Olet joko vanhempiesi/huoltajiesi tai itsesi vuoksi päättänyt, että sinun on mentävä työelämään. Kuitenkin, opiskelijana, saatat tuntea, ettet voi hyödyntää taitojasi täysimääräisesti, koska useimmat haluamasi opiskelijatyöt edellyttävät työskentelyä. täysipäiväisesti. Ongelma voi olla myös se, että et tiedä, miten aloittaa työnhaku. - hyvin palkattua työtä.

Esimerkiksi freelance-työt, jotka luovat turvallisen kuplan, jossa voit toteuttaa unelmiasi tai tutkia uusia, tuntemattomia alueita.

  1. Yliopistojen urakeskukset
  2. Facebook-ryhmät
  3. Online-työpaikkataulut
  4. Google-haku

Oletetaan, että tiedät, mitä tyypilliset työpaikat vähittäiskaupassa ja huoltoliikkeissä ovat. Tällä kertaa saatat kuitenkin haluta jotain erilaista. Jotain, joka kuulostaa mahtavalta paperilla ja tosielämässä. Ja sen avulla voit ansaita kunnon tuloja huolimatta siitä, että - opiskelu koko- tai osa-aikainen. Seuraavassa on neljä ideaa, joiden avulla opiskelijatyöpaikkoja täynnä oleva laivasi voi lähteä satamasta mahdollisimman pian!

1. Yliopistojen urakeskukset

Ilmeisin paikka aloita työnhaku on koulusi urakeskuksessa. Siellä saat tietoa sekä kampuksen sisäisestä että ulkopuolisesta työllistymisestä. Voit ottaa yhteyttä opinto-ohjaajaan, joka hankkii tarvittavat tiedot voidakseen antaa sinulle parhaat neuvot.

Jotta voit löytää haluamasi hyvin palkatun työpaikan, sinun täytyy olla rehellinen ja suoraselkäinen. Kerro tälle henkilölle, jos et ole kiinnostunut tyypillisistä opiskelijatöistä. Selitä, jos haluat käyttää seuraavaa työpaikkaasi askeleena urasi edistämiseksi ja/tai käyttää sitä hankkia palkattua kokemusta alaltasi.

miten tehdä rahaa opiskelijana
Denverin yliopiston kuva. Yliopistoissa ja korkeakouluissa on oltava urakeskus, jossa voit käydä tutustumassa opiskelijoiden työmahdollisuuksiin.

2. Facebook-ryhmät

Sosiaalisen median kanavat ovat myös loistava työpaikkojen lähde. Voit helposti saada tietoa kaikista kaupungissasi tarjolla olevista, ajankohtaisista työpaikoista liittymällä Facebook-ryhmiin. Siellä voit ottaa suoraan yhteyttä työnantajiin. Voisit jopa keskustella muiden kanssa heidän kokemuksistaan ja keskustella työpaikkojen eri puolista.

Olet tervetullut liittymään ryhmiin ja olemaan yhteydessä muihin rahantekijöihin:

Liity Facebook-ryhmäämme AppJobbersille
Liity Facebook-ryhmäämme siivoojille
Liity Facebook-ryhmäämme lemmikkieläinten hoitajille
Liity Facebook-ryhmäämme lapsenvahdeille
Liity Facebook-ryhmäämme freelancereille
Liity verkko-opettajien Facebook-ryhmään
Liity Facebook-ryhmäämme paikallisoppaille
Liity kuljettajien/toimittajien Facebook-ryhmäämme.

3. Online-työpaikkataulut

Joustavia opiskelijatyöpaikkoja voi löytyä myös verkkotyöpörsseistä. Esimerkiksi Google Jobs, Facebook Jobs ja tietenkin AppJobs.com.

Google Jobs

Voit mennä osoitteeseen Google Jobs nähdäksesi kokoelman työpaikkoja. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, joten löydät itsellesi sopivimmat luokat muutamassa minuutissa. Klikkaa vain SEE ALL TEAMS, ja voit jättää huomiotta kentät, joihin et aio liittyä.

Facebook työpaikat

Jos käytät edelleen Facebookia ja haluat olla tehokkaampi, voit unohtaa haun ja aloittaa heidän sivullaan luotu työpaikkoja varten. Aikajana räätälöidään sivustolle tallennettujen tietojesi perusteella. Voit optimoida työnhakusi lisäämällä työpaikkatyyppejä ja -kategorioita.

miten tehdä rahaa opiskelijana
Kuva AppJobs.comin suosittelemalla tavalla. Etsi oma kaupunkisi, rekisteröidy ja aloita työskentely Yhdysvalloissa!

AppJobs

Etsitpä sitten kesätyö tai osa-aikainen (hauska) työ, AppJobs.com voi olla hyvä alku. Henkilökohtainen profiili voi nopeuttaa ja tehostaa koko hakua. Muutamalla klikkauksella voit vertailla useita erilaisia opiskelijatyöpaikkoja ja nähdä, mistä maksetaan enemmän. Sivustoltamme löydät myös suuren määrän resursseja, jotka koskevat ansioita, työaikaa, verotusta sekä vaatimuksia. Lue blogiamme!

4. Google

Voit nopeuttaa työnhakua myös hyödyntämällä Google-hakua. Kirjoittamalla erilaisia avainsanoja voit päätyä sivuille parhaiten palkattujen työpaikkojen esittäminen opiskelijoille.

Liittovaltion minimipalkka on Yhdysvalloissa $7,25 euroa/tunti. Tämä määrä voi olla myös hieman korkeampi tai matalampi osavaltiossasi. Se, mitä sinä pidät hyvin palkattuna, voi olla itse asiassa paljon enemmän kuin 8 dollaria tunnissa. Tietenkin on olemassa lakeja, joita tuleva työnantajien on noudatettava. Lue lisää opiskelijoiden työstä ja vähimmäispalkoista täältä.

miten tehdä rahaa opiskelijana
Kuva Googlen suosittelemalla tavalla. Kuten näet, voit käyttää erilaisia avainsanoja etsiessäsi opiskelijatyötä Yhdysvalloissa.

Lisälukemista

Etsitkö opiskelijatyötä? Tutustu muihin opiskelijatyöpaikkoihin liittyviin postauksiimme: