Me kaikki haluamme elää taloudellisessa turvallisuudessa. Sen jälkeen on vuorossa saavuttaa taloudellinen vapaus. Toisin sanoen unelmiesi elämäntyylin toteuttaminen eikä pelkästään oman ja perheesi taloudellisen turvallisuuden varmistaminen. Haluat jotakin enemmän, jotakin, joka näyttää merkinnältä ikuisuuslistallasi. Ja kyllä, ennen suunnitelman tekemistä taloudellisen vapauden saavuttaminen kuulostaa hitonmoiselta tehtävältä.

Appjobs on kysynyt 20 laajasti seuratulta asiantuntijalta, jotka ovat vielä matkalla taloudellisesti vapaiksi tai ovat jo nyt nauttivat työnsä hedelmistä Tietoja tekniikoista, joita he käyttävät saavuttaakseen taloudellisen vapauden, ja jakaa neuvoja niille, jotka ovat omansa alussa. Lue heidän henkilökohtaisista tarinoistaan, heidän lähestymistavastaan ja käsityksestään taloudellisesta vapaudesta ja inspiroidu. Sinun on aika lakata kyselemästä kysymystä miten saavuttaa taloudellinen vapaus ja tulla velattomaksi.

Sosioekonomisesta asemastasi riippumatta voitte aloita oma matkasi nyt ja varmistaa stressittömän tuleva itsellesi.

Miten päästä pois veloista ja saavuttaa taloudellinen vapaus?

Eric, Henkilökohtainen kannattavuus

Aloita asettamalla kohtuulliset odotukset, aikataulut ja tavoitteet sille, mitä taloudellinen vapaus merkitsee sinulle ja miten voit saavuttaa sen. Kulujen leikkaaminen on tärkeä osa yhtälöä, mutta se ei tarkoita, ettei sinun pitäisi keskittyä tuloihin. Toisin kuin menoja, joita voi leikata vain rajallisesti, tuloja voi kasvattaa loputtomiin. Jos automatisoit säästösi ja sijoituksesi, voit edetä kohti suuria taloudellisia tavoitteitasi sormea nostamatta. Saatat olla lähempänä taloudellista riippumattomuuttasi kuin uskotkaan!

Jaa Twitterissä

Ericistä
Eric Rosenberg on Kalifornian Venturassa asuva talous-, matkailu- ja teknologiakirjailija. Hän on entinen pankinjohtaja ja yrityksen rahoitus- ja kirjanpitoalan ammattilainen, joka jätti päivätyönsä vuonna 2016 ryhtyäkseen harjoittamaan nettisivutoimintaa kokopäiväisesti. Hänellä on syvällistä kokemusta pankkitoiminnasta, luottokorteista, sijoittamisesta ja muista rahoitusaiheista kirjoittamisesta, ja hän on innokas matkahakkeri. Kun Eric on poissa näppäimistön ääreltä, hän nauttii maailman tutkimisesta, pienlentokoneiden lennättämisestä, uusien käsityöläisoluiden löytämisestä ja ajanvietosta vaimonsa ja pienten tyttöjen kanssa. Voit olla yhteydessä häneen osoitteessa Personal Profitability tai EricRosenberg.com.

Michelle, Making Sense Of Cents

Tärkein neuvoni taloudellisen vapauden saavuttamiseen on löytää keinoja tehdä ylimääräistä rahaa. Kyllä, säästäminen ja rahanhallinnan opettelu ovat yhtä tärkeitä asioita, mutta mielestäni rahan tienaaminen auttaa sinua maksamaan velkasi nopeasti pois ja saavuttamaan taloudellisen vapauden vieläkin nopeammin. Itse pystyin tekemään sivutoimista työtä kuin hullu, ja sen ansiosta pystyin maksamaan $40 000 opintolainavelkani pois vain 7 kuukaudessa.

Jaa Twitterissä

Tietoa Michellestä
Michelle loi henkilökohtaista taloutta ja elämäntapaa käsittelevän blogin auttaakseen häntä parantamaan talouttaan (yksi esimerkki - tämän ansiosta hän pystyi maksamaan $38 000 opintolainaa pois seitsemässä kuukaudessa), pitämään kirjaa edistymisestään ja auttamaan lukijoita parantamaan talouttaan matkan varrella.
Brian, Minun vuosituhannen vaihteen opas

Viime vuosina, tutkimukset ovat korostaneet useita tapoja, joilla amerikkalaiset voivat säilyttää myönteisen suhteen rahaan. Yleisesti ottaen, kun olet saanut käsityksen raha-asioistasi, pidätkö siitä, mitä näet? Voi olla helppoa ajatella pahinta, kun näkee, kuinka paljon velkaa on. Mutta aina on olemassa keino päästä pois pahimmastakin taloudellisesta tilanteesta. Yritä pysyä positiivisena riippumatta siitä, miten huono taloudellinen tilanteesi on tai ei ole. Taloudellinen tilanteesi voi aina parantua, on tärkeää pysyä valppaana taloudellisen hyvinvointisi suhteen, mutta älä unohda haistaa ruusuja tai nauttia tai arvostaa sitä, mikä usein jätetään huomiotta.

Jaa Twitterissä

Brianista
Brian Meiggs perusti My Millennial Guide -oppaan, kun hän oli työskennellyt 6 vuotta rahoitus-, kirjanpito-, kiinnitys- ja luottolainausalan tehtävissä Virginiassa ja Washington D.C.:ssä. Brianilla on tutkinto rahoitusalalta Virginia Commonwealth Universitystä. Hän on viettänyt viimeiset yli viisi vuotta kirjoittamalla henkilökohtaisesta taloudesta, ja häntä on siteerattu useissa verkkojulkaisuissa, kuten Yahoo! Finance, NASDAQ, MSN Money, AOL, Discover Bank ja GOBankingRates.Andrew, Perheen rahasuunnitelma

Kun lähdet liikkeelle niin sanotusta taloudellisesta vapaudesta, sinun on tarkasteltava, miltä taloudellinen vapaus näyttää sinulle yksilöllisesti.

Perustasolla sinun on varmistettava, että tulosi kaikista lähteistä ovat suuremmat kuin menosi. Sinun on siis keskityttävä kahteen asiaan.

 1. alentamalla menoja ja juoksevia kuluja realistiseksi katsomallesi määrälle, ja
 2. Kasvattaminen passiivinen tulot ja muut tulolajit niin pitkälle, että ne ylittävät nämä menot.

Aloita menojesi tutkiminen ja tarkastele kuukausittaisia kulujasi. Kyseenalaista kaikki menoihisi liittyvät asiat ja etsi tapoja ansaita enemmän rahaa. Käytä sitten nämä rahat passiivisen tulon hankkimiseen ja rakenna pesämunasi siihen pisteeseen, jossa voit elää jäännöstuloilla (kuten koroilla tai osingoilla strategiastasi riippuen).

Prosessi on melko suoraviivainen, mutta kuten useimmissa asioissa, sen noudattaminen voi olla hankalaa. Mutta kun suhtaudut asiaan pitkäjänteisesti, huomaat, että on helpompi tehdä asioita päivittäisessä elämässäsi.

Tämä ei tapahdu yhdessä yössä, joten varmista, että arvostat ja ymmärrät, että tie aloitat alaspäin. Se on sen arvoista!

Jaa Twitterissä

Andrew'sta
Andrew Daniels on henkilökohtaisen talouden kirjoittaja ja Family Money Plan -sivuston perustaja, joka on omistettu auttamaan perheitä elämään parasta taloudellista elämäänsä. Hän on myös Trendy Money- ja Millennial Homeowner -sivustojen toinen perustaja.


Lance, Rahan manifesti

Jos haluat aloittaa matkasi kohti taloudellista vapautta, on hyvä selvittää, mistä olet lähdössä liikkeelle ja mihin haluat lopulta päästä. Aloita haaveilemalla ihanteellisesta elämäntyylistäsi. Tämän elämäntyylin perusteella voit laskea, kuinka paljon rahaa tarvitset voidaksesi elää kyseistä elämäntyyliä pitkällä aikavälillä. Kun olet asettanut tavoitteen, on aika selvittää, missä olet nyt. Selvitä, mitkä ovat nykyiset tulosi ja menosi sekä nykyinen nettovarallisuutesi. Laadi kaikkien näiden tietojen perusteella suunnitelma, jolla pääset tavoitteeseesi haluamallasi aikataululla. Koska työskentelet kohti ihanteellista elämäntyyliäsi, sinun pitäisi olla hyvin motivoitunut jatkamaan työskentelyä kohti tavoitettasi pitkän ajan kuluessa. Valitettavasti taloudellisen vapauden saavuttaminen tapahtuu harvoin yhdessä yössä. Mikään saavuttamisen arvoinen asia ei kuitenkaan ole helppoa.

Jaa Twitterissä

Tietoa Lancesta
Lance Cothern perusti henkilökohtaisen talousbloginsa Money Manifesto vuonna 2012. Hän on myös tunnettu henkilökohtaiseen talouteen keskittyvä freelance-kirjailija. Tällä hetkellä hän kirjoittaa U.S. News & World Reportille, Credit Karmalle, My Bank Trackerille ja monille muille julkaisuille. Kun hän ei kirjoita henkilökohtaisesta taloudesta, hänet löytää vaimonsa ja poikansa kanssa rannalta.Robb, Rikkaampi sinä

Suosittelen 3 askelta taloudellisen vapauden saavuttamiseksi:

 1. Sitoudu säästämään vähintään 20% tuloistasi ja pyri saavuttamaan 50%.
 2. Alenna kolmea suurinta kustannustasi, jotta pääset edellä mainittuun tavoitteeseen - usein nämä ovat asuminen, kuljetus ja ruoka.
 3. Lisää tulojasi mahdollisimman paljon. Pyydä palkankorotusta, aloita sivutoiminen yritystoiminta tai käynnistä sivutoiminen yritys.

Jos pystyt säästämään ja sijoittamaan 50% tuloistasi vain 10 vuoden ajan, olet hyvin lähellä taloudellista riippumattomuutta, jolloin sinun ei tarvitse enää koskaan työskennellä.

Jaa Twitterissä

Tietoja Robbista
ARicherYou.com on verkkosivusto, jossa Rob jakaa oppimiaan strategioita siitä, miten rakentaa menestyksekäs sivutoimi, sijoittaa rahaa viisaasti ja säästää rahaa suurissa hankinnoissa (hän on saanut lähes $20,000 ilmaista matkaa).
Aaron, Kolme säästäväistä kaveria

Mielestäni nopein ja varmin tie taloudelliseen vapauteen on omistaminen. Olipa kyse sitten yrityksestä, kiinteistöstä tai sijoituksista - ihmisten, jotka ovat kiinnostuneita taloudellisen vapauden saavuttamisesta, on harjoitettava jotakin näistä asioista. Tietenkin voit säästää tiensä taloudelliseen vapauteen - mutta tapa, jolla minä menen siihen, on liiketoiminnan harjoittaminen (meillä on julkaisu + verkkokiinteistöjä). Olen myös omistanut vuokra-asuntoja, joten sekin on toinen tapa saada rahaa sisään. Tavoitteena on saada ylimääräisiä tulovirtoja, jotka kompensoivat kaikki menosi. Kun olet saavuttanut tämän, olet taloudellisesti vapaa. Tietenkin myös säästöt ovat hyvä ajatus - mutta omistaminen on varma tapa tulla taloudellisesti vapaaksi.

Jaa Twitterissä

Tietoja Three Thrifty Guys
He ylläpitävät henkilökohtaista rahoitussivustoa, joka on omistettu auttamaan ihmisiä pitämään muutama dollari enemmän ihmisten taskuissa.


Sarah, Sarah Titus

Kymmenen vuotta sitten Olin koditon. Nykyään tienaan miljoonia netissä mukavasti kotonani. Matka ei ole ollut helppo, mutta se on ollut jokaisen sekunnin arvoinen, jonka olen käyttänyt säästämiseen ja rahan ansaitsemiseen.
Ensimmäinen asia, jonka aloin tehdä sen jälkeen, kun ex-mieheni jätti perheemme, oli päästä pois kodittomien turvakodista. Aloin vahtia jokaista penniäni. Ennen olin laiska ja ostin tavaroita sieltä sun täältä, enkä ajatellut, että sillä olisi merkitystä. No, sillä on! Dollarit kasvavat, ja ennen kuin huomaatkaan, olet suurissa veloissa, kuten minä olin. Kun tarkkailin jokaista kulutettua dollaria, tajusin, kuinka vähän todella tarvitsin selviytymiseen. En tarvinnut hienoja asioita tai pikaruokaa koko ajan. Minun oli vain katettava peruselinkustannukset itselleni ja kahdelle pienelle lapselleni.

Sen jälkeen aloin yrittää ansaita enemmän rahaa. Minulle se oli myynti verkkokaupassa. Olin myynyt jo vuosia aiemmin, mutta otin sen vakavasti ja perustin OMA verkkokauppani ja aloin työskennellä siinä kokopäiväisesti. Minulla oli yli 600 tuotetta ja tienasin todella hyvin. Säästin jokaisen ylimääräisen pennin, jonka pystyin säästämään. Tavoitteeni oli yhden vuoden elinkustannukset.

Sitten aloitin bloggaamisen. Aloin tienata sillä rahaa. Säästin joka pennin. Lopulta pääsin veloista ja maksoin käteisellä upouuden maasturin. Lopulta olin siellä, missä halusin olla. Kiva koti. Kiva auto. Hyvä elämä.

Se ei tapahdu yhdessä yössä. Mutta kyse on siitä, ettei luovuta ja että otetaan askel kerrallaan. Aloita hitaasti. Aloita tarkkailemalla rahojasi. Minne ne menevät? Voitko karsia asioita pois? Hylkäsin hiljattain $90 satelliittitelevisiolaskun Hulun ja Netflixin tilalle. Se on nyt yhteensä $20/kuukausi, ja säästän $840/vuosi. Poistin kotipuhelimestani kaukopuhelut. Minulla on kännykkä, jolla voin käyttää kaukopuhelua ilmaiseksi, jos tarvitsen sitä. Tällaiset pienet asiat vaikuttavat ajan mittaan.

Kun olet saanut laskusi niin pieniksi kuin ne vain voivat olla, SITTEN voit alkaa ansaita ylimääräistä rahaa. Ei ennen sitä. Sillä mitä väliä sillä on, jos tienaat enemmän rahaa, jos kaikki lentää kuitenkin ikkunasta ulos? Aloita siis siitä, että saat kaiken niin pieneksi kuin mahdollista.

Kun olet päässyt veloista ja sotkuista ja olet saavuttanut haluamasi hyvän elämän, voit alkaa vähentää työtunteja. Teen kirjaimellisesti vain 9-10 tuntia viikossa töitä ja ansaitsen todella hyvin rahaa netissä ja olen samalla kotona lasteni kanssa. Sinun ei tarvitse tehdä töitä koko elämäsi ajan, sinun on vain oltava erittäin tarkka ja tuottava sinä aikana, jonka teet töitä, jotta pääset eteenpäin. nopea.

Mitä ikinä teetkin, älä anna periksi. Sinä pystyt siihen. Minulta kesti monta vuotta, ja ehkä sinultakin menee muutama vuosi päästä hengähtämään. Se ei haittaa. Et joutunut tähän sotkuun yhdessä yössä, ja tien kaivaminen ulos vie aikaa. Parasta on, ettet anna periksi. Pääset perille, jos jatkat yrittämistä, askel kerrallaan.

Jaa Twitterissä

Sarahista
Kodittomana ollessaan tämä kotiäiti ei antanut minkään estää häntä tavoittelemasta unelmiaan. Nyt Sarah Titus tienaa $5 miljoonaa euroa vuodessa osa-aikatyönä verkossa. Hänet tunnetaan parhaiten kyvystään säästää rahaa, rokata täysin myyntiä Shopify-myymälässä ja luoda kauniita tulosteita, jotka auttavat äidit järjestellä kaaosta elämässään.Chonce, Velkaantumiseni oivallus

Paras neuvoni taloudelliseen vapauteen pyrkivälle on luopua kuukausittaisista maksuista. Koko yhteiskuntamme on rakennettu sen varaan, että voit ostaa tavaroita nyt ja maksaa ne myöhemmin. Aina kun edessä on pieni tai suuri ostos, minä ja muut houkutellaan rahoittamaan se tai käyttämään luottokorttia. Älä lankea tähän temppuun! Kun sanot ei useimmille velan muodoille, vapautat rahasi ja voit itse valita, mitä teet niillä. Sen sijaan, että joudut maksamaan huonekaluja, autoa, televisiota ja niin edelleen, voit todella elää ja nauttia elämästäsi.

Jos olet vasta aloittamassa, paras asia, jonka voit tehdä, on budjetoida. Tiedän, että tämä kuulostaa perusneuvolta, mutta budjetti voi todella muuttaa elämäsi. Mikään ei voita sitä, että sinulla on suunnitelma rahoillesi ja tiedät tarkalleen, mihin ne menevät. Ihmiset eivät saavuta taloudellista vapautta tuurilla tai vahingossa. Heillä on selkeä suunnitelma ja strategia, ja se alkaa budjetista.

Jaa Twitterissä

Tietoja Choncesta
Chonce on henkilökohtaisen talouden bloggaaja ja freelance-kirjailija, joka nauttii velkatarinoiden jakamisesta (kun hän ja hänen miehensä työskentelevät tiensä pois $40,000 velasta) sekä puhuu säästämisestä, budjetoinnista, tietoisesta kuluttamisesta ja taloudellisen talosi parantamisesta.Kamilah, Keskittynyt tuhlaaja

Tein erilaisia asioita. Laadin budjetin, jonka avulla annoin kaikille rahoilleni erityiset tehtävät, ja käytin sitten kassavirtalaskentaa budjetin toteuttamiseen. Opin pian, että lisätulojen hankkiminen oli myös tärkeää, joten aloin hankkia itselleni sivutyöt. Vaikuttavin niistä oli tukiopettajan työt, joiden avulla sain muutaman satasen joka kuukausi.

Sanoisin, että jos mahdollista, elä hieman pienemmällä kuin mitä ansaitset ja maksa aina ensin itsellesi! Helpoin tapa tehdä se on luoda automaattinen siirto palkkapäivänä ja lähettää rahaa säästötilille. Tärkeintä on jättää tuo tili huomiotta. Lupaan sinulle, että et edes kaipaa rahaa, ja pian sinulla on paljon enemmän rahaa kuin olisit voinut kuvitellakaan.

Jaa Twitterissä

Tietoja Kamilahista
Kamilah O'Brien on YouTube-kanavan "Focused Spender" luoja. Hän on voittoa tavoittelemattoman toiminnan ja talouden ammattilainen, jolla on todistetusti kyky luoda ja optimoida operatiivisia järjestelmiä sekä hallita miljardien dollarien budjetteja. Valmistuttuaan julkishallinnon maisteriksi yleisestä rahoituksesta NYU:sta Kamilahilla oli yli $65 000 opintolainavelkaa. Tajuttuaan, ettei hänen palkkansa riittänyt velkojensa voittamiseen, Kamilah tutki ja testasi useita strategioita, jotka auttoivat häntä saavuttamaan taloudellisen vapauden. Vain kolmessa vuodessa Kamilah maksoi opintolainavelkansa pois allekirjoittamansa järjestelmän avulla. Nykyään Kamilah on yritysten Senior Financial Manager, puhuja ja konsultti. Hän auttaa vähemmistöön kuuluvia naisia lopettamaan palkkashekistä toiseen elämisen maksimoimalla säästöt, sijoitukset ja velkojen maksamisen. Hänen tehtävänään on auttaa vähemmistönaisia määrittelemään ja saavuttamaan pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteensa ja muokkaamaan samalla taloudellisia tottumuksiaan.
Alexis, Fitnancials

Luo tiukka budjetti, jota voit realistisesti käyttää ja noudattaa. Monet ihmiset laativat budjetin toivoen käyttävänsä vain $100 ruokaan joka kuukausi, ja lähempänä kuukauden loppua he huomaavat, että heidän ruokabudjettinsa on yli $300. Aseta realistinen budjetti, jota voit todella noudattaa. Näin et moiti itseäsi, jos et saavuta tavoitettasi. Jos sinulla on tapana käyttää paljon rahaa ruokaan, esimerkiksi $400 kuukaudessa, tee ruokabudjetistasi $300. Seuraavana kuukautena tee siitä $200. Etene hitaasti, sen sijaan että nostaisit ruokabudjettisi $400:sta $100:aan yhdessä kuukaudessa.

Jaa Twitterissä

Alexisista
Alexis Schroeder omistaa FITnancials-blogin, joka on omistettu palvelemaan naisia, jotka haluavat saavuttaa taloudellisen vapauden ja kasvattaa verkkoliiketoimintaansa. Budjetoinnin ja lukuisten sivutoimisten harrastusten avulla Alexis maksoi yli $40 000 opintolainaa ja velkaa pois alle viidessä kuukaudessa. Jos haluat maksaa pois velkaa, aloittaa uuden uran, olet laskeutunut oikeaan paikkaan.
Nicole, Taloudellinen tyylikäs elämä

Saavutin taloudellisen vapauden leikkaamalla menoja, valvomalla menoja ja lisäämällä tulojani (ilman pelättyä elämäntyylin hiipumista). Tähän mennessä loistava saavutukseni on ollut lähes $100 000 opintolainavelan maksaminen pois vajaassa viidessä vuodessa.

Ensimmäinen askel on määritellä "miksi", eli syy siihen, miksi tavoittelet taloudellista vapautta. Saattaa olla hetkiä, jolloin haluat luovuttaa ja heittää koko budjetin menemään! Kun sinulla on vakuuttava "miksi", voit keskittyä päämäärään. Suosittelen myös menojen takautuvaa tarkastelua. Todennäköisesti yllätyt siitä, kuinka paljon kulutat ruokakaupassa ja nopeisiin valmisaterioihin. Seuraavaksi budjetoi rahasi pennin tarkkuudella ja laadi toimintasuunnitelma rahankäyttöä varten. Älä myöskään unohda, että voit lisätä tulojasi osa-aikaisen lisätyön ja sivutoimisten töiden avulla. Taloudellisen matkan alussa on tärkeää asettaa tavoitteita ja pitää yllä vastuullisuutta näiden tavoitteiden saavuttamisesta. On hyödyllistä, jos sinulla on vastuukumppani tai joku samankaltaisella matkalla oleva henkilö, jonka kanssa voit tehdä säännöllisiä tarkistuksia.

Jaa Twitterissä

Nicolesta
Nicole on rahavalmentaja, vaimo, kolmen lapsen äiti, meikkiharrastaja ja kaiken henkilökohtaisen talouden rakastaja. Hän aloitti FrugalChicLifen dokumentoidakseen matkansa kohti taloudellista riippumattomuutta. Elämässä on muutakin kuin 40-50 tuntia viikossa työskentelyä, laskujen maksamista, tarpeettomien tavaroiden ostamista ja eläkkeelle jäämistä 65-vuotiaana. Hylkäämällä velat, elämällä säästäväisesti ja kartuttamalla varallisuutta hän on pystynyt työskentelemään vähemmän, elämään enemmän, matkustamaan usein ja viettämään aikaa perheen kanssa. Hänen matkansa kohokohta tähän mennessä on ollut lähes $100 000 opintolainavelan maksaminen pois vajaassa viidessä vuodessa.Shana, The Wealth Vibe

Saavutan taloudellisen vapauden kasvattamalla tulojani ja ottamalla ne hallintaan budjetoinnin avulla. Olen lisännyt tulojani erilaisilla sivutoimisilla yrityksillä, kuten GrubHub, Instacart, TaskRabbit ja Upwork. Olen pystynyt maksamaan $55 000 alle kahdessa vuodessa, koska olen sitonut budjettini velkojen maksamiseen. Kaikki ylimääräinen raha, jonka ansaitsin sivutoimisesta harrastamisesta, olisi voinut mennä hukkaan, jos en olisi keskittänyt budjettiani velkojen maksamiseen. On tärkeää suhtautua tarkoituksellisesti rahaan - miten ansaitset ja miten käytät sitä. Ilman tätä tarkoituksellisuutta et voi saavuttaa taloudellista vapautta.

Neuvon sinua asettamaan aikomuksesi taloudelliseen vapauteen, luomaan tavoitteita, joiden avulla voit saavuttaa taloudellisen vapauden, ja ryhtymään toimiin lisäämällä tulojasi ja budjetoimalla.

Jaa Twitterissä

Tietoja Shanasta
Shana Green alkoi työskennellä keikkataloudessa lokakuussa 2017, kun hän tajusi, että hänen oli ansaittava enemmän rahaa päästäkseen eroon $108 000 euron veloistaan. Hän alkoi täydentää postdoc-apurahatulojaan auttaakseen häntä pääsemään veloista nopeammin. Hän luo videoita The Wealth Vibe -YouTube-kanavalle auttaakseen muita ihmisiä poistamaan velkansa, kasvattamaan tulojaan ja rakentamaan vaurauttaan. Hän näyttää, miten keikkataloudessa työskentely voi auttaa sinua elämään parasta taloudellista elämääsi.Jon, Penniäkään ei voi yhdistää

Minun neuvoni olisi muistaa, että pienistä asioista tulee ajan mittaan isoja asioita. Jos muistat tämän, voit olla voitolla kaikilla elämänalueilla. Kun säästät rahaa, $20 kuukaudessa säästäminen ei tunnu paljolta, mutta 20 vuoden aikana se on lähes $5 000 ennen kuin siihen lisätään korot.

Sama ajatus pätee myös rahankäytössä. Jos ylität budjettisi $100 kuukaudessa, 10 vuodessa olet ylittänyt $12 000!

Se toimii myös terveydellesi. Jos syöt 200 ylimääräistä kaloria päivässä, lihot vuodessa yli 20 kiloa.

Lopputulos on se, että pienet asiat vaikuttavat ajan mittaan. Et huomaa niitä heti, mutta ajan myötä tulokset näkyvät. Älä siis ajattele, että muutaman dollarin säästöillä ei ole merkitystä, koska ajan myötä kyllä.

Jaa Twitterissä

Jonista
Jon Dulin on henkilökohtaisen talouden asiantuntija, jolla on yli 15 vuoden kokemus siitä, miten ihmiset saavat rahansa hallintaan. Sivustollaan Compounding Pennies hän auttaa lukijoita muuttamaan talouttaan päivä kerrallaan, jotta he voivat saavuttaa unelmansa.Amy, Naiset, jotka rahaa

Taloutesi hallitseminen voi olla ylivoimaista, mutta se on yksi tärkeimmistä asioista elämässäsi! Aloita kirjoittamalla lyhytaikaiset ja pitkän aikavälin tavoitteesi ja käytä niitä ohjenuorana taloudellisten päätösten tekemisessä.

Seuraa menojasi ja aloita budjetin käyttö. Maksa velkasi pois ja aloita säästäminen ja sijoittaminen tulevaisuuttasi varten mahdollisimman varhain, jotta voit hyödyntää korkoa ja aikaa. Kotitaloutesi tulojen kasvattaminen ilman menojen lisäämistä on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä nettovarallisuutesi kasvattamiseksi.

Ymmärrä, että tämä on pitkä matka, ei viikonloppumatka. Teet virheitä - mutta jatka aina oppimista ja työskentelyä kohti tavoitteitasi. Etsi mentori ja kysy neuvoa!

Jaa Twitterissä

Amysta
Amy Blacklock on mukana perustamassa verkkosivustot Women Who Money ja Women's Money Talk sekä Life Zemplifiedin perustaja ja bloggaaja. Hän kirjoittaa usein myös Wealthfit-lehteen, ja hänen työtään on esitelty GOBankingRatesissa, Yahoo Financeissa, MSN:ssä, Nasdaq.comissa ja Considerableissa. Amy pakeni työpöytäelämää vuoden 2018 alussa ja omistautuu nyt intohimoprojekteille ja perheelle.

Yanely, Miss Be Helpful

Olen ensimmäisen sukupolven latino, joka on myös ensimmäisen sukupolven korkeakoulututkinnon suorittanut. Nimeni on Yanely Espinal, ja löydät youtube-videoni kanavaltani nimeltä MissBeHelpful. Taloudellinen vapaus on minulle hyvin tärkeää erityisesti parikymppisenä, sillä isäni lähestyy eläkeikää, eikä hän koskaan pystynyt perustamaan 401k:ta eikä hänellä koskaan ollut sellaista työtä, joka olisi tarjonnut eläkettä. Maahanmuuttajana, jolla oli rajallinen koulutus ja rajallinen englannin kielen taito, hän tyytyi usein osa-aikatyöhön tai töihin, joista maksettiin juuri ja juuri sen verran käteistä, että hän pärjäsi kuukaudesta toiseen. Tämä tarkoittaa, etten istu sisarusteni kanssa miettimässä hänen eläkesuunnitelmaansa. Tämän omakohtainen kokeminen on ollut minulle ratkaisevaa, ja se on todella saanut minut haastamaan itseni taloudellisesti. Ensimmäinen asia, jonka teen, on rahoittaa eläketilini työnantajani kautta siihen määrään asti, jonka yritykseni vastaa. Olen onnekas, että minulla on 401k, joka vastaa puoleen maksamistani maksuista aina 10% tuloistani, joten maksan 10% ja säästän automaattisesti 15% tämän ansiosta! Tämän lisäksi rahoitan Roth IRA:ni kokonaan joka vuosi, mikä tarkoittaa vielä $250 per palkka vuonna 2019. Se ei ole helppoa, mutta teen uhrauksia, joita minun on tehtävä, jotta se toimisi. Minulla voisi esimerkiksi olla auto ja oma asunto juuri nyt. Mutta säästääkseni rahaa käytän julkisia kulkuneuvoja ja jaan asunnon kämppiksen kanssa. Sen sijaan, että kävisin joka päivä ulkona lounaalla, kokkaan kaikki ateriani kotona ja pakkaan lounaani joka päivä. Näillä pienillä muutoksilla elämäntavoissasi voi olla valtava vaikutus talouteesi. Neuvoni jollekin, joka on vasta alussa matkallaan kohti taloudellista vapautta, on haastaa itsensä elämään säästäväisesti ja yksinkertaisesti. Useimmat amerikkalaiset elävät keskimääräistä elämäntapaa, jossa he lomailevat usein, vuokraavat autoja, omistavat kalliita puhelimia ja kelloja jne., mutta kun he tajuavat, että heillä ei ole tarpeeksi rahaa ylläpitää samaa elämäntapaa eläkkeellä, se on yleensä aivan liian myöhäistä! Mitä aikaisemmin voit aloittaa rahan sijoittamisen osakemarkkinoille työnantajasi kautta tai itse IRA:n avulla - sitä paremmin voit!

Jaa Twitterissä

Yanelystä
Yanely on syntynyt ja kasvanut Brooklynissa, New Yorkissa, ja hän on yksi ensimmäisistä perheestään, joka on valmistunut yliopistosta. Kahden vuosikymmenen koulunkäynnin jälkeen hän ei vieläkään voi uskoa, ettei hänellä ollut koskaan oppituntia älykkäiden rahapäätösten tekemisestä! Nyt hän on ottanut tehtäväkseen auttaa nuoria oppimaan talouslukutaitoa hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla! Valmistuttuaan Teach For America -opettajaksi Yanely yhdisti rakkautensa talouselämään... opetus intohimollaan talouslukutaitoa kohtaan ja loi ainutlaatuisen YouTube-kanavan, jonka kautta ihmiset voivat keskustella esimerkiksi opintolainoista, luottokorteista, budjetoinnista, sijoittamisesta ja eläkesäästämisestä.
Wendy, Wendy Valencia

Menetelmämme taloudellisen vapauden saavuttamiseksi oli valita suunnitelma ja pitää siitä kiinni. Suunnitelmamme on kolminkertainen:

 1. Maksa velat pois (olemme maksaneet yli $200K - pelkästään järjestämällä rahamme).
 2. Meillä on hyvät työpaikat ja hyvät tulot, joita me RAKASTAMME.
 3. Säästä ja sijoita 25% tuloistamme joka kuukausi.

Neuvoni ihmisille, jotka ovat vasta aloittamassa matkaansa kohti taloudellista vapautta:

Luo oma polkusi ja noudata omaa suunnitelmaasi. Jos et pidä tietyssä suunnitelmassa tai kaavassa kuvatuista reiteistä, on 100% ok suunnitella oma reittisi. Jos et aluksi tiedä, mitä olet tekemässä, on ihan okei seurata jonkun talousgurun laatimaa suunnitelmaa, mutta ajan ja kokemuksen myötä ja oman monimutkaisen tilanteesi ymmärtämisen myötä on okei mukauttaa suunnitelma omaan elämääsi sopivaksi.

Jaa Twitterissä

Wendystä
Wendy Valencia omistaa Organize You -yrityksen, jonka tarkoituksena on näyttää, miten voit järjestää elämäsi niin, että voit helposti saavuttaa minkä tahansa tavoitteen. Blogeissaan ja YouTube-kanavallaan hän esittelee säännöllisesti omaa matkaansa alueilla, joilla hän on henkilökohtaisesti kamppaillut, kuten henkilökohtainen talous ja painonpudotus. Hän osoittaa, että on mahdollista saavuttaa mikä tahansa tavoite yksinkertaisesti luomalla organisointijärjestelmä, joka on suunniteltu juuri sitä varten, mitä haluat saavuttaa. Käyttämällä menetelmiä, joista hän puhuu blogeissaan ja YouTube-kanavallaan, hän on itse maksanut yli $200 000 velkaa pois ja laihduttanut lähes 100 kiloa. Hän menee kaiken yksityiskohtiin ja näyttää sinulle tarkalleen, missä hän itse on onnistunut ja missä epäonnistunut. Hän näyttää sinulle koko tavoitteiden asettamisen prosessin, jotta näet, että elämässä on ylä- ja alamäkiä ja että menestys on vain pienten asioiden tekemistä, jotka toimivat yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes saavutat sen, mitä haluat saavuttaa.


Jason, Rahani kronikat

Taloudellisen vapauden saavuttaminen edellyttää, että sinulla on enemmän rahaa kuin velkaa. Tätä varten sinun on poistettava velkasi mahdollisimman pian.
Käskisin heidän aloittaa. Siitä ei tule helppoa (olen vielä matkalla). Mieti, miten haluat saavuttaa taloudellisen vapauden, ja ryhdy töihin mahdollisimman pian!

Jaa Twitterissä

Jasonista
Jason Butler omistaa My Money Chronicles -sivuston, jossa hän keskustelee henkilökohtaisesta taloudesta, sivutoimisista harrastuksista, matkustamisesta ja muusta. Jason on kotoisin Atlantasta, Georgiasta. Hän valmistui Savannah State Universitystä markkinoinnin kandidaatiksi. Jason on ollut esillä Forbesissa, Discoverissa ja Investopediassa.
Jennifer, Mama Fur Fur Fur

Tavat, joilla saavutan taloudellisen vapauden perheelleni, ovat omistamalla osa rahoistamme joka kuukausi investointeihin, jotka luovat passiivisen tulovirran osinkojen/tuottojen muodossa pitkän aikavälin tulevaa kasvua varten, ja luomalla useita passiivisia tulovirtoja tulojen sivutoimisilla liikeideoillani, kuten E-kirjat/Blogi/Youtube-kanava/Digitaaliset kurssit ja tuotteet. Tulojen luominen, jossa et luovu ajastasi vastineeksi rahasta, on avainasemassa, ja siksi sijoittaminen ja liikeideat ovat voittava yhdistelmä!
Jos olet matkasi alussa, aloita tietämällä TODELLA tarkkaan, kuinka paljon sinun on säästettävä ja sijoitettava yhteensä, jotta voit elää korkojen kasvusta joka vuosi autopilotilla. Selvitä budjetissasi, mikä on se paljas minimi, jolla voisit elää pitämällä neljä seinää ja elinkustannukset, jos sinun ei tarvitsisi tehdä työtä elantosi eteen, ja kerro sitten tämä summa 25:llä karkeana kokonaissummana, jonka tarvitset sijoitettuna tai säästettynä. Laita tämä kokonaissumma visiotaululle tai pidä se muistiin päiväkirjaasi tai jopa käsilaukussasi - paina se mieleesi ja ala kuvitella sen toteutuvan! Kun huomaat, että tavoitteesi on pienempi kuin olet ehkä tajunnut, sen toteuttamisen taika voi alkaa näkyä!

Jaa Twitterissä

Jenniferistä
Jennifer Kempson eli Mamafurfur on 30-vuotias skotlantilainen kirjailija, raha- ja menestysbloggaaja ja Youtube-luoja, jonka intohimona on auttaa muita luomaan työ- ja yksityiselämän tasapaino ja elämäntapa, jonka he toivovat saavansa aikaan ja taloudelliseen vapauteen, jakamalla älykkäämpiä kulutus-, säästö- ja elämäntapastrategioita. Tällä hetkellä Yhdistyneen kuningaskunnan Top Money Youtube Creator 2018, kuten hänen kollegansa ovat äänestäneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Janet, Minun kaksikymmentä senttiä

Taloudellisen vapauden saavuttamiseksi olen pyrkinyt rakentamaan erilaisia tulovirtoja. Tällä hetkellä minulla on noin viisi tulonlähdettä, ja suurin osa niistä on passiivisia, mikä on hienoa. Paras neuvoni on selvittää, mitä rakastat, ja käyttää aikasi sen rakentamiseen joksikin, josta voit saada tuloja tulevaisuudessa. Riko rajoja, elämme nyt digitaalisessa aikakaudessa, joten kaikki mitä olemme oppineet taloudesta ja siitä, mikä on "normaalia", muuttuu parhaillaan.

Jaa Twitterissä

Janetista
Janet on kanadalainen CPA, joka lopetti työnsä elääkseen parasta elämäänsä. Tällä hetkellä hän työskentelee tohtorintutkinnon loppuunsaattamiseksi ja asuu ulkomailla ja matkustaa aina kun voi! Hän myös bloggaa henkilökohtaisesta taloudesta ja haluaa auttaa muita saavuttamaan taloudellisesti vapaan elämän.
Alison Geisler, Baby Stepping 2 Vapaus

Paras neuvoni ihmisille, jotka ovat vasta aloittamassa matkaansa kohti taloudellista vapautta, on laatia talousarvio. Ilman budjettia taloudellisten tavoitteiden saavuttaminen on käytännössä mahdotonta. Budjetin avulla tiedät, mihin rahasi menevät, mitä tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi, ja se antaa sinulle vapauden tehdä tietoon perustuvia päätöksiä rahankäytöstäsi. Niin monet ihmiset tuntevat olevansa hukkua talouteensa, koska heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä heidän rahoilleen tapahtuu. Yhtenä päivänä ne ovat siellä ja seuraavana päivänä ne ovat poissa. Kun sinulla on budjetti, pystyt NÄKEMÄÄN rahasi ja taloudelliset tavoitteet ovat huomattavasti helpommin saavutettavissa!

Talousarvion laatiminen voi olla yksinkertaista:

 1. Kirjoita ylös kaikki toistuvat laskut
 2. Tarkista pankkitiliotteet selvittääksesi, paljonko sinulla on noin ylimääräisiä menoja (esimerkiksi ruokaostokset, bensa, vaatteet jne.).
 3. Aseta tätä määrää ohjeena käyttäen summa, jonka aiot kuluttaa.
  kuukaudessa kyseisiin menoluokkiin
 4. Vähennä kaikki nämä määrät tuloistasi

VOILA! Sinulla on budjetti ja tiedät, mihin rahasi menevät!

On tärkeää varautua siihen, että ensimmäiset kuukaudet budjetoinnin parissa ovat hieman vaikeita. On taatusti mahdollista, että olet unohtanut huomioida jonkin menon tai ali-/yliarvioinut jonkin toisen menon. ÄLÄ LUOVUTA! Kun olet pysynyt budjetoinnissa 3-4 kuukautta, sinulla on paljon parempi käsitys taloudestasi. Kun tiedät, mihin rahasi menevät, velkojen maksaminen, säästäminen ja sijoittaminen on helppoa!

Jaa Twitterissä

Alisonista
Alison on Baby Stepping 2 Freedom -blogin ja YouTube-kanavan perustaja, jossa hän kertoo omasta taloudellisesta matkastaan sekä taloudellisista vinkeistä ja nikseistä, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Alison ja hänen miehensä maksoivat $125 000 velkaa pois 28 kuukaudessa elämällä taloudellisesti ja yksinkertaistamalla talouttaan. Alisonilla on "ei hölynpölyä" -lähestymistapa, jonka avulla voit astua kohti vapaata elämääsi vähentämällä menojasi ja kasvattamalla tulojasi.
Lany & Bert, Osinkodiplomaatit

Jos tavoitteena on velkojen poistaminen taloudellisen vapauden tavoittelemiseksi, löytäisin kaikki mahdolliset keinot velkojen maksamiseksi. Varsinkin jos velka on korkeakorkoista velkaa, kuten luottokortti- ja opintolainoja. Jokaisen mahdollisen dollarin löytäminen velkojen maksamiseksi on tärkeää tällä matkalla. Arvioi jokainen menoerä budjetissasi. Onko se tarpeellinen? Jos ei, leikkaa niitä. Jos se on, tee ostoksia varmistaaksesi, että saat oikean tason palveluja mahdollisimman edulliseen hintaan. Kun tarkastelet kuluja, etsi myös sivutoiminen harrastus tai muu tapa lisätä tulojasi. Se voi olla niinkin yksinkertaista kuin kyselyihin vastaaminen verkossa tai niinkin intensiivistä kuin blogin perustaminen.freelance-kirjoittaminen.

Loppujen lopuksi kulujen vähentämisen vaikutus + lisätulot = ylimääräinen kassavirta, jonka avulla voit maksaa korkeakorkoista velkaa (tai harkita sijoittamista, jos kyseessä on matalakorkoinen velka).

Jaa Twitterissä

Lanny & Bert
Lanny ja Bert ovat kaksi kolmekymppistä kaveria, jotka intohimoisesti säästävät, sijoittavat ja elävät säästäväistä elämää kohti taloudellista vapautta.


Mike Rosehart, 25 ja vapaa

Varallisuuden avaamisen salaisuus on Kuluta vähemmän, ansaitse enemmän ja maksimoi eron tuotto.
hallitse ja käytä ainoat 3 vipua, joilla voit hallita varallisuuttasi: Mitä kulutat (Kuluta vähemmän), mitä ansaitset (Yritä ansaita enemmän) ja maksimoi erotuksen tuotto (Säästöjen tuotto).

Jaa Twitterissä

Tietoja Mikestä
Mike Rosehart on Kanadan nuorin varhaiseläkeläinen, Ivey Business Graduate, Youtube Social Media -vaikuttaja, yrittäjä ja kiinteistösijoittaja Lontoossa, Ontariossa, jolla on 8-numeroinen kiinteistösalkku, johon kuuluu yli 50 rakennusta.
Mike on asiantuntija Joint Venture Strategist, jolla on runsaasti kokemusta markkinoiden ulkopuolisista yksityisistä kaupoista, kiinteistöjen myynnistä, kunnostamisesta ja lopputuloksen hallinnasta - keskittyen kustannusten hallintaan ja sijoitetun pääoman maksimaaliseen tuottoon.Ling, Finsavvy Panda

Monet meistä luonnollisesti ajattelevat, että taloudellisen riippumattomuuden saavuttaminen on mahdotonta. Keksimme tuhat tekosyytä sille, miksi emme voi säästää rahaa tai rakentaa vaurautta. Nuo tekosyyt menevät jotakuinkin näin... "Olen syntynyt köyhäksi, olen liian kiireinen, ei ole aikaa, se on liian vaikeaa, varakkaat ihmiset ovat onnekkaita jne.".

Minä olin yksi heistä.

Ajan mittaan opin, että ensimmäinen askel kohti taloudellista vapautta on muuttaa ajattelutapaansa ja muuttaa näkemyksiään. Kun olet mukauttanut näkemyksiäsi, olet avoimempi ja halukkaampi löytämään keinoja säästää rahaa, ansaita lisärahaa, kasvattaa tulojasi, sijoittaa ja kaikkea muuta, mikä edistää vaurauden rakentamista.

On myös tärkeää löytää oikea tasapaino, jotta et kuormita itseäsi liikaa. Jos esimerkiksi keskityt liikaa säästämiseen, et todennäköisesti ole avoin ajatukselle tulojen kasvattamisesta ja päinvastoin. Säilytä siis hyvä tasapaino säästämisen, ansaitsemisen ja sijoittamisen välillä ja kuluta samalla niihin asioihin, joista nautit elämässäsi.

Jaa Twitterissä

Lingistä
Ling ymmärtää kalliissa kaupungissa asumisen taloudelliset vaikeudet. Hän käyttää aikaansa henkilökohtaisen talouden opetteluun toivoen voivansa elää elämää, jossa hänen ei tarvitse huolehtia rahasta. Hän etsii luovia tapoja rakentaa vaurautta, johon kuuluu sijoittaminen, säästäminen ja rahan ansaitseminen samalla kun hän tasapainottaa terveellistä ja aktiivista elämäntapaa.Kim, Vapaa perheelle

Tie taloudelliseen vapauteen alkaa sinusta... teoistasi ja jopa ajatuksistasi. Usko tai älä, nuo ajatukset ovat yleensä peräisin rahaan liittyvistä menneistä muistoista - vaikka ne olisivatkin nyt unohdettu ja haudattu - jotka ovat syntyvuosiesi ajalta. Siksi yksi ensimmäisistä askeleista taloudellisesti vapaaksi tulemisessa on palata mielessänne niihin varhaisimpiin hetkiin, jotka voitte edes muistaa, jolloin raha alkoi merkitä teille jotakin ja alatte ymmärtää sen hyödyllisyyden. Ajattele, milloin olit tarpeeksi vanha ymmärtämään, että raha voi tuottaa mielihyvää (jäätelöä, karkkia, leluja) ja myös tuskaa (vanhempien välisiä riitoja tai kaipuuta johonkin, mihin ei ollut varaa). Silloin raha teki sinuun ensimmäisen vaikutuksen. Tapa, jolla hallitset ja ilmentät rahaa, alkaa Sinusta, Itsestäsi ja SINUSTA! Mitkä ovat ensimmäiset muistosi rahasta? Mitkä ovat rahaan liittyvät pelkosi? Tiesitkö, että lapsuutesi on aika pitkälti muokannut sitä, kuka olet ihmisenä rahan suhteen?
Tiedän, että on olemassa paljon käytännön vinkkejä siitä, miten päästä veloista eroon, mutta ennen kuin teet budjetin tai ateriasuunnitelman tai selvität menojesi ja tulojesi välisen suhteen, sinun on tarkistettava ajattelutapasi. Minulle tämä on enemmän kuin pelkkää matematiikkaa ja numeroita. Uskotko, että ruokaa, rahaa, aikaa jne. on "vaikea saada"? Jos sinulla on, ymmärrä, että se EI ole tosiasia vaan uskomus. Tiedä juuri nyt, että uskomuksesi pitävät sinut siinä, missä olet. Sinulla on yhtä paljon valtaa kuin kenelläkään muulla luoda haluamasi elämä ja ansaitset ehdottomasti, että sinulla ja perheelläsi on riittävästi näitä resursseja. Mielipiteemme rahaa kohtaan on näet tärkein yksittäinen tekijä menestyksessämme rahan kanssa. Monet meistä, minä mukaan lukien, ovat kasvaneet köyhyysmentaliteetissa. Et ehkä ajattele, että sinulla on tämä ongelma, mutta vakuutan sinulle, että jos kulutat ilman budjettia, pelkäät katsoa luottotietojasi, jos rahasi kuluvat ennen kuin saat niitä tai jos odotat jatkuvasti palkkapäivää tehdessäsi jotakin, sinulla saattaa olla niin sanottu "köyhyysmentaliteetti". Mikään näistä asioista ei johda yltäkylläisyyteen. Se, että olet säästäväinen ja kekseliäs rahojesi kanssa, EI edistä niukkuusajattelua. Se on täysin päinvastoin. Se on luova (ja vastuullinen) tapa hyödyntää täysimääräisesti resursseja ja varoja. mahdollisuudet jotka tulevat tiellemme. Sen avulla voimme kulkea yltäkylläisyyden polkua pitkin ja elää elämäämme täysillä, iloiten onnellisuudesta, anteliaisuudesta, luovuudesta ja inspiraatiosta, samalla kun hyödynnämme tiellemme tulevia tilaisuuksien aaltoja. Vähemmän kuluttamisen opetteleminen ei tarkoita, että sinun on edistettävä niukkuusmentaliteettia. Kyse on siitä, että kerrot rahoillesi, minne mennä! Se ei tarkoita, että kiertelet sanomassa, että olet "varaton" tai että sinulla ei ole varaa asioihin. Toisaalta se tarkoittaa sitä, että päätät nähdä maailman rajattomat mahdollisuudet ja päätät keskittyä siihen, mikä toimii. Sinulla on valta ilmentää yltäkylläisyyttä ja samalla varmistaa, että nyt sinulla oleva raha käytetään viisaasti ja mahdollisimman resurssienmukaisesti.

