Kun työttömät ja etsit työtä, olet varmasti huomannut, että useimmissa työpaikkailmoituksissa on mainittu jonkinlainen aiempi kokemus edellytyksenä palkkaamiselle. Mutta entäpä jos olet nuori, opiskelija, vastavalmistunut tai vain joku, jolla on ei kokemusta ja tarvitsette rahaa? Millaisia töitä sinunlaisesi voi tehdä? Älä huoli, on olemassa työpaikat myös sinulle - itse asiassa monia erilaisia. Sinulta ei myöskään vaadita pitkää ansioluetteloa ja suosituksia eikä sinulta vaadita suurta määrää erityisosaamista. Tarvitset vain älypuhelin jolla teet rahaa. Katsokaa millaisia työpaikkoja ilman kokemustalöydät osoitteesta Appjobs.

Tässä tulee 5 ehdotusta sinulle, jos etsit työtä ilman kokemusta!

  1. Siivous Työpaikat

  2. Sitter Työpaikat

  3. Paikalliset opastustyöt

  4. Toimitus Työpaikat

  5. Helppo Freelance Työpaikat

etsin työtä ilman kokemusta
Kuva: Helena Lopes, Unsplash. Tapaa ystäväsi ja etsi töitä yhdessä!

1. Siivoustyöt

Puhdistus toimistot, ihmisten yritykset tai kotitaloudet voivat olla loistava ajatus työpaikaksi, jos sinulla ei ole minkäänlaista kokemusta. Vaikka se vaatii jonkin verran organisointitaidot, kuka tahansa voi ottaa sen vastaan. Todennäköisesti se maksaa hyvin myös. Ja siivoojia tarvitaan joka maassa! Tarkista Taloudenhoitaja, TidyApp, TidyChoice tai TaskRabbitesimerkiksi.

Joillakin alustoilla pyydetään todisteita kokemuksesta, mutta ei kaikilla. Liity siihen, joka hyväksyy kenet tahansa riippumatta siitä, kuinka paljon kokemusta heillä on; TaskRabbit toivottaa kaikki tervetulleiksi kiinnostunut tienaamaan rahaa siivoojana. Jos tunnet olosi hieman epävarmaksi siivouksen ammattimaisesta hoitamisesta, lue seuraavat blogikirjoitukset.

Löydät varmasti hyödyllisiä vinkkejä!
- 5 askelta siivoustyön saamiseksi yhtä nopeasti kuin osaat sanoa "siivota"!
- 5 vinkkiä, joiden avulla tulet todella kannattavaksi siivousalan ammattilaiseksi
- Aloita nyt: Etelä-Afrikka: Joustava siivous Työpaikat Etelä-Afrikassa

Tarkista kaikki siivoustyö mahdollisuudet osoitteessa Fort Worth, Phoenix, Las Vegas, San Diego, Los Angeles, Ottawa, Montréal, Vancouver, Edmonton, Melbourne, Berliini, Torino, Barcelona, Budapest, Milan, Kapkaupunkija monet muut maailman kaupungit.

2. Sitterin työpaikat

Joihinkin tavallisiin lastenhoitotehtäviin ei tarvita kokemusta. Sinun tarvitsee vain viihtyvät lasten parissa ja huolehtimalla heidän tarpeistaan. Arvokkaimpia taitojasi ovat rauhallisena pysyminen ja luovuus lasten ajanvietteen löytämisessä. Tutustu Hoito tai Sitter, UrbanSitter tai Bambino.

Saatat epäillä, ettei kukaan palkkaa sinua lastenhoitajaksi, au pairiksi tai lapsenvahdiksi. Mutta lapsenvahtityön saaminen ei ole mahdoton tehtävä, kun etsin työtä ilman kokemusta! Aikoinaan eräs kollegamme sai au pair -työpaikan asuessaan perheen kanssa toisessa maassa. He juttelivat Skypen välityksellä, ja muutamaa kuukautta myöhemmin hän istui lentokoneessa, joka lähti lähteä uuteen seikkailuun. Miten hän teki sen? Ensinnäkin hän kertoi hankkineensa kokemusta lasten kanssa. Toiseksi hänen oli pyydettävä kollegoitaan... antaa hänelle suosituksia. Oletko koskaan huolehtinut nuoremmasta sisaruksestasi/serkustasi tai auttanut naapuria hänen lastensa kanssa? He voisivat olla tuomareitasi. Myös yksityiskohtaisesti teidän epävirallinen kokemus sitterinä. Kannustamme sinua mainitsemaan, jos et voi ja/tai halua hoitaa vastasyntyneitä ja pikkulapsia. Jotta voit tehdä sitä lapsenvahtina, sinun on tunnettava olosi mukavaksi nuorten asiakkaidesi kanssa.

Löydä kaikki lastenhoitajan työmahdollisuudet paikassa Atlanta, Seattle,New York City, Toronto, Melbourne, Sydney, Brisbane, Amsterdam, München, Madrid, Pariisi, Singaporeja monet muut kaupungit ympäri maailmaa.

ei kokemusta työpaikkoja
Kuva: Freepik. Koska lemmikki sitterin avulla voit silittää kaikkia suosikkiryhmiäsi.

Lemmikkieläinten istuttaminen on kokematon työ, joka pitää sinut erittäin tyytyväisenä. No, mitäpä siinä ei voisi olla tykkäämättä? Huolehdit super suloisista lemmikeistä, ja pääset pidä hauskaa heidän kanssaan, kun teet sen ylimääräistä rahaa tarvitset. Tutustu Gudog, PetSitter, Rover, Sittercity, Pawshake tai Hoitoesimerkiksi.

Miten vakuuttaa lemmikkieläinten vanhemmat palkkaamaan sinut?

Samaa voidaan sanoa lemmikkieläinten vahtimisesta kuin lastenvahtityöstä. Kaikenlainen kokemus eläinten hoidosta on tärkeää. Luodessasi profiiliasi foorumi toimii lemmikkieläinten vanhempien ja eläintenhoitajien kohtaamispaikka, kirjoita siitä, miten ulkoilutit omia ja mummojesi koiria. Neuvomme sinua olemaan selkeä siitä mitä palveluja voit ja valmis tekemään. Tämä pätee myös lastenhoitoon. Voitko esimerkiksi kävellä mutta ei hallitus koira? Sano se! Sitten taas, sinun ei pitäisi tuntea paineita ja stressiä työssä, kun voisit pitää niin paljon hauskaa!

Tarkista kaikki lemmikkieläinten vahtiminen työpaikat Pittsburgh, Boston , Cleveland, Portland, Ottawa, Perth, Brisbane, Lyon, Bryssel, Berliini, Durban, Fortalezaja useita muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

3. Paikalliset opastustyöt

Sinä ei ehkä ole kokemusta tämäntyyppisessä työssä, mutta saatat olla asiantuntija kaupungissasi. Mitkä ovat parhaita asioita, joita voit tehdä ja nähdä kaupungissasi/seutukunnassasi? Jos sinulla on ideoita paikallisista retkistä, ryhdy opastajaksi, suunnittele retket omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan (se voi olla esimerkiksi klubikeikka) ja ala tienata rahaa. Neuvomme olisi tarkistaa, sallitaanko laki, että voit viedä turisteja kulttuuriperintökohteisiin. Joissakin maissa, vain kansallisesti rekisteröidyt matkanjohtajat voi tehdä sen. Tutustu U2Guide, TripUniq tai ToursByLocals.

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua:
4 helppoa tapaa tienata rahaa paikallisoppaaksi

Tarkista paikalliset opastustyömahdollisuudet New York City, Las Vegas, Toronto, Ottawa, Melbourne, Kultarannikko, Madrid, Bukarest, Krakova, Montpellier, Oslo, Hong Kongja monissa muissa hämmästyttävissä kaupungeissa ympäri maailmaa.

4. Toimitustehtävät

Jos sinulla on jokin kulkuneuvo, kuten polkupyörä, auto tai moottoripyörä, mikset ottaisi käyttöön toimitus työpaikkoja? Monet ihmiset etsin työtä ilman kokemusta liittyä oman kaupunkinsa jakelukuljettajien yhteisöön. Miksi? Koska mitään kokemusta ei tarvita, ja voit toimittaa mitä tahansa - elintarvikkeista, ruokatarvikkeista ja paketeista isompiin esineisiin (jos sinulla on käytössäsi pakettiauto tai kuorma-auto). Sinulle maksetaan toimitusten tekemiseen kaupunkisi suosituimmilla asuinalueilla. Viikoittainen ansiot lasketaan tietyllä tavalla kukin foorumi johon olet ilmoittautunut. Älä unohda että jakelukuljettajat ansaitsevat melko paljon vinkkejä. Tutustu Postmates, Uber Eats, DoorDash, Shipt, Favor, Instacartja Sotku.

Useimmat ihmiset luultavasti yhdistävät kuljettajat pyöräilijöihin. Pyöräily on ehdottomasti parempi joissakin kaupungeissa, mutta kylmääkään ei tarvitse pelätä. Lue, miten Foodoran toimittaja tekee sen lumisessa Tukholmassa.! Kuinka paljon Foodoran ratsastaja tienaa? Löydät vastauksen täällä.

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua:
- Top 10 YouTubettajaa, jotka ovat asiantuntijoita rahan ansaitsemisessa ajo- ja toimitussovelluksilla
- Enemmän kuin mitä silmä näkee: 4 tapaa ansaita rahaa jakelutöillä

Tarkista kaikki jakelukuljettajan työmahdollisuudet osoitteessa Seattle, Cleveland, Washington DC, Orlando, Toronto, Montréal, Calgary, Melbourne, Sydney, Brisbane, München, Madrid, Lontoo, Buenos Airesja eri kaupungeissa eri puolilla maailmaa.

5. Helppo freelance-työpaikat

Viimeinen ehdotuksemme sinulle, kun olet - etsin työtä ilman kokemusta on tutkia verkkosivustot yhteisön rakentaminen freelancerit, itsenäiset muotistylistit työskentely verkossa, tai selaa freelance-keikkoja muilla alustoilla, kuten TaskRabbit. On olemassa useita mikro freelance-tehtävät ja -työt voit aloittaa ilman aiempaa kokemusta tai erityistä kokemusta. Tieto. Voit osallistua verkkokyselyt, tulla salainen ostaja, tai tehdä yksinkertaisia tehtäviä ja auttaa ihmisiä vähäpätöisissä, jokapäiväisissä askareissa ja asioissa, kuten esim. huonekalujen kokoaminen, muuton avustaminentai varmistaa, että kaikki pysyy kunnossa heidän kotonaan, kun he ovat lomalla.. (Uskomme, että helpoin työ on verkkokyselyjen tekeminen.)

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua:
- Seuraa pupua ja tienaa lisää rahaa - Kuinka tehdä rahaa TaskRabbitilla?
- Freelance Isossa-Britanniassa: kaikille on mahdollisuuksia
- Top 3 yritystä, jotka maksavat sinulle kyselytutkimuksista Etelä-Afrikassa

Tarkista kaikki freelance-työmahdollisuudet Austin, vuonna Tampa, Toronto, Vancouver, Kultarannikko, Perth, Toulouse, Napoli, Manchester, Dublin, Bogotá, Johannesburgja muita kaupunkeja monissa eri maissa viidessä maanosassa..

ei kokemusta työpaikkoja
Kuva: Freepik. Tee verkkokyselyitä matkalla, ystäviäsi odottaessasi tai kahden tapaamisen välillä.

Paras osa on, että voit helposti yhdistää useita Appjobsista löytyviä työpaikkoja. Lisäksi lähes kaikki sovelluspohjaiset työpaikat tarjoaa arvostelujärjestelmän, joten tuleva asiakkaat/asiakkaat voivat antaa palautetta työstäsi. Älä unohda pyytää asiakkaitasi/asiakkaitasi arvioimaan palvelujasi työn valmistumisen jälkeen. Mitä enemmän arvostelut ja tähdet keräät, sitä helpompi sinun on kerätä saada enemmän palkkioita tulevaisuudessa. Positiiviset arvostelut ja korkeat arvosanat tekevät sinusta erottuvan. Pian sinun ei ehkä tarvitse etsiä uusia tehtäviä, vaan asiakkaat tulevat luoksesi pyyntöjensä kanssa.

Saatat olla myös kiinnostunut: Työskentele kokkina, tarjoilijana, tarjoilijattarena tai baristana Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Löydä työmahdollisuuksia täältä!