6 tapoja tehdä rahaa verkossa kielityön kanssa

Kaikki puhuvat ainakin yhtä kieltä, joten miksi et tienaisi sillä rahaa? Kielitaitoa voi käyttää monin eri tavoin, jotta voi ansaita rahaa verkossa, halusitpa sitten täydentää nykyisiä tulojasi tai jopa pyrkiä ansaitsemaan kokopäiväistä palkkaa. Olipa kyseessä opiskelija, työelämässä oleva ammattilainen tai eläkeläinen, verkkotyöskentely on kätevä ja suoraviivainen tapa ansaita rahaa. ylimääräistä rahaa. Parasta on, että tarvitset vain internet-yhteyden ja motivaatiota!

tehdä rahaa verkossa kieli työpaikkoja

1. Online-kielenopettaja

Online-kielenopettajaksi ryhtyminen on helppoa, ja sinulla on täysi kontrolli aikataulustasi ja työskentelytiheydestäsi. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse oppia uusia taitoja heti, koska puhut kieltä, jonka jo osaat!

Tämä on täydellinen keikka täyttämään kaikki vapaa-aikasi, joita sinulla on viikolla, ja viikonloppuisin opiskelijoiden kysyntä on aina suurta. Riippuen siitä, missä valitset verkko-opetuksen, yritys voi toimittaa oppituntisuunnitelmasi tai ei.

Englanti on maailman eniten opittu kieli, joten englannin opettajilla on erityisen suuri kysyntä. Jos puhut sujuvasti englantia, on paljon erilaisia paikkoja opettaa englantia verkossa, joten kannattaa ehdottomasti tehdä tutkimusta löytääkseen tarpeisiisi parhaiten sopivan yrityksen tai alustan.

Saatat myös pitää:
11 alustaa, joilla voit ryhtyä (englannin) opettajaksi ilman kokemusta tai tutkintoa

2. Freelance-kääntäjä

Jos puhut täysin sujuvasti vähintään kahta kieltä, freelance-kääntäjäksi ryhtyminen verkossa voi olla harkitsemisen arvoinen työ. Olitpa sitten läsnä kansainvälisten yritysten virtuaalikokouksissa tai käänsit yritysasiakirjoja, verkkokääntäminen on tuottoisa markkina-alue.

Palkat vaihtelevat sen mukaan, mitä kieliä osaat kääntää, mutta riippumatta kielitaidostasi voit aina ansaita enemmän erikoistumalla tiettyihin toimialoihin. Kaiken kaikkiaan kiinan kieli on parhaiten palkattu kieli kääntäjille.

Jos et halua huolehtia omien asiakkaiden löytämisestä, ei hätää! Työskentely urakoitsijana yrityksessä, kuten
Appen voit keskittyä kääntämiseen huolehtimatta muista hallintatehtävistä.

3. Freelance-kirjailija

Kun verkkoyritykset globalisoituvat, monikielisen sisällön kysyntä kasvaa jatkuvasti. Tämän vuoksi artikkelien kirjoittaminen muulla kuin englannin kielellä voi tuoda sinulle hyvin palkattuja kirjoitustöitä.

Englanti, venäjä ja espanja ovat verkossa käytetyimmät kielet, joten tarjolla on paljon kirjoitustöitä, jos osaat kirjoittaa näillä kielillä. Koska ne ovat kuitenkin yleisimpiä, ne ovat myös kilpailluimpia kieliä. Jos osaat kirjoittaa laadukasta sisältöä vähemmän käytetyillä kielillä, voit valita itsellesi sopivia kirjoituskeikkoja!

On olemassa monia sivustoja, joita voit käyttää - ryhtyä freelance-kirjailijaksija voit aloittaa heti.

4. Myy alkuperäistä sisältöä ja kursseja

Jos haluat luoda passiivinen kielitaitoasi hyödyntäen, alkuperäisen sisällön ja kurssien luominen ja myyminen verkossa voi olla paras reitti sinulle. Tämä vaihtoehto vaatii yleensä paljon työtä aluksi, mutta se voi tuottaa tulosta vielä vuosienkin päästä.

Toisin kuin markkinointi-, teknologia- tai liiketoimintakursseja, kielikursseja pidetään "ikivihreinä", koska niiden sisältöä ei tarvitse päivittää jatkuvasti. Tämä on selkeä etu, koska voit luoda useita kursseja huolehtimatta siitä, että jokainen kurssi pysyy ajan tasalla.

On olemassa monia verkkoalustoja, joilla voit myydä kurssisi, joten etsi itsellesi sopivin. Udemy on ylivoimaisesti suurin kurssialusta, ja se on hyvä paikka aloittaa!

Jos sinulla on jonkin verran markkinoinnin perustaitoja, oman verkkosivuston luominen ja kurssien myyminen voi myös olla yksi vaihtoehto. Tämä lisää suoraan tulojasi, koska sinun ei tarvitse maksaa mitään palkkioita alustoille.

5. Aloita kieliblogi tai YouTube-kanava

tehdä rahaa verkossa kieli työpaikkoja

Oman yleisön kasvattaminen verkossa voi johtaa moniin erilaisiin tuloihin. mahdollisuudet, eikä tämä ole toisin kieltenopiskelualalla. Jos kasvatat omaa yleisöäsi kieliblogin tai YouTube-kanavan avulla, voit ansaita tuloja seuraavilla tavoilla. affiliate-markkinointi, kurssin luominen, yksityisopetus ja jopa mainostulot.

Jos oman blogin tai kanavan perustaminen kuulostaa liian aikaa vievältä, voit myös kirjoittaa blogiartikkeleita mistä tahansa haluamastasi aiheesta käyttämällä seuraavia välineitä Verblio. Artikkelisi näkyvät kaikkialla internetissä, eikä määräaikoja tai aiheita ole rajoitettu. Mikä olisikaan parempi tapa ansaita rahaa kuin kirjoittaa lempiaiheistasi?

6. Pisteet standardoidut testit

Jos etsit tilapäistä työtä ympäri vuoden, standardoitujen kielikokeiden pisteytys on toinen hyvä vaihtoehto ansaita rahaa kielitaitosi avulla. Koulutusalalla on yleistä ulkoistaa kokeiden pisteytys, joten voit löytää paljon tällaisia töitä ottamalla suoraan yhteyttä yliopistoihin, kouluihin tai testausyrityksiin.

Yksi suurimmista standardoidun testauksen yrityksistä on ETS, ja he ulkoistavat amerikkalaisten opiskelijoiden vuosittain suorittamien kielten AP-kokeiden arvostelun. Voit myös työskennellä suoraan sellaisten yritysten kanssa kuin Graide-verkosto.

7. Kuinka aloittaa rahan ansaitseminen verkossa

Kuten huomaat, on monia tapoja hyödyntää kielitaitoasi ja alkaa ansaita rahaa verkossa. Nämä ovat 6 parasta tapaa päästä alkuun jo tänään, ja löydät lisää mahdollisuuksia, kun työskentelet kielialalla. Jos jokin näistä töistä kuulostaa kiinnostavalta, mutta kielitaitosi ei ole vielä aivan siinä pisteessä, jossa sen pitäisi olla, on olemassa monia muita mahdollisuuksia. hyödyllisiä sovelluksia kielen oppimiseen, ja he voivat viedä sinut sinne hetkessä.

Kun rakennat yhä enemmän yhteyksiä verkossa, voit jopa harkita seuraavia vaihtoehtoja sivutoimisen toiminnan muuttaminen kokopäivätyöksi!


Kirjoittajasta: Chad Emery on kirjoittaja Langoly, joka auttaa ihmisiä oppimaan ja opettamaan kieliä paremmin.

Lue lisää:
Top 10 Online Jobs työskennellä kotoa
Perimmäinen opas freelancerina työskentelyn aloittamiseen
Kysymys 'Kuinka aloittaa rahan ansaitseminen verkossa?' Tässä tulee vastauksesi!