Jos ystäväsi lähettää sinulle viestin, jossa hän kertoo aloittaneensa juuri jakelutyön, ajattelet luultavasti sellaisia yrityksiä kuin FoodoraEikö niin? Kyllä, se on totta. Nämä ovat yleisimmät toimitus sovellus työpaikkoja. Mutta ne eivät ole ainoita! Kuljetustehtäviin ryhtyminen on enemmän kuin mitä silmä näkee, ja ruoan toimittaminen on vain yksi vaihtoehdoista. Voit toimittaa paketteja, verkkotilauksia ja tuotteita, auttaa ihmisiä ajamaan tavaroitaan, kun he muuttavat kokonaisia asuntoja, tuoda heille pyykkiä tai jopa tehdä toimituksia yksinomaan ravintola-alalla, jos haluat hankkia kokemusta kyseiseltä alalta. Lue lisää alta.

1. Ruoan toimitus

Ihmiset eivät koskaan lakkaa olemasta nälkäisiä, ja heidän kiireisen elämänsä vuoksi noutoruokien tilaaminen on niin yleistä, että keikat eivät koskaan lopu kesken. Appjobs.comista löydät muun muassa seuraavia ruokakuljetustyöpaikkoja useista kaupungeista: Postmates, Foodora, Deliveroo, DoorDash ja Instacart.

jakelutehtävät

Vaatimukset

Aloituskysymys ennen liittymistä johonkin ruoan toimitussovellukseen on seuraava. "omistatko kulkuvälineen ja älypuhelimen?" Jos ne on katettu, voit tarkistaa muita vaatimuksia, kuten seuraavat. ikä. Esimerkiksi Doordash ja Foodora edellyttävät, että olet yli 18-vuotias. . yleisimmät ajoneuvot hyväksytään polkupyörät, skootterit, ja henkilöautot, mutta myös pakettiautot kelpaavat joissakin tapauksissa, vaikkakaan ne eivät ole kovin käteviä, kun toimitettavana on vain ruokaa. Varmista, että sinulla on voimassa oleva kuljettaja'lisenssi ja vakuutus (jos et käytä polkupyörääsi). Huomaa, että ajokokemus vähintään 1 vuosi saattaa olla yksi edellytyksistä aloittaa elintarvikkeiden toimittajana ja että jotkut sovellukset pyytävät taustatarkastus. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun pitäisi olla tarpeeksi hyvässä kunnossa kantamaan jonkin verran painoa, etenkin kun on kyse Instacartista, joka tekee ruokaostoksia ihmisten puolesta ja kantaa mahdollisesti painavia kasseja heidän ovelleen.

Aloita työskentely jakelukuljettajana San Francisco, Miami, Pariisi, Berliini, Barcelona, Singapore, Melbourne, Torontoja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

2. Paketin toimitus

Jos et halua toimittaa elintarvikkeita, voit toimittaa kirjekuoria, paketteja, verkkotilauksia, tuotteita, tilaa vieviä tavaroita tai mitä tahansa, mitä ihmiset tarvitsevat toimitettavaksi kaupungissasi. Voit ryhtyä kuriiriksi tai jakelijaksi seuraavassa yrityksessä. Amazon Flex, Postmates, StreetStream tai Syft, toimitustehtäviin erityisesti ravintola-alalla.

delivery-postmates-appjobs

Vaatimukset

Aivan kuten ruoanjakelusovellusten työpaikkojen kohdalla, varmista, että sinulla on - kuljetusvälineet ja älypuhelin pystyä hallitsemaan toimituksia. Streamsteamin avulla voit kuitenkin tehdä toimituksia myös kävellen! Jotkut sovellukset pyytävät taustatarkastus, henkilöllisyystodistus ja osoite, sekä puhdas ajotiedot. On sanomattakin selvää, että jos toimitat autolla, skootterilla tai pakettiautolla/kuorma-autolla, sinulla on oltava auto. voimassa oleva ajokortti ja vakuutus. Kun kyse on erityisesti Syftistä, sinulla on myös esittelytilaisuus puhu osaamisestasi ja haluamistasi rooleista sovelluksessa.

Aloita työskentely toimittajana San Francisco, Milan, Pariisi, Berliini, Barcelona, Singapore, Melbourne, Toronto, ja monet muut kaupungit ympäri maailmaa.

3. Kauko- ja muuttokuljetukset

Entä toimitukset kaupungin ulkopuolelle? Totta kai myös siihen on mahdollisuus! Osoitteessa Roadie, voit valita toimituksen naapurustossasi, kaupungissasi, maakunnassasi tai koko maassa. Se voi olla mitä tahansa, lomamatkalle unohtuneesta puhelimen laturista sohvaan tai lemmikkieläimeen!

delivery-appjobs

Vaatimukset

Jotta voit toimittaa Roadien kanssa, varmista, että olet yli 18 vuotias, sinulla on voimassa oleva ajokortti ja autovakuutus ja valitse kohteet, jotka sopivat sinun ajoneuvo. Kun otat vastaan keikkoja, varmista, että pystyt fyysisesti käsitellä painoa kohteiden osalta.

Aloita työskentely toimittajana San Francisco, Milan, Pariisi, Berliini, Barcelona, Singapore, Melbourne, Toronto, ja monet muut kaupungit ympäri maailmaa.

4. Pyykin toimitus (kyllä, se on olemassa!)

Ihmiset ovat niin kiireisiä, että he antavat pyykinpesun mielellään jonkun toisen tehtäväksi! Sinä voit olla se joku muu! Työskentely Huuhtele kaupungissasi, tehtävänäsi on noutaa ja toimittaa pyykkiä kodeista Rinsen siivouskumppaneille.

delivery-appjobs

Vaatimukset

Jotta sinusta tulisi Rinse Valet, sinun tulisi olla yli 18 ja omistaa oman kuljetusvälineet ja älypuhelin. Voimassa oleva ajokortti, a puhdas ajokortti ja 2 vuoden ajokokemus ovat yksi vaatimuksista. Lisäksi autossasi on oltava 4 tai enemmän ovia. Ja varmista, että olet käytettävissäsi. klo 19.15 ja 22.45 välillä, koska nämä ovat ne tunnit, jolloin voit työskennellä yksinomaan Rinsen kanssa.

Aloita työskentely toimittajana San Francisco, Milan, Pariisi, Berliini, Barcelona, Singapore, Melbourne, Toronto, ja monet muut kaupungit ympäri maailmaa.

Jos siis harkitset jakelutyön aloittamista, tiedä, että vaihtoehtoja on enemmän kuin luuletkaan, ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Valitse luokka jakelutehtävät haluat liittyä, tarkista, että täytät käytettävissä olevien sovellusten vaatimukset, ja pidä kaikki tarvittavat asiakirjat valmiina todistamaan kelpoisuutesi. Siirry eteenpäin ja tutustu tarkemmin kaupunkisi erilaisiin jakelutehtäviin osoitteessa osoitteessa AppJobs. Äläkä unohda, että olemme käytettävissäsi keskusteluun, jos sinulla on kysyttävää!