Yliopistosta tai korkeakoulusta valmistuminen merkitsee aikakauden päättymistä. Olet luultavasti iloinen siitä, että tehtävät ja stressaavat tentit loppuvat, mutta opiskelijaelämän jättäminen taaksesi tuo mukanaan seuraavat asiat uusia paineita ja haasteita. Yleisin: miten saada ensimmäinen työpaikka saadaksesi ensimmäiset tulosi ja tullaksesi itsenäiseksi samalla, kun keräät arvokasta työkokemusta, jonka avulla voit rakentaa omaa tuleva ura.

ensimmäinen työpaikka
Kuva: Freepik

Sinulla saattaa olla Tieto ja taitoja, mutta saatat huomata, että useimmissa työpaikkailmoituksissa vaaditaan jonkinlaista aiempaa kokemusta tai portfoliota, jopa nuoremmissa tehtävissä. Kun tähän lisätään vielä ymmärrettävä epävarmuutesi nuorena, jolla ei ole vielä paljon elämää eikä työkokemusta, sekä innokkuutesi päästäsi "todista itsesi" ja tuloksena voi olla turhautumista ja stressiä.

ensimmäinen työpaikka
Kuva: Freepik

Mutta missä on tahto, siellä on myös tie! Ensimmäisen työpaikan ei välttämättä tarvitse olla yrityksessä. Se voi olla työ, joka vaatii ei ansioluetteloa eikä haastatteluja ja silti olla jotka liittyvät lahjoihisi, taitoihisi ja tutkimukset. Ja se voi tarjota sinulle kokemusta, jota sinulta puuttuu, ja rahaa, jota niin kovasti tarvitset! Onko tämä totta? Kyllä! Jatka vain lukemista!

Löydä ensimmäinen työpaikkasi AppJobs!

Ensimmäinen työpaikka voi olla työpaikka verkkoalustan kautta. Se voi olla työ, jonka voit helposti ottaa vastaan ja hoitaa... älypuhelimen kautta. Löydät kaikenlaisia sovelluspohjaisia työpaikkoja, - mahdollisuudet AppJobsissa. Täytä vain kaupunkisi hakukenttään ja tee haku työpaikkakategorian mukaan. Tutustu vaihtoehtoihin, lue kunkin sovelluksen tiedot ja älä tuhlaa enää aikaa odotteluun - pelkkä ilmoittautuminen voi saada sinut alkuun!

ensimmäinen työpaikka

Ideoita ensimmäiseen työpaikkaan verkkoalustan kautta

Oletko opiskellut jotain sosiaalipalveluihin, lastenhoitoon, vanhustenhoitoon tai kenties terveydenhuoltoon liittyvää? Voisit ryhtyä lastenhoitotöitä, tarjoa vanhustenhoitopalvelut tai tehdä vastaavia töitä. Saat etsimääsi kokemusta, ja voit saada jopa kokopäivätyön!

Tarkista Vanhustenhoito, Hoito, Sitter, UrbanSitter tai Bambinoesimerkiksi.

Onko sinulla taipumusta opettamiseen ja haaveiletko opettajan tai akateemisen opettajan ammatista millä tahansa alalla? Kokeile verkko-opetus. Voit suunnitella oman verkkokurssit aikuisille tai tarjota opetusta nuoremmille. Olet vuorovaikutuksessa oppilaidesi kanssa virtuaaliluokissa, ja se voi auttaa sinua pääsemään yli mahdollisesta "lavakammosta", jota yleisölle altistuminen aiheuttaa.

Tarkista Verbling, Udemy tai Preply.

Ehkä olet opiskellut eläinlääkäriksi tai koirankouluttajaksi. Valitse seuraaviin luokkiin kuuluvat työt lemmikki istuu tavallisista lemmikkieläinten hoitajan tehtävistä monimutkaisempiin tehtäviin, kuten eläinlääkäripalveluihin ja koirien koulutukseen. Sinulla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa kaikenlaisten lemmikkien kanssa, nähdä käyttäytymismalleja ja saada lisää varmuutta taidoistasi.

Tarkista PetSitter, Rover tai SitterCity.

Jos haaveilet kokin urasta, mikset aloittaisi oman keittiön avaamisesta? "ravintola" kotonasi? Se voi antaa sinulle arvokkaita tietoja siitä, miten voit pyörittää ravintolaa suuremmassa mittakaavassa, kun sen aika koittaa. Kokeile kokiksi ryhtymistä kotiruokaa mahdollisuuksia, joita löydät AppJobsista.

Tarkista VegVisits, Aterioiden jakaminen tai EatWith.

Jos sinulla on hieroja sertifioinnin avulla voit saada ensimmäiset asiakkaasi verkkoalustan kautta ja hankkia kaiken tarvitsemasi kokemuksen tällä alalla. Saat oivalluksia siitä, mistä asiakkaat pitävät, ja pääset jyvälle omilla ehdoillasi!

Tarkista Zeel, Rauhoittaa tai Blys.

Ja lopuksi, jos olette opiskelleet mitä tahansa kuviteltavissa olevaa, - IT, markkinointi, digitaalinen markkinointi, talous, liiketoiminta, web-kehitys, koodaus, kirjanpito, suunnittelu, luova kirjoittaminen jne. voit saada ensimmäisen työpaikkasi online-freelance-alusta. Voit aloittaa yksinkertaisista tehtävistä ja kartuttaa kokemustasi ja itseluottamustasi hitaasti. Tämäntyyppisissä ammateissa viestintä asiakkaiden kanssa on myös tärkeää, ja tehtävien ottaminen vastaan verkossa auttaa myös siinä.

Tarkista Koodaaja, Upwork, PeoplePerHour, Fiverr, Hubstaff Talent tai TheONE.

Neuvoja, kun työskentelet ensimmäisessä työpaikassasi sovelluksen kautta

ensimmäinen työpaikka
Kuva: Freepik

Meidän neuvonta on valita työ, joka sopii opintoihin, harrastuksiin tai yleisiin kiinnostuksen kohteisiisi. Sovellustyön avulla voit hankkia kokemusta siinä ja ymmärtää, jos tämä ammatillinen kenttä on todella jotain sinulle. Voit aloittaa tarjoamalla palveluitasi alhainen hinta tehdä lisää sopimuksia. Muista, että tavoitteesi on rakentaa kokemusta! Useammat tehtävät tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia oppia. Ja koska nämä sovelluspohjaiset työpaikat tarjoavat yleensä mahdollisuuden saada arvosteluja ja luokituksia, älä koskaan laiminlyödä sitä. pyydä asiakkailtasi palautetta aloittaa verkkomaineen rakentaminen. Hyvät arvosanat voivat tuoda sinulle suosiota ja siten nostaa palkkaasi!