TOP
  /  Yhteisön tarinat   /  Rahan tienaaminen ajosovelluksella voi olla alku jollekin suuremmalle - Tharkan novelli

Rahan tienaaminen ajosovelluksella voi olla alku jollekin suuremmalle - Tharkan novelli

ryhtyä Uber-kuljettajaksi
Sri Lankasta kotoisin oleva Tharka on kokenut on-demand kuljettaja joka on nyt matkalla yrittäjäksi Ruotsiin.

On monia sovellukset, joilla voit tehdä rahaa maailmassa. Joistakin ihmisistä tulee siinä niin hyviä, että he päätyvät muutaman vuoden kokemuksen jälkeen rakentamaan omia yrityksiä. Näin on myös Tarkan kohdalla. Hän on 33-vuotias ja rakentaa nyt omaa taksiyritystä ajettuaan ensin Uberilla ja Heetchillä Ruotsissa.

Miten aloitit ajamisen?

Tulin Ruotsiin 14-vuotiaana vanhempieni kanssa. Vuonna 2015 aloin ajaa Uber Poolilla. Se oli hauska ajaa ja ansaita rahaa. Sitten minusta tuli Uber X -kuljettajakumppani, jonka kanssa ajoin vuoden ajan. Muutaman kuukauden kuluttua työskentelin Heetchin kanssa.

Ajoitko Uberilla ja Heetchillä samaan aikaan?

Kyllä, molemmat ovat hyviä eri syistä. Heetch on hyvä viikonloppuisin, Uber on hyvä päivisin. On erittäin helppoa ansaita rahaa, koska minä päätän, mihin aikaan haluan työskennellä, eikä kukaan sano, mitä minun on tehtävä.

Ja miltä elämä näyttää nyt?

Nykyään yritän rakentaa omaa yritystä. Tällä hetkellä minulla on 4 autoa, ja yksi on tulossa. Minulla on 9 työntekijää. Sen nimi on ehkä KISS.

Se on uskomatonta! Kerro siitä lisää.

Uskon, että monet kuljettajat tarvitsevat apua, ja yritän antaa töitä mahdollisimman monelle. Haluan, että heillä on hyvä työ ja että he tuntevat olonsa paremmaksi työssään. Annan heille korkeampaa palkkaa, autojen pesuyritys pesee heidän autonsa, he saavat sairausvakuutuksen ja kuntosalikortin. Monet kuljettajat ajavat kymmenen tuntia päivässä, ja on erittäin tärkeää, että heillä on hyvä terveys. En myöskään anna heille niin paljon sääntöjä. Esimerkiksi autoa ei saa käyttää henkilökohtaisiin asioihin. On paljon helpompaa, kun heillä on oma auto ja he käyttävät sitä myös yksityisasioihin. Vaikka ihmisillä ei olisi taksilupaa, autan heitä. Maksan kokeen ja kurssin.

Onko sinulla tarinoita ajoiltasi kuljettajana?

Ei paljon, ruotsalaiset ovat aika tylsiä. He eivät puhu kovin paljon. Kun tapasin turisteja, sain vähän hauskaa. Kerroin Tukholmasta ja he olivat iloisia kuullessaan.

Mikä on parasta tilauskuljettajana toimimisessa?

Vaikka ajaisit Heetchillä, sinulla on oltava taksilupa. Ja jos sinulla on taksilupa, et koskaan jää työttömäksi. Taksinkuljettajalla on aina töitä. Ja jos tykkäät tehdä töitä, voit ansaita enemmän rahaa. Se on hyvin helppoa rahaa.

Rekisteröidy YouTube-kanavallemme!

Aloita työt jo tänään!

Ole kuljettaja Yhdysvalloissa

Kaikki kuljettajasovellukset Miami, Detroit, Washington D.C., Philadelphia Houston, Portland, Los Angeles, Chicago.
Käy osoitteessa Appjobs tarkistaa lisää ajo mahdollisuudet saatavilla Yhdysvalloissa!

Kuljettajana Euroopassa
Kaikki kuljettajasovellukset Tukholma, Pariisi, Bryssel, Barcelona, Berliini.
Käy osoitteessa Appjobs tarkista lisää Euroopassa tarjolla olevia ajomahdollisuuksia!

Ole kuljettaja Kanadassa
Kaikki kuljettajasovellukset Toronto, Ottawa,Montréal, Calgary.

Ole kuljettaja Australiassa
Kaikki kuljettajasovellukset Sydney, Perth, Brisbane, Melbourne.

Ole kuljettaja missä tahansa päin maailmaa!
Kaikki kuljettajasovellukset Mexico City, Hong Kong, Kapkaupunki, Sao Paulo. Käy osoitteessa Appjobs tarkista lisää ajomahdollisuuksia maailmanlaajuisesti!

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish