaksi, klikkaa täältä täydellinen opas. 

TheONE

Appjobs tarjoaa toisen alustan, jonka avulla voit ansaita rahaa jakamalla asiantuntemustasi. TheONE antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden ansaita rahaa osaamisellasi ja asiantuntemuksellasi, olipa kyse sitten kemiasta, hollannista tai kuvataiteesta. TheOne. Pääset helposti TheOne-palveluun rekisteröitymällä Appjobs.

Verkkomyynti

Verkkomyynnistä sähköisen kaupankäynnin markkinapaikkojen kautta on tullut nopeasti yksi tärkeimmistä kuluttajien ja yritysten välisistä yhteyksistä. Jos siis intohimosi on myydä muodikkaita vaatteita tai käsintehtyjä keramiikkatuotteita, voit nyt myydä niitä verkossa ja ansaita rahaa. 

ETSY

Etsy on verkkokauppa, jonka avulla voit myydä käsintehtyjä tuotteita miljoonille ihmisille. Se on American sähköisen kaupankäynnin verkkosivusto, joka keskittyy vintage-esineiden ja käsityötarvikkeiden myyntiin.

Etsy on tehty kaikille taiteilijoille ja suunnittelijoille, jotka uskovat luovuuteensa. Jos olet hyvä maalaamaan, neulomaan tai omistat jotain käsintehtyä, voit perustaa oman myymälän ja määrätä hinnat. Myyjiltä ei kuitenkaan peritä rekisteröitymismaksuja, vaan kaikki voittosi jaetaan sinun ja Etsy-foorumin kesken. 

Ainoa salaisuus hyvän Etsy-kaupan omistamiseen on hyvät kuvat, arvostelut ja toimitus. Luojana sinulla voi olla faneja ympäri maailmaa.  Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja siitä, miten myydä Etsyssä.

OLX

Olx on maailmanlaajuinen verkkomarkkinapaikka, jossa ihmiset ostavat ja myyvät tavaroitaan kohtuulliseen hintaan. OLX on erityisen suosittu Etelä-Afrikassa niiden keskuudessa, jotka haluavat päivittää vanhoja autojaan ja älypuhelimiaan. Jos kotonasi lojuu käyttämättömiä esineitä, voit silti tienata rahaa ja samalla tyhjentää tilaa. 

Voit myydä vaatteitasi, kamerasi, juhlatelttaasi ja jopa vanhan autosi OLX:ssä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Jotta voit aloittaa myynnin OLX:ssä, sinun tarvitsee vain lisätä kuva, tarttuva otsikko ja valita kategoria. Täytä tiedot ja julkaise se, jotta miljoonat ihmiset näkevät sen verkossa. Jos joku haluaa ostaa kohteen, hän ottaa sinuun yhteyttä sovelluksessa ilmoitetun numeron kautta. Täydellinen opas klikkaa tästä.

FAQ

Ovatko verkkotyöpaikat laillisia?

Kaikki verkkotyöpaikat eivät ole laillisia. Huijauksia on kaikkialla. Löytääksesi laillisia työpaikkoja sinun on kuitenkin tutkittava yritystä, johon haet. Appjobsin kautta tarjotut työpaikat ovat kuitenkin aina aitoja ja laillisia sekä tuplatarkastettuja. 

Miten tehdä ylimääräistä rahaa Etelä-Afrikassa?

Osa-aikainen työskentely Udemyn, Olxin ja Preplyn kaltaisille yrityksille ja verkkokyselyjen täyttäminen on paras tapa ansaita rahaa. ylimääräistä rahaa Etelä-Afrikassa. Eteläafrikkalaiset voivat ansaita tuloja verkossa vaihtamalla taitoja ja asiantuntemusta. Freelancerina toimiminen Upworkissa ja Fiverr on myös hyvä tapa ansaita lisärahaa. Vaikka olisitkin opiskelija tai kokopäiväinen opettaja, voit aina valita freelancerina toimimisen osa-aikatyönä ja nauttia siitä. työskennellä kotona.

Mitkä ovat Etelä-Afrikan parhaiten maksavat verkkokyselyt?

MOBROG on Etelä-Afrikan parhaiten palkattu tutkimus. Heillä on yksinkertaisia kyselytutkimuksia, mutta he tarjoavat korvauksen niille, jotka ilmoittautuvat osallistumaan heidän kyselyihinsä. Joitakin muita hyvin maksavia kyselytutkimuksia ovat kuitenkin SurveySavvy ja Secret Agent. Hyvä puoli on se, että näihin yrityksiin ei ole vaikeaa rekisteröityä ja aloittaa.

Yhteenveto

Verkkotyöskentelyalustat ovat yleistymässä, ja suuntaus tarjoaa mahdollisuuksia monille eteläafrikkalaisille. Etsitpä sitten osa-aikatyötä korkeakoulun jälkeen tai kokopäivätyötä, jotta tulisit toimeen, sinulle löytyy sopiva foorumi kokemuksesta tai taustasta riippumatta. Freelancer-työ on etusijalla Etelä-Afrikan ihmisille tarjolla olevien verkkotyöpaikkojen, kuten Upworkin ja Fiverrin, joukossa. Muut sivustot, kuten Preply ja Lingoda, yhdistävät sinut opiskelijoihin, joille voit opettaa äidinkieltäsi. Lopuksi verkkokyselyt tarjoavat kätevän tavan ansaita lisärahaa 15-20 minuutin mittaisilla kyselyillä.