Saatat tai et ota astrologiaa vakavasti, mutta löytää työpaikka, joka sopii parhaiten persoonallisuuteesi pitäisi olla etusijalla. Vaikka et olisikaan tyypillinen Kaksonen (syntynyt 21.5.-21.6.), joka rakastaa puhumista, osallistuu erilaisiin aktiviteetteihin ja viihtyy hyvin. ympäristö täynnä energiaa ja toimintaa, ajatuksissamme saattaa olla sinulle järkeä. Osoite Oinas, Taurus, Syöpä, Leo, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat ovat jo oppineet, mitkä ovat heille parhaita työpaikkoja. Nyt on sinun vuorosi: sukella siihen, mitä parhaat uravaihtoehdot Kaksosille! Jos se on mielestäsi typerä ja täysin väärässä, voit poistua tyytyväisenä hymyillen siitä, että olit jälleen kerran oikeassa.

Työideoita Gemini menestyä!

1. Millainen on Kaksosten persoonallisuus?

Vietä aikaa lukemalla omasta eläinradan ja olet vakuuttunut siitä, että pystyt mihin tahansa. Sanotaan, että Kaksoset-klusteri koostuu kommunikatiivisista ja älyllisistä ihmisistä, joilla on kaksi kasvoa. Molemmat luovuus ja sopeutumiskyky luonnehtia sinua. Olet hyvä sanojen ja numeroiden kanssa, ja joskus ihmiset ihmettelevät, kun pysähdyt hetkeksi. Hyppäät yhdestä asiasta toiseen. Lempisanojasi ovat varmaan joustavuus ja vapaus. Teet asioita, puhut ihmisten kanssa, ratkaiset ongelmia, vaikka joskus kestää tuntikausia päättää, mitä tehdä. Aivan oikein. Saatat tarvita jatkuvaa stimulaatiota, mutta Kaksosten sielut ovat tunnettuja päättämättömyydestään. Oletko sinä kenties poikkeus?

Missä kaksoset ovat hyviä?

Sinä ja kaksipuoliset kollegasi etsitte aina uusia mahdollisuuksia. Toimistotyöskentely 9:stä 5:een ei ole sinun juttusi. A nopeatempoinen ympäristö voi antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset kukoistamiseen alallasi, mutta se voi myös luoda sinulle eräänlaisen vankilan. Haluat oppia maailmasta sekä havaita ja tarkkailla sen ihmeitä - aina.... The parhaat työpaikat Kaksosille esimerkiksi toimittaja, markkinoija, opettaja, kirjailija, matkaopas, taiteilija, tiedemies, viestinnän ammattilainen.

2. Parhaat urat Kaksosille Appjobsissa.

2.1. Sisällön kirjoittaja

parhaat ammatit geminille
Kuva Lum3n.com Pexelsistä.

Sinun jatkuva uusien impulssien nälkä voisi lisätä tuottavuuttasi freelancerina. Lisäksi luovuutesi voisi ajaa sinut siihen, että ryhtyä töihin jossa voisit todella loistaa. Useimmat freelancerit aloittavat tekemällä sivutoimisia sivutoimisia töitä pitäen samalla kokopäiväisen tai osa-aikaisen työnsä ja ohjaavat laivansa kohti rantaan kokopäiväinen freelancetyö tasaista tahtia.

Kaksoset ovat loistavia sanoilla leikittelemisessä, eikä lahjakkuutesi rajoitu vain kirjalliseen muotoon. Oletko koskaan harkinnut työskenteleväsi sisällön kirjoittajana? Yritykset palvelujen tarjoaminen eri aloilla etsivät aina uusia kykyjä, jotka voisivat tuottaa heille hämmästyttävää sisältöä. Elämme sisällön aikakautta: missä ikinä menetkin, näet napakan iskulauseen ja hyvin jäsenneltyjä tekstejä eri tyyleillä.

Oletko kiinnostunut edistämään organisaatioiden menestystä maailmanlaajuisesti? Useimmiten etänä kansainvälisille asiakkaille ja toteuttamiskelpoinen määräaika. Kirjoitat syvällisiä analyysejä, lehdistötiedotteita, blogikirjoituksia jne. monenlaisista aiheista oman aikataulusi mukaisesti. Kokeile Fiverr, Upwork, Verblio, Hubstaff Talent, PeoplePerHour, Käsikirjoitettu, Thumbtack ja joitakin muita alustat!


Lue myös:

2.2. Markkinoija

Viestinnän ammattilaisten on tunnettava kohderyhmänsä. Vasta sitten he voivat löytää oikean sävyn viestiensä levittämiseen. Markkinointistrategioiden luominen alkaa yleensä kohdesegmentin tunnistaminen. Voisitko tehdä tämän? Jos niin, toinen suuri Kaksoset urapolku sinulle on tulla markkinoijaksi.

Onneksi sinun ei tarvitse tuntea oloasi toimiston vankina. Voit yksinkertaisesti auttaa yrityksiä kasvamaan verkossa ja nauttia samalla Balin auringosta tai Budapestin viileästä tuulesta. Unohda fyysiset rajat ja käytä sanojasi asiakkaiden auttamiseksi kotonasi. Voit etsiä markkinoijan työpaikkoja osoitteesta PeoplePerHour, Fiverr, Freelancer.com, Thumbtack, MNFST ja muut alustat.


Lue myös:

2.3. Toimittaja

Toinen kaksoset uravaihtoehto, joka vaatii paljon luovuutta mutta on joustava ja voi tyydyttää tarpeesi on journalismi. Suhteen luomisen muihin pitäisi sujua sinulta ongelmitta. Sinä vain rakastat ihmisten kanssa puhumista. Tämä on taito, joka kaikkien toimittajien on hankittava. Sen lisäksi, että erinomaisuutesi tekstien laatimisessa ja puheista, uteliaisuutesi Kaksoset-ihmisenä voi kohottaa sinua ja tehdä sinusta huipputoimittajan.

Kuvittele, miten siistiä olisi oppia monenlaisista aiheista nopeatempoisessa ympäristössä, jota Kaksoset rakastavat. Onko se taivas vai mitä? Etkä tule hulluksi, jos sinut on sidottu toimistopöytään koko päiväksi. Toimittajat tehdä paljon kenttätyötä. Entäpä työpaikka urheilutoimittaja kanssa Sportradar? Jos haluat kommunikoida mieluummin(n audio-)visuaalisella tavalla, tutki verkkosivustot kuten Fotolia, Byrd tai Bidvine ja myydä valokuviasi.


Lue myös: Oikolukijan työpaikat - Perimmäinen opas verkkokorjaukseen [2020]

2.4. DJ / muusikko

parhaat ammatit geminille
Kuva: Kevin Bidwell Pexelsistä

Aika monet Kaksoset päätyvät viihdeteollisuuteen. Jotkut heistä tarttuvat kuulokkeisiin, ottavat levysoittimen tai DJ-setin ja alkavat soittaa häissä, näyttelyiden avajaisissa ja muissa tapahtumissa. Sinä et vain välttäisi tylsyyttä saamalla aina uuden keikan jostain muualta, mutta voisi myös aloittaa - uran rakentaminen muusikkona tai DJ:nä.

Kaksoset ihmiset rakastan oppimista uusia asioita, joten miksei voisi tutustua uuteen välineeseen silloin tällöin? Musiikki on universaali kieli, joka tuo iloa ja tyydytystä kaikkiin ihmisjoukkoihin. Löydät seuraavat keikkasi GigSalad, Upwork, Freelancer.com, Thumbtack tai Hubstaff Talent muiden alustojen joukossa.


Lue myös: 9 parasta sivutoimista työtä tehdä rahaa vuonna 2020

2.5. Opetus

Kuten edellä mainittiin, lahjakkuutesi voi helposti ilmetä seuraavissa asioissa opetus kaikenikäiset opiskelijat. Älä kuitenkaan kuvittele luokkahuonetta, jossa on yli 30 oppilasta. Alustoilla, kuten Qkids, Lingoda, Preply, italki, Savvy, Thumbtack, Verbling tai Udemy, voit opettaa kieliä ja muita oppiaineita. Edistyneet ja äidinkieliset puhujat ovat tervetulleita liittymään sivustoihin ja jakaa intohimonsa kielitieteen osalta. Alustat eroavat toisistaan, joten voit joko valmistella kursseja/luokkia etukäteen tai mene verkkoon ja opeta virtuaalihuoneessa reaaliajassa. Osoitteessa Graide-verkosto, voisit arvostella tehtäviä.


Lue myös:

2.6. Matkaopas

parhaat ammatit geminille
Kuva: Priscilla Du Preez on Unsplash

Kaikki matkanjohtajat eivät ole syntyneet toukokuun 21. päivän ja kesäkuun 21. päivän välisenä aikana, mutta tämä ammatti sopisi sinun persoonallisuuteesi. Sinä olisit en koskaan kyllästy matkaoppaana. Vaikka tekisit samoja kiertomatkoja yhä uudelleen ja uudelleen, puhuisit eri ryhmille. Voisit hyödyntää luovuuttasi kun puhut kaupungistasi ja sen maamerkeistä tai kun kerrot tarinoita kaupungista, jotka vain paikalliset tietävät. Aloita paikallisen oppaan ura kanssa Valitse päiväsi, U2GUIDE, Dabble, ToursByLocals tai GuruWalk ja kerro meille, miten se meni!


Lue myös: Miten tulla matkaoppaaksi? Tapaa Stefani, paikallinen opas Tukholmassa

2.7. Multitasker

Miksi keskittyä vain yhdenlaiseen työhön, jos Kaksoset ovat tunnetusti fantastisia multitaskereita? Yhdistämällä sivutoimisia sivutöitä voit ansaita enemmän tuloja. Jos sinusta tuntuu, että sinulla on ollut tarpeeksi ruutuaikaa, ansaitse ylimääräistä rahaa kuin liikkuja, a remonttimies, a puhdistusaine TaskRabbitin kanssa tai lemmikkieläinten hoitaja PetSitter.comin kanssa.

Oletko sinä innokas kuljettaja vai pyöräilijä? Kokeile millaista se on ryntäävät kaupunkisi halki kuin Postmatesin ruoanjakelukuljettaja tai päivittäistavarakaupan shoppailija ja toimittaja Shiptin kanssa. Vaikka oletkin Kaksonen, saatat joskus tarvita akkujesi lataamista kotona, joten... verkkokyselyjen tekeminen MOBROGin avulla tai toimittamalla tehtäviä virtuaalinen avustaja Fancy Handin kanssa saattaa tehdä sinut tyytyväiseksi ja onnelliseksi - ainakin lyhyeksi aikaa.

Ihmiset saattavat korostaa liikaa sitä, että parhaat urapolut Kaksosille ovat niitä, joissa sinä ja toverisi voitte käyttää älykkyyttänne ja luovuuttaan, mutta myös sinun suoritustasi kuljettajana voidaan arvostaa. Haluatko kuulla jotain parempaa? Voisit yhdistää toimitus ja ajaminen kotikaupungissasi. Voit liittyä esimerkiksi seuraaviin foorumeihin Uber EATS ja Uber. Suurena viestijä ja tutkimusmatkailija, voisimme nähdä sinun liittyvän kahteen ajosovellukseen. Aja matkustajia ympäri kaupunkia vapaa-aikanasi Uber ja Lyft. Sinun on oltava organisoitu ja hallittava työmääräsi hyvin, mutta pystyt siihen. Sinähän olet Kaksonen?


Lue myös: Kuinka paljon jakelukuljettajat tienaavat? Kuriirien ansiot selitetty

3. Ota yhteys Gemini-joukkoon verkossa!

Mene nettiin ja aloita keskustelu, vaihda ajatuksia ja opi lisää siitä, millaista on työskennellä freelancerina/ig-työntekijänä ympäri maailmaa. Etsi unelmiesi Gemini-työ kaupungissasi nyt!


Jos haluat lisää vinkkejä, vietä hieman enemmän aikaa blogissamme!