TOP
  /  Inspiroidu   /  Vaaka: Parhaat työpaikat horoskooppimerkillesi
työpaikkoja libra

Vaaka: Parhaat työpaikat horoskooppimerkillesi

Luetko aina onnenkeksien sisälle kätketyn viestin? Uskotko, että kohtalomme on kirjoitettu tähtiin? Vai kutsuvatko ystäväsi sinua typerykseksi, koska käsket heitä aina lopettamaan horoskooppien lukemisen? Olitpa sitten uskovainen tai kieltävä, opitpa sitten jotain joustavat lisä-, viikonloppu- ja osa-aikatyöt ei voi satuttaa sinua. Luettuani noin parhaat työpaikat Vaakoille, voisit jopa lähettää linkkejä Oinas, Taurus, Gemini, Syöpä, Leo, Neitsyt, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies, Kalat ystävät, jotka haluavat silloin tällöin kysyä neuvoa tähdiltä.

Työideoita Vaakojen menestykseen!

1. Millainen ihminen on Vaaka?

Ei ole yllätys, että Vaaka pyrkiä tasapainoon heidän elämässään seitsemäntenä merkkinä, joka on eläinradan kutsutaan myös nimellä Scales. Heidän lähestymistapansa elämään voi johtaa täydellinen tasapaino työn ja yksityiselämän välillä, mutta jotkin heidän yhteisistä piirteistään saattavat kuitenkin estää heitä saavuttamasta tätä erityistä tavoitetta. Vaaka tunnetaan reiluudestaan ja heidän erinomaiset viestintätaidot. Vaikka kaikki nämä myönteiset piirteet voisivat sijoittaa heidät astrologisten merkkien kuvitteellisen pyramidin huipulle, Vaaka kamppailee päätöksenteon kanssa. Jos he kokevat, että heitä on kohdeltu epäoikeudenmukaisesti, he saattavat myös vaipua pahantuulisuuteen, mutta vaikenevat siitä.

1.1. Missä Vaaka on hyvä?

Kun otetaan huomioon kaikki myönteiset ja kielteiset piirteet, ne voisivat lähteä eri urapoluille, pyrkiessään löytää parhaat työpaikat. Heistä tulisi loistavia diplomaatteja, jotka helpottaisivat keskusteluja sellaisten osapuolten välillä, joilla on erilaisia näkemyksiä eri aiheista. Heidän pyrkimyksensä löytää yhteistä pohjaa perustuu myös heidän oikeudenmukaisuuteensa. Sen lisäksi, että vaa'at ovat omiaan sovittelemaan ja tukemaan neuvotteluja, ne rakastavat myös seuraavia asioita tutkia ja ilmaista taiteellista itseään. Valitsemalla minkä tahansa taidemuodon, heidän luovuutensa ja taiteellisuutensa voisivat muoto maailmamme estetiikka. Parhaat työpaikat Vaakoille esimerkiksi sovittelija, asianajaja, stylisti, graafinen suunnittelija, tiedottaja, multimediatoimittaja, asiakaspalvelija.

2. Parhaat urat Vaaka-ihmisille Appjobsissa.

2.1 Asianajaja

parhaat työpaikat Vaaka
Kuva: Mateus Campos Felipe on Unsplash

Oikeudenkäynti ei kuulosta hauskalta, mutta joskus ei ole muuta vaihtoehtoa. Reilu Vaaka, joka pystyy ilmaisemaan selkeästi ajatuksensa kirjallisesti ja puheessa, voi liittyä asianajajaksi. Ei ole harvinaista, että ihmiset luovat perustan heidän tuleva oikeudellinen ura väittelykerhon jäsenenä.

Voit valitse erikoistumisalojen välillä: yhtiöoikeus, sopimusoikeus, rikosoikeus, perheoikeus, immateriaalioikeus, avustajapalvelut jne. Voit kouluttautua julkiseksi puolustajaksi, ihmisoikeusjuristiksi, oikeudelliseksi neuvonantajaksi ja moneksi muuksi. Juttu kestää yleensä pitkään, mutta matkan varrella on tehtävä useita päätöksiä. Tämä tarkoittaa, että sinun on hallita epäröivää puolta.

Voit tarjota oikeudellista neuvontaa asiakkaille, jotka ovat löytäneet Freelancer.com, Upwork, Fiverr, PeoplePerHour, Hubstaff Talent, tai Thumbtack. Voit lisätä kääntäminen ja oikoluku profiiliisi edellä mainituilla alustoilla. Käännösala kasvaa nopeasti, ja käännöstoimistot etsivät aina päteviä kääntäjiä, jotka ovat erikoistuneet lakiin.

2.2. Asiakaspalvelun edustaja

Tämä on työ, jossa on paljon sovittelua. Sen lisäksi, että asiakaspalvelijat antavat tietoa tuotteista ja palveluista, he vastaavat valituksiin. Oikeudenmukaisuuden ajama Vaaka voisi kukoistaa tällaisessa asemassa. Heidän on kuitenkin tehtävä päätös riittävän nopeasti: asiakkaat eivät halua odottaa vastausta tai rahojaan liian kauan.

Luuletko, että pystyt käsittelemään kaikenlaisia tilanteita ja asiakkaita? Saatat saada työpaikan Alorica, NexRep, Teleperformance tai SYKES.


Lue myös: Mahdollisuuksia digitaalisille nomadeille, joilla ei ole kokemusta | Entry-Level Etätyöpaikat

2.3. Online-myyjä

parhaat työpaikat Vaaka
Parhaita työpaikkoja vaa'ankielisille löytyy taiteen ja muotoilun alalta.
Kuva: bruce mars on Unsplash

Vaaka voi saada hyvän työpaikan toimistossa, mutta harrastaa taidemaalaria, ompelijaa, keramiikkataiteilijaa jne. Luovasta harrastuksesta voi sitten tulla sivutoimi ja lopulta kokopäivätyö. Idean tai konseptin toteuttamisen ilo työpajassa tai kotistudiossa voi vapauttaa Vaakojen sisäisen luojansa ja motivoida heitä muuttumaan verkkomyyjiksi.

Olitpa lähtenyt liikkeelle myydä omaa taidetta tai myös hyväksyä palkkioita, se on sinusta kiinni. Olemme varmoja, että näytät upeat viestintä- ja diplomaattiset taitosi keskustellessasi yksityiskohdista asiakkaidesi kanssa - mitä tahansa viestintäkanavaa käyttäen. Koska pyrit aina elämään tasapainoista elämää, ihmisten kanssa asioimiseen käytetyt työtunnit eivät luultavasti vaikuta niin paljon yksityiselämääsi. Voit alkaa luoda ja myydä tuotteitasi Etsy ja
Zazzle. Haluatko myydä mutta et luoda? Rekisteröidy Vinted, OfferUp, Läski laama, Carousell, Letgo, tai Shpock.


Tutustu myös näihin postauksiin!

2.4. Online-stylisti

Vaikka estetiikka on subjektiivista, Vaakojen tyylitaju voi tuoda heille työpaikan (verkko)stylistinä. Heidän mieltymyksensä kuvioihin, muotoihin ja muotoihin voisi olla hyödyksi asuja ja asusteita mietittäessä. Koska Vaaka haluaa aina kaikkien parasta, heidän henkilökohtainen makunsa ei häiritsisi heidän asiakkaidensa makua. Lisäksi heidän erinomaiset (ihmissuhde)viestintä- ja diplomaattiset taitonsa auttaisivat Vaakoja toimimaan kaikenlaisten asiakkaiden kanssa.

Jopa ilman aiempaa kokemusta, sinusta voi tulla online-stylisti Stella&Dot tai Fiverr ja antaa muille neuvoja vaatteiden valinnassa. Ja tietysti tienata rahaa siinä sivussa. Tehtäväsi voit hoitaa paikan päällä tai etänä - mikä tahansa sopii parhaiten elämäntyyliisi. Loppujen lopuksi tiedät paljon tehtävien tasapainottamisesta, eikö totta? (Stella&Dot ottaa vastaan hakemuksia vain naisilta.)


Lue myös: 9 parasta sivutoimista työtä tehdä rahaa vuonna 2020

2.5. Kodin vuokraaja

Mitä tapahtuu, kun joku päättää lähteä lomalle ja hänen on varattava majoitus? Hän selaa todennäköisesti satoja kotien luettelot, hotellihuoneet jne. He tutkivat kuvia ja tekstejä. Sitten he tekevät päätöksen, varaavatko he paikan vai eivät. Vaakoilla on taipumus kehittää silmää estetiikalle, joka auttaisi heitä sisustamaan kodin tyylillä ja luomaan sille houkuttelevan sivun verkossa.

Vaaka koti vuokraajat olisi soveltaa viestintätaitojaan käytännössä kun olet yhteydessä potentiaalisiin vuokralaisiin. Heidän sisäisen halunsa hallita vuokrauksia reilusti ja oikeudenmukaisesti ja heidän diplomaattisen kykynsä ansiosta he tekevät seuraavaa ratkaista mahdolliset ongelmat ja riidat tarvittaessa rauhanomaisesti. Siksi voimme helposti sanoa, että asunnon vuokraus on yksi parhaista työpaikoista Vaakoille. Sinusta voi tulla isäntä Airbnb, VRBO, FlipKey, Onefinestay, HomeAwayja muilla alustoilla. (Ajattele verotkuitenkin.)


Lue myös:

2.6. Graafinen suunnittelija

Graafisten suunnittelijoiden rooli käsittää erilaisia hankkeita, pakkaussuunnittelusta toimitukselliseen suunnitteluun ja kirjojen suunnitteluun. Työpöytäjulkaisemisen ansiosta eri prosessit luoda malleja, asiakkaiden tarpeiden mukaan, nopeammin ja ilman fyysisten rajojen huomioon ottamista. Vaakojen kiinnostus taiteisiin ja käsityöhön voi kannustaa heitä tutustumaan yrityksen sisäisten tai freelance-graafisten suunnittelijoiden maailmaan.

Monet freelancer-alustat toivottavat tervetulleiksi aloittelevat freelancerit, jotka aikovat ansaita elantonsa osa-aikaisena tai kokopäiväisenä graafisena suunnittelijana. samalla kun hän tasapainoilee yksityis- ja työelämän kanssa helposti. Hio käsityötaitojasi ja etsi projekteja osoitteessa Upwork, Freelancer.com, Hubstaff Talent, PeoplePerHour, Toptal, Fiverr ja/tai Thumbtack. (Ajattele vakuutuksia, säästöjä ja eläkejärjestelmät hyvissä ajoin etukäteen.)

2.7. Yrityksen omistaja

Yrityksen perustaminen tyhjästä vaatii paljon työtä, varsinkin kun Vaaka ei osaa päättää asioista niin helposti. Jos heillä on kuitenkin loistava liikeidea ja jonkun kumppanin, he onnistuvat. He kehittävät harmonisen suhteen paitsi liikekumppaneihinsa myös asiakkaisiinsa. Mutta mitä parhaat työpaikat vaa'ankielisille olla yrityksen omistajina?

Kaikki, mikä tarjoaa heille mahdollisuus luoda-Tieto, taide, ihmisten väliset sillat jne. Kokeile siipiäsi yrityksen omistajana, jos haluat itsenäisyyttä etkä välitä olla pomo.

3. Ole yhteydessä muihin Vaakojen merkissä syntyneisiin!

parhaat työpaikat Vaaka
Keskustele offline- ja nettikavereidesi kanssa parhaista työpaikoista Vaakoille.
Kuva: Andrea Piacquadio Pexelsistä

Muista, että kaikki edellä mainitut työpaikat ovat vain ideoita. Löydä oma polkusi ja löydä lisää mahdollisuuksia osoitteessa Appjobs.com. Onko motto 'Parhaiden työpaikkojen löytäminen Vaakalle' ääni kuuluu sinulle? Jos olet sitä mieltä, että sinulla on jo työ, jota jokainen Vaaka-ihminen haluaisi ja/tai jota hänen pitäisi kokeilla, kerro siitä muille. Ole yhteydessä muiden Vaakojen kanssa verkossa tai muualla.


Älä epäröi lukea muita blogikirjoituksia!

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish