Kuten etäyhteys Työskentelystä tulee yhä tavallisempaa kaikkialla maailmassa, on enemmän tapoja, joilla ansaita rahaa kotoa valita. Myitpä sitten tavaroita verkossa, aloitit podcastin tai tarjoat palveluitasi virtuaalisesti, on olemassa enemmän mahdollisuudet kuin ehkä ymmärrätkään tienata rahaa poistumatta kotoa. Etsitpä sitten sivutoimista tai perinteistä työtä, jota voit tehdä kotoa käsin, vaihtoehtoja on paljon.

Koska COVID-19 pandemian vuoksi etätyöpaikkojen määrä on lisääntynyt monilla toimialoilla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla etätyöntekijä, jotta voit ansaita rahaa kotoa käsin. Tässä on muutamia ideoita, joita kannattaa harkita.

Paras tapa tehdä nopeasti rahaa kotoa myymällä

Ei-toivottujen tavaroiden myyminen verkossa on nykyään helpompaa kuin koskaan. Ja se on yksi parhaista tavoista tehdä joitakin ylimääräistä rahaa kotoa. Voit käyttää verkkomyyntisivustoja, kuten Facebook Marketplacea tai eBaya, listataksesi myyntiin tavaroita, joita et enää halua, ja ansaita niistä rahaa. Pelkkä kodin tyhjentäminen jättää todennäköisesti jäljelle muutaman kasan tavaraa, joita et enää käytä tai tarvitse. Jos nämä esineet ovat hyvässä kunnossa, listaa ne verkossa.

Voit halutessasi myydä tavaroitasi myös paikallisilla myyntipaikoilla, kuten Facebook Marketplace ja Craigslist. Riippuen siitä, mitä haluat myydä, saatat kuitenkin saada enemmän rahaa käyttämällä näiden tavaroiden myyntiin suunniteltua markkinapaikkaa. Esimerkiksi Depop on hyvä markkinapaikka vaatteiden ja muiden muotituotteiden myyntiin.

Haluan tehdä nopeasti helppoa rahaa - virtuaalinen apu

Virtuaaliavustajien kysyntä on kasvussa, kun työvoima kaikkialla maailmassa siirtyy etätyöhön. Virtuaaliavustajat ovat ammattilaisia, jotka työskentelevät etätyönä auttaakseen erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä joko yrityksille, tiimeille tai yksityishenkilöille. Jos päätät tehdä tätä työtä kotoa käsin, sinulla on yleensä työmäärä, johon kuuluu esimerkiksi puheluihin ja sähköposteihin vastaaminen, tutkimusten tekeminen, tapaamisten varaaminen ja sosiaalisen median tilien ylläpitäminen.

Virtuaaliassistenttina voit työskennellä yhdelle tai useammalle asiakkaalle. Voit löytää asiakkaita useilla eri tavoilla, kuten sosiaalisen median kanavien, kuten LinkedInin, kautta, freelancerfoorumeilla tai verkostoitumistapahtumissa.

Miten tehdä nopeasti rahaa kotoa freelancerina toimimalla

Jos sinulla on taitoja, joita voit käyttää rahan ansaitsemiseen, kuten graafinen suunnittelu, verkkosuunnittelu, sisällön kirjoittaminen, videoiden luominen ja paljon muuta, voit ansaita rahaa kotoa käsin freelancerina. Freelancerin, Fiverin ja Upworkin kaltaiset alustat ovat suosittuja verkkomarkkinapaikkoja, joilla voit saada yhteyden asiakkaisiin freelancerina. Sinun tarvitsee vain listata palvelusi sivustolle ja tarkistaa tarjolla olevat mahdollisuudet, joihin voit hakea töitä.

Kuinka tehdä nopeasti rahaa yhdessä päivässä myymällä valokuvia

Jos pidät valokuvien ottamisesta ja sinulla on puhelimessasi paljon upeita otoksia, voit käyttää niitä tehdäksesi nopea rahaa kotoa käsin. Voit myydä valokuvia, videoleikkeitä, kuvituksia, vektoreita ja paljon muuta monenlaisille varastokuvasivustoille. Varastokuvasivustot pyrkivät aina lisäämään tarjontaansa, ja yritykset ja yksityishenkilöt tarvitsevat aina hyviä kuvia, joita he voivat olla valmiita ostamaan.

Voit joko myydä kuvasi suoraan kuvavarastoon tai verkkosivustot tai ladata niitä ihmisten maksettavaksi ja ladattavaksi. Sivustot kuten Adobe Stock, Dreamstime ja iStock ovat hyviä vaihtoehtoja.

Kuinka tehdä rahaa kotoa Affiliate Marketingin avulla

Vaikka tytäryhtiö markkinointi ei ehkä ole ihanteellinen tapa ansaita suuria rahasummia heti, mutta se voi olla nopea tapa saada lisätuloja, kunhan olet saanut perustettua. Jos sinulla on jo yleisö sosiaalisessa mediassa tai omalla verkkosivustollasi tai blogissasi, voit ansaita rahaa affiliate-markkinoinnilla nopeammin kuin uskotkaan.

Affiliate-markkinoinnilla tarkoitetaan palkkioiden ansaitsemista jonkun muun tuotteiden myynnistä. Yksi yleinen tapa tehdä tämä on sijoittaa sisältöösi affiliate-linkki toisen yrityksen verkkosivustolle, tuotteisiin tai palveluihin. Kun joku klikkaa linkkiäsi ja ostaa tuotteen tai tilaa palvelun, saat prosenttiosuuden myynnistä.

On olemassa erilaisia hyvämaineisia kumppanuusverkostoja, joita voit käyttää aloittaaksesi. Amazon Associates on hyvä vaihtoehto, sillä sen avulla voit mainostaa tuotteita, jotka ovat myynnissä Amazonissa, joka on suosittu sivusto, johon useimmat ihmiset luottavat.

