Työn löytäminen uudessa kaupungissa tai uudessa maassa on haastavaa - varsinkin jos et puhu paikallista kieltä. Mutta ei hätää! Vaikka et osaisikaan hollantia sujuvasti tai olisit juuri muuttanut Amsterdamiin ja etsit tilaisuuksia, joilla voit kartuttaa lompakkoasi. - voit löytää itsellesi sopivan osoitteessa Appjobs.

Se on yksi hieno asia Appjobs: sinun ei tarvitse hakea ansioluetteloa ja monet yritykset eivät edellytä ammattikokemusta tai paikallisen kielen sujuva hallinta. Vaatimukset vaihtelevat kuitenkin eri yhtiöiden välillä, joten tarkista se ennen kuin ilmoittaudut!

miten löytää työpaikka Amsterdamista puhumatta hollantia
Miten löytää työpaikka Amsterdamista?

Olitpa sitten asettumassa aloillesi ja aloittamassa paikallisen kielen opettelua, matkustamassa tai vaihto-opiskelijana vain ohikulkumatkalla - löydät osa-aikatyömahdollisuuksia Amsterdamista. On aina eduksi, jos osaat hieman hollantia, mutta se ei ole pakollista. Jos yrität oppia hollantia - työpaikan hankkiminen ja yhteydenpito paikallisiin on loistava tapa harjoitella!

Tutustu alla oleviin 6 yritykseen, jotka eivät edellytä hollannin kielen taitoa aloittaa työskentelyn JA tienata rahaa!

1. Djeepo

Djeepo on varastointitilan jakamisalusta, joka yhdistää Amsterdamissa käyttämättömiä varastointimahdollisuuksia omaavat ihmiset niille, jotka tarvitsevat ylimääräistä tilaa. Näin voit ansaita lisätuloja ylimääräisestä tilasta vaivattomasti. samalla kun autat muita amsterdamilaisia, jotka ovat erittäin kiitollisia!

Djeepo antaa sinulle, varastotilan vuokraisännälle, kaikki vapaudet, kun kyse on listoistasi. Voit valita, milloin ja millä hinnalla haluat mainostaa varastotilojasi, ja voit aina mukauttaa listaustasi. sen lisäksi, Djeepo huolehtii maksuista, joten voit keskittyä tilasi vuokraamiseen eikä sinun tarvitse huolehtia rahojen saamisesta.

Tutustu muihin vuokrausmahdollisuuksiin

miten löytää työpaikka Amsterdamista puhumatta hollantia

2. Pawshake

Pawshake tuo sinut yhteyteen Amsterdamissa asuvien lemmikkieläinten omistajien kanssa. Näin, tiedät, minne mennä ja kuinka monta koiraa silittää saadaksesi palkkaa! Jos olet eläinrakas, tämä on periaatteessa sinun... unelmatyö! Työskentely Pawshaken kanssa on myös erittäin joustava.

Ger tietää enemmän siitä, miten aloittaa lemmikkieläinten hoitotyö!

Voit ansaita rahaa eri tavoin, ja voit valita, teetkö koirien kotipalveluja, koirien päivähoitoa, koirien ulkoiluttamista, kotikäyntejä tai kotioleskelua. Pawshake antaa sinulle joitain ideoita keskimääräisistä hinnoista, mutta voit asettaa omat hintasi. Ilmoitat myös saatavuutesi aikataulusi mukaan. Täydellistä, jos olet opiskelija tai sinulla on toinen osa-aikainen työ!

Tiesitkö, että Amsterdam on yksi parhaista opiskelukaupungeista? Ota selvää miksi!

3. Renthia

Renthialla voi tienata rahaa kahdella tavalla - voit tienata rahaa vuokraamalla kiinteistösi ulos tai työskennellä paikallisena toimihenkilönä. Jos olet aina halunnut nähdä, millaista on työskennellä kiinteistöalalla, tämä on täydellinen tilaisuus!

Renthian paikallisena välittäjänä sinun vastuullasi on tavata vuokranantaja ja kerätä kaikki tiedot kiinteistöstä, suunnitella katselmukset ja esitellä koteja ja asuntoja, suorittaa tarkastus vuokralaisten muutettua pois ja - mikä tärkeintä - luovuttaa avaimet. Voit työskennellä Renthiassa helposti opiskelun tai muiden osa-aikaisten töiden ohessa! JA sinä Et tarvitse aiempaa kokemusta kiinteistöalalta! Ainoa vaatimus on, että työskentelet vähintään 10 tuntia kuukaudessa. Muista, että enemmän työtunteja = enemmän lisärahaa!

Lue lisää paikallisena agenttina toimimisesta Renthian kanssa täältä!

4. Deliveroo

Jos haluat alkaa ansaita kunnolla Amsterdamissa, mutta et puhu hollantia, kuriirityö voi olla pelastava apu. Koska kuriiri Deliveroon kanssa, haet ruokaa paikallisista ravintoloista ja toimitat sen pyörällä läheisiin asuntoihin ja toimistoon. Toinen hyvä puoli tässä työssä on se, että se vaatii vain vähän kommunikointia muiden kanssa - hollannin kielen perusfraasien osaamisen pitäisi riittää työhön!

Kun Amsterdamin nimi on yksi maailman pyöräilyystävällisimmistä kaupungeista, Deliveroon kuriirin kaltainen työ vaikuttaa täydelliseltä. Deliveroon kanssa ei kestä kauan, ennen kuin tunnet Amsterdamin kuin omat taskusi!

Selvitä, kuinka paljon jakelukuljettajat tienaavat!

miten löytää työpaikka Amsterdamista puhumatta hollantia

5. Helpling

Siivoustyöt ovat hyvä valinta, jos etsit luotettavaa työtä, josta saat hyvät tulot. Helpling on yksi suosituimmista verkkosivustoista siivouskeikkojen löytämiseen. Amsterdamissa on yli 400 000 kotitaloutta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että löydät tarpeeksi tehtäviä itsellesi. Kun otetaan huomioon, että puhumme Amsterdamista, sinua saatetaan pyytää jopa siivoamaan asuntolaivoja!

Työskentely Helpling antaa sinulle paljon joustavuutta: voit itse päättää, otatko siivouskeikan vastaan vai et, ja voit itse päättää aikataulustasi. Helpling ehdottaa sinulle siivoustöitä alueellasi, joten sinun ei tarvitse matkustaa kauas.

Lue lisää työskentelystä Helpingin kanssa täältä

miten löytää työpaikka Amsterdamista puhumatta hollantia

6. EatWith

Tiesitkö, että voit käyttää ruoanlaittotaitojasi rahan ansaitsemiseen Amsterdamissa? Älä murehdi baarien ja ravintoloiden rekrytointiprosessia - voit alkaa ansaita rahaa rakkaudella ruokaan. joustavasti ja ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa. (no, ehkä vain käymään ruokaostoksilla).

EatWith on foorumi, jossa paikalliset ja turistit kaikkialta maailmasta, myös Amsterdamista, voivat ottaa yhteyttä kotikokkeihin, jotka tarjoutuvat valmistamaan kotiruokaa. EatWithin avulla voit ansaita rahaa kutsumalla ihmisiä kotiisi syömään kotitekoisia aterioita.. Sillä ei ole väliä, että et ole hollantilainen - EatWithin avulla voit tarjota maistiaisia kansallisesta keittiöstäsi. Amsterdamin asukkaille!

Opi aloittamaan elintarvikealan yritys omasta keittiöstäsi käsin.

Psst - tiesitkö, että EatWith on vain yksi kotikokit työpaikat
saatavilla Amsterdamissa? Katso, mitä mahdollisuuksia on tarjolla osoitteessa AppJobs lisää joustavia, osa-aikaisia työmahdollisuuksia!

Lue myös: