Työn löytäminen uudesta kaupungista tai maasta voi olla todellinen haaste - varsinkin jos et puhu paikallista kieltä. Mutta ei hätää! Vaikka et puhuisikaan sujuvasti hollantia tai olisit juuri muuttanut Amsterdamiin ja etsit työpaikkaa. mahdollisuudet kartuttaa portfoliotasi - AppJobsista löydät itsellesi sopivan työpaikan.

Tämä on yksi AppJobsin hienoista puolista - sinun ei tarvitse hakea ansioluetteloa, eivätkä monet yritykset vaadi sinulta työkokemusta tai kielitaitoa. MUTTA vaatimukset vaihtelevat eri yrityksissä, joten tarkista ne ennen kuin ilmoittaudut!
Miten löytää työpaikka Amsterdamista?

Olitpa sitten juuri muuttanut tänne ja vasta opettelemassa paikallista kieltä, matkustanut tai vaihto-opiskelija - Amsterdamissa on paljon osa-aikatyömahdollisuuksia. On aina eduksi, jos osaat hieman hollantia, mutta se ei ole pakollista. Ja jos yrität opetella - työpaikan hankkiminen ja yhteydenpito paikallisiin on aina hyvä tapa harjoitella!

Tutustu alla oleviin 3 yritykseen, jotka eivät vaadi sinulta hollannin kielen taitoa, ja aloita työskentely ja tienaa rahaa!

  1. Djeepo
    Djeepo on alusta, jolla voidaan jakaa säilytystilaa yhdistämällä ihmisiä, joilla on käyttämätöntä säilytystilaa osoitteessa
    Näin voit ansaita ylimääräistä rahaa vapaasta tilasta stressittömästi ja auta samalla muita amsterdamilaisia naapureita, jotka ovat todella kiitollisia!

Djeepo antaa sinulle varastotilan omistajana vapauden tehdä varauksia. Voit valita, milloin ja millä hinnalla haluat mainostaa varastotilaasi, ja voit aina mukauttaa rekisteröintiäsi. Djeepo huolehtii maksuista, joten voit keskittyä seuraaviin asioihin vuokraus tilasi, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään.

Lue lisää Djeeposta täältä!

  1. Pawshake
    Pawshake antaa sinulle yhteyden lemmikki omistajat Amsterdamissa, joten tiedät minne mennä ja kuinka monta lemmikkiä voit löytää. koirien hoito ansaita rahaa! Jos rakastat eläimiä, tämä on unelmiesi työ. Työskentely Pawshaken kanssa antaa myös
    suuri joustavuus.

Voit ansaita rahaa eri tavoin, ja voit aina valita koiranhoitopalvelun, päivähoidon, kävelyt, vierailut tai kotihoidon. Pawshake antaa sinulle joitakin yleisiä hinta-ajatuksia, mutta voit itse määrittää haluamasi hinnat. Voit myös valita saatavuutesi aikataulusi mukaan - täydellinen vaihtoehto, jos olet opiskelija tai sinulla on toinen osa-aikatyö!

Lue lisää Pawshakesta täältä!

  1. Renthia
    On kaksi tapaa ansaita rahaa Renthiassa - voit ansaita rahaa vuokraamalla kiinteistösi tai toimimalla kiinteistönvälittäjänä Jos olet aina halunnut tietää, millaista on työskennellä kiinteistönvälittäjänä, tämä on tilaisuutesi!

Renthian paikallisena välittäjänä olet vastuussa siitä, että tapaat vuokranantajan ja keräät kaikki kiinteistöä koskevat tiedot, järjestät katselmukset, esittelet talot ja asunnot, suoritat tarkastukset, kun vuokralaiset ovat muuttaneet sisään, ja - mikä tärkeintä - luovutat avaimet. Voit työskennellä Renthian kanssa hyvin helposti opiskelun tai muun osa-aikaisen työn ohessa, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälityksestä. Ainoa vaatimus on, että työskentelet vähintään 10 tuntia kuukaudessa - muista, että enemmän tunteja = enemmän rahaa!

Lue lisää Renthiasta täältä!

Äläkä unohda tarkistaa AppJobs-sivua, josta löydät lisää osa-aika- ja joustava työmahdollisuuksia!