Astrologia ei kiinnosta kaikkia, ja se on hyvä niin. Jotkut jopa halveksivat tätä alaa, pitävät sitä humpuukina ja yrittävät välttää lukemasta siitä, mikä ei ole aina helppoa. Useat sanoma- ja aikakauslehdet omistavat jonkin verran tilaa tai jopa joitakin sivuja sille, että ne kertovat kaiken teidän tuleva. Ja hakuhistoriasi voi johtaa siihen, että verkkosivustot kuvaamalla sinun eläinradan merkki, persoonallisuuttasi, rakkauden yhteensopivuus jne. Emme missään nimessä aio vakuuttaa sinua liittymään toiselle puolelle, vaan ainoastaan... keskustella joistakin työideat kanssasi. Pidä sitä ilmaisena konsultaationa, varsinkin jos olet siinä iässä, että sinun on päätettävä, mitä teet loppuelämäsi ajan. Vaikka se on koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä täyskäännös ja vaihtaa uraa. Kokeile sitä ja löydä parhaat työpaikat Leoille. Siitä tulee hauskaa, lupaamme sen.

Työideoita Leon menestykseen!

1. Millainen ihminen on Leo?

Introvertit Leot saattavat kuulostaa oksymoronilta, sillä Leojen uskotaan olevan tuntea olonsa energisimmäksi ja elossa kun heidän lahjakkuutensa on esillä, mutta kaikki eivät pidä huomiosta. Se ei kuitenkaan estä heinäkuun 23. päivän ja elokuun 22. päivän välisenä aikana syntyneitä ihmisiä tekemästä saavuttaa tavoitteensa ja käyttävät ääntään taistellakseen maailman epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Leot ovat luovia ja lojaaleja, ja monet pitävät heitä luontaisina johtajina. Siitä huolimatta he saattavat herättää tunteita inhoan ihmisiä, kun he käyttäytyvät teennäisesti, melodramaattisesti tai itsepäisesti tai kun he päättävät käyttää vahvaa läsnäoloaan toisten hallitsemiseen.

1.1. Missä Leo on hyvä?

Leoista ei puutu itseluottamusta, kunnianhimoa, innostusta tai optimismia, ja he näyttävät kaikille - heidän kollegoilleen, työtovereilleen ja työntekijöilleen - kuinka lojaali, antelias, iloinen ja kannustava ne voivat olla. Jopa edellä luetellut kielteiset piirteet ovat käteviä, kun he tekevät tiettyjä töitä. Joitakin parhaita työpaikkoja Leoille ovat näytteleminen, opettaminen, puutyöt, tutkiva raportointi, luova freelancetyö, lemmikki istumista ja edunvalvontaa.

parhaat työpaikat leoille
Kuva: Sydney Rae on Unsplash

2. Parhaat joustavat urat Leoille Appjobsissa.

2.1. Opettaja

Ottaen huomioon kaikki positiiviset ominaisuudet, joita Leoilla on, me - en voi kuvitella parempaa työtä Leoille kuin opettajana toimiminen. Opettajien on oltava energisiä ja intohimoisia, ja tietysti lojaaleja oppilaille, joita he ohjaavat ja jakavat heidän Tieto kanssa. Ja he periaatteessa on suoritettava oppituntien aikana. Niiden välineiden ansiosta, jotka mahdollistavat kokouksiin osallistumisen virtuaalihuoneessa, opetuksen ei enää tarvitse tapahtua perinteisissä luokkahuoneissa.

Verkkoalustat, kuten Udemy, Bidvine, Preply, Lingoda, Savvy, Tandem, Qkids, College lastenhoitajat ja tutorit ja Thumbtack, kutsua joko koulutetut ja kokeneet opettajat (eri aiheista) tai ihmiset "vain" intohimoisesti tähän vanhaan ammattiin. Jos päätät tarjota draama/näyttelijäntyön opetusta, sinun ei tarvitse piilotella melodramaattisia itse myöskään... Sinun on kuitenkin kuunneltava oppilaitasi ja muutettava menetelmiäsi, materiaalejasi tai tyyliäsi hieman, jos se on tarpeen, menestyäksesi viiden tähden opettajana. verkko-opettaja.

Vain perustutkinto- tai jatko-opiskelijoille:
Jos olet vielä opiskelemassa, tehtävien luokittelu ja Graide-verkosto on myös mahdollista.


Aiheeseen liittyvä sisältö

2.2. Lemmikkieläinten sitteri

Lemmikkieläinten omistajilla on tapana kohdella lemmikkejään kuin lapsiaan. Jotkut pariskunnat jopa adoptoivat ensin koiran nähdäkseen, miten hyvin he pärjäävät (lemmikkieläinten) vanhempina. Mutta olivatpa he kuinka hyviä vanhempia tahansa, joskus he tarvitsevat apua söpöjen, vilkkaiden ja energisten koiriensa hoitamiseen. Ja intohimoinen ja uskollinen Leo voi pelastaa päivän!

Lemmikkieläinten istumista pidetään yhtenä parhaat työpaikat Leoille koska lemmikkieläinten hoitajien on esiteltävä, kuinka hyvä johtaja he ovat. Äänekkäiden ja innokkaiden oppilaiden sijaan huolehdit vilkkaista koirista. Sinä päätät koiran rotu, ikä ja koko, ja listaa haluamasi palvelut (esim. koiran ulkoilutus, koiranhoito, koiranhoito, kissanhoito jne.) esimerkiksi seuraavilla sivustoilla. Rover, PetSitter.com, Care.com, PetBacker, Wag!, Pawshakeesimerkiksi. Eläinten kouluttajana olet huomion keskipisteenä etkä lopeta ennen kuin olet toteuttaa tehtäväsi. Varmistat, että koirat osaavat käyttäytyä ja kuunnella, kun ne ovat irti hihnasta. Kuka sanoi, että itsepäisyys ei kannata? Et kuitenkaan saa menettää malttia ja muuttua hysteeriseksi lapseksi lemmikin kanssa.


Aiheeseen liittyvä sisältö

2.3. Stylisti

parhaat työpaikat Leoille
Haluatko ehkä jonain päivänä tulla muotisuunnittelijaksi?
Kuva: Flaunter on Unsplash

Ei kaikki Leot, mutta monet omaksuvat chic toisena nimenä ja tutustua tyylin ja muodin maailmaan. Leot, jotka haluavat pysyä poissa parrasvaloista, voivat käyttää energiaansa ja intohimoaan vetääkseen naruja stylisteina. Mieleenpainuva asu voi levitä viraaliksi ja tulla Eniten keskustelua herättänyt aihe Internetissä muodin ystävien keskuudessa muutamassa minuutissa.

Onnistuminen vie aikaa muotiteollisuudessa, mutta neuvoo muita naisia heidän vaatevalinnoissaan ja Stella&Dot tai tarjoamalla palveluitasi Thumbtack tai Fiverr mennä hienosti ilman tai vain vähäisellä kokemuksella. Yrityksen pyörittäminen tai freelancerina toimiminen vaatii paljon kärsivällisyyttä ja voi aiheuttaa stressiä, joten sinun on opittava, että itsepäisyys ei aina tuota toivottuja tuloksia. Kun näin käy, käytä itsepäisyyttäsi löytämään uusia tapoja päästä pidemmälle.


Aiheeseen liittyvä sisältö

2.4. Kosmetologi

Muotiala ei ole vain stylisteille, muotisuunnittelijoille ja malleille vaan myös meikkaajille tai kosmetologeille. Luovimpienkin Leojen on osallistu kurssin tai asiaankuuluvan koulutuksen ja ansaita ihonhoitotodistus kauneudenhoitoterapeutiksi. Innostuksen ohjaamana, he eivät koskaan lakkaa oppimasta ja ilmoittautumasta uusille kursseille meikkauksesta, kynsitaiteesta, kasvohieronnasta, ihonhoidosta jne.

Jääräpäisyytesi voi auttaa sinua saavuttamaan (taloudelliset) tavoitteesi, mutta on suositeltavaa löysätä, kun kohtelet asiakkaita, jotka tapasit kautta STYLEBEE, StyleSeat, Urban, Vapaasti, Missbeez tai OryxHub. Hyvän palvelun tarjoaminen ja asiakkaiden pitäminen tyytyväisinä luovat pohjan sille, että rakentaa vankka asiakaskunta.


Aiheeseen liittyvä sisältö

2.5. Kirjoittaja

Leon ei tarvitse seistä kameran edessä, jotta hän voi - ilmaista luovuuttaan ja intohimoaan. Kirjan, puheen, markkinointitekstin, lehdistötiedotteen tai erikoisartikkelin kirjoittaminen vaatii yhtä paljon energiaa ja innostusta kuin esiintyminen tai esiintyminen. Kirjoitustyö ovat monipuolistuneet ja lisääntyneet viime vuosina, mikä on osittain seurausta lisääntyneestä kiinnostuksesta sisältöön. Tämän päivän kirjoittajat kutsutaan copywritereiksi, sisällöntuottajiksi, puheenkirjoittajiksi, toimittajiksi, haamukirjoittajiksi, teknisiksi kirjoittajiksi, apurahojen ja ehdotusten kirjoittajiksi, suhdetoiminnan ja markkinointiviestinnän asiantuntijoiksi, kääntäjiksi, oikolukijoiksi, toimittajiksi, matkakirjoittajiksi, romaanien kirjoittajiksi, runoilijoiksi ja moniksi muiksi.

Luuletko, että sinun on aika - Ota vastaan lojaalisuutta, energiaa ja intohimoa ammattiasi kohtaan ja näyttää yrityksille, mitä he hyötyisivät palkkaamalla sinut? Jos koko- tai osa-aikatyö ei sovi nykyiseen elämäntyyliisi, ryhtyä freelanceriksi ja seuraa omaa rutiini ja purkaa höyryjä milloin vain. Freelancer-työhön liittyy paljon epävarmuutta, mutta se opettaa sinua ja muita Leoja epäilemättä sopeutumaan tilanteisiin, joissa sinulla ei ole niin paljon valtaa. Menestyvät freelancerit toimitamme projekteja toimeksiantojen perusteella, joten ei riitä, että asiakkaat kuuntelevat sinua, vaan myös se, että sinun on kehitettävä hanke heidän tarpeidensa mukaisesti. Aina. Sillä ei ole väliä, suoritatko tehtäviä sinun Verblio, Freelancer.com, PeoplePerHour, Fiverr, Upwork tai Hubstaff Talent asiakkaita, tai tilastojen laatiminen urheilutietotoimittajana urheilutietojen toimittajien kanssa Sportradar. Sinun erinomaiset puolustustaidot tekee jokaisesta neuvottelusta asiakkaiden kanssa varmasti yksinkertaisemman.


Aiheeseen liittyvä sisältö

2.6. Kuvataiteilija

Ne Leot, jotka ilmaisevat itseään mieluummin visuaalisesti. ovat erinomaisia suunnittelijoita, kuvittajat, karikatyyrikuvittajat, elokuvantekijät, taidemaalarit, kuvanveistäjät, keramiikkataiteilijat ja niin edelleen. Kuvataiteilijat tarvitsevat itseluottamusta ja kunnianhimoa menestyäkseen ja ansaitakseen elantonsa taiteilijana. Toinen syy, miksi kuvataiteen ala tarjoaa parhaita työpaikkoja Leoille on, että taiteilijat käsittelevät usein epäoikeudenmukaisuuksia ja kiinnittävät niihin huomiota.

Mikä tahansa rohkaisee sinua tutkia tätä aluetta, Thumbtack, Toptal, GigSalad, MNFST, Jop, twago, Fiverr, PeoplePerHour, Hubstaff Talent, Upwork,Freelancer.com ovat mahdollisia paikkoja aloittaa freelancerin matkasi. Käytä jääräpäisyyttäsi aloittaaksesi ja innostustasi jatkaaksesi, mutta käytä aina pitää mielessä mitä asiakkaasi haluavat. Lojaalisuuttasi ja ammattitaitoasi arvostetaan.


Aiheeseen liittyvä sisältö

2.7. Valmentaja

parhaat työpaikat leoille
Leot nauttivat huomion keskipisteenä olemisesta, mikä helpottaa heidän esiintymistään.
Kuva: Antenna on Unsplash.

Huomiota etsivä Leo taitava erinomaiset johtamis- ja edunvalvontataidot ei pitäisi tuhlata lahjakkuuttaan, vaan tutkia, miten he voisivat vakiinnuttaa asemansa jonkinlaisina valmentajina. Työpajan pitäminen henkilökohtaisesti tai webinaarin järjestäminen verkossa. luo täydellisen tilaisuuden Leojen loistaa. Kun Leot pääsevät parrasvaloihin, heillä on tekosyy esiintyä ja samalla lisätä kuulijoiden, lukijoiden ja katsojien luottamusta, kunnianhimoa, innostusta ja optimismia.

Yritykset eivät yleensä palkkaa valmentajia kokopäiväisesti, mutta kutsuvat heitä ajoittain antamaan työntekijöilleen energiaa. Jos haluat rakentaa mainetta uravalmentajana, Lue lisää Coach.me. Jos sinulla on paljon aikaa suunnitella kursseja, liity mukaan. Udemy tai jakaa asiantuntemustasi samalla kun puhut ihmisten kanssa reaaliajassa theONE. Koska sertifioitu personal trainer, Sinulla on ainesta valmentaa muita, joilla on - Bidvine. Monet kunto-ohjaajat ja personal trainerit käyvät kuntosalilla päivätyönsä jälkeen, mikä on vaihtoehto myös sinulle. Valmennus kuulostaa ihanteellinen sivutyö Leolle, mutta älä unohda hallita temperamenttiasi.


Aiheeseen liittyvä sisältö

3. Bonusvinkki Leoille

Leot ovat syntyneet johtaviin asemiin. Yritystikkaiden kiipeämisen lisäksi sinua odottavat monet mahdollisuudet Appjobs.com. Työpaikat, joissa voit valita, milloin ja missä työskentelet. Tulla toimitusjohtajaksi yksinkertaisesti. Kun olet huipulla, sisäinen halusi ja tahtosi auttaa ja kohottaa muita voi ilmetä. Se on vapaa käynnistää yrityksesi kanssa Etsy tai Vinted.

Etsivätkö ystäväsi sopivaa työtä?
Kerro heille, mitkä uravaihtoehdot sopivat heidän persoonallisuuteensa. Olemme koonneet listan Oinas, Taurus, Gemini, Syöpä, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Kalat ja Vesimiesmyös.

Aloita liiketoimintasi jo tänään!


LUE LISÄÄ!