Vaikka sinulla olisi vakituinen työpaikka, joskus sinun on täydennettävä tulojasi, jotta voit kattaa kaikki menosi. Siksi parasta, mitä voit tehdä, on löytää joitakin sivutoimisia keikkoja, joilla voit ansaita rahaa vain osa-aikatyönä!

Usein ihmisillä ei kuitenkaan ole aavistustakaan siitä, millainen työ antaisi heille joustavuutta oman aikataulunsa määrittämiseen. Näyttääksemme sinulle joitakin tosielämän esimerkkejä eri aloilta, palkkasimme Minuca Elenan tavoittamaan 28 ammattilaista jotka ovat kokeilleet kaikenlaisia bisneksia, sivutoimisia harrastuksia ja tietysti.., app työpaikat.

Esitimme heille seuraavan kysymyksen:

Mitä ovat osa-aikaiset työt (offline- tai online-työt), joita kuka tahansa voi tehdä, kun hän tarvitsee lisätuloja?

Saimme hyvin erilaisia vastauksia. Jotkut ovat tavallisia töitä, jotka edellyttävät, että menet johonkin paikkaan, kun taas toiset voi tehdä mukavasti kotoa käsin. Kaikille näille töille on yhteistä se, että et tarvitse teknistä koulutusta tai erityistaitoja aloittaaksesi työt. Ryhdytään siis hommiin!

Tom Fraser - Voices.com

Osa-aikaiset työpaikat

Ääninäytteleminen on vähän tunnettu ammatti, mutta se voi olla tuottoisa sivutoiminen keikka, nettiharrastus, osa-aikainen tai kokopäiväinen työ.

Tekniikan kehittyminen on merkinnyt sitä, että mikrofonit, äänitysohjelmistot ja kuulokkeet voidaan hankkia kohtuulliseen hintaan kotistudion luomiseen ja käynnistä ääninäyttelijän urasi.

Tämä on myös helpottanut työpaikkojen hakua. Sen sijaan, että etsisi paikallisen studion, nauhoittaisi demon, lähettäisi paperiversion ja odottaisi vastausta, koe-esiintymiset voi tehdä välittömästi kotoa käsin asiakkaille ympäri maailmaa.

Voices.comin kaltaiset alustat tarjoavat jäsenyyksiä, ja niillä on kuukausittain yli 5 000 työpaikkaa.

Ääninäyttelijänä voit olla ääninäyttelijä maailman suurimpien tuotemerkkien tv- tai radiomainoksissa, opetus ihmisiä verkko-oppimismoduulien avulla, viihdyttämällä yleisöä animaation tai videopelin hahmona ja paljon muuta.

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen aloittaaksesi työt. Jotkut äänikyvyt ovat lääkäreitä, kun taas toiset ovat kotonaan...äidit.

Monet heistä kuitenkin aloittavat ääninäyttelijänuransa tapana täydentää tulojaan ja tekevät siitä sitten kokopäivätyön, jotta he voivat käyttää enemmän aikaa koe-esiintymisiin ja asiakaslistan rakentamiseen. Tämä resurssi auttaa sinua kaikessa, mitä sinun tarvitsee tietää seuraavista asioista menestyvä ääninäyttelijä.

Shawna Murph - Rover

Osa-aikainen koiran ulkoilutus työpaikat

Kun etsin lisätuloja, päätin kääntyä Rover.comin puoleen tullakseni koiran ulkoiluttajaksi ja lemmikki-vahtimestari.

Roverin pääkonttori sijaitsee Seattlessa, mutta se on maan suurin lemmikkien vahtimestareiden ja koirien ulkoiluttajien verkosto, ja se toimii lähes missä tahansa. On niin monia asioita, jotka tekevät koiran ulkoiluttajana ja lemmikkien vahtimestarina toimimisesta palkitsevaa.

Olen hämmästynyt siitä, että on olemassa työ, jossa voin antaa eläimille rakkautta ja saada siitä palkkaa. Näin ollen voin yhdistää oman työni rakkaus koiranhoitoon kiireiseen elämääni täydentämään perheemme tuloja.

Ja hienoa on se, että se on täysin mahdollista tehdä sinkkuna, opiskelijana, vanhuksena, kotona asuvana äitinä tai työssäkäyvänä äitinä, jolla on vammainen aviomies, kuten minulla.

Alkukarsinta on helppo, mutta perusteellinen, ja tulomahdollisuudet ovat yllättävät. Tyypillisessä kuukaudessa, Voin tienata jopa $1,000.

Ihmiset, joilla on aikaa ja kykyä vahtia useita lemmikkejä, voivat ansaita vielä enemmän.

Rahallisten palkkioiden lisäksi on olemassa täyttävä näkökohta; siinä, että minun kaltaiseni ihmiset saavat nauttia siitä, että he ovat rakastava perhepuoli karvaiset perheenjäsenet jotka eivät yleensä pärjää hyvin kenneleissä.

On tyydyttävää tietää, että pennut ovat perheesi elämän jatke omistajiensa ollessa poissa.

Kate Hart - Fantastiset muutot

Osa-aikaiset työpaikat verkossa

Voit ansaita rahaa osa-aikaisesti muuttomiehenä. Mukaan muuttoalalle voi sopia kaikille, jotka etsivät mahdollisuutta ansaita hieman lisätuloja.

Suurta kysyntää on muuttopalvelut lämpiminä kuukausina, mutta monet ihmiset vaihtavat kotia ja muuttavat myös kylmempinä vuodenaikoina. Tämä tekee siitä ikivihreän palvelun, joka voi tarjota sekä pitkä- että lyhytaikaista työtä.

