Saksa on ulkomaalaisten suosiossa, kun he muuttavat työn perässä, ja siihen on hyvä syy. Saksassa on loistavat työolosuhteet, mukaan lukien maailman korkeimpia palkkoja, suuri työskentely edutja pitkät lomat.

Jos olet juuri muuttanut Saksaan ja haluavat löytää työpaikan mutta et välttämättä puhu kieltä, tai jos harkitset muuttoa sinne ja haluat lisätietoja mahdollisuuksistasi, olet oikeassa paikassa. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja:

työpaikat Saksassa puhumatta saksaa

1. Työpaikat, joita voit löytää Saksasta puhumatta saksaa

Kun olet selvittänyt paperityöt, voit tehdä seuraavat asiat alkaa etsiä töitä. Työnhaku on tietenkin helpompaa, jos osaat sen maan kieltä, johon olet muuttamassa. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista oppia kieltä etukäteen. Uuden kielen oppiminen voi myös viedä aikaa, ja sinun on tietenkin tehtävä töitä elättääksesi itsesi sillä välin. Vai oletko kenties kansainvälinen opiskelija Saksassa ja haluat tehdä töitä opiskelun ohessa? Jos kuulut johonkin näistä kategorioista, tässä on muutamia ideoita töistä, joita voisit tehdä Saksassa puhumatta saksaa.

1.1. Lemmikkieläinten istuminen

työskennellä Saksassa puhumatta saksaa

Jos rakastat eläimiä, tämä saattaa olla juuri sinulle sopiva. Tarjolla on paljon vaihtoehtoja ansaita rahaa kuin lemmikkieläinten hoitaja tai koiran ulkoiluttaja Saksassa, ja hyvä uutinen on se, että sinun ei tarvitse puhua saksaa näitä työpaikkoja varten. Lemmikkien vahtimestari tienaa Saksassa keskimäärin noin euroa. 50 euroa päivässä. Jos tämä kuulostaa sopivalta sinulle, tutustu seuraavissa maissa tarjolla oleviin työpaikkoihin Stuttgart, München, Frankfurt, Köln ja Hampuri. Voit myös lukea yrityksistä kuten Gudog, Petbacker ja Pawshake.

Näistä voi olla hyötyä:

1.2. Toimitus

Jos sinulla on polkupyörä tai skootteri, hyviä uutisia, voit alkaa tehdä hyvää rahaa kanssa toimitus työpaikkoja yrityksissä kuten Amazon Flex ja Lieferando. Koska toimituskuriiri, et vain saada oppia kaupungin asut hyvin hyvin, mutta myös tehdä noin 65 euroa päivässä. Ei hassumpaa, eikö? Voit tehdä työtä puhumatta saksaa, mutta hyvä englannin kielen taito tai saksan kielen perustaso voi olla erittäin hyödyllinen. Jos tämä kuulostaa hyvältä, tutustu Amazoniin Flex ja Lieferando työpaikat Berliini, Stuttgart, München, Frankfurt, Köln ja Hampuri.

Tästä voi olla hyötyä:
Millaista on työskennellä jakelukuljettajana? Foodora-kuljettaja vastaa!

1.3. Ruoanlaitto

työskennellä Saksassa puhumatta saksaa

Jos pidät ruoanlaitosta ja sinulla on Saksassa asunto, johon voit mielelläsi kutsua vieraita, voit harkita ryhtymistä keittiömestariksi. kotikokki. Kotikokkina voit ansaita rahaa valmistamalla aterioita paikallisille ja turisteille ja isännöimällä heitä kotonasi aterioimassa. Sinun ei tarvitse puhua saksaa tätä varten, mutta sinun on pystyttävä kommunikoimaan mukavasti vieraidesi kanssa, joten hyvä Tieto englannin kielen taitoa tarvittaisiin. Kotikokit tekevät yleensä noin 12 euroa jokaisesta henkilöstä, jolle he kokkaavat. Jos pidät kokkaamisesta ja haluat jakaa kansallisia ruokia muiden kanssa, tämä voisi sopia sinulle erinomaisesti. Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta, kannattaa tutustua seuraavien yritysten tarjouksiin Mamaz Social Food, BonAppetour ja Aterioiden jakaminen saatavilla München, Berliini ja muissa Saksan kaupungeissa.

Tästä voi olla hyötyä:
Millaista on työskennellä kotikokkina? Gastronautti-kokki Ruotsista vastaa!

1.4. Lataa skootterit

Tämän työn etu on, että se on - hyvin suoraviivaista, joustava, maksaa hyvin eikä vaadi saksan kielen taitoa. Tarvitseeko sanoa enempää? Lataus skootterit on täydellinen tehtävä opiskelijoille, jotka etsivät joustavaa työtä, tai kaikille, jotka haluavat korjata budjettinsa. Juicer (henkilö, joka lataa skoottereita) voi ansaita jopa 150 euroa päivässä. Lue lisää siitä, miten voit tulla skootterin laturiksi.

Näistä voi olla hyötyä:

1.5. Lastenhoito

työskennellä Saksassa puhumatta saksaa

Jos rakastat lapsia, niin lastenhoito voisi sopia sinulle erinomaisesti. Babysitit on palvelu, joka auttaa vanhempia löytämään lapsenvahteja. Sivusto toimii pääasiassa saksaksi, mutta vanhemmat julkaisevat tarjouksia myös englanniksi. Lastenvahdit voivat ansaita noin 50 euroa päivässä. Lisäetuna on, että lapsenvahti on hyvä tapa oppia kieltä. Lapset käyttävät yksinkertaisempaa kieltä kuin aikuiset, joten vaikka päätyisitkin lapsenvahdiksi saksankieliseen perheeseen, voit parantaa saksan kielen taitojasi hetkessä. Babysitit on saatavilla kaikkialla Saksassa, myös Berliini, Hampuri ja paljon muuta.

1.6. Puhdistus

Saksan kaltaisessa tiheään asutussa maassa on todennäköisesti aina paljon työpaikkoja siivoojille. Jos sinulla ei ole paljon ammattikokemusta etkä puhu kieltä, voit hakea siivoojaksi. siivous työ voisi olla hyvä valinta sinulle. Siivoustyö sopii myös hyvin, jos haluat turvallisuutta ja vakautta, mutta samalla voit itse päättää työajoista. Koska puhdistaja, voi saada sinulle noin 65 euroa työpäivältä.

Siivoojien suosituin palvelu on Helpling, joka on saatavilla osoitteessa kaikki Saksan suurimmat kaupungit, mukaan lukien Berliini, Frankfurt ja München.

Näistä voi olla hyötyä:

1.7. Mystery shopper

työskennellä Saksassa puhumatta saksaa

Yksi vaihtoehto voisi olla tulla mysteerikauppias. Mystery shopper on henkilö, joka vierailee kaupoissa ja suorittaa pieniä tehtäviä isommille yrityksille, kuten ottaa kuvia niiden tuotteista tai mainoksista ja tarjouksista. Nämä työt ovat sovelluspohjaisia, eivätkä ne vaadi keskustelua muiden ihmisten kanssa, joten sinun tarvitsee vain kääntää saksasta, mitä luet sovelluksesta, ja olet valmis lähtemään. Jos olet Frankfurtissa, tutustu HGEM. Jos asut Berliinissä, voit valita seuraavien vaihtoehtojen välillä HGEM ja Klikkaa ja kävele.

Tästä voi olla hyötyä:
Kuinka tulla menestyksekkääksi Mystery Shopperiksi muutamassa helpossa vaiheessa

Kaikkien asiakirjojen hankkiminen valmiiksi, jotta voit aloittaa työskentelyn uudessa maassa, voi olla pitkä ja vaikea tehtävä, eikä Saksa ole poikkeus. Itse asiassa saksalaiset näyttävät rakastavan asiakirjoja ja paperityötä, joten sinun on valmistauduttava toimittamaan paljon asiakirjoja, ennen kuin voit aloittaa työskentelyn. Oikeudellinen prosessi vaihtelee sen mukaan, mistä olet kotoisin:EU:n kansalaiset:
EU:n kansalaiset sekä Norjan, Islannin, Liechtensteinin ja Sveitsin kansalaiset** eivät tarvitse viisumia tai työlupaa** asuakseen ja työskennelläkseen Saksassa. Tarvitset vain voimassa olevan passin tai henkilötodistuksen. Se riittää, ja voit lähteä.

EU:n ulkopuolisten maiden kansalaiset:
Jos et ole EU:sta, tilanne on hieman monimutkaisempi. Jos aiot tulla Saksaan yli 90 päiväksi, sinun on ensin saatava asuinpaikan nimi. Tämän asiakirjan saat sen maan Saksan suurlähetystöstä, jossa tällä hetkellä asut. Se on tehtävä ennen kuin tulet Saksaan. Jos olet kotoisin Japanista, Yhdysvalloista, Kanadasta, Australiasta, Etelä-Koreasta, Israelista tai Uudesta-Seelannista, voit ohittaa tämän vaiheen, koska et tarvitse oleskelulupaa.

Seuraava, 3 kuukauden kuluessa Saksaan tulosta, sinun on hankittava oleskelulupa. Tyypillinen oleskelulupa on nimeltään Aufenthaltserlaubnis. Se on tilapäinen lupa, joka myönnetään niille, jotka tulevat Saksaan työskentelemään tai opiskelemaan. Toinen vaihtoehto on EU:n sininen kortti korkeasti koulutetuille ja ammattitaitoisille työntekijöille. Kun olet ollut Saksassa vähintään 5 vuotta, voit alkaa hakea pysyvää oleskelulupaa.

Tilapäisen oleskeluluvan saamiseksi tarvitset seuraavat asiakirjat:

  • Täytetty hakemuslomake (mahdollista tehdä englanniksi!)
  • Passi
  • 2 viimeisintä passikuvaa
  • Todiste sairausvakuutuksesta
  • Todisteet taloudellisesta tuesta (työsopimus tai palkkakuitti, työnantajan kirje jne.).
  • Työnantajan sopimus tai vahvistus tutkimukset jos olet opiskelija
  • Poliisin rekisteröintilomake

Poliisin rekisteröintilomake
Muista, että riippumatta siitä, oletko EU:n kansalainen vai et, sinun on majoituksen löydyttyäsi tehtävä seuraavat toimet pakollinen poliisirekisteröinti. Voit tehdä sen paikallisessa asuinpaikkatoimistossa. (Bürgeramt). Sitä varten tarvitset:

  • Kansallinen henkilötodistus tai passi
  • Täytetty rekisteröintilomake
  • Kopio majoituspaikan vuokrasopimuksesta

Tämä saattaa tuntua työläältä, mutta muista, että se on lopulta kaiken sen arvoista.

3. Opi vinkkejä ja neuvoja siitä, miten löytää työpaikka Saksasta ilman saksan kielen taitoa.

3.1. Etsi työtä isommista kaupungeista

Suuremmat kaupungit, kuten Berliini, Hampuri tai München tarjoavat luultavasti enemmän työpaikkoja englanniksi tai muilla kielillä. Jos et ole vielä Saksassa ja suuntaat kaupunkiin, suuremmat kaupungit ovat ystäviäsi.

3.2. Opettele pari lausetta ennen saapumista

Uuden kielen oppiminen tyhjästä voi olla pelottavaa, mutta parin arkipäiväisen fraasin opetteleminen voi tehdä ensimmäisistä päivistäsi helpompia. paljon vähemmän stressaavaa.

3.3. Etsi koulu, joka opettaa saksaa ulkomaalaisille

Osa-aikaisten työpaikkojen löytäminen, jotka eivät edellytä saksan kielen taitoa, on mahdollista, mutta kielen oppiminen lisäävät mahdollisuuksiasi huomattavasti. Saksassa on paljon kouluja, jotka tarjoavat saksan kielen opetusta ulkomaalaisille.

3.4. Kehitä osaamistasi verkkokursseilla

Kehitä osaamistasi verkkokurssit: Verkkokursseja voi suorittaa monella eri tavalla. Löytää jotain, josta haluaisit oppia, jotain, josta voi olla hyötyä jossakin tuleva työpaikka voi lisätä huomattavasti mahdollisuuksiasi löytää työpaikka.

3.5. Kokeile eri sovelluksia

Sovellustyöpaikat ovat erinomainen tapa paitsi parantaa kielitaitoasi myös oppia lisää maan ja kaupungin kulttuurista, jossa asut. Älä siis epäröi, löydä sovellus työpaikka itsellesi Saksassa jo tänään!

[wp-faq-schema title="4. FAQ" accordion=1]


LUE LISÄÄ!

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!