Jaa Twitterissä

Kimistä
FREETOFAMILYn Kim on kirjailija, bloggaaja ja lifestyle-vloggaaja ja ennen kaikkea äiti ja vaimo, joka edistää arvoihin perustuvaa tarkoituksellista elämää. Hän on urapedagogi, joka rakastaa auttaa opettamaan ja inspiroimaan muita hyödyntämään omaa hämmästyttävää potentiaaliaan. Hän aloitti säästäväisen elämäntavan ja yksinkertaisen elämäntavan vinkkien jakamisen YouTubessa ja nauttii nyt siitä, että hän auttaa muita tavoittelemaan "PAREMPAA" joka päivä. Hän ja hänen perheensä nauttivat velattomasta elämästä ja harjoittavat samalla intohimojaan ja luovat passiivista tuloa.


Lauren Bowling, Taloudellisesti paras elämä

Suurin avain taloudelliseen vapauteen on velkojen maksaminen. Mitä nopeammin maksat velkasi pois, sitä nopeammin voit alkaa hankkia käteistä rahaa haluamiisi asioihin, kuten asunnon ostamiseen tai matkustamiseen. Älä viivyttele velkojen maksamisessa - sitoudu hoitamaan ne mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, ja katso, kuinka paljon paremmaksi elämäsi muuttuu.

Jaa Twitterissä

Tietoa Laurenista
Lauren Bowling haluaa elää maailmassa, jossa jokaisella on vähintään $1 000 dollaria säästötilillä ja jossa juustokakun kaloreita ei lasketa. FinancialBestLife.com-sivuston takana oleva bloggaaja on ollut esillä muun muassa CNBC:ssä, Forbesissa, Huffington Postissa, CNNMoneyssa, Elite Dailyssä ja Business Insiderissa.

Keskeiset asiat

Suurin osa taloudellista vapautta tavoittelevista ihmisistä uskoo, että heidän on uhrattava paljon saadakseen luoda taloudellista vakautta loppuelämäksi, jäädäkseen varhaiseläkkeelle tai vain siksi, että he eivät enää tarvitse huolehtia tuloistaan.

Neuvomme: älä suunnittele taloudellista toimintaohjelmaasi kuulopuheiden perusteella.

Aivan oikein. Sinun täytyy jatkaa mikä tahansa motivoi sinua saavuttamaan taloudellisen vapauden ja kärsivällisyyttä. Se vaatii sitkeyttä ja omistautumista ottaa menosi hallintaan ja päästä vihdoin pisteeseen, jossa sinun ei tarvitse enää välittää tuloistasi.

Suurin osa 20 asiantuntijaa korostaa että riippumatta siitä, kuinka monta estettä ja vaikeutta sinun on voitettava saavuttaaksesi taloudellisen vapauden, älä unohda pysyä positiivisena. Kaikissa tilanteissa. Jos sinulla on unelma täytettävänä sekä selkeät ja realistiset tavoitteet ja päämäärät, koet matkan taloudelliseen vapauteen miellyttävämmäksi.

Ole rehellinen itsellesi kun on kyse odotuksista. Sen sijaan sinun tulisi keskittyä aitoihin ja realistisiin odotuksiin menestyksestäsi. Yleinen mielipide on, että kurinalaisuus - (esim. laittamalla niin paljon rahaa sivuun kuin mahdollista) ja keksimällä suunnitelma auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Lisäksi sinun pitäisi ylpeänä omaksua säästäväisyys, aivan kuten nämä asiantuntijat, jotka ovat jo viitoittaneet tietä ja osoittaneet, että taloudellinen vapaus ei ole myytti.

Taloudellisen vapauden saavuttaminen on asteittainen prosessi: Tee aikataulu jokaiselle tehtävällesi ja tavoitteellesi, jotta voit käyttää joka tunti, päivä tai kuukausi mahdollisimman tehokkaasti. Aivan kuten sinä tekisit koko matkasi aikana ansaitsemillasi ja säästämilläsi rahoilla. Aika on sekä korvaamatonta että korvaamatonta, ja sinun pitäisi jakaa siitä suurimman osan kohti ansaitsemista. Käytä siis aikaasi (ja rahaa) fiksusti. Ylimääräisen rahan ansaitseminen on välttämätöntä, joten sinun on syytä tarkkailla rahojasi: päivittäin käytetyt pienet summat summautuvat, ja niillä voi olla suurempi vaikutus talouteesi, jos ne lasketaan vuosittain. Voisit sijoita rahasi esimerkiksi jossakin.

Toinen yhteinen neuvo, jonka 20 asiantuntijaa antoivat, oli seuraava miten saavuttaa taloudellinen vapaus on tehdä sivutoimisia töitä. Käy osoitteessa Appjobs.com ja löytää kaikki osa-aikaiset ja sivutyö kaupungissasi tarjolla olevat mahdollisuudet.


LUE LISÄÄ!
- 23 parasta sivutyöideaa, joita voit tehdä kokopäivätyön ohella
- Kysymys 'Kuinka aloittaa rahan ansaitseminen verkossa?' Tässä tulee vastauksesi!
- 5 tapaa ansaita rahaa puhelimen avulla
- Kaikki mitä sinun on tiedettävä sovelluspohjaisten työpaikkojen kanssa työskentelystä