Kotona työskentely on monien unelmien täyttymys, erityisesti sen tarjoaman joustavuuden vuoksi. Kuitenkin, kun vaihdamme perinteisen toimistoympäristön kotitoimistoon...., tulee eteen aivan uusia haasteita. Jotta voisit säilyttää tuottavuutesi ja keskittymisesi, tässä on muutamia vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit olla parhaimmillasi kotoa käsin työskennellessäsi. 

6 kotoa käsin työskentelyyn liittyviä vinkkejä

1. Tunnelman asettaminen

Vaikka monet äskettäin etäyhteys Työntekijät saattavat olla iloisia uudesta pyjama- tai housupohjaisesta työasustaan, mutta on silti tärkeää noudattaa vanhaa sanontaa: pukeudu menestystä varten. Kun pukeudut kunnolla ennen töiden aloittamista, voit olla henkisesti valmiina työhön, jotta voit olla tehokkaampi ja tuottavampi kotona. Tämän uskomattoman helpon askeleen toteuttaminen saa sinut tuntemaan olosi hieman enemmän kuin olisit toimistossa, vaikka työskenteletkin keittiön pöydältäsi käsin. 

Keittiönpöydästä puheen ollen, on myös tärkeää, että kodissasi tai asunnossasi on oma työtila. Tämä voi tarkoittaa edellä mainittua pöytää, kirjoituspöytää tai muita mukavia pöytä-tuoli-yhdistelmiä. Jos etsit luovia ideoita niukalla budjetilla, voit harkita jumppapallon käyttämistä tuolina ja TV-tarjottimen tai jopa silityslaudan käyttämistä kannettavan tietokoneen tukena. 

2. Kotona työskentelyyn liittyvät käytännöt

Kun olet löytänyt kotitoimistotilasi, on aika miettiä, miten saat työsi tehtyä käytännössä. Pitääkö sinun esimerkiksi ottaa vastaan arkaluontoisia puheluita pienessä tilassa, jossa muut ihmiset, kuten kämppikset, ovat lähellä? Jos näin on, Kylpyhuone voi toimia loistavana puhelinkoppina.

Muista myös nousta ylös ja liikkua päivän mittaan. Jopa tavallisessa toimistossa noustaan työpöydältä, kun tavataan kollegoita tai haetaan kahvia. Samoin on tärkeää, että tämä säännöllinen liikkuminen toistuu myös kotona työskennellessä.

3. Aseta aikataulu

Vaikka etätyöskentelyjärjestelmä antaa sinulle paljon joustavuutta, on tärkeää luoda itsellesi työaikataulu ja pitää siitä kiinni. Kun sinulla on omat keskittyneet työaikasi, voit työskennellä tehokkaammin kotoa käsin, noudattaa määräaikoja helpommin ja välttää ylikuormitusta kaikkina vuorokaudenaikoina. 

4. Järjestä edullisesti

Monet uudet etätyöntekijät kysyvät itseltään: "Miten voin olla tuottavampi kotona?". Tai he saattavat miettiä, miten keskittyä paremmin työhön kotona ollessaan. Yksi helpoimmista ja edullisimmista parhaista käytännöistä kotoa käsin työskentely on työtilan järjestämistä..  

Mitä siistimmän ja minimalistisemman tilasi saat tehtyä, sitä helpompi sinun on keskittyä käsillä olevaan tehtävään. Sinun ei myöskään tarvitse olla skandinaavinen sisustussuunnittelija saavuttaaksesi tämän. Esim, sidontaliittimet ovat loistava kaapelin järjestäjä. Onko sinulla kasa paperiliittimiä, kyniä tai muita rihkamaa pöydälläsi? Vanhat purkit ovat loistavia ja käteviä järjestelijöitä. Lisäksi, vanhat kenkälaatikot voivat nopeasti (ja edullisesti) siistiä sekalaiset paperit ja kirjat. 

5. Olkoon valo!

Usein unohdetaan, että kotitoimistossa on asianmukainen valaistus. Itse asiassa kotitoimisto voi parempaa valaistusta kuin monissa loisteputkien valaisemissa toimistotiloissa. 

Aseta työtilasi mahdollisuuksien mukaan suuren ikkunan viereen, josta pääsee paljon luonnonvaloa. Jos se on hieman vaikeaa, yritä järjestää peilejä uudelleen, jotta auringonvalo heijastuisi paremmin tilaan. Työpöytä-, seinä- ja lattiavalaisimet ovat toinen hyvä tapa valaa tilaan tunnelmaa ja piristävää valoa. 

Kun täytät tilasi runsaalla valaistuksella, voit vähentää silmien rasitusta työskennellessäsi tietokoneella ja luoda positiivisemman ja tuottavamman ilmapiirin. 

6. Ole hyvä itsellesi

Entä itse-hoito kotona työskennellessä?

Työ- ja yksityiselämän tasapainon ylläpitäminen voi olla yhtä haastavaa kotona kuin toimistossakin. Itse asiassa monet ihmiset löytävät itsensä etsimästä mielenterveysvinkkejä etätyöskentelyyn, varsinkin jos he ovat vasta aloittaneet etätyöskentelyn. 

Ensinnäkin on tärkeää pitää säännöllisesti taukoja. Salli itsellesi mahdollisuus poistua, käydä kahvilla tai kävelyllä ja palata sitten takaisin töihin. 

Etätyön tarjoamasta joustavuudesta huolimatta etätyö voi joskus olla myös hieman yksinäistä. Ei ole mitään satunnaisia tapaamisia kollegoiden kanssa taukohuoneessa tai toimistokeskusteluja. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava entistä enemmän yhteydessä kollegoihisi ja ystäviisi. Muista varata ylimääräistä aikaa näihin pieniin sosiaalisiin suhteisiin. mahdollisuudet.

Käytä tuottavuussovelluksia ilmaiseksi

Tiedämme siis joitakin parhaita käytäntöjä kotona työskentelyyn, miten olla tuottavampi kotona ja vinkkejä itsestä huolehtimiseen kotona työskennellessä. Entäpä teknologia? Mahdollisuuksien löytämisen lisäksi AppJobs, tietenkin, mitkä ovat parhaat sovellukset, jotka auttavat parantamaan tuottavuutta etätyöskentelyn aikana?

Vaikka tehokkuuden parantamiseen on kirjaimellisesti miljoonia vaihtoehtoja, AppJobsin tiimillä on muutamia suosikkeja, joita käytämme päivittäin. 

1. iCal / Google Calendar / Outlook 

Kun olet luonut AppJobs-tilin ja tutustunut kaupunkisi mahdollisuuksiin, suosittelemme käyttämään puhelimeen tai tietokoneeseen integroitua ilmaista kalenterisovellusta, jotta voit seurata määräaikoja ja seurantatarkistuksia. Useimmissa ilmaisissa kalenteriohjelmissa voit luoda useita tapahtumaluokkia koti-, työ-, sosiaalisia ja muita muistutuksia varten. 

2. Slack 

Viestintä on avainasemassa - erityisesti etätyöntekijöiden kohdalla. Me AppJobsilla käytämme Slackia pitämään yhteyttä kollegoihimme ja tiimimme jäseniin ympäri maailmaa. Sovelluksessa voit luoda useita ryhmiä tai tiimejä, aihekohtaisia viestiketjuja ja hyödyntää lukuisia muita ominaisuuksia. 

3. Evernote 

Oletko sellainen, jonka täytyy tehdä paljon muistiinpanoja? Silloin Evernote voi olla hyvä alusta sinulle. Se on yksi maailman johtavista muistiinpanosovelluksista, ja siinä on ziljoona ominaisuutta, joihin kuuluvat muun muassa alustarajat ylittävä muistiinpanojen jakaminen, pilvipohjainen tallennus, valokuvaus- ja äänimuistiinpanotuki ja paljon muuta. 

4. Google Drive 

Toinen AppJobsin suosikki ristikkäiseen yhteistyöhön on Google Drive. Google-sähköpostitilin kanssa ilmaiseksi käytettävä pilvipohjainen tuotepaketti mahdollistaa asiakirjojen, esitysten, taulukoiden ja muiden dokumenttien luomisen tiimisi kanssa reaaliajassa. 

Etsitkö lisää? Löydät yli 60 suositelluinta teknistä työkalua freelancereille ja etätyöntekijöille. täällä!  

5. NaturalReader 

Oletko podcastien tai äänikirjojen ystävä? Etkö toivoisi, että kaikki tieto olisi saatavilla äänimuodossa? Muuta kaikki PDF-tiedostot, valkoiset paperit, Word-asiakirjat ja verkkosivut äänitiedostoiksi, joita voit kuunnella missä ja milloin tahansa NaturalReaderilla. 

6. Muista maito

Aina kun syntyy uusi tehtävä, lisätä sen omaan tai muiden listaan sähköpostilla, Alexalla, Sirillä tai Twitterillä. Järjestelmä lähettää sinulle muistutuksia sähköpostitse, tekstiviestillä, pikaviestillä ja Twitterissä, joten et enää koskaan unohda mitään. Työkalu toimii sujuvasti keskenään kommunikoivilla pöytä- ja mobiililaitteilla. Se integroituu saumattomasti Gmailin, Google-kalenterin ja Evernoten kanssa.

7. OmniFocus 

Niille meistä, joilla on tuhansia projekteja käynnissä samanaikaisesti ja ehkä jopa useita eri keikkoja, OmniFocus on täällä pelastamassa päivän. Tässä projektinseurantatyökalussa on kaikki kellot ja pillit, joiden avulla pysyt aikataulussa, ja se integroituu saumattomasti kaikkiin laitteisiisi. Siivoa aivosi, järjestäydy ja näytä tehtävälistalle, kuka on pomo. 


Ja nämä ovat vain muutamia monista tarjolla olevista vaihtoehdoista. Riippuen siitä, millaista työtä teet ja miten haluat organisoida ja hallita tehtäviä, voit valita sen, mikä sopii sinulle parhaiten. Voit myös löytää ratkaisuja häiriötekijöiden minimoimiseksi, esimerkiksi jos huomaat yhä tarkistavasi Facebook-seinääsi, kun sinun pitäisi olla töissä, voit tutustua seuraaviin ratkaisuihin Facebook-sivun tilapäinen estäminen tietokoneellasi. Se ei muuta mitään tilistäsi - se vain estää sinua tarkistamasta sitä viiden minuutin välein.

Nämä ovat vain muutamia vinkkejä, mutta pohjimmiltaan, kaikki mitä tarvitaan työskennellä kotona menestyksekkäästi on itsekuria ja motivaatiota!

[wp-faq-schema title="FAQ" accordion=1]