TOP
  /  Resurssit   /  Hanki palkkaa ostamalla ja toimittamalla ruokaostoksia Instacartin avulla

Hanki palkkaa ostamalla ja toimittamalla ruokaostoksia Instacartin avulla

Kuvittele se. Joku pyytää sinua ostamaan ruokaostoksia. Menet supermarkettiin, ostat mitä listalla on, toimitat sen henkilölle ja... sinä... saada palkkaa sen puolesta! Onko tämä totta? Varmasti on!

Instacart on American yritys, joka toimii samana päivänä päivittäistavarakaupan toimitus palvelu. Tämä tarkoittaa, että voit liittyä niihin ostajana ja ansaita rahaa siitä. Vaatimukset Instacartille työskentelyn aloittamiseksi ovat hyvin yksinkertaiset. Sinun on oltava vähintään 21-vuotias, omistettava älypuhelin ja pystyttävä nostamaan hieman painoa. Ja jos aiot ajaa autoa, tarvitset tietenkin ajokortin ja vähintään kahden vuoden ajokokemuksen.

instacart-appjobs

Aloita työskentely Instacartin kanssa New York City, San Francisco, Los Angeles, Portland, Philadelphia, Chicago, ja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

The paras asia Instacartista on se, että se maksaa sinulle viikoittain, mikä tarkoittaa, että työskentelet ruuhkapäivinä maksimoidaksesi tulosi. Voit myös valita kahdesta työskentelyluokasta:

Täyden palvelun shopper

Ostokset ja tilausten toimittaminen

  • Olet itsenäinen toimeksisaaja (freelance).
  • Sinulla on oltava auto
  • Voit valita omat työaikasi
  • Voit tehdä ostoksia ja toimittaa tilauksia

In-Store Shopper

Kaupan tilaukset myymälän sisällä

  • Olet osa-aikainen työntekijä
  • Sinun ei tarvitse omistaa ajoneuvoa
  • Voit myös nauttia joustavasta aikataulusta
  • Työskentelet vain ostosten kanssa

Piditkö lukemastasi? Joten, älä odota enää. Valitse kaupunkisi, löydä Instacart freelance- tai toimitusluokasta ja aloita työt jo tänään!

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish