TOP
  /  Työn löytäminen   /  Kuinka tehdä rahaa sovelluksilla Etelä-Afrikassa ilman kokemusta

Kuinka tehdä rahaa sovelluksilla Etelä-Afrikassa ilman kokemusta

Helppoja työpaikkoja tehdä rahaa sovelluksilla Etelä-Afrikassa

Se saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta on todellakin mahdollista, että voit ansaita rahaa Etelä-Afrikan sovelluksilla. Ylimääräisen käteisen ansaitseminen on loistava tapa täydentää palkkaasi ja auttaa selviytymään. Etsitpä sitten osa-aikaista, kokoaikaista tai joustava työtä, työn löytäminen sovelluksen kautta voi tarjota sinulle etsimäsi mahdollisuuden. Appjobs tuo pöytään erilaisia sivutoimisia sivuhommia, jotka tarjoavat - laillinen tapoja tehdä rahaa sovelluksilla Etelä-Afrikassa. Monissa näistä sovellustöistä kokemus ei ole välttämätöntä.

Online-työpaikat

On myytti, että tutkinto on ainoa tapa ansaita tuloja. Suurin osa eteläafrikkalaisista suhtautuu epäilevästi verkkotyöpaikkoihin ja pitää sen sijaan kiinni täysin sertifioiduista työpaikoista useista keskeisistä syistä: vakaus ja laillisuus. Jos kuitenkin etsit työtä Appjobsin kaltaisten sivustojen kautta, voit löytää erilaisia työpaikkoja, jotka sopivat erilaisiin taitoihisi tai tarjoavat joustavampia työaikoja. On olemassa monenlaisia verkkotöitä, joissa voit ansaita lisätuloja, kuten verkkokyselyiden tekeminen tai osa-aikaiset ansiot verkossa. opetus kokopäivätyöhön freelancer-alustojen kautta. Lisätietoja näistä mahdollisuudet lue blogikirjoituksemme verkkotyöpaikoista Etelä-Afrikassa.

Ryhdy kuljettajaksi

Ajaminen on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista sovellustöistä kansainvälisesti. Kaksi suurinta Etelä-Afrikassa ovat Pultti ja CarTrip. 

Pultti

Aja omaa autoasi omalla ajoajallasi ja ansaitse vähintään 100 R100 tunnissa. Pultti. Ajaminen itsessään on hauskaa puuhaa, ja Boltin kanssa työskenteleminen antaa sinulle mahdollisuuden saada palkkaa tekemällä jotain, mitä rakastat, ja samalla voit tavata uusia matkustajia ja nähdä eri osia naapurustostasi. 

Bolt helpottaa kuljettajien elämää ja tarjoaa erinomaisen ajomahdollisuuden, jossa voit itse päättää työaikasi ja saada palkkaa viikon loppuun mennessä.Voit työskennellä silloin, kun haluat, ja ansaita silti kunnon tulot viikon lopussa. 

CarTrip

Saatat yhdistää kimppakyydin kouluaikoihisi, mutta se on varmasti edelleen yhtä kysytty kuin silloin. Kimppakyyti on loistava tapa tutustua uusiin ihmisiin ja ansaita samalla vähän ylimääräistä rahaa. Kunhan sinulla on ajokortti ja oma auto, olet valmis lähtemään! Suunnitteletko viikonloppuretkeä kohteeseen Woodbush Forest Reserve tai suuntaatko kohteeseen Forever Resorts Badplaas? Klikkaa tästä rekisteröityä CarTrippiin. 

Tee toimitukset

Jos etsit aktiivisempaa tapaa ansaita rahaa, toimitusten tekeminen on yksi parhaista vaihtoehdoista. Kokemusta ei tarvita toimitus mutta sinulta odotetaan rehellisyyttä ja valppautta työssäsi.

UberEats

Appjobsin UberEats tarjoaa sinulle erinomaisen tilaisuuden toimittaa ruokaa suoraan huippuravintoloista paikallisten koteihin. Toimittajana kuljettaja, luot oman aikataulusi ja voit helposti sovittaa sen muiden keikkojen tai vakituisen työsi yhteyteen. Parasta tässä alustassa on se, että voit seurata koko prosessia mobiililaitteellasi ja hallita uusia tilauksia muutamalla näytön napautuksella. 

Herra D Ruoka

Mr D Food on Etelä-Afrikan suosituin ruokatoimituspalvelu. Palvelu toimittaa nopeita ja lämpimiä aterioita yli miljoonalle käyttäjälle, ja se etsii aina ystävällisiä ja luotettavia kuljettajia tiimiinsä. Kokeile toimitustyötä omalla aikataululla Mr D Foodin avulla. 

Siivous Työpaikat

Puhdistus on toinen suosittu ja luotettava tapa auttaa täydentämään tulojasi ja osallistumaan laskuihisi - tämän vuoksi monet ihmiset työskentelevät sellaisten sovellusten kanssa, kuten Nuohota etelään

Bark- House Cleaning 

Kotien siivoaminen auttaa yhteisösi asukkaita pitämään kotinsa siistinä. Sovelluspohjaiset alustat, kuten Bark, palkkaavat ahkeria kotisiivoojia ja auttavat heitä löytämään täydelliset asiakkaat. 

Miten Bark toimii?

Sadat työnhakijat ovat löytäneet työpaikan Barkin kautta. Freelancer-työstä kielten opiskeluun. Bark tarjoaa nopea rekisteröintiprosessi, joka voidaan tehdä muutamassa minuutissa. Kaikki mitä sinun tarvitsee aloittaa on:

  1. Laadi kattava profiili 
  2. Vastaanota ja hyväksy johtolankoja!

Barkilla on erilaisia siivoustehtäviä, kuten viikoittainen kotisiivous, vuokrasuhteiden loppusiivous sekä keittiökoneiden siivous. 

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja siivousmahdollisuuksista Etelä-Afrikassa:

Korjausmies Työpaikat

Auttamisesta tee-se-itse-hankkeissa auttamiseen ja puutarhan hoitamiseen on monia mahdollisuuksia käyttää korjaustaitojasi ylimääräisen rahan ansaitsemiseksi. 

Jos olet ammattitaitoinen, ammattitaitoinen ja pätevä sähköasentaja, joka on valmis auttamaan paikallisia asiakkaita kaikkialla Etelä-Afrikassa, niin tutustu Bark sähköasentaja.

Bark-sähköasentajana sinun on vain oltava valmis auttamaan työtehtävissä. Autat korjaamaan, korjaamaan ja ylläpitämään töitä talossa, toimistoissa ja rakennuksissa sekä sisäisesti että ulkoisesti. 

Kotiruokaa

Onko sinulla intohimo ruoanlaittoon? Oletko valmis jakamaan parhaat ruokasi paikallisten kanssa? Appjobs antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa keittiotaidoillasi. 

Johannesburg on turistikohde. Miljoonat ihmiset vierailevat siellä tutustuakseen kulttuuriin ja kokeakseen paikallista ruokaa. Kotiruokaa on paras tapa jakaa ruokaa aidosti kaikkialla maailmassa! Se auttaa sinua ansaitsemaan ylimääräistä rahaa jakamalla rakastamiasi ruokia.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit ansaita valmistamalla perinteisiä suosikkiruokia.

Lemmikkieläinten istuttaminen

Useimmissa kotitalouksissa on karvainen ystävä tai kaksi, lemmikki istuminen on loistava tapa leikkiä söpöjen eläinten kanssa ja samalla ansaita. Käyttämällä alustoja, kuten PetBacker, Appjobs isännöi erilaisia alustoja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. PetBacker on alusta, joka on tehty yksinomaan kaikille lemmikkieläinten ystäville. Se on paikka, jossa lemmikkieläinten ystävät voivat löytää unelmiensa sivutoimen Kapkaupungissa.

Voit ansaita noin 1 000zar viikossa PetBackerilla: varmista vain, että täytät heidän vaatimuksensa rekisteröityessäsi. Tarkista mitä tarvitset tullaksesi PetBackerin jäseneksi täällä. 

House Sitting Työpaikat

Etsitkö osa-aikatyötä? Ihmiset kaikkialla Etelä-Afrikassa, erityisesti Johannesburgissa, ovat aina kiireisiä töissä. Pitkien työpäivien vuoksi monet vanhemmat etsivät ylimääräisiä käsiä avuksi. Olipa kyse sitten lapsenvahtimisesta tai yksityisopetuksesta, on monia töitä, joihin voit ryhtyä. 

Hanki kokemusta työpaikoista Sitters4U ja tienata helppoa rahaa, joka auttaa selviytymään elämän aiheuttamista ylimääräisistä kustannuksista.

Sitters4U edellyttää, että sinulla on seuraavat ominaisuudet:

  • ID
  • Matrics-todistus
  • Ensiapukurssi
  • Ajokortti

Voit lukea lisää Sitters4U:n vaatimuksista. täällä

Yhteenveto

Ajat ovat muuttuneet, ja nyt voit löytää useita työpaikkoja, jotka sopivat aikatauluihisi ja joissa teet asioita, joita rakastat. Appjobs voi näyttää sinulle kaikki mahdollisuudet, jotka ovat saatavilla lähialueellasi. Olipa sinulla tutkinto tai ei, töitä on tarjolla kaikille taitotasoille: mitään ennakkoedellytyksiä ei tarvita. Löydä lisätöitä ja kokeile uusia mahdollisuuksia, joiden avulla voit täydentää tulojasi seuraavilla tavoilla Appjobs

Roquia Sabri on Appjobsin sisällöntuottaja. Hän opiskelee Institute of Business Managementin liiketalouden ja hallinnon kandidaatin tutkintoa ja on erikoistunut markkinointiin. Kirjoittaminen on kuitenkin hänen intohimonsa, jota hän jatkaa osa-aikaisena työnä.

fiFinnish