Kun otat yhteyttä ammattimaisiin muuttofirmoihin ja haet työtä muuttomiehenä, pääset usein töihin muutamassa viikossa, jos palveluntarjoajalla on pulaa työntekijöistä.

Jos liikkuvat joukkueet kattavat jo aikataulunsa, se ei tarkoita, että hakemuksesi hylätään. Muuttofirmojen kysynnässä on piikkejä kesällä ja yleensä jokaisen kuukauden lopussa.

Joskus tämä johtaa siihen, että joudumme peruuttamaan töitä, koska muuttofirmana meillä ei ole tarpeeksi väkeä paikan päällä toteuttamaan muuttopalvelua.

Siksi avaamme usein tällaisen osa-aikainen mahdollisuudet sesonkiaikana, ja opiskelijat ovat niitä, jotka vaativat näitä keikkoja useimmiten. Riippuen heidän vapaa-ajastaan, teemme aikataulut sopiviksi.

Jos etsit osa-aikatyötä, nyt on se aika vuodesta, jolloin muuttofirma ottaa varmasti yhteyttä sinuun, jotta voisit auttaa muutamien sohvien, vaatekaappien jne. siirtämisessä.

Seuraavassa on muutamia etuja, joita osa-aikaisena muuttomiehenä työskentely tuo mukanaan:

  • Kunnolliset tuntipalkat;
  • Joustava työaika;
  • Työ ei vaadi erityistä pätevyyttä;
  • Siihen ei tarvita tutkintoa;
  • On mahdollisuus siirtyä kokopäivätyöhön;
  • Myöhemmin voit perustaa oman muuttoliikeyrityksen;
  • Vinkkien avulla on mahdollisuus ansaita lisätuloja.

Kuten huomaat, on monia syitä harkita keikkaa osa-aikaisena kuljettajana, etenkin jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Yhdysvalloissa, jossa liiketoiminta on vakiintunutta ja kysyntä on suurta.

Harry Campbell - Rideshare Guy

Osa-aikaiset ajotehtävät

Joten, ajo Uber ja Lyft on ehdottomasti loistava idea, koska alalle pääsyn kynnys on matala ja voit työskennellä vain muutaman päivän, viikon tai kuukauden, etkä sitten enää koskaan.

Mutta keikkataloudessa on muitakin hyvin palkattuja sovellustöitä, kuten ruohon toimittaminen Eaze ja lataaminen skootterit Birdin kanssa.

Ja kun juhlapyhät ovat tulossa, suosittelen lämpimästi Amazonin Flex koska pakettien toimittaminen todella lisääntyy juhlapyhien aikana, joten... he palkkaavat paljon ihmisiä ja maksavat hyvin.

Greg Shepard - Emilyn kotiapulaiset

Osa-aikaiset siivoustyöt

Talo siivous puolella liiketoiminta on hienoa naisille tai miehille, jotka haluavat mop up - ylimääräistä rahaa. Ensinnäkin mainostaminen on helppoa, toiseksi siivouspalvelu on erittäin skaalautuva, ja lopuksi sen aloittaminen ei vaadi paljon rahaa.

1. Mainonta

Käyntikortit - 20 000 käyntikortin tulostaminen ja niiden jakaminen taloyhtiöissä on halpaa. Jos jaat kortteja vapaa-aikanasi yrityksen kännykkä mukanasi, saat aikataulusi täyteen melko nopeasti.

Muista vain, että kyseessä on numeropeli: Jokaista 800 asunnon kerrostalokompleksia kohden on odotettavissa 2-3 työpaikkaa. Yksi työ heti, toinen työ päivää tai kahta myöhemmin ja kolmas työ kahden viikon kuluessa.

Online - Luo verkkosivusto, Facebook, Google My Business Page ja linkitä kaikki kolme yhteen takalinkkien avulla. Jos pääset sijoittumaan ensimmäiselle sivulle, voit odottaa suuruusluokkaa ja enemmän liiketoimintaa. Opi SEO:n perusteet.

Lähetteet - Pysy mukana, sillä mitä suuremmaksi kasvat, sitä enemmän saat lähetteitä. Paras mainonta on ilmaista.

2. Skaalautuva

Kotisiivous on helposti laajennettavissa.

Kun (ei jos, JOS noudatat edellä mainittuja mainosneuvojani) sinulla on enemmän liiketoimintaa kuin pystyt käsittelemään, kirjoita helppotajuinen puhdistusopas ja aloita ihmisten palkkaaminen. puhdas! mitä suuremmaksi kasvat, sitä enemmän rahaa tienaat.

Näin ansaitsin ensimmäisen miljoonani.

3. Halpa aloittaa

Alkuun tarvitset vain pölynimurin, käyntikortteja, oman matkapuhelimen ja siivoustarvikkeita. Talon siivoaminen yhdessä minkä tahansa vastaavan tylsän työn (ikkunanpesu, maalaus, nurmikonhoito jne.) kanssa on helppo murtautua sisään ja heti ansaita rahaa.

Ja mikä tärkeintä, sillä on potentiaalia kasvaa oikeaksi liiketoiminnaksi. Päivätyön lopettaminen ja oman yrityksen perustaminen on yksi vapauttavimmista asioista, joita voit kokea.

Martha Barrett - Lajike Puhdistus

Osa-aikaiset siivoustyöt

Todella yksinkertainen, kannattava ja joustava osa-aikatyö on auttaa ihmisiä, joilla on koti- ja kotitaloustyöt. Meidän kaltaisemme siivousyritykset julkaisevat kuitenkin harvoin tarjouksia nimenomaan tätä varten.

Siksi paras neuvoni olisi yksinkertaisesti ottaa yhteyttä johonkin tai muutamaan yritykseen ja katsoa, voivatko he työskennellä vapaa-aikasi ja aikataulusi puitteissa.

Yksi tapa löytää, keneen ottaa yhteyttä, on yksinkertaisesti etsiä Googlesta alueesi yrityksiä tai käydä jollakin monista työpaikkatauluista. Riippuen asuinpaikastasi, myös foorumit voivat toimia hyvin.

Meille tämä on Lontoo, ja täällä meillä on melko paljon sellaisia, joissa etsimme usein siivoojia auttamaan tiimiämme osa-aikaisena. Voisit työskennellä yhden tai parin yrityksen kanssa ja saat vain keikkoja, jotka sopivat aikatauluusi ja vapaa-aikaasi.

Kun on kyse itse työstä, kahden makuuhuoneen asunnon siivoaminen kylpyhuoneen ja keittiön kanssa voi viedä keskivertoihmiseltä 4-6 tuntia, jos jätät häiriötekijät ja viivyttelyn syrjään, ja siksi monet ihmiset palkkaavat mieluummin ammattilaisyrityksen ja käyttävät erityistä siivoojaa tai siivoojaa.

Työ itsessään ei edellytä erityisiä todistuksia., vain vähän koulutusta, jotta saat perustietämyksen kotisiivousta koskevista standardeista. Siitä eteenpäin kyse on vain tunnollisuudesta ja yksityiskohtien huomioimisesta.

Erityisesti vilkkailla asuinalueilla kiinteistöihin kertyy paljon likaa, ja ihmiset tarvitsevat sitä säännöllisesti, joten se on täydellinen osa-aikatyö. Asunnon kunnollinen siivoaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa eikä yksinkertaista kuin monet aluksi olettavat.

Vaikka siivous on näennäisesti jokapäiväistä työtä, yhdenkin likaisen jäljen jättäminen huomaamatta tai vielä pahempaa, kylpyhuoneen jättäminen likaiseksi, maksaa todennäköisesti sekä työn että asiakkaan.
Siksi varmistamme aina, että kouluttaa ja opastaa kaikki ja kaikki ihmiset, jotka otamme osa-aikaisiksi kotisiivoojiksi. Kuten missä tahansa muussa ammatissa, myös ammattisiivouksessa on noudatettava hyviä standardeja.

Christina Erickson - Travel Maven Mama - Matkustajamamma

Osa-aikaiset salaiset ostokset työpaikat

Kun sain ensimmäisen kokopäivätyöni yliopistosta, auttaakseni kulujen kattamisessa ja kompensoidakseni lähtötason palkkaani tein melkoisen määrän mysteeriostokset. Tämän voi tehdä kuka tahansa, jolla on nimellisesti hyvät kirjoitustaidot.

Yritykset maksavat tavallisille ihmisille siitä, että he tekevät ostoksia eri toimialoilla (ravintolat, kaupat, asiantuntijapalvelut) nimettöminä ja kirjoittavat kokemustensa perusteella raportin.

Parasta siinä on? Se on työ, jossa maksetaan siitä, että voit käydä ulkona syömässä, ostoksilla ja viihdyttämässä - ja joskus sinulle maksetaan jopa korvausta näistä toiminnoista. Työtunnit eivät ole tyypillisiä 9-5, joten ne on helppo sovittaa jo ennestään kiireiseen aikatauluun.

Työskentelin satojen eri mysteeriostoksia tekevien yritysten kanssa, ja nautin suuresti kokemusteni monipuolisuudesta.

Eva Wintersberger - Tree Hut Village

Osa-aikaiset freelance-työt

Me kaikki tiedämme, kuinka kallista vauvan varusteet voi olla, ja suurinta osaa siitä käytetään vain satunnaisesti tai hyvin lyhyen aikaa.

Kun sain ensimmäisen vauvani, ajattelin, että kaikkien pitäisi pystyä ansaitsemaan rahaa vauvavarusteillaan ollessaan kotona pienokaisensa kanssa. Tämä oli yksi tärkeimmistä syistä, miksi loin verkkosivustoni Tree Hut Village.

Vanhemmat voivat listata kohteensa ilmaiseksi noin 2 minuutissa, minkä jälkeen kuka tahansa voi varata ne aivan kuten hotellihuoneen. Saat pyynnön ja voit sitten päättää hyväksyä tai hylätä sen.

Voit asettaa omat hintasi (mutta aluksi algoritmi, joka on luotu optimoimaan ensimmäisten varausten saamista, auttaa sinua asettamaan hinnat) ja voit pyytää takuuvakuutusta mahdollisten vahinkojen kattamiseksi.

Rahat siirretään automaattisesti nimeämällesi pankkitilille. Molemmat osapuolet jättävät arvostelun, joka auttaa muita valitsemaan kohteen ensi kerralla. Käyttäjät voivat myös jättää arvion rattaista jälkikäteen auttaakseen muita tekemään päätöksen siitä, mikä malli/merkki voisi sopia heille parhaiten.

Olen vuokrannut pois minun 4 vauva kohteita ja teki $5,500 heiltä vuodessa, mikä maksoi takaisin sen, kuinka paljon käytin kaikkiin vauvavarusteisiini.

Yli 5 000 vanhempaa on liittynyt alustaan sen käynnistämisen jälkeen vuonna 2017, ja vanhemmat ovat tehneet yli 1 000 varausta.

Trish McDermott - BabyQuip

Osa-aikaiset freelance-työt

Monet ihmiset kääntyvät keikkatalouden puoleen ansaitakseen hieman ylimääräistä rahaa - mutta kaikki keikat eivät ole samanlaisia. Joistakin maksetaan paljon enemmän, kun tarkastellaan työtä tuntiperusteisesti, ja jotkut ovat vain paljon hauskempia. Joissakin voit jopa rakentaa omaa yritystäsi, hankkia markkinointitaitoja ja tehdä yhteistyötä ystävän tai puolison kanssa.

Käynnistämme uusia vauvavaihteiden vuokrausyrittäjiä alustallamme joka päivä, rakennamme heidän verkkosivustot heille ja kouluttaa heitä vauvavarusteiden turvallisuudesta ja puhtaudesta sekä siitä, miten tehdä paikallista markkinointia, sosiaalisen median markkinointia, suhdetoimintaa jne.

Toimitamme nyt pinnasängyt, turvaistuimet, lelut, lastenrattaat ja paljon muuta yli 300 markkinoilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Sivutoimiset harrastukset, joihin liittyy pyydysten vuokraaminen, tarjoavat usein hyviä ansaintamahdollisuuksia, sillä tienaat rahaa joka päivä, kun pyydyksesi on käytössäsi, mutta sinun tarvitsee työskennellä vain pyydysten vuokrausaikana. toimitus, nouto ja siivous osa tilausta.

Työ on myös hauskaa, sillä vanhemmat ovat erittäin iloisia nähdessään sinun ilmestyvän heidän hotellilleen tai - Airbnb mukanaan kasa varusteita, joita he olisivat muuten joutuneet raahaamaan lentokentän läpi. Ilahdutat lapsia myös lelupaketeilla.

Laura Spawn - Virtual Vocations, Inc.

Osa-aikainen sisällön kirjoittaminen työpaikkoja

Keikkatalouden vaikutus on kiistaton, ja etätyö on tehnyt siitä paljon helpompi ansaita lisätuloja samalla kun hän tekee kokopäivätyötä. On olemassa joitakin hyväksi havaittuja joustavia verkkotyöpaikkoja, joiden avulla kokopäiväiset ammattilaiset voivat tehdä kuutamotöitä tehokkaasti, ja jotkut niistä eivät vaadi lainkaan aiempaa kokemusta.

Työntekijät, jotka nauttivat tietokoneen käytöstä, voivat työskennellä kotona verkkohakujen arvioijina, foorumien moderaattoreina tai sosiaalisen median arvioijina, jolloin ainoat vaadittavat taidot ovat luotettava Internet-yhteys ja perehtyneisyys tietokoneen käyttöön. Internet tai sosiaalisen median alustat.

Kokopäiväiset ammattilaiset, joilla on vahvat kirjoitus- ja kielioppitaidot, voivat työskennellä sivutoimisesti sisällön kirjoittajina, bloggaajina, oikolukijoina ja käsikirjoitusten tarkastajina. Jos työnhakijoilla on erityisiä taitoja tai asiantuntemusta, kuten jatko-opiskelijoilla tai kouluttajilla, virtuaalituutoreiden ja oppituntien tarkastajien työpaikat ovat ihanteellinen tulojen täydentämiseen kouluvuoden aikana tai kesäloman aikana.

Työnhakijoiden on parasta löytää tehtäviä, jotka vastaavat heidän käytettävyyttään, taitojaan, kiinnostuksen kohteitaan ja kokemustasoaan, jotta he voivat todella nauttia lisätuntien tekemisestä kokopäivätyönsä ohella.

Mercedes Eckert - iShop

Osa-aikaiset mysteeriostokset

Miljoonat amerikkalaiset haluavat hankkia lisätuloja kokopäivätyönsä ohella. Olipa kyse sitten lapsenvahtimisesta, siivoamisesta, Uber-toiminnasta jne, ihmiset haluavat jotain joustavaa.

Mystery shopping on miljardin dollarin ala, joka on onnistunut pysymään poissa parrasvaloista ja pysymään salassa. Monet pitävät sitä huijauksena, mutta näin ei ole.

Mystery shopping on erinomainen tapa ansaita rahaa tekemällä tehdä asioita, joita jo teet: auton öljynvaihto, ruokaostokset, elokuvissa käynti, puheluiden soittaminen, pankkitilin avaaminen, illalliselle meno jne.

Mystery shopping on täysin joustavaa, ja se voidaan tehdä 9-5-työaikataulusi mukaan.

Täällä iShopissa opetamme ihmisille, miten tehdä mystery shop -ostoksia ja tienata satoja dollareita joka viikko - ja kaikki tämä samalla, kun tasapainottelet työelämän, lasten ja puolison kanssa!

Jennifer - Smarty Pants Finance

Osa-aikaiset työpaikat

Mystery shopping on LAILLINEN tapa täydentää tuloja, mutta vielä parempi on se, että mysteeriostoksia voidaan käyttää rahankäytön korvaamiseen.

Elokuvaliput illanviettoon? En koskaan maksa niistä, koska saan sen sijaan mysteeriostoksen. Lomat? En maksa niistäkään! Teen mysteeriostoksia hotelleista ympäri maailmaa ja... tehdä rahaa lomalla.

Juuri tällä viikolla sain tehtäväksi tilata noutoruokaa puhelimeni sovelluksen avulla.

Mysteeriostosten avulla ihmiset voivat silti elää mukavaa elämää ja samalla vähentää kovasti menojaan. Olen tehnyt mysteeriostoksia 15 vuotta.

Pienellä budjetilla olen käyttänyt tätä sivutoimista harrastusta elääkseni suurta elämää.

Veronica - Lomamatkojen visionääri

Osa-aikaiset työpaikat

Opetan kodinomistajia hyödyntämään olemassa olevia kotejaan - kassavirta.

Asunnon omistajat voivat muuttaa kotinsa osa-aikaiseksi loma-asunnoksi. Matkailijat maksavat vuokra kotiinsa, ja he saavat palkallisen loman.

Ensimmäisenä vuotena Homeowner Hustlerina tuotin $41,331 tulovirtaa. Kuka tahansa kodinomistaja voi aloittaa tämän sivutoimisen harrastuksen ja luoda tuloja.

Melinda Jensen - Jaa

Osa-aikaiset kuorma-autonkuljettajan työpaikat

GoShare yhdistää lava-autojen, pakettiautojen ja laatikkoautojen omistajat paikallisiin yrityksiin ja yksityishenkilöihin, jotka tarvitsevat apua suurten, tilaa vievien tavaroiden siirtämisessä tai toimittamisessa. Se on vähän kuin Uber, mutta kuorma-autoille.

90% kuljettajistamme kertoo käyttävänsä GoSharea sivutoimisesti täydentääkseen pääasiallisen liiketoimintansa tai työnsä tuloja.

GoShare houkuttelee heitä, koska olemme sitoutuneet noudattamaan seuraavia periaatteita oikeudenmukaisten palkkojen maksaminen, paljon korkeampi kuin keskimääräisessä keikkataloustyössä.

Toimitusammattilaiset ansaitsevat alustalla lopulta $47 - $72 tunnissa.

Sireesha Narumanchi - Joukkotyö Uutiset

Osa-aikaiset verkkotyöpaikat

On yllättävää tietää, että voit tehdä monia sivutoimisia töitä tai - sivutyöt kun teet kokopäivätyötä, tämä on edelleen monille tuntematonta.

Online-tutorointi
Tämä on luultavasti tunnetuin työ sivutoimisten huijareiden keskuudessa. Et tarvitse korkeampaa tutkintoa, vaan voit yksinkertaisesti opettaa keskustelevaa englantia ulkomaalaisille opiskelijoille. Tämä on täydellinen sivutyö opiskelijoille.

Matkaopas
Tämä on vähemmän tunnettu mutta erittäin joustava sivutyö, jota kuka tahansa voi tehdä. Sinun on vain tunnettava kaupunkisi melko hyvin. Rekisteröidy vain Vayablen kaltaisille verkkosivustoille ja ala tutkia kaupunkia samalla, kun ansaitset rahaa. Bonuspisteitä, jos olet matkustusnarkkari!

Online stylisti
Hieno muoti ei ole koskaan ollut näin tuottoisaa! Jos haluat käyttää moitteetonta muotitajuasi ja ansaita rahaa, sinun kannattaa ryhtyä nettistylistiksi. Tämä verkkotyö on melko joustavaa ja sitä voi tehdä täysin verkossa.

Gene Caballero - GreenPal

Osa-aikainen puutarhuri työpaikat

Nurmikonleikkuu voi olla erittäin tuottoisa sivutulon hankkiminen. Nurmikonhoitoammattilaiset voivat ansaita jopa $30-$40 tunnissa leikkaamalla ruohoa, ja kaiken tämän voi tehdä illalla tai jopa vain viikonloppuisin.

Ennen yritysuraani ja ennen GreenPalin perustamista leikkasin nurmikoita maksaakseni opintoni ja ansaitsin yli $20k kesää kohden.

Alan LaFrance - Nurmikon käynnistyslaite

Osa-aikaiset puutarhatyöt

Monet ihmiset ovat onnistuneet työskentelemään Lawnstarter.com-sivuston kanssa - alustamme ansiosta nurmikonhoidon aloittaminen on helppoa.

Tarvitset vain ruohonleikkurin, trimmerin, lehtipuhaltimen ja luotettavan tavan päästä töihin.
Me tarjoamme sinulle toistuvat työt jotka sopivat kriteereihisi, ja tarjoat ajallaan laadukasta palvelua, jota odottaisit, jos kyseessä olisi oma kotisi.

Ja mikä parasta, saat viikoittain palkkaa työstäsi!

Stewart - Paras matonpesuopas

Osa-aikaiset työpaikat

Yksi osa-aikatyö, jota suosittelen ehdottomasti kenelle tahansa, on opetella kirjoittamaan hyvin, jotta voit blogata tiesi menestykseen, varsinkin jos bloggaat jostain, josta pidät ja josta nautit.

Vaikka osa työstäsi on osa-aikaista, sinun on opittava perusasiat, mikä voi viedä huomattavan paljon aikaa. Jos sinulla on jo se, voit helposti tehdä sitä aina, kun sinulla on aikaa siihen.

Henkilökohtaisesti, kun chit chat ystäväni kanssa, tiesin, että aioin aloittaa, ajaa ja kasvaa Best Carpet Cleaning Guide kuin sivutoiminen keikka, jota voin tehdä vain silloin, kun haluan ja kun minulla on aikaa siihen., ja minä vain tein sen.

Vuonna 2012 minulla ei ollut suuria odotuksia tulojen suhteen, mutta nykyään olen todella onnellinen, että teen tätä. Monet ihmiset luulevat, että se on rakettitiedettä, mutta totuus on se: Oman blogin pitäminen on yksinkertaista ja voit tehdä sitä milloin haluat.

Jos olet vasta-alkaja, sinun on opeteltava hieman perusasioita, mutta sitten kyse on lähinnä siitä, että voit kirjoittaa blogia jostain, mikä tekee sinut onnelliseksi.

Sen jälkeen sinun on opittava, miten saat kirjoituksestasi todella kiinnostavan, jotta se herättää vastakaikua yleisössäsi. Mutta kuten kaikki elämässä, se on usein kiinni harjoittelusta, ponnisteluista ja intohimosta.

Voit ansaita rahaa sivustosi avulla monin eri tavoin: tytäryhtiö markkinointi, Adsense, kurssien, koulutuksen ja verkkovalmennuksen myynti tai sivuston käyttäminen digitaalisten palvelujen, kuten sisällön kirjoittamisen, verkkosuunnittelun, hakukoneoptimoinnin jne. edistämiseen.

Nykyään verkkosivuston ylläpito voi olla parasta, mitä voit tehdä osa-aikatyönä.

Ben Taylor - Kotityökerho

Osa-aikaiset mikrotyöt

Nykyaikaisessa keikkataloudessa on hienoa se, että ihmiset voivat lisätä tulojaan niin monella eri tavalla, riippumatta heidän erityistaidoistaan ja kiinnostuksen kohteistaan.

Sillä ei myöskään ole väliä, milloin he ovat käytettävissä lisätyöhön, sillä monet näistä keikoista ovat erittäin joustavia.

Monet näistä työpaikoista ovat verkkomaailmassa. Ihmiset voivat tehdä "mikrotöitä" käyttämällä Clickworkerin tai Amazonin Mechanical Turkin kaltaisia alustoja sovellusten ja verkkosivustojen testaamiseen, käyttämällä sihteeritaitoja kirjoitustyöhön tai kielitaitoa käännösten tekemiseen.

Myös luoville tyypeille on tarjolla osa-aikaista toimintaa verkossa. On olemassa erilaisia alustoja, joille ihmiset voivat ladata malleja ja painattaa ne mihin tahansa t-paidoista suihkuverhoihin.

Suunnittelijat voivat ansaita rahaa logojen ja kirjankansien luomisella, ja valokuvaajat voivat ladata kuvia myytäväksi valokuvasivustoille.

Jopa niillä, jotka eivät halua viettää aikaa tietokoneen ääressä, on runsaasti vaihtoehtoja. Kuljettajat voivat ansaita rahaa Uberin ja Deliveroon kaltaisilla alustoilla, ja TaskRabbitin kaltaiset alustat tuovat freelancerit yhteen sellaisten ihmisten kanssa, jotka tarvitsevat satunnaisia töitä.

Lisäksi yhä useammat sivutoimiset keikat hyödyntävät sovelluksia. Ihmiset voivat ansaita rahaa kaikella, kuten myymälöiden esillepanojen ja työpaikkailmoitusten valokuvaamisella tai kuittien skannaamisella.

Emily Endara - Seulottu

Osa-aikaiset graafisen suunnittelun työpaikat

Olen graafinen suunnittelija, ja pari outoa työtä, joita olen tehnyt aiemmin, ovat olleet taustatehtävät elokuvissa ja ajaminen catering-yritykselle.

Taustatähtenä toimiminen on erittäin helppoa ja siitä maksetaan kohtuullisesti, mutta työtunnit ovat arvaamattomia ja pitkiä.

Työskentelin myös Sifted-nimisessä catering-yrityksessä, joka tarjoili vain lounasta, mikä sopi hyvin aikatauluihini ja maksoi hyvin. Työn lisäetuna oli myös ilmainen ruoka.

Ashleigh Allman - Smart Cents Mom - Älykäs äiti

Osa-aikaiset verkko-opetustehtävät

Olen ansainnut lisärahaa opettamalla englantia toisena kielenä verkossa.. Se oli loistava työ, jota pystyin tekemään heti aamulla pari tuntia ennen kuin lapset heräsivät.

Useimmat yritykset, jotka palkkaavat englanninkielisiä opettajia, toimittavat sinulle kaikki tuntisuunnitelmat, joten se on helppo yhdistää muihin velvollisuuksiin. Aikaa ei kulu työn suunnitteluun tai arvosteluun.

Opetus tapahtuu verkossa Skypen kaltaisen ohjelman avulla.. Tämä työ oli joustava, ja sitä pystyi tekemään aikatauluni mukaan.

Minulla on ollut useita sivutöitä freelance-kirjailijana, hakukonearvioijana, esikoulunopettajana sekä sovellusten ja verkkosivustojen käyttäjätestaajana. Nyt ansaitsen rahaa kirjoittamalla tavoista työskennellä kotona!

Deborah Rogers - Lahjakas rotta

Osa-aikaiset työpaikat

Olen 49-vuotias. Minulla on pieni sähköisen kaupankäynnin verkkosivusto ja myyn Etsyssä. Myyn minikokoisia pehmonalleja ja pörröisiä pilailurottia, joilla on adoptiotodistus.

Aloitin marraskuussa 2017, mutta tein nolla myyntiä vuonna 2017. Niinpä otin kuvat uudelleen, lisäsin lisää karhuja ja huomasin, että karhut kiinnostivat enemmän ihmisiä kuin rotat (alkuperäinen idea).

Tienaan nyt noin $500 USD kuukaudessa. Kokeilin Google-mainoksia ohjata ihmisiä verkkokauppasivustolle ja sain yhden myynnin $250 mainoskulutuksella. Sitten lopetin mainokset ja päätin luottaa yksinomaan hakukoneoptimointiin ja siihen, että ihmiset tekevät ostoksia Etsyssä. Sitten ostin pieniä määriä tuotteita Aliexpressin kautta testatakseni, mikä myy.

Teknisin taito on päättää, mitä sanoja käytetään tuotteen otsikossa, jotta se näkyy hakutuloksissa.

Melissa Smith - PVA

Osa-aikainen virtuaalinen avustaja työpaikat

Virtuaalinen avustaja
VA:na toimiminen ei ole yksiselitteistä. Voit tehdä useita asioita osa-aikaisesti VA:na. Muutamia vaihtoehtoja ovat bloggaaminen, uutiskirjeiden laatiminen, sisällön kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, verkkosuunnittelu ja sosiaalinen media.

Kun työskentelet VA:na osa-aikaisesti, varsinkin jos sinulla on jo kokopäivätyö, Tärkeintä on muistaa, että EI pidä tehdä työtä tuntipalkka-alalla.. Tällä tavalla et pääse koskaan eteenpäin, ja raadat itsesi kuoliaaksi.

Luo sen sijaan kiinteät palkkiot, jotta saat palkkaa työsi arvosta, etkä tekemiesi työtuntien määrästä.

Jos olet jo hallintoassistentti tai johdon assistentti, saatat ihmetellä, kuinka paljon siitä voi todella ansaita tai kuinka VA:n työ on todella osa-aikaista. No, VA on kuin EA:n serkku. Saat itse asiassa enemmän palkkaa siitä, että teet vähemmän.

Asiakkaat eivät yleensä tarvitse kokoaikaista apua, vaan etsivät virtuaaliavustajaa tekemään hyvin erityisiä töitä. Olen työskennellyt monien sekä osa-aikaisten että kokoaikaisten virtuaaliavustajien kanssa luodakseni palveluita, jotka tuovat enemmän rahaa mutta myös vapautta ja joustavuutta.

Puhujan tutkimus
Riippumatta siitä, tunnistatko olevasi virtuaaliassistentti vai et, on kasvava ala ryhtyä tutkijaksi asiakkaille, jotka haluavat puhua elääkseen. On suuri määrä ihmisiä, jotka haluavat puhua.

Pätevien puhekeikkojen löytäminen on kuitenkin asiakkaan suurin este, ja hän maksaa mielellään siitä, että joku muu, kuka tahansa muu, tekee sen. Se on loistava tapa ansaita lisätuloja.

Vaikka tutkimuksen tekemisen opetteluun ja näiden asiakkaiden palvelemiseen tarvitaankin investointeja, sijoitetut rahat saadaan nopeasti takaisin, ja asiakkaita tulee tasaisesti. Jotkut puhuja tutkijat tekevät $1500 antamalla asiakkaalle 100 pätevää liidiä.

Tämän mallin avulla voit helposti veloittaa $15 pätevä johtaa ja tarjota vähemmän tai enemmän johtaa riippuen siitä, mitä asiakkaalla on varaa. Lisäksi, jos sinulla on enemmän aikaa ja halua, voisit ansaita lisätuloja toimimalla asiakkaan puhujayhteyshenkilönä ja ansaita palkkioita jokaisesta varmistetusta puhekeikasta.

Sean Pour - Myy Max

Osa-aikaiset freelance-työt

Tein koko opiskeluaikani ajan paljon hanttihommia, joten pidän itseäni jonkinlaisena asiantuntijana tällä alalla. Seuraavassa on muutamia hanttihommia, joita melkein kuka tahansa voi tehdä tai oppia tekemään. Sivuhuomautuksena alkuun pääsemisestä kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti tutustua upwork.com-sivustoon, sillä se on mielestäni ylivoimaisesti paras freelance-alusta.

Käyttäjäkokemuksen testaaja
Verkkosivuston omistajat osoittivat minulle heidän verkkosivustonsa, ja testasin verkkosivustoa. Lähettäisin yhteydenottolomakkeen ja antaisin heille neuvoja toimintakutsuista. Pohjimmiltaan he käyttäisivät minun ja muiden neuvojaan saadakseen verkkosivunsa muuntumaan paremmin. Nämä työt ovat yleisiä freelance-sivustoilla.

Freelance-kirjailija
Työskentelin freelance-kirjailijana. Tässä tehtävässä kirjoitin viestejä yrityksen blogiin. Se oli hyvä keikka, koska sain työskennellä omassa rauhassa. Lisäksi kirjoittaminen voi olla varsin rentouttavaa.

Ohjelmointi
Olin opiskelu ohjelmointi yliopistossa. Niinpä sain upwork.comin kautta palkattua pari ohjelmointitehtävää, jotka lopulta johtivat minut kokopäiväiseen työhöni sellmax.comissa. Se alkoi pienillä töillä, mutta kun he oppivat tuntemaan minut, he tarjosivat minulle kokopäiväistä työtä, jonka otin vastaan.

Asiakastuki
Opiskeluaikana työskentelin usein freelance-chat-tukihenkilönä. Yritykset siis ottivat minut palvelukseensa vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin verkkosivustolla. Työskentelin asianajajille, verkkokauppasivustoille.

Richard Lowe Jr - Kirjoittamisen kuningas

Osa-aikainen virtuaalinen avustaja työpaikat

Yksi suosikkitavoistani tehdä rahaa, kun tarvitset tuloja, on ryhtyä virtuaaliassistentiksi. Pohjimmiltaan kyse on erilaisten palvelujen tarjoamisesta, kuten verkkotutkimuksen tekemisestä, lomakkeiden täyttämisestä, taulukoiden täyttämisestä ja niin edelleen.

Voit mainostaa VA-liiketoimintaasi Facebookissa ja Fiverr ja muita vastaavia sivustoja. Yleensä voit veloittaa palveluista $20-$25 euroa tunnilta.

Kansainvälinen virtuaaliavustajien yhdistys (International Virtual Assistants Association) on hyvä paikka aloittaa lisätietojen hankkiminen.

Jason Patel - Transsizion

Osa-aikainen sisällön kirjoittaminen työpaikkoja

Teen sivutoimisesti sisällön kirjoittamista tunnetuille korkeakoulu- ja urajulkaisuille. Tämä on täysin mahdollista kokopäivätyötä tekeville, koska kirjoittaminen voi tapahtua arki-iltaisin tai viikonloppuisin. Mitä tulevan vierailevan kirjoittajan on tehtävä?

Aloita etsimällä Googlessa toimialoja, jotka ovat osaamistasi (harrastustaide, robotiikka, pienoisjunien rakentaminen jne.) ja etsi suurimmat myyntipisteet.

Tutki verkkosivuja niiden viestintä-/blogi-/sisältöpäälliköiden osalta ja lähetä heille ystävällinen sähköpostiviesti. Sähköpostiviestissä tulisi esitellä pätevyytesi, aiemmat saavutuksesi alalla (olivatpa ne kuinka vähäisiä tahansa) ja vuosien kokemus.

Tarjoa sitten, että kirjoitat artikkelin ilmaiseksi vastineeksi siitä, että he voivat rehellisesti harkita, voivatko he palkata sinut osa-aikaisesti.

Tämä kaikki on numeropeliä. Sinun on tavoitettava mahdollisimman monta kanavaa. Toimii kuin rasvattu!

Drew DuBoff

Osa-aikaiset työpaikat

Työskentelen virtuaaliassistenttina, ja se on ollut aivan mahtava kokemus. Pystyn saamaan $1,000 lisää kuukaudessa vain 1,5 tunnilla päivässä.

Tämä voidaan tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ja työaika on joustava. Aloitteleville suosittelen neuvottelemaan kiinteän palkan, ei tuntipalkkaa, jotta voit paremmin budjetoida ansaitsemasi rahat.

Työpaikkoja voi etsiä ilmoitustauluilta, mutta minä löysin työpaikkani verkostoitumalla. Monilla tuntemillasi ihmisillä saattaa olla tarvetta sinun taidoillesi. Teen paljon asiakaspalvelutyötä pomolleni, johon kuuluu sähköpostin ja yhteisön hallinta.

Virtuaaliassistenttina toimiminen on loistava tapa täydentää tulojasi, ja alalle pääsyn esteet ovat vähäiset.

Sotiris Sotiriadis - Realistinen hakukoneoptimointi (SEO)

Osa-aikaiset freelance-työt

Työskentely freelance SEO verkossa oli yksi ensimmäisistä työpaikoistani. Aloitin, kun olin yliopistossa tekemässä liiketoiminta- ja markkinointikurssia.

Yritin opetella hakukoneoptimointia Lynda-nimisellä verkkoalustalla, joka tarjosi hyvää mutta perustason hakukoneoptimointikoulutusta. Alusta, jota käytin aloittaessani työskentelyn SEO-freelancerina, on Upwork.

Tutkin, mitä ihmiset tarjoavat palveluina, ja sain nopeasti ideoita. Minulle maksettiin $12 tunnilta, kun aloitin!

SEO:ssa on paljon pieniä tehtäviä, jotka voi oppia helposti, varsinkin kun on hyvä englannin kieli. Suosittelen muutaman kurssin opiskelua kaikille aloitteleville.

Joitakin yksinkertaisia tehtäviä, joita voisit tehdä, ovat yhteystietoluetteloiden tekeminen vierasviestejä varten saatavilla olevien sivustojen kanssa, WordPressin sisällön muokkaaminen ja muut. Tietenkin on olemassa edistyneempiä tehtäviä, joita voit oppia ajan myötä!

Jos osaat hyvin englantia ja olet hyvä tutkimustyössä, voit myös työllistyä avustajana.

Peter Koch - Myyjä sydämessä

Osa-aikaiset työpaikat

Olen myynyt omia private label -tuotteitani Amazon FBA:ssa (Filled by Amazon) jo noin viiden vuoden ajan. Ostan halpoja, geneerisiä tuotteita Alibabasta, laitan pakkaukseen oman tarran (tuotemerkin) ja lähetän tuotteeni Amazonin täyttökeskuksiin.

Amazon varastoi tuotteitani, ja kun niitä myydään, Amazon huolehtii niiden poimimisesta, pakkaamisesta ja lähettämisestä asiakkaille.

Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia siitä, että merkittävä osa Amazonissa myydyistä tuotteista tulee minun kaltaisiltani kolmansien osapuolten myyjiltä. Muuten, Amazonilla on oma yksityinen tuotemerkki "Amazon Basics".

Minulla on oma verkkosivusto, mutta myynti on vähäpätöinen Amazoniin verrattuna. Asiakkaat luottavat Amazoniin, ja sillä on valtava asiakaskunta. Pääsen miljoonien ostajien pariin edulliseen $39,99 euron kuukausihintaan.

Se vaikuttaa helpolta, ja sitä se onkin, mutta tarvitset kohtuullisen summan pääomaa päästäksesi alkuun.

Siinä kaikki!

Kiitos paljon kaikille, jotka osallistuivat tähän asiantuntijakierrokseen! Jos etsit tapaa ansaita ylimääräistä rahaa, tutustu kaikkiin kaupungissasi tarjolla oleviin mahdollisuuksiin osoitteessa Appjobs.com tehdä helppoa rahaa omalla aikataululla.