Lyft vai ei Lyft? Curb vai ei Curb? Nämä ovat nykyajan pulmia. Mutta sinulla on Appjobs, joka antaa sinulle auttavan käden! Sillä Lyft vs Curb olemme koonneet yhteen tärkeimmät seikat, joita sinun on tarkasteltava ja verrattava, jotta voit tehdä päätöksesi.

Vaatimukset

curb vs lyft
Kuva Unsplash.

Edellytykset tulla kuljettaja Curbin kumppanina tai Lyftin kanssa ajamisen aloittamisessa on yhtäläisyyksiä ja eroja.

Lyft edellyttää, että olet yli 21-vuotias ja saada voimassa oleva ajokortti vähintään vuoden ajan. Tämä tarkoittaa, että lähes kuka tahansa voi rekisteröityä Lyftin kuljettajaksi. Curb edellyttää kuitenkin, että olet luvan saanut taksinkuljettaja. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava jo taksinkuljettajan ajolupakoe ja asianmukainen ajolupa.

Sinulla pitäisi myös ehdottomasti olla autovakuutus jossa on nimesi molempien sovellusten vakuutuskirjassa.

Lyftissä tarvitset Sosiaaliturvatunnus ja sinun pitäisi myös läpäistävä tausta- ja ajotietojen tarkastus.

Curbin avulla ohitat rikostaustan tarkistus ja tarvitset voimassa oleva ajokortti, ajoneuvon VIN-numero, hakkerilupa, kopio rekisteröinnistä ja pankkitiedot (mitätöi shekki). rekisteröityä.

Varat

lyft vs. reunakivi
Kuva Unsplash.

Kun kyse on ajoneuvo Lyft edellyttää autoa, jossa on neljä ulkoista ovenkahvaa ja yhteensä vähintään viisi turvavyötä, kun taas Curb edellyttää, että sinulla on oltava taksilla, sedanilla tai muulla vuokra-autolla.

Varmista myös, että sinulla on riittävä datasuunnitelma älypuhelimessa, jotta voit käyttää sovellusta, olipa kyseessä sitten Lyft tai Curb.

Vakuutus

lyft vs. reunakivi
Kuva Unsplash.

Lyft edellyttää, että sinulla on henkilökohtainen vakuutus, mutta se ei kata sinua, kun käytät autoasi ajopalveluiden tarjoamiseen. Siksi sinulla on työnteon aikana vakuutusturva, joka kattaa erityisvakuutus. Tärkeää on muistaa, että kattavuus on erilainen silloin, kun sovellus on päällä ja odotat kyydin vastaanottamista, ja silloin, kun kyydissä on matkustaja.

Lyft tarjoaa enintään $1M:n suuruinen kaupallinen autovakuutus. ajalta, joka kuluu kyytipyynnön hyväksymisen ja sovelluksessa tapahtuvan kyydin päättymisen välillä. Kun kyseessä on onnettomuus vakuuttamattoman tai alivakuutetun kuljettajan kanssa, Lyft kattaa sinut, ja kattavuusrajat vaihtelevat osavaltioittain ja kaupungeittain. Lopuksi, ehdollinen kattava kattavuus kattaa ajoneuvon fyysiset vahingot, jotka johtuvat muusta kuin kolaritapahtumasta, ja korvaa todellisen käteisarvon tai korjauskustannukset sen mukaan, kumpi niistä on pienempi (enintään $2.500 omavastuuosuus). Lisätietoja täällä.

Osoitteessa Curb kaikki käyttämäsi ajoneuvot on katettu vähintään seuraavasti kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Kuljettajasopimuksessasi sanotaan, että sinulla on oltava voimassa oleva liikennevakuutus joka tarjoaa turvaa, kun olet joutunut vahinkotapahtumaan, johon liittyy kolmannen osapuolen ruumiinvamma tai omaisuusvahinko. Vaadittavat vakuutustasot riippuvat siitä, millaisia vastuurajoja valtio edellyttää taksinkuljettajilta, jotka käyttävät vuokraajoneuvoja.

The vuokrattavia ajoneuvoja koskevat liittovaltion vakiovakuutusvaatimukset sisältävät:

  • Vähintään $1,5 miljoonan euron vastuuvakuutus ajoneuvoille, jotka on suunniteltu kuljettamaan enintään 15 matkustajaa.
  • Vähintään viiden miljoonan dollarin vastuuvakuutus ajoneuvoille, jotka on suunniteltu kuljettamaan vähintään 16 matkustajaa.

Lue myös:
10 YouTubettajaa, jotka ovat asiantuntijoita tienaamaan rahaa ajo- ja toimitussovelluksilla

Tulot

curb vs lyft
Kuva Unsplash.

Lyft laskee lipun hinnan perustuen miles matkustanut ja aika kesti ajomatka loppuun. Ansiosi vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta tuntia käytät ajamiseen, ja on olemassa seuraavia vaihtoehtoja tapoja lisätä kokonaistuloja. Lyft tarjoaa viikoittain Power Driver -bonukset palkita kuljettajia siitä, että he ajavat tie kun matkustajat tarvitsevat niitä eniten. Suosittelupalkkiot ovat myös tapa ansaita ylimääräistä rahaa tekemättä mitään. Sinun tarvitsee vain suositella ystävääsi tai tuttavasi ajamaan Lyftillä, ja olet oikeutettu bonukseen, jos hänet hyväksytään. Lopuksi, vaikka Lyftissä ei odoteta tippiä, matkustajat voivat antaa tippiä sovelluksen kautta, jos haluat.

Curb ei tarjoa ylihinnoittelua, mutta tosiasia on, että sen hinnat ovat yleensä korkeammat. Se, mitä sinulle lopulta maksetaan, perustuu suoraan siihen, kuinka kauan mittari on käynnissä. Ja kuten perinteisessä taksiajossa, tippiä odotetaan! Ansaitset siis varmasti hieman enemmän jokaisella ajokerralla.

Aloita jo tänään!

Yhdysvallat
Tarkista kaikki ajosovellukset Philadelphia, Los Angeles, Seattle, Austin, Boston, Miami, New York City, Chicago, Baltimore, Charlotte, Cleveland, Cincinnati, Columbus, Detroit, Fort Worth, Indianapolis, Kansas City, Denver, El Paso, Milwaukee, Nashville, Orlando, Phoenix, Pittsburgh, Portland, Sacramento, Las Vegas, San Antonio, San Diego, San Francisco, San Bernardino, San Jose, St. Louis, St. Paul, Washington DC tai Tampa.

Eurooppa
Tarkista kaikki ajosovellukset Lontoo, Manchester, Liverpool, Birmingham, Leeds, Dublin, Tukholma, Berliini, Pariisi, Madrid, Amsterdam tai Barcelona.

Muut toimipaikat
Tarkista kaikki ajosovellukset osoitteessa Toronto, Montreal, Ottawa, Calgary, Sydney, Melbourne, Brisbane, Johannesburg, Kapkaupunki, Durban, Singapore tai Hong Kong.

Maksut

curb vs lyft
Kuva Unsplash.

Maksut talletetaan suoraan pankkitilillesi. joka viikko kanssa Lyft. Jos tarvitset käteistä juuri nyt, olet varmasti iloinen kuullessasi, että Lyft tarjoaa vaihtoehtoisen välittömän maksujärjestelmän, Express Pay, jonka avulla pääset käsiksi tuloihisi heti, kun ansaitset vähintään $50.

Curbin avulla matkustajillasi on mahdollisuus joko maksaa sinulle... luottokortilla joten sinun ei tarvitse käsitellä käteistä, mutta he voivat myös maksaa sinulle rahaa. käteisellä, mikä tarkoittaa, että sinulla on välittömästi päivän rahat omassa kassassasi. tasku! Kyytien todelliset kustannukset vaihtelevat kaupungista riippuen, aivan kuten taksimatkojen hinnat yleensä vaihtelevat.

Joten... Curb vai Lyft?

Curbin ja Lyftin erittelyssä on myönnettävä, että nämä kaksi ajoalustaa toimivat varsin eri tavalla: Lyft on klassinen kyytijakosovellus ja Curb perinteisempi taksipalvelusovellus, joka pyrkii tarjoamaan vipuvaikutusta perinteisille taksinkuljettajille. Suosittelemme, että luet läpi kummankin sovelluksen kohdalla kiinnostavaan kaupunkiin sovellettavat erityisvaatimukset ja kiinnität huomiota hienoihin yksityiskohtiin, kuten pieniin eroihin sovellusten tarjoamien vakuutusten osalta.

Meidän ylimääräinen vihje on muistaa, että jos ilmoittaudut AppJobsin työtarjoukseen, voit myös saada hieman ylimääräistä rahaa! Silloin tällöin yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle bonustarjouksia. Pidä siis silmät auki tällaisten mahdollisuuksien varalta, joita et halua missata!