Kourut ovat olennainen osa jokaista kotia. Ne keräävät tehokkaasti vettä katolta ja ohjaavat sen tiettyjä kanavia pitkin pois kiinteistöstä. Kourut keräävät kuitenkin myös muita roskia, kuten likaa ja lehtiä.

Vaikka siivous Kourujen kunnostus on työ, jonka kodinomistajat voivat tehdä itse, mutta monet haluavat palkata jonkun tekemään sen heidän puolestaan. Kourut ovat korkealla kiinteistöllä, mikä tarkoittaa, että sinun on kiivettävä tikkaille ja puhdas mutta se voi olla myös aikaa vievää ja sotkuista työtä. Kourujen puhdistusyritykset käyvät asiakkaiden kodeissa poistamassa roskat, kuten oksat ja lehdet, jotka ovat kerääntyneet kouruihin ajan mittaan.

Räystäskourujen puhdistus on osa rakennusten ulkotilojen puhdistusalaa, jonka vuotuinen kasvu on viimeisten viiden vuoden aikana ollut valtava 5%. Jos likainen työ tai korkeat paikat eivät haittaa, kourujen puhdistus voi olla tuottoisa vaihtoehto mahdolliselle yrittäjälle.

Miten aloittaa liiketoiminta ja löytää Gutter Cleaning työpaikkoja

Ensimmäinen askel kourujen puhdistusyrityksen aloittamisessa on selkeä liiketoimintasuunnitelma. Tämä auttaa sinua tunnistamaan liiketoiminnan erityispiirteet, tutustumaan alaan ja selvittämään, mitä tarvitset menestyäksesi. Suunnitelmassasi tulisi olla esimerkiksi se, minkä nimen aiot antaa yrityksellesi ja kuinka paljon veloitat asiakkailta. Selvitä, ketkä ovat kohdemarkkinasi, ja hanki alustava arvio käynnistys- ja juoksevista kustannuksista.

Kourujen puhdistusyritysten perustaminen ei ole aina kallista. Itse asiassa voit perustaa oman kourujen puhdistusyrityksen alle $2 000:lla, jos sinulla on jo sopivia laitteita.

Mitä tarvitset saadaksesi räystäskourujen puhdistustöitä?

Jos haluat aloittaa oman yrityksesi kourujen puhdistuksessa, tarvitset joitakin perusvälineitä.

Tarvitset ajoneuvon, kuten pakettiauton tai kuorma-auton, jolla tikkaita voi helposti kuljettaa. Tikkaiden osalta on tärkeää, että ne ovat tukevat ja ulottuvat kouruihin. Useimpiin töihin riittää yleensä 24-32 jalkaa. Kannattaa myös investoida turvajärjestelmään, jotta tikkaat pysyvät vakaina työskentelyn aikana.

Tarvitset raskaat kumihanskat käsien suojaamiseksi, kun puhdistat roskia kourusta.

Suositellaan myös suojakypärää ja muita henkilökohtaisia suojavarusteita.  

Tarvitset myös ämpäreitä ja pressuja roskien keräämistä varten sekä työkaluvyön, jotta voit turvallisesti nousta ja laskeutua tikkaita pitkin.

Lehtipuhaltimet ovat hyvä investointi kuivien roskien nopeaan poistamiseen.

Saatat myös haluta investoida painepesuriin. nopea kourujen ja syöksytorvien puhdistus.

Miten saada Gutter Cleaning työpaikkoja

Kun olet aloittamassa, saattaa olla hyödyllistä aloittaa sivustoilla, joilla ihmiset ilmoittavat tarvitsemistaan töistä, kuten kourujen puhdistuksesta. Voit sitten tehdä tarjouksia kourujen puhdistustöistä ja tarjota palveluitasi. Tämä voi kuitenkin olla hyvin kilpailuhenkinen tapa tehdä asioita. Todennäköisesti joudut kohtaamaan alueen vakiintuneempia kourujen puhdistajia. Tämän vuoksi on tärkeää laajentaa vaihtoehtoja harkitsemalla myös muita tapoja löytää töitä.

Kun sinulla on oma verkkosivusto kourujen puhdistusyrityksellesi, se voi auttaa sinua löytämään lisää töitä. Tämä johtuu siitä, että verkkosivusto osoittaa, että yrityksesi on laillinen ja antaa mahdollisille asiakkaille lisätietoja. Voit liittää mukaan valokuvan itsestäsi töissä, jotta saat henkilökohtaisemman vaikutelman, ja kuvia tekemistäsi töistä, jotta potentiaaliset asiakkaat näkevät, mitä he voivat odottaa, kun he päättävät palkata sinut.

Hyvä uutinen on, että oman verkkosivuston rakentaminen kourujen puhdistusyrityksellesi ei ole koskaan ollut helpompaa. Löydät useita loistavia DIY-verkkotyökaluja, kuten Squarespace tai Wix, joiden avulla pääset alkuun, vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta verkkosivustojen rakentamisesta.

Toinen tapa löytää lisää kourujen puhdistustöitä alueeltasi on perustaa yritysprofiili Google My Businessiin. Varmista, että ilmoitat sijaintisi, valokuvan ja mahdollisimman paljon tietoa. Kun profiilisi on aktiivinen, kaikki, jotka etsivät kourujen puhdistusta lähistöllään alueellasi, näkevät yrityksesi todennäköisemmin paikallisena tuloksena, mikä voi auttaa sinua saamaan lisää asiakkaita.

Tämän lisäksi voit myös ottaa arvostelut käyttöön. Kun teet hyvää työtä ja asiakas jättää sinulle positiivisen arvostelun, tämä voi kannustaa useampia asiakkaita varaamaan, sillä arvostelu lisää luottamusta yritystäsi kohtaan.

Kuinka hinnoitella kourujen puhdistustyö

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on otettava huomioon aloittaessasi kourujen puhdistusliiketoimintaa, on se, kuinka paljon aiot veloittaa asiakkaita. On useita tekijöitä, jotka sinun on pidettävä mielessäsi, kun päätät, kuinka paljon työsi on arvokasta.

Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa verkkosivustot ja muiden alueesi kourujen puhdistusyritysten hinnastot. Kun tiedät, kuinka paljon kilpailijasi veloittavat, sinun on helpompi asettaa hintasi kilpailukykyisesti.

Hieman alle markkina-arvon on yleensä ihanteellista. Liian korkea hinta johtaa siihen, että asiakkaasi valitsevat kilpailijasi. Mutta jos tarjoat paljon alhaisempia hintoja kuin kilpailijasi, asiakkaat voivat varoa varaamasta sinua. He epäilevät, että hinnan vuoksi et tee laadukasta työtä.

Kourujen puhdistuksen hinta voi vaihdella melko paljon. Yleensä asunnon omistajat maksavat tyypillisestä kaksikerroksisesta talosta keskimäärin $100 ja rivitalosta $75. Tarjousten pyytäminen kilpailijoilta voi auttaa sinua määrittämään, kuinka paljon veloitat, jos sinulla on vaikeuksia selvittää paikallisen alueen yleistä hintaa.

Kuka on kohdemarkkinanne?

Kohdemarkkinoiden tunteminen on ensimmäinen askel työn löytämiseksi kourujen puhdistusyrityksellesi. Suurimman osan ajasta teet töitä sellaisille asunnonomistajille, joilla on varaa maksaa huollosta. Muut asiakkaat saattavat kuitenkin tarvita kourujen puhdistuspalveluja.

Vuokranantajat saattavat esimerkiksi tarvita kourujen puhdistusta kiinteistöissään, joita he vuokraavat. vuokra ulos. Myös vuokralaiset, jotka ovat vastuussa asumansa kiinteistön kunnossapidosta, voivat palkata sinut.

Voit myös mainostaa kourujen puhdistuspalvelujasi kaupallisille asiakkaille, kuten vähittäismyymälöille, hotelleille, toimistoille ja kaikille muille, joilla on katto ja kourut.

Mitä vakuutuksia tarvitset?

Ennen kuin aloitat kourujen puhdistusyrityksen, kannattaa selvittää, millaisia vakuutuksia tarvitset.

Yleinen vastuuvakuutus on välttämätön. Sen avulla varmistat, että olet taloudellisesti suojattu, jos liiketoimintasi seurauksena jonkun omaisuus tai henkilö kärsii vahinkoa tai kärsii vahinkoa. Tarvitset myös kaupallisen autovakuutuksen ajoneuvolle, jota käytät yrityksessäsi. Ammatillinen vastuuvakuutus kannattaa hankkia myös suojaamaan sinua, jos asiakas haastaa sinut oikeuteen toimesta, joka on aiheuttanut hänelle rahan menetyksen. Harkitse käyttämiesi työkalujen ja laitteiden, kuten tikkaiden, turvajärjestelmien, painepesureiden tai lehtipuhaltimien, vakuuttamista vahingon tai varkauden varalta.

Kuinka tehdä enemmän voittoa

Kourujen puhdistusta harjoittavat yrittäjät voivat ansaita noin $200-300 euroa työpäivältä. Tämä ei kuitenkaan aina välttämättä ole päivittäistä. Työ on yleensä kausiluonteista, sillä syksyllä asiakkaat etsivät enemmän kourujen puhdistuspalveluja kuin muina vuodenaikoina. Muina vuodenaikoina saatat huomata, että on vaikeampaa ajoittaa koko työpäivää.

Jotta yrityksesi olisi kannattavampi, voit harkita useiden muiden palvelujen tarjoamista. Monet kourujen puhdistusyritykset tarjoavat myös pieniä kourujen korjauksia tai kattoikkunoiden asennusta. Muita palveluja, joille voi olla enemmän kysyntää vuoden mittaan, ovat ikkunoiden ja kattoikkunoiden puhdistuspalvelut.

Tarvitsetko luvan?

Monilla alueilla kourujen puhdistusyritysten on hankittava myyjän lupa, jonka avulla valtio voi kirjata ja kerätä veroja verollisten palvelujen myynnistä. Tarvittavien lisenssien ja lupien hankkimatta jättäminen voi johtaa suuriin sakkoihin tai jopa yritystoiminnan lopettamiseen.

Sinun kannattaa tarkistaa kaupungin, kaupungin tai läänin virkailijan toimistosta lisätietoja mahdollisista luvista tai lisensseistä, jotka sinun on hankittava kourujen puhdistusyrityksellesi. Yhdysvaltain Small Business Association tarjoaa myös paikallisia yritysresursseja koskevan hakemiston, josta saattaa olla apua. Sinun on ehkä hankittava myös muita lupia, jotka koskevat ajoneuvoa, jota käytät yrityksesi tarpeisiin. Jos käytät hinausautoa, sinulla on yleensä oltava B-luokan CLD-lupa.

Kourujen puhdistus on ihanteellinen vaihtoehto, jos haluat perustaa yrityksen, joka tarjoaa palvelua, jota tarvitaan aina. Siitä on apua, jos et välitä työskennellä ulkona joka säällä ja pystyt työskentelemään korkealla. Kun sinulla on oikeat välineet ja ajoneuvo, voit aloittaa alusta kotoa käsin ja löytää heti töitä kourujen puhdistukseen. Mikset kokeilisi sitä tänä vuonna?