Podcasting tehdä rahaa kotoa

Halusitpa sitten kertoa tarinoita tai jakaa mielipiteitäsi, podcasting on korvaamassa bloggaamisen yhtenä parhaista tavoista ansaita rahaa ihmisille, jotka haluavat työskennellä kotona. Mainosbudjetit ovat siirtymässä tekstipohjaisista podcastien sponsorointiin, ja yhä useammat ihmiset kuuntelevat niitä.

Yleisön kasvattaminen podcastillesi voi viedä aikaa, joten et voi aina alkaa tienata sillä heti. On kuitenkin useita tapoja ansaita rahaa omalla podcastillasi, kuten affiliate-markkinointilinkkien lisääminen, mainosaikojen myyminen, live-tapahtumien järjestäminen, tavaroiden myyminen, joukkorahoitus, valmennus ja paljon muuta.

Tehdä rahaa kotoa Etsy Store kanssa

Jos olet luova ihminen ja nautit ainutlaatuisten ja mielenkiintoisten tavaroiden valmistamisesta, voit ansaita rahaa harrastuksellasi Etsy-kaupalla. Etsy on kaikkien käsintehtyjen, yksilöllisten ja ainutlaatuisten tuotteiden markkinapaikka, ja mitä tahansa valmistatkin, löydät sille varmasti markkinat. Olitpa sitten taiteilija, graafinen suunnittelija, teet vaatteita, koruja tai jotain muuta, voit listata käsintehtyjä esineitäsi myyntiin Etsyyn ansaitaksesi rahaa.

Rahan tekeminen kotoa YouTubessa

Jos pidät videoiden tekemisestä, voit harkita YouTubea keinona ansaita rahaa kotoa käsin. Videoiden rahaksi muuttamisen vauhti on kiihtynyt ajan myötä, ja vloggaaminen tulee todennäköisesti syrjäyttämään podcastingin lähiaikoina. tuleva.

Jos sinulla on YouTube-kanava, sisällön lisääminen siihen säännöllisesti on tärkeää, jotta voit alkaa ansaita rahaa kotoa käsin. Voit ansaita rahaa YouTubesta monin eri tavoin, esimerkiksi olemalla osa YouTube-kumppanuusohjelmaa, toteuttamalla maksullisia mainoksia ja ansaitsemalla rahaa mainosten katselukerroilla.

Tehdä rahaa kotona Twitch Streaming

Pelaatko mielelläsi pelejä tietokoneella tai Xboxilla? Jos olet pelaaja, Twitch-striimaus antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa kotoa käsin tekemällä sitä, mistä nautit eniten. Kun olet striimannut tietyn määrän tunteja ja täyttänyt katselu- ja seuraajamäärää koskevat kriteerit, voit liittyä Twitchin kumppaniohjelmaan, joka oikeuttaa sinut ansaitsemaan rahaa striimauksella.

Ansaitse rahaa kotona jakamalla asiantuntemustasi

Jos olet jonkin aiheen asiantuntija, voit ansaita rahaa kotoa käsin luomalla resursseja, jotka auttavat muita ihmisiä oppimaan siitä lisää. Sisällön kokoaminen vaatii aluksi jonkin verran työtä, mutta kun olet päässyt alkuun ja ihmiset alkavat maksaa ja käyttää resurssejasi, voit ansaita rahaa. passiivinen tulot kotoa käsin.

Nykyään yhä useammat ihmiset etsivät uusia tapoja oppia uusia asioita verkossa käyttämällä resursseja, kuten e-kirjoja, webinaareja, mainoksia, ja verkkokurssit. Voit käyttää koulutusalustoja, kuten Skillshare ja Udemy, resurssien jakamiseen ja myymiseen.

Työ kotoa käsin Työpaikat

Vaihtoehtoisesti etätyöpaikkoja on tarjolla enemmän kuin koskaan aiemmin. Parin viime vuoden aikana työvoima on siirtynyt etätyöhön, ja yhä useammat yritykset tekevät nykyään kokonaan etätöitä. Tämä tarkoittaa sitä, että kotoa käsin työskentelyssä ei välttämättä tarvitse aina perustaa omaa yritystä tai sivutoimista yritystoimintaa. Löydät runsaasti työmahdollisuuksia, jotka eivät vaadi kotoa lähtemistä ja joita voi hakea aivan kuten mitä tahansa muutakin työtä.

Vaihtoehtoisesti, jos työskentelet jo yrityksessä, joka on tarjonnut etätyötä parin viime vuoden aikana, sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä kotoa käsin sen sijaan, että palaisit toimistoon.

Vinkkejä kotoa käsin työskentelyn onnistumiseen

Jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa kotoa käsin, on tärkeää ymmärtää, että yrityksen kasvattaminen voi viedä aikaa. Tämän lisäksi useimpien ihmisten on järjestettävä muutama eri tulovirta, jotta he voivat ansaita kunnon tuloja kotoa käsin. Pääasiallinen tapasi ansaita rahaa kotoa käsin voi esimerkiksi olla virtuaaliassistenttina toimiminen, mutta samaan aikaan sinulla saattaa olla blogi, jossa ansaitset rahaa kumppaniohjelmista. Muutaman eri vaihtoehdon käyttäminen samanaikaisesti voi auttaa sinua maksimoimaan tulosi ja luomaan menestyksekkään tavan ansaita rahaa kotoa käsin.

Kotona työskentely on nykyään yhä suositumpaa. Etsitpä sitten kokoaikaista etätyötä tai oletko kiinnostunut sivutoimisesta työstä, jota voit tehdä kotoa käsin ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, tarjolla on paljon vaihtoehtoja.