joulu-sosiaalinen muutos-työpaikat
Kuva: Jakob Owens on Unsplash

Joulu on se aika vuodesta, jolloin useimmat todennäköisesti taskut tyhjenevät helposti - Siis ihan oikeasti, miten voit vastustaa kaikkia jouluostoksia, kun tiedät, että teet rakkaasi onnelliseksi? Samaan aikaan olet todennäköisesti täynnä aitoja rakkauden ja ilon tunteita (paitsi jos olet joulu Grinch) ja haluaisit tehdä jotain, joka auttaa maailmaa muuttumaan paremmaksi paikaksi.

Tiesitkö, että on olemassa tapoja ansaita rahaa ja edistää parempaa maailmaa samaan aikaan? Kyllä, voit tee sosiaalista muutosta älypuhelimellasi! Monia työmahdollisuuksia on tarjolla Appjobs että voit ryhtyä, ansaita ylimääräistä rahaa tarvitset jouluksi AND edistää yhteiskunnallista muutosta. Se on voitto taskuillesi, omalletunnollesi ja yhteiskunnalle, ja se voi hyvinkin olla uudenvuodenlupauksesi vuodelle 2019!

Autojen yhteiskäyttö ja pysäköintipaikkojen vuokraus

Ympäristön hyväksi tekeminen voi olla niinkin yksinkertaista kuin kyydin tai pysäköintipaikan jakaminen muiden kaupunkilaisten kanssa. Autojen yhteiskäyttö vähentää autojen määrää teillä ja CO2-päästöjä. Parkkipaikan vuokraaminen silloin, kun et itse käytä sitä, auttaa myös pitämään autoja, joiden moottorit ovat käynnissä, kaupungissa vähemmän aikaa. Ja molemmilla vaihtoehdoilla voit ansaita hyvää rahaa!


joulu-sosiaalinen muutos-autojen yhteiskäyttö työpaikat
Kuva: Banter Snaps on Unsplash

Paikallinen opastus

Tiesitkö, että voit tarjota paikallisopastusta kaupungissasi vieraileville turisteille, tienata rahaa ja samalla lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen? No, voit tehdä sen U2Guiden avulla! U2Guide lahjoittaa 50% nettovoitostaan luotetuille paikallisille kansalaisjärjestöille! Ja voit halutessasi lahjoittaa myös osan omasta voitostasi.


Sähköskootterin lataus

Vuoden 2019 uusi trendi on kulkea kaupungilla sähköllä. skootterit - Se vaikuttaa merkittävästi ympäristöön, ja lisäksi se on erittäin hauskaa kuljettajille. Voit tehdä rahaa keräämällä skootterit ja lataamalla ne kytkemällä ne henkilökohtaiseen tilaan!


Toimitus pyörällä

Mikä olisikaan parempi tapa auttaa kaupunkia hengittämään hieman paremmin kuin tehdä ruoka- tai pakettikuljetuksia pyörällä? Sen lisäksi, että edistät vihreämpi ympäristöä, mutta myös liikut (ilmaiseksi) samalla kun tienaat hyvää rahaa!


Myynti verkossa

Mitä muuta voit tehdä ympäristön hyväksi? Voit myydä käyttämättömät tavarasi verkossa! Miten se auttaa ympäristöä, saatat ihmetellä? Kun myyt tavarasi, vähennät uusien tuotteiden tuotannon tarvetta, mikä tarkoittaa, että kaikkien niiden tuotantoyksiköiden ja tehtaiden hiilidioksidipäästöt ympäri maailmaa vähenevät!


joulu-sosiaalinen muutos-myynti verkossa työpaikkoja
Kuva: Brooke Lark on Unsplash

Laitteiden vuokraus

Sen lisäksi, että myyt tavaroitasi verkossa, voit myös valita seuraavat vaihtoehdot. vuokra ne ulos. Ajattele kaikkea sitä tavaraa, jonka omistat, mutta jota käytät harvoin, kuten kaiuttimia juhlia varten tai moottorisahaa, tai tavaraa, joka kerääntyy varastoosi, kuten vauvan turvaistuin. Lopputulos on sama kuin silloin, kun myyt tavaraa: enemmän rahaa taskuusi ja vähemmän tarvetta ostaa uusia tuotteita ulos.


Tutustu Rent My Dressiin osoitteessa Dublin, Hygglo in Tukholma, Surfy Nomads vuonna Barcelona, Zilok in Toulouse, Portand tai Phoenix, Vuokraa kuin mestari vuonna Los Angeles tai Washington DC.

Mitä sinä odotat?

Käy osoitteessa Appjobs löytää työpaikkoja, jotka voit ottaa vastaan kaupungissasi ja joiden avulla voit ansaita rahaa ja antaa myönteisen panoksen yhteiskunnalle!