Opiskelitpa sitten korkeakoulussa tai yliopistossa, opintosi ovat nyt tärkein prioriteettisi. Saavuttamiesi tutkintojen avulla pääset lopulta valitsemallesi alalle... tuleva ja antaa sinulle haluamasi ammatin harjoittamiseen tarvittavat valtakirjat. Useimmat opiskelijat tarvitsevat kuitenkin myös keinon ansaita rahaa opiskeluaikanaan. opiskelu. Tämä ei välttämättä ole aina välttämätöntä, jos olet onnekas ja voit asua kotona ilmaiseksi opiskeluaikana, mutta vaikka työskentelisitkin vain käyttörahan vuoksi, osa-aikatyön hankkimisella voi olla muita etuja. edut. Toisaalta jotkut opiskelijat saattavat kokea, että työnteko on välttämätöntä, jotta he voivat kattaa osan tai kaikki elinkustannuksistaan. Jos olet esimerkiksi muuttanut pois yliopiston vuoksi, huomaat todennäköisesti, että opintolainasi ei riitä kattamaan kulujasi ja kaikkea muuta, mitä haluat tehdä opiskelijana saadaksesi parhaan mahdollisen yliopistokokemuksen.

Mitä hyötyä osa-aikatyöstä on lontoolaisille opiskelijoille?

Lontoolaisena opiskelijana osa-aikatyön tekeminen tarjoaa monia etuja. Opiskelu Lontoossa voi olla kallista, joten jos olet muuttanut pääkaupunkiin opiskelemaan, osa-aikatyön löytäminen on lähes aina väistämätöntä, jotta sinulla olisi tarvittavat varat elinkustannusten kattamiseen ja hauskanpitoon yliopistossa. Osa-aikatyöstä opiskelijana on kuitenkin muitakin hyötyjä kuin pelkkä tienaaminen. ylimääräistä rahaa. Osa-aikatyötä tekevät opiskelijat voivat oppia monenlaisia työtaitoja, jotka auttavat heitä urallaan tulevaisuudessa. Osa-aikatyössä voi kehittää muun muassa viestintätaitoja, ajanhallintaa, organisointitaitoja, tietotekniikkataitoja ja asiakaspalvelutaitoja, ja nämä taidot ovat sinulle eduksi, kun olet valmistunut ja etsit työpaikkaa tulevasta uravalinnastasi.

Mistä opiskelijat voivat löytää osa-aikatöitä

Opiskelijana voi löytää osa-aikatöitä monin eri tavoin. Useimmat opiskelijat etsivät ensimmäisenä työpaikkaa omasta korkeakoulustaan tai yliopistostaan. Monet yliopistot palkkaavat opiskelijoita osa-aikatöihin monille eri aloille, kuten opiskelijabaariin, opiskelijakahviloihin ja ruokaloihin sekä kirjastoon. Osa-aikatyö kampuksella on ihanteellinen valinta monille opiskelijoille, sillä se tarkoittaa, ettei heidän tarvitse matkustaa kovin kauas töihin, ja se voi usein helpottaa opiskeluihin sopivien työaikojen saamista verrattuna siihen, että he työskentelisivät erillisen työnantajan palveluksessa.

Mitä suosittuja osa-aikatöitä opiskelijat tekevät?

Opiskelijat työskentelevät monissa erilaisissa osa-aikaisissa tehtävissä. Koska useimmilla opiskelijoilla ei ole vielä tutkintoa tai paljon työkokemusta, he saavat usein todennäköisemmin töitä, jotka eivät edellytä kumpaakaan, kuten työskentelyä ravintola- tai vähittäiskaupassa. Suosittuja osa-aikaisia työpaikkoja opiskelijoille ovat mm:

  • Baarityöskentely
  • Supermarketin työ
  • Pöytien tarjoilu
  • Puhdistus
  • Vaatekaupat
  • Tekniset myymälät
  • Lemmikki kaupat
  • Pikaruoka
  • Kahvilat

Työskentely vähittäiskaupassa ja majoitus- ja ravitsemisalalla ei kuitenkaan ole enää ainoa opiskelijoiden käytettävissä oleva vaihtoehto. Keikkatalouden ansiosta opiskelijoiden on helpompi kuin koskaan löytää työtä, jonka he voivat helposti sovittaa opintojensa yhteyteen ja jota he voivat tehdä opintojensa ohella. itse-työntekijän pohjalta, jolloin he voivat itse päättää, milloin ja miten he työskentelevät. Opiskelijat, joilla on oma auto ja asianmukainen vakuutus, voivat esimerkiksi toimittaa paketteja seuraaviin tehtäviin. Amazon, tai jos olet opiskelija ja sinulla on polkupyörä, et tarvitse kalliita elintarvikkeita. toimitus autovakuutus aloittaa ruoan toimittaminen alueesi ihmisille UberEatsin tai Deliveroon avulla.

Miten osa-aikatyö voi auttaa opiskelijoita parantamaan tulevaa uraansa?

Osa-aikatyö voi olla opiskelijoille erittäin hyödyllistä, kun valmistuminen lähestyy ja he alkavat etsiä ammattimaisempaa uraa, joka liittyy tutkintoon, jota varten he ovat työskennelleet. Riippumatta siitä, mitä opiskelet tällä hetkellä korkeakoulussa tai yliopistossa, osa-aikatyö nyt voi auttaa sinua löytämään unelmiesi työpaikan tulevaisuudessa. Tämä johtuu siitä, että suurin osa työnantajista ei ole kiinnostunut palkkaamaan ammattitehtäviin henkilöä, jolla ei ole koskaan ollut työkokemusta, kun taas osa-aikaiset työpaikat vähittäiskaupassa, majoitus- ja ravitsemisalalla ja muilla aloilla on paljon helpompi saada ensimmäiseksi työpaikaksi. Osa-aikatyön tekeminen opiskelijana antaa sinulle sitä kipeästi kaivattua työkokemusta, jota tarvitset ansioluetteloosi, kun olet saanut tutkintosi ja olet valmis etsimään alaan liittyviä työpaikkoja. Voit käyttää osa-aikaista työkokemustasi liittääksesi osaamisesi tehtäviin, joita haet, ja osoittaa rekrytoiville johtajille, miten sopisit tehtävään aiemmin tekemiesi töiden perusteella.

Onko opiskelijoille tarjolla paljon online-työpaikkoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Verkkotyöskentelystä on nykyään tulossa yhä suositumpi vaihtoehto. Erityisesti opiskelijoille verkkotyöskentely voi olla ihanteellinen vaihtoehto, koska se on enemmän joustava ja antaa usein opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä kotona, jolloin osa-aikatyön tekeminen on paljon helpompi sovittaa yhteen tutkinnon tai muiden opintojen kanssa kuin työelämään lähteminen. Hyvä uutinen on, että kotona työskentelyn ja verkkotöiden suosion kasvaessa tämäntyyppisen työn löytäminen opiskelijana on helpompaa kuin koskaan. Monien opiskelijoiden suosimiin verkkotyövaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi tietojen syöttäminen, kopioiminen tai virtuaalinen avustaminen.

Jos sinulla on kuitenkin taitoja, joita voit käyttää verkkotyössä, kuten graafinen suunnittelu, web-kehitys tai markkinointitaidot, saatat löytää opiskelijana osa-aikaisia verkkotöitä, joissa voit käyttää näitä taitoja. Monet opiskelijoille tarkoitetut verkkotyöpaikat voivat liittyä opiskelemaasi tutkintoon. Jos esimerkiksi opiskelet liiketalouden tutkintoa, virtuaaliassistenttina toimiminen tai verkkokaupan ylläpito voi olla hyvä tapa ansaita rahaa opiskelun ohessa, mutta myös ihanteellinen vaihtoehto hankkia työkokemusta, joka liittyy tutkintoosi ja lopulta tulevaan uraan.

Mistä löytää online-työpaikkoja opiskelijoille

Opiskelijana sinulla on monia vaihtoehtoja verkkotyöpaikkojen löytämiseen. Riippuen siitä, millaista työtä haluat tehdä, voit löytää verkkotyötä, jota mainostetaan useimmissa suosituissa työpaikkatauluissa. Jos etsit keikkatyötä verkossa, käytä AppJobsin hakutoimintoa löytääksesi keikkoja, jotka sopivat hyvin taitoihisi ja kokemukseesi.

Miten tasapainottaa menestyksekkäästi työskentelyä ja opiskelua

Onnistunut tasapainoilu työn ja opiskelun välillä on tärkeää menestyksesi kannalta. On tärkeää varmistaa, että opinnot ovat etusijalla ja että olet realistinen osa-aikatyösi tuntimäärän ja sen suhteen, kuinka paljon voit tehdä töitä samalla kun hankit tutkintosi. Opiskelu vie paljon aikaa ja vaivaa, joten vaikka saattaisikin olla houkuttelevaa tehdä enemmän työtunteja ansaitakseen enemmän rahaa, varmista, ettei se vaikuta siihen, kuinka paljon aikaa sinulla on aikaa tehdä yliopistotehtäviäsi, sillä et halua, että osa-aikatyösi vaikuttaa kokonaisarvosanoihisi tai aiheuttaa sinulle opiskelijana kohtuutonta stressiä.

Ennen sopimuksen allekirjoittamista on hyvä kertoa työnantajalle avoimesti opinnoistasi ja siitä, miten ne saattavat rajoittaa sinua työelämässä. Joissakin osa-aikaisissa tehtävissä, kuten esimerkiksi vieraanvaraisuuden alalla, tuntimäärät voivat vaihdella huomattavasti, joten työnantajan on tiedettävä, minä päivinä ja kellonaikoina et varmasti ole käytettävissä, jotta hän ei päädy laittamaan sinua työvuorolistaan samaan aikaan, kun sinun pitäisi olla luennolla. Useimmat työnantajat, jotka palkkaavat osa-aikaisia työntekijöitä, ovat tottuneet siihen, että opiskelijat työskentelevät heille, ja he ovat valmiita mukauttamaan työaikataulusi opintoihin.

Muista, että opintojesi intensiteetti todennäköisesti kasvaa tutkinnon edetessä. Esimerkiksi viimeisenä opiskeluvuotenasi on yleensä paljon enemmän töitä, sillä silloin teet opinnäytetyötäsi, johon todennäköisesti keskityt eniten, koska se muodostaa suuren osan loppuarvosanastasi. Ota tämä huomioon osa-aikatyössäsi ja ole valmis neuvottelemaan työajoista työnantajasi kanssa, sillä saatat huomata, että sinun on tehtävä vähemmän töitä, koska opintosi vaativat enemmän aikaa ja vaivaa.

Useimmille opiskelijoille osa-aikatyö on joko ihanteellinen tapa saada lisää käyttörahaa opiskeluaikana tai välttämätön tapa kattaa elinkustannukset, joita opintolaina ei kata. Osa-aikatyö voi kuitenkin olla paljon hyödyllisempää, sillä sen avulla voit kehittää taitojasi tulevaa uraa